- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #2.001
Yok toplu mesaj olmasına imkan yok bence ilk gün ayrıntısını atlamışım bayram mesajı illk gün atılır normal olarak :26:
Bilerek ve isteyerek atılmış toplu süsü verilmiş bir mesaj bu erkekler niye böyle ya![]()
İşte cevap vermediğin zaman bozulmamak için toplu mesaj havası verdi.Nasıl hesapçılar ya![]()
black swananladın sen onu
ne yapacaksın ben boş mesaja ne yaptıysam onu yapıp sessiz kalacaksın tabi ki, benimki yanlışlıkla boş mesaj gönderiyor seninki yanlışlıkla (!) toplu mesaj gönderip tesadüfen(!) sana da o sayede yazmış oluyor... kanmamak lazım bunlara
![]()
sanırım haklısınız. çünkü bu şekilde toplu mesajlar ilk gün atılıyor. o da normalde öyle atardı. şimdi ikinci gün ve akşam atıyor. umutlanmak istemediğim için belki de gerçekten toplu mesaj attı ben de arada karıştım diye düşündüm:26: eğer bilerek yaptıysa amacına ulaşamayacak. bir de şöyle düşündüm. biz geçen bayram ayrıydık ama ben annesini arayıp bayramını kutlamıştım. bu bayram aramadım ailesinden kimseyi. ve bundan sonra da kesinlikle aramayacağım. belki de bekledi ilk gün ben kimseyi aramayınca, o da ikinci gün toplu mesaj süsüyle beni mi yokladı acaba:26: