Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Herkes pozitif ne güzel çok hoşuma gitti hep böyle devam inşAllah :16:

Prensesi de merak ettim bugün konuşacaklardı naptı acaba :31:

Bu arada kader arkadaslarim sizede bi selam vermeden gecmiyeyim :)
iyisinizdir insallah ??
ben cok sükür iyiyim,
bir asigim var ama malesef benden kücük :))
aslinda arkadasdik ama benden kücük oldugu icin ona hic o gözle bakmamistim,
bi ortak arkadasimiz girdi araya gecen gün bana serhat hakkinda ne düsünüyorsun dedi ?? (ismini degistirdim suan :51:)
hicbisey düsünmüyorum ne düsüncem dedim,
beni sIkistiriyor senden cok hoslaniyor dedi,
olmaz dedim, bir iki kere daha diretti ama olmaz dedim yine,
serhat utancindan bana bidaha yazamaz diye düsündüm e bende yazmadim,
zaten derdim basimdan askin, hem aklima bile gelmiyordu,
gecen gün yazdi napiyorsun filan diye
simdi öyle arada bi konusuyoz, siirler yolluyor bana :)
aramiza 2-3 yas var,
simdilik yine bisey düsünmüyorum yanlis anlasilmasin,
öyle konusuoz bakalim, artik plan yapmiyorum hayatimda..

maalesef benden küçük diyince ben de epey yaş farkı var sandım ilahi Hürrem:1: bundan önceki erkek arkadaşım da benden 2 yaş küçüktü ki tanıştığımızda o 21 ben 23 yaşandaydım, yaşımdan daha olgun biri olduğumu onun da yaşına göre daha çocuksu olup bir de erkeklerin geç olgunlaştığını hesaba kat buna rağmen çok güzel 4 yılım geçti. son erkek arkadaşımı biliyorsun zaten o büyüktü de ne oldu, 21 yaşındaki çocuk ilişki konusunda çok daha sağlam, tutarlı ve sahipleniciydi. acı tecrübemden sonra kıymetini daha iyi anladım:ssz: ayrıca eğer sen de olgun olsan bile yaşına göre, uyum olduğunuzda aranızda o olgunluk ve çocuksuluk çok güzel dengeleniyor. iki tarafta birbirine birşeyler kattığında o olgunlaşıyor senin de içindeki çocuk tekrar açığa çıkıyor. şimdilik düşünme, konuş, tanımaya çalış ama bence yaş düşündüğün en son kısmı olsun.

Son düzenleme:
maalesef benden küçük diyince ben de epey yaş farkı var sandım ilahi Hürrem:1: bundan önceki erkek arkadaşım da benden 2 yaş küçüktü ki tanıştığımızda o 21 ben 23 yaşandaydım, yaşımdan daha olgun biri olduğumu onun da yaşına göre daha çocuksu olup bir de erkeklerin geç olgunlaştığını hesaba kat buna rağmen çok güzel 4 yılım geçti. son erkek arkadaşımı biliyorsun zaten o büyüktü de ne oldu, 21 yaşındaki çocuk ilişki konusunda çok daha sağlam, tutarlı ve sahipleniciydi. acı tecrübemden sonra kıymetini daha iyi anladım:ssz: ayrıca eğer sen de olgun olsan bile yaşına göre, uyum olduğunuzda aranızda o olgunluk ve çocuksuluk çok güzel dengeleniyor. iki tarafta birbirine birşeyler kattığında o olgunlaşıyor senin de içindeki çocuk tekrar açığa çıkıyor. şimdilik düşünme, konuş, tanımaya çalış ama bence yaş düşündüğün en son kısmı olsun.

ne bekliyodun kiz :1:
benden 10 yas kücük olcak degil ya ozaman 14 olurdu, zira bende 24 yasindayim :1:
valla bilmiyorum canim simdilik bisey düsünmüyorum,
bekleyip görcez,
yani dedigim gibi büyük olunca noluyor, hepimizinki büyük degilmiydi sanki ,onla pek alakasi yok
bakalim zamana biraktim herseyi,
eger kendini sevdirirse ne ala :)
olmassada olmaz napalim

yaşını bilmiyordum ki:26: bu başlık altındaki en büyük insan benim sanırım:5: tabi her gün arkadaşlarıma gidip bebek seviyorum, yaş grubum farklı dertlerle uğraşıyor artık:5:

hayırlısı Hürrem, bu saatten sonra Allah'a sadece hayırlı insanları karşımıza çıkarması, sonu olmayacak ilişkilere de hiç başlatmaması için dua etmemiz gerekiyor sanırım, en azından ben duamı böyle ediyorum artık.

yaşını bilmiyordum ki:26: bu başlık altındaki en büyük insan benim sanırım:5: tabi her gün arkadaşlarıma gidip bebek seviyorum, yaş grubum farklı dertlerle uğraşıyor artık:5:

hayırlısı Hürrem, bu saatten sonra Allah'a sadece hayırlı insanları karşımıza çıkarması, sonu olmayacak ilişkilere de hiç başlatmaması için dua etmemiz gerekiyor sanırım, en azından ben duamı böyle ediyorum artık.

kesinlikle haklisin canim, zaten bu saatten sonra evlilik ten baska bir iliski kurmiyacam,
yani simdiye kadar basladigim iliskiler hep ciddiydi bunuda hep bastan belirtmistim, tabi erkekler hep bende ciddiyim diyor ama sonu öyle olmuyor malum :ssz:
su saatten sonra tanisir görüsürüm biraz, sonra gelen gelir gelmeyen defolsun gitsin,
bu saatten sonra böyleyim islerine gelirse artik.. hic ugrasamam :ssz:
bu arada bakma 24 dedigime
subatta 25 olcam bende,
arkadaslarim dogurdu, cogu evlendi evleniyor,
bide bana laf carpiyorlar
sen evlenene kadar ben ikinciyi dogururum diye
dogurursun olabilir diyorum bende :ssz:

selam kızlar bende gelişme var sizlerle paylaşmak istedim..
benimki aradı pazartesi günü bankaya gidiyodum açtım bende.. bi belge istemiştim ondan buraya da yazmıştım hatta, o gün o belge için okuluma gidicekti onla ilgili bişeydir diye.. naber nasılsın diye havadan sudan konuştuk önce ama okula falan gitmemiş zaten neyse.. normal bi şekilde sohbet ettik sonra laf döndü dolaştı onun buraya gelmesine geldi.. oda bişeler geveledi bende gelmek istiyosan bana bişeyler söylemen lazım dedim oda özlediğini ve gelmek istediğini söyledi hatta şakasına ben o şehri çok özledim aslında beni gezdirir misin bile dedi :) bende zaten ayrı olduğumuz dönemde düşünmüştüm kendimde de çok hata gördüm.. tamam o da hatalar yaptı ama sevgisinden emindim hep asla da şüphe duymadım.. ve aslında bizim çözülmeyecek sorunumuz yoktu boşuna ayrılmışız diyede üzüldüm ama işte ben adım atmak istemedim.. sorunlar küçüktü ama benim yaptığım triplerle ve gereksiz yere aşırı tepki göstermelerimle o sorun çıkmaza giriyodu.. bende bu şansı değerlendirdim ve ona gel dedim.. ayın 18 inde ya da 19 unda gelecek konuşucaz.. gün içinde de konuşuyoruz ama tam olarak eskisi gibi değiliz bakalım hayırlısı..

benimki aradı pazartesi günü bankaya gidiyodum açtım bende.. bi belge istemiştim ondan buraya da yazmıştım hatta, o gün o belge için okuluma gidicekti onla ilgili bişeydir diye.. naber nasılsın diye havadan sudan konuştuk önce ama okula falan gitmemiş zaten neyse.. normal bi şekilde sohbet ettik sonra laf döndü dolaştı onun buraya gelmesine geldi.. oda bişeler geveledi bende gelmek istiyosan bana bişeyler söylemen lazım dedim oda özlediğini ve gelmek istediğini söyledi hatta şakasına ben o şehri çok özledim aslında beni gezdirir misin bile dedi :) bende zaten ayrı olduğumuz dönemde düşünmüştüm kendimde de çok hata gördüm.. tamam o da hatalar yaptı ama sevgisinden emindim hep asla da şüphe duymadım.. ve aslında bizim çözülmeyecek sorunumuz yoktu boşuna ayrılmışız diyede üzüldüm ama işte ben adım atmak istemedim.. sorunlar küçüktü ama benim yaptığım triplerle ve gereksiz yere aşırı tepki göstermelerimle o sorun çıkmaza giriyodu.. bende bu şansı değerlendirdim ve ona gel dedim.. ayın 18 inde ya da 19 unda gelecek konuşucaz.. gün içinde de konuşuyoruz ama tam olarak eskisi gibi değiliz bakalım hayırlısı..

hayırlsı canım ya hadi bakalım inş. :) :)

vicdanım çok rahat morvent elimden gelen her şeyi yaptım ben son pişmanlık fayda etmiyor işte son söylediklerini yazsam herkes nefret eder erkeklerden bir daha kimseyi istemez o yüzden yazmıyorum :) benim içim rahat kendisi her gün kahrolacak çok acı çekecek biliyorm

evet canım elinden geleni yapınca huzurlu oluyo insan zamanında pişman olsaydı bu durumda olmazdınız ki şimdi boşuna ağlayıp sızlama deseydin :)

http://www.youtube.com/watch?v=D_OOXSdTz3M

Yağmur sonrası karanlıkta bir şehir
İçinde ben.
Şarkılar çalıyor taksilerin teyibinden
Giderken sen...
Tüyleri ıslak kuşlar su içiyorlar çeşmelerden
Kimsenin umrunda değiliz,
Ne aşk
Ne ben.
Bir şey olmamış,bir yerinden vurulmamış gibidir şehir.
Her gidiş niye birbirine benzer.
Arabaların camlarını siler tinerci çocuklar
Bir sigara parasına ömrümü anlatırım
Belki onlar dinler
Çekip gidişin hangi şarkıya benzer
Bulup çıkarırız karanlıkta bir şehrin içinden
Çocuklarla beraber
Neden kimsenin umrunda değiliz
Neden
Ne aşk
Ne ben
Islık çalmayı bilseydim
Birazda kahretmeyi
Hayır aç değilim diyebilmeyi
Canım istemiyorlarla çekip gitmeyi
Denizi seyretmeyi kıyıdan
Martılardan dilek tutmayı becerebilseydim
Belki kolay olurdu sensizlik
Belki benide alırdı koynuna hasretin derin boşluğu.
Yapabilseydim,kapıyı ardından ben kapayabilseydim
Camlara vurabilseydim öfkesini sensizliğin
Kırıp dökebilseydim senin gibi
Birde ayrılığı sevseydim olurdu sanki.
Şu sein gidişin biraz üzmeliydi yağmur
sonrası bu şehri
Elimi tutmalıydı beyoğlu
Koluma girmeliydi üsküdar
Geçer demeliydi bakinin kahvesi
Sinema afişleri gönlümü almalıydı
Göz kırpmalıydı fatihin ana caddesi
En azından kadıköy biraz ağlamalıydı
Olur demeliydi galata
Samatya yanımda yürümeliydi tren raylarıyla
Saçlarımı okşamalıydı kasımpaşa
Aşk böyledir demeliydi bakırköy mesela
Yüzüme rüzgarını sürmeliydi eyüp sultan
Eminönü oturmaya gelmeliydi bütün kuşlarıyla
Tophane demli bir çay söylemeliydi en kırılgan anımda.
Yağmur sonraı bu şehri kolkola
geçmeliydim bütün arkadaşlarla
Bir şiir yazabilmek için kocaman yalnızlığa
Bunun için isterdim bu şehri yanımda
Yağmur sonrası karanlıkta bir şehir
İçinde ben
Şarkılar çalıyor taksilerin teyibinden
Giderken sen...:14::14:

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım hakkında
Ortada büyük bir sebeb yoksa iki tarafta birbirinin sevgisinden eminse ilişkiye sahip çıkmak daha doğru geliyor bana :)

benımde yardıma ihtiyacım var :( bundan iki sene önce güzel umutlarla başlayan ilişkim erkek arkadaşımın gereksiz gururları , terslemeleri .bana bağırması yüzünden benim içimdeki sevgi bitti .üç hafta önce söyledim bitti diye aynı zaanda ailemde buna karşıydı , ama laf anlamıyo pişman oldu . devamlı özür diliyor , bırak düzeltiyim dıyo . hayatımı mahvetme diyo sen bırakırsan benim hayatım mahvolur yaşayamam , vicdan azabı cekersin günahı büyük dıyo bense istemiyorum artık . ama çok vicdan azabı çekip üzülüyorum kahroluyorum resmen napıcagımı bılemıyorum ama ben aylar öncesinden bitirdim kafamda o üzülmesün diye yinede konusurum :(

hayırlsı canım ya hadi bakalım inş. :) :)

Hayırlı olsun canım hakkında
Ortada büyük bir sebeb yoksa iki tarafta birbirinin sevgisinden eminse ilişkiye sahip çıkmak daha doğru geliyor bana :)

sağolun kızlar.. :) hemen umutlanmak istemiyorum bi gelsin bakalım konuşalım beni ikna etmesi zor olacak biraz bu sefer.. :)

benımde yardıma ihtiyacım var :( bundan iki sene önce güzel umutlarla başlayan ilişkim erkek arkadaşımın gereksiz gururları , terslemeleri .bana bağırması yüzünden benim içimdeki sevgi bitti .üç hafta önce söyledim bitti diye aynı zaanda ailemde buna karşıydı , ama laf anlamıyo pişman oldu . devamlı özür diliyor , bırak düzeltiyim dıyo . hayatımı mahvetme diyo sen bırakırsan benim hayatım mahvolur yaşayamam , vicdan azabı cekersin günahı büyük dıyo bense istemiyorum artık . ama çok vicdan azabı çekip üzülüyorum kahroluyorum resmen napıcagımı bılemıyorum ama ben aylar öncesinden bitirdim kafamda o üzülmesün diye yinede konusurum :(

cy2580 sakın kendini suçlu hissetme sana karşı tavrı zaten hoş değilmiş, o terslemeler, bağırması... sen ne güzel ki bunlar fark edip o ilişkiden sıyrılmayı başarabilmişsin herkes bu kadar şanslı olmuyor, çoğu zaman aşk gözleri kör edip sürüncemede kalıyor o ilişki. farkındaysan söylediği sözler bile bencilce, senin ne hissettiğinle değil de kendi hisleriyle meşgul. sana yaptıklarına karşı senin kalbini kırdığını düşünmek yerine sana hala kendini kötü hissettirip vicdanına dokunarak seni elde etme derdinde. seni mutsuz eden, saygı duymayan birine karşı suçluluk hissetmen çok yersiz kaldı ki onu affedip devam etsen bile ilişkiye, istediği kadar değiştiğini iddia etsin en fazla birkaç ay içinde eskisinden de daha sert bir tutum içine girecek ve senin acıların da artacak. insanlar maalesef değişmiyor. zamanında değerini bilmediyse, şimdi panik halinde olduğu için söylediği sözler seni aldatmasın, bundan sonra da bilmeyecektir. sen doğru olanı yapmışsın. ailenin neye karşı olduğunu ise tam anlayamadım, ilişkine mi ayrılık kararına mı?

Son düzenleme:
cy2580 sakın kendini suçlu hissetme sana karşı tavrı zaten hoş değilmiş, o terslemeler, bağırması... sen ne güzel ki bunlar fark edip o ilişkiden sıyrılmayı başarabilmişsin herkes bu kadar şanslı olmuyor, çoğu zaman aşk gözleri kör edip sürüncemede kalıyor o ilişki. farkındaysan söylediği sözler bile bencilce, senin ne hissettiğinle değil de kendi hisleriyle meşgul. sana yaptıklarına karşı senin kalbini kırdığını düşünmek yerine sana hala kendini kötü hissettirip vicdanına dokunarak seni elde etme derdinde. seni mutsuz eden, saygı duymayan birine karşı suçluluk hissetmen çok yersiz kaldı ki onu affedip devam etsen bile ilişkiye, istediği kadar değiştiğini iddia etsin en fazla birkaç ay içinde eskisinden de daha sert bir tutum içine girecek ve senin acıların da artacak. insanlar maalesef değişmiyor. zamanında değerini bilmediyse, şimdi panik halinde olduğu için söylediği sözler seni aldatmasın, bundan sonra da bilmeyecektir. sen doğru olanı yapmışsın. ailenin neye karşı olduğunu ise tam anlayamadım, ilişkine mi ayrılık kararına mı?

tesekkür ederim içim rahatladı sanki . hala onu sevdiğimi sanıyo . müfettişlik sınavını bile ben onun yüzünden kazanamadım :( devamlı arıyo ne zaman bırakıcak bilemiyorum , ailme onunla beraber olmama karşıydı her açıdan farklıydık çünkü

aileler çoğu zaman bizim göremediklerimizi görüyor maalesef:) maalesef diyorum zira benim ilişkime de karşıydılar ve ben herkese karşı onu savunurdum; sayfalarca yazdım bu başlık altında terk edip bir de çektirdiği acıları, hala beni nasıl suçladığını, vicdan azabıyla geçen günlerimi:) onun için hiç tereddütünüz olmasın. size bu kadar zarar veren insanı hayatınızdan çıkarmanız gerekiyor yolunuza bakabilmeniz için, sınavı kazanamamanıza çok üzüldüm ama sizinle irtibat kurmaya devam ettiği müddetçe hayatınızdaki olumsuzluklar da sonlanmayacaktır. ve zayıf bir anınıza denk geldiğinde o ilişkinin içine yeniden çekilmeniz de an meselesi, o yüzden sizi bu sözlerle kandırmasına da izin vermeyin. her aradığında size ulaşabiliyorsa elbette aramalara devam edecektir. kesin bir tavır koyup ondan uzak kalmak başta canınızı çok acıtsa da, kimi zaman bocalasanız ve "acaba düzelir miydi, acaba onunla daha güzel olur muydu herşey" dedirtse de uzun vadede kazançları çok fazla olacaktır emin olun.

Back
X