Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Teşekkür ederim yazın için canım..
Her konu da öyle oluyor biz yapsak en kötü biziz, onlar yapsa normal.
Neden böyle bir bakış açısı var bilemiyorum.
Biz fazla tepkimizide koyamıyoruz kaybetcez korkusuyla..
Bitiren ben değildim,olamazdım da. Bu sefer ona çoook çok bağlanmıştım.
Ama gerçekten de böyle insanlarla aşk yaşanmazmış..
Karşısındakine zarar vermeye,kandırmaya yemin biçmiş gibi...
İyi olucam diyorum kendi kendime ama içten içe bi bitkinlik mevcut...
Yüreğim onu istemiyor, ne sesini ne kendisini özlemiyor..
Biliyor çünkü bana çok zararlar verdi.
Zaten bu sefer SON'du, bir daha dönüş asla ama asla olamaz.

Çünkü ERKEKLER canım buyüzden herşeyi yapabilirler.Onların için neden bu.
Onlarla bir değilmişiz. Nasıl ya karşındakide bir kız değilmi?
Hepsinden nefret ediyorum feminist oldum iyice:27:
3.5 yıl oldu ama bikerede kendini haksız bulmadı ya.
Ve onlara o korkuyu gösterdikçe tepemize çıkıyolar. Ama indirmesinide biliriz.
Sana tavsiyem kalbini değil aklını dinle

Sağol canıım, yapacak bir şey olmaması kötü aslında.
Bir şey yapsam pat diye iyi olsam keşke...
Anneme de uzağım fazla konuşamıyoruz derdimi ona da anlatamıyorum...
Allahımdan tek dileğim içimdeki yaranın bir an önce iyileşmesi..

kötü değil tecrübe diyelim,acı insanı olgunlaştırır derler klişe laf ama çok doğru.daha doğru açılardan bakarsın bundan sonraki ilişkilerine ve daha az hata yaparsın.ona teşekkür etmelisin sana bu duyguları yaşatıp bu hayatta bir şeyler öğrettiği için.şimdi geçmiş göreviini tamamladı ve gitti,sana yeni kapılar açmak için izin verdi.sonsuz teşekkür et ve arkana bakmadan izin ver kendine.şanslısın duyguların var acıda duyabiliyor aşıkta olabiliyorsun.annen uzak olsun sen anlat onun güzel yüreceği sana uzaktanda yeter .kendini dinlemek için iyi fırsat ,önce kendini sev.ve canım benim sakın neden diye sorma kendine.kendinde hata arama.dediin gibi bundan sonraki hayatına bak,daha sıkı sarıl ,arkana sakın bakma neden biliyor musun arkana bakarsan o açık kapıda seni bekleyenleri göremezsin.ylun açık yüreğin aşkla dolsun:)

kırdı canım hemde nasıl kırdı.. kırıp birde üstünden geçti..
kendini hiçbi şekilde haksız görmüyor.. sen benden zırt pırt ayrıldın psikolojimi bozdun diyor.. sende benden habersiz eskiden seni seven kızla mesajlaştın ben bunu affettim işsiz olmanı görmezden geldim bi ton odunluk öküzlük yaptın sana katlandım bana inat gidip sevmediğim kişilerle muhabbet ettin hatta ayrı olduğumuz dönemde gidip benim dedikodumu yaptın milletle onu bile affettimde benim sürekli ayrılmam mı rahatsız etti seni dedim.. affetmem dediğim şeyleri affettim ben dedim.. kendimden ödün vermemin karşılığı mı bu dedim.. oda bunlara cevap olarak ben burada işsiz olmam dışında bi sorun göremedim.. oda hallolacaktı yakında.. sonuçta seni aldatmadım affedilmeyecek ne var dedi.. bende sende ayrılıkları görmezden gelseydin o vakit dedim.. öyle olmuyo işte dedii. bende senin yaptıkların aklanıyoda neden benim tek hatam aklanamıyo dedim.. bi tanıdık var bizim çift ayşeyle mehmet olsun isimleri.. 4 senedir falan beraberler.. sürekli onları örnek gösterdi bak ayşe nasıl anlayışlı o ilişkiyi o ayakta tutuyo dedi.. bende o çocuk daha askere bile gitmedi çocuk resmen o yüzden ayşe onun bazı şeylerini görmezden gelebilir ama ben 30 yaşına yaklaşmış birinin olgunlaşmasını bekleyemem onun hatalarına anlayış gösteremem dedim.. ayrıca biz ayşeyle bi kere dertleştiğimizde senin bana yaşattıklarının sadece bi bölümünü anlattım bana asla geri dönme anzer dedi bundan haberin var mı dedim.. oda o öle demiş ama mehmetten ayrılmazdı anlayışlı olurdu yine dedii.. bende dedimki ya resmen kendini bi çocukla kıyaslıyosun sizin aranızda 7 yaş var o çocukla o bile senin kadar hata yapmadı ama dedim.. o benim tırnağım olamaz vs bişeler dedi.. bende neden hem onunla kıyaslıyosun kendini.. xle kıyasla dedim hem senden küçük hemde düğününden evinin dizilmesine kadar kendi çabasıyla yaptı üstelik bizden sonra başladılar biliyosun dedim.. ayrıca da karısını hiç ama hiç üzmedi karısı ne dediyse onu yaptı daha aralarında söz bile yokken dedim.. benim onla aramdaki tek fark onun işi var benim yok dedi.. oda şanssızlığım dedi.. herkes bi hedef amaçladı benim hedefim tutmadı dedi.. o hedefin tutmayacağını ben bile anlamıştım iş kurma olayından anlamadığım halde dedim.. ben sana bi sürü seçenek sunmuştum herşeyi dene iş konusunda birinden biri tutar demiştim ama sen 1 hedefe yöneldin oda zaten olmicak bişeydi.. insan bi amaç belirler o amaç için kendini paralar gerisini allaha bırakır dedim.. ama allah sana o işler öyle değil demek istedi iş konusunda sen göremedin dedim.. sen sorumsuzsun bi kere şimdi bana gelipte amaçmış hedefmiş deme dedim.. oda ne istiyosun benden yani bi işim olursa eskisi gibi olabilir miyiz dedi.. bende ben senden hiçbişe istemiyorum heleki bu düşüncelerini öğrendikten sonra hiçbişe istemiyorum dedim.. oda işte ben seni seviyorum falan dedi bende salaklığıma doymim bende seviyorum ama çok yıprandık dedim.. buda ordan yüz aldı bana resmen seni affederim ama zamanla olur çünkü soğudum senden biraz ama zamanla oturabilir yine ilişkimiz bide ben oraya gelirim vs bişeler zırvaladı.. ben şokk.. sanki ben peşinden koşmuşum barışmak için yalvarmışım ona gibi oldu.. sonra sen ne diyosun be dedim.. ben senin türlü türlü hatalarını affetmişim sen benim ayrılmama takmışsın kafayı dedim.. kendimi hiçbi şekilde suçlu görmüyorum kusura bakma dedim.. yine ayrılık konularını açtı bende dedimki hani sen bana hep derdin ya sen benden ayrılamazsın telefonla gönlünü alamazsam bile oraya gelir karşına çıkar affettiririm kendimi diye sallıyodun ya dedim işte ona güvenmişimdir belki dedim oda her dk oraya gelemem ya dedi bende 1.5 senede toplam 3 kere geldin cidden az daha gelsen dk başı olacakmış dedim.. ona hiç cevap bile vermedi.. en son dedimki kafanda bişeler kurmuşsun ama gerçeklerden çok uzak malesef o düşündüklerin,sen benden çoktan vazgeçmişsin.. oda dediki vazgeçmiş olsam şu an yazdıklarımı okuyo olamazdın.. neyse susuyorum en iyisi susmak demiş.. bende resmen ben suçlu sen masum olacaksın az daha konuşsan o yüzden bencede sus.. bende susuyorum dedimm..

resmenn beni suçladı adam ya.. ve ben barışmak için peşinde koşmuşum gibi davrandı.. kendi yaptığı saçmalıklar silindi benim zırt pırt ayrılmam kaldı herşeyden geriye.. nasıl şeyler kurgulamış kafasında hala inanamıyorum ya.. o kadar sinirlendim ki yattım uyudum sinirim geçsin diye..başka hiçbişe yapmak istemedim..
:53: Anzer çıldırmıycak gibi değil. Herifte özgüvene baksana. Sırf konuşmak için bahaneler üretmiş kafasında ya.
Bide soğudum diyo utanmadan. O senin sözlerini tutdumuki bu kadar rahat olabiliyo.
Sevdiğini söyleyince bir güven gelmiş beyfendiye.Ondan sonra aradımı peki yada mesaj attımı.

:53: Anzer çıldırmıycak gibi değil. Herifte özgüvene baksana. Sırf konuşmak için bahaneler üretmiş kafasında ya.
Bide soğudum diyo utanmadan. O senin sözlerini tutdumuki bu kadar rahat olabiliyo.
Sevdiğini söyleyince bir güven gelmiş beyfendiye.Ondan sonra aradımı peki yada mesaj attımı.

hayır canm atmadı.. ama çok sinirliyim hala resmen dövmek istiyorum onu.. keşke karşılıklı olsaydık ben kendimi öle bi savunurdumki ağzını bile açamazdı o.. zaten bi ara haklısın dedi orayı yazmayı unutmuşum ne desen haklısın dedi bana bende sağol ya içim rahatladı dedim..

hayır canm atmadı.. ama çok sinirliyim hala resmen dövmek istiyorum onu.. keşke karşılıklı olsaydık ben kendimi öle bi savunurdumki ağzını bile açamazdı o.. zaten bi ara haklısın dedi orayı yazmayı unutmuşum ne desen haklısın dedi bana bende sağol ya içim rahatladı dedim..

Hikayelerin hepsi aynı ya. Aynı suçlamada bende bulundum. Oda istediği kızla konuştu, gene ben suçluydum.
Ve emin ol tekrar arıycaktır köpek gibi pişman olucaktır. Öyle konuştuğuna bakma,şuan içi yanıyo onun.

iki saattir eski başlığı arıyorum uzun zamandıır giremedim:9))ve en sonunda buldum elifzeynep hayırlı olsun canım başlığın...yeni hayatımız da hayırlı olsun:)))))))))))

canım benim muhattap olma bence daha ya valla ben böyle bişey görmedim :41: :41: :41: kurtul bundan valla ben mutlu olacağınızı inanmıyorum her şey düzelsede bu ne arkadaş nasıl bir mantık bundaki ben çözemedim :41:

Hikayelerin hepsi aynı ya. Aynı suçlamada bende bulundum. Oda istediği kızla konuştu, gene ben suçluydum.
Ve emin ol tekrar arıycaktır köpek gibi pişman olucaktır. Öyle konuştuğuna bakma,şuan içi yanıyo onun.

beter olsun.. resmen elim ayağım titredi o beni suçladıkça.. ne sanıyosa kendini artık..

canım benim muhattap olma bence daha ya valla ben böyle bişey görmedim :41: :41: :41: kurtul bundan valla ben mutlu olacağınızı inanmıyorum her şey düzelsede bu ne arkadaş nasıl bir mantık bundaki ben çözemedim :41:

bende anlamadım.. ama psikolojisi gerçekten bozulmuş bence.. resmen herşeyi inkar edip kendini haklı görmeye başlamış.. söylediklerinin gerçeklerle alakası yok.. kendi bi dünya yaratmış kafasında sanki ve onlara inanmak istiyor..

bende anlamadım.. ama psikolojisi gerçekten bozulmuş bence.. resmen herşeyi inkar edip kendini haklı görmeye başlamış.. söylediklerinin gerçeklerle alakası yok.. kendi bi dünya yaratmış kafasında sanki ve onlara inanmak istiyor..

bırak boğulsun o dünyada ya kaç yaşındaydı canım ??

boşver canım ya düzelteceğine üste çıkmış suçlamış hiç üzülme ömrünü yerdi senin devam etseydiniz hakkında hayırlısı olsun her zaman

amin canım benim sağol..
yani öyle şeylere inanmışki resmen ben sanki onun gönlünü yapmalıyım sonra eskiye dönebiliriz gibi oldu :) sinirden gülüyorum ya :)

amin canım benim sağol..
yani öyle şeylere inanmışki resmen ben sanki onun gönlünü yapmalıyım sonra eskiye dönebiliriz gibi oldu :) sinirden gülüyorum ya :)

gerçekten komik :) :) boşver belli ediyolar kendilerini böyle :) valla erkeklerden nefret eder oldum ya bir gün birinden iyi bişey duymadım ki
bizden çok konuşur olmuşlar birde bize dırdırcı derler yazık bize :50:

gerçekten komik :) :) boşver belli ediyolar kendilerini böyle :) valla erkeklerden nefret eder oldum ya bir gün birinden iyi bişey duymadım ki

wallahi ben de erkeklerden bir soğudum beni kendilerinden soğuttular :)

aynen katılıyorum canım.. zamane erkeklerinden bi cacık olmaz (genelinden)..

Back
X