- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #2.041
Ben de öyle düşünmüştüm,aslında kısmen de öyle oldu final.Kazanana kadar aylarca çırpındı.Kazandı,sevdiğimi anlayınca zulmetmeye başladı.Aylarca sakin sakin anlattım,ağlaya ağlaya anlattım,başını okşaya okşaya,gözlerinden öpe öpe anlattım.Yapma,bu kadar hoyrat olma,dayanma gücümü sınama dedim.Hep söz verdi,ertesi gün aynı oldu.Sonra bir gün benzer bir olay karşısında sabrım taştı ve evde tek başıma ağlama krizi geçirdim.Sabah kalktığımda üst göz kapağım şişmiş ve görmemi bile engelleyecek duruma gelmişti.İşte o an benim için bir kırılma noktası oldu.Şişlikleri farla kapattımi,giyindim çıktım 10 dakika içinde telefon numaramı değiştirdim,faceden engelledim ve kalkıp 10 saat uzaktaki ailemin yanına gittim görev yerimden rapor alıp.Şimdi o günleri düşününce,o acıları bir daha yaşamak olasılığı bile beni itmeye yetiyorBir kere dibe vurduktan sonra,insanın kaybedeceği birşey kalmıyor sanırım...
valla bu insan benimle birlikte olabilmek icin namaza baslamis ya. Allaha 8 ay boyunca dua etmis. ne ona kiyabildim ne sevgisine. allem etti kallem etti. "hayirli degilse de ver onu bana diye dua etmis".
sonunda "biz" olduk (!). zamanla da aglayan rolu degisti tabii. o aglarken benim icin, baglandim ben agladim. sevgim, tum masumiyetim hor kullanildi,
tum zaaflarimi en iyi sekilde kullandi, cidden insan kullanmayi biliyormus, Allahim bildigi konuda sinasin insallah onu.
tum kirilma noktalarindan sonra geri donusun mumkun oldugunu dusunmuyorum.. su an ben hepsini yasadim sayilir, bi yeni sevgilisinin varligindan yoklugundan bi haberim.
o eeeenn buyuk kirilma noktasi olacak ama zaten %70 lik kismi astim ben. simdi "O" dusunsun !!!
ve de kizlar bana sunu diyordu ya " bi daha kimseyi sevemeyecegimi ve sevilmeyecegimi dusunuyorum ,korkuyorum bundan.."
iste bu yuzden nev81 sana attigi mesaja icim yandi..
ne kadar bencillik olamaz ya.. yeri gelmis "can" demissin bana, ben demisim sana.. bu soz yakisti mi bize..
Son düzenleme: