Buyrun...Terapi Grubumuz :))

sen bitirmemişsin ki. adamla hala iletişim kuruyosun. arkadaşca diye bir şey olabilir mi? insan sevdiği adamla arkadaş kalabilir mi? kendine eziyet etmekten başka bir şey değil bu. bugün bir iletisi seni mutsuz eder, yarın bir bakarsın hayatında biri var ve çok mutlu o zaman da darmadağın olursun. bırak artık takibi. benim gibi yapcaksın. iletişimi tümüyle kesceksin. kendini tutcaksın tutcaksın sonra dayanamayıp facebokuna bakcaksın, komaya girceksin:1: bir kere dağılcan ama temiz dağılcan:1::1:

şaka bir yana, iletişimini kopar artık tatlım. acı çekiyorsun.

Evet. Kendime bi iyilik yapip face i kapatmistim ilk. O orda kalsin, ayip olmasin arkadasca konustuk- konusuyoruz falan dedim ama yok olmuyor. Merakima yenilip face i aciyorum ve o yine karsimda.. Hergun yeni bi acidan bakiyorum demistim ya. Yine oyle oldu.. Neden arkadas kalayim ki bu kisiyle? dedim. Ondan baska arkadasim yok mu? var.. Hem artik arkadasligimiz eskisi gibi de degil cok sahte.. O da tanidigim kisi degil. Kendime iskence cektirecegime onu, arkadaslarini, ailesini, onu gorup duyabilecegim herkesi sildim onun tarafindan. Gunlerdir dusunuyordum zaten silmeyi. Sonunda cesaret edebildim.

Hakli olabilirsin. Ben ise henuz baslamadim ama cok basarili bi okul hayatim var. Hayattaki onceligim hep okul oldu su yasima kadar. Okulla birlikte calistim kendimi gelistirdim falan. Sorunda ne biliyormusun? Universite bitene kadar hic istemiyordum kimse girsin hayatima. Ama girdi iste.. Istemedigim halde oldu ve darmadagin etti. Simdi okul bitiyor ve ben kendimi simdi bir iliski icin hazir hissediyorum. Ama yasadigim kotu deneyim yuzunden kalbim cok kirik.. Sevgiye nasil tutunacagim bilmiyorum. Insanlarada guvenemiyorum ki artik..

Her zaman boyle degil, olumlu dusunurum cogu zaman fakat iste.. bazende boyle oluyor. Belki de hala zamana ihtiyacimiz var kim bilir?

bende diyorum bu saatden sonra cok zor. nasil severim nasil ederim.. en ufak birseyden kil kaparim diye ve gercektende öyle oldu..

hoslaniyordum birinden.. ama onun dengesiz taviri yani bir ilgi gösterip bir tanimamazliktan gelmesi soguttu beni 1günde.. dedim kendi kendime ben onunla mi ugrascam?

tahamülü kalmiyor artik insanin bir zaman sonra..helede yas ilerledikce..olgunlastikca..kendine her gecen gün daha fazla güvendikce..

offf napcam ben napcaz biz??

Haklisin canim. Ama en son hamleyi yaptim ve onu artik faceten sildim :D onu ve butun arkadaslarini. Artik o ve face hakkinda yazmayacagimdir bu yuzden hahaha. Aradaki tek bag olan o salak facete ortadan kalktigina gore artik o ve gecmisin ustune sunger cekebilecegim insallah.

güzel bir adım. sonradan ekleme ama bak:20: zaten sana karşı duyguları hala varsa yokluğunu hemen farkeder.

tomvejerry ben senin yaşını merak ediyorum bu arada:8:

Sanırım bu adamlar o kadar yanlışı temize çekebilecek çapta değiller.Yani bayramda karşıma çıktığı günden beri dönmemek için değil dönmek için sebepler arıyorum ama bulamıyorum.Emin olun 2. şans diye birşey yok,biz böyle acı çekerken tüketiyoruz aslında duygularımızı sanırım...

Kesinlikle oyle. uzuldukce, kalbim kirildikca daha cok asik oluyorum gibi bisey yok kesinlikle. Ondan daha da cok uzaklasiyorum. Geri donus daha da imkansiz bir hale geliyor. Eger bi donus olsa ilerde gecmise baktikca uzulecegim, kavga konusu olabilecek seyler artiyor. Bazi gunler onun icin bi onceki gunden daha cok uzuluyorum ama bu onu ozledigimden vs degil. Gecmiste vermis oldugum degeri nasilda hak etmedigini, o sevginin bosa gittigini gordukce yasadigim hayalkirikligindan..

Ne yaparsa yapsin donsun, donmesi icin herseyi yaparim falan da diyemem kesinlikle. Onun icin kilimi kipirdatmam. Ancak uzuluyorum iste. Icimde bitiyor. Ve bittikce uzuluyorum. bi parca daha bitti. O biten parcaya uzuluyorum.. Ama o yavas yavas icimde yok oluyor

bende diyorum bu saatden sonra cok zor. nasil severim nasil ederim.. en ufak birseyden kil kaparim diye ve gercektende öyle oldu..

hoslaniyordum birinden.. ama onun dengesiz taviri yani bir ilgi gösterip bir tanimamazliktan gelmesi soguttu beni 1günde.. dedim kendi kendime ben onunla mi ugrascam?

tahamülü kalmiyor artik insanin bir zaman sonra..helede yas ilerledikce..olgunlastikca..kendine her gecen gün daha fazla güvendikce..

offf napcam ben napcaz biz??

Aynen oyle. Ugrasmaktan cabalamaktan yoruluyor, bikiyor insan. Bende biktim, tukendim. Ne o, nede bir baskasi icin suanda hic ugrasacak halim yok. Cok isterim sevip sevilmeyi ama bir kere daha uzulmeyi suan goze alamiyorum..

güzel bir adım. sonradan ekleme ama bak:20: zaten sana karşı duyguları hala varsa yokluğunu hemen farkeder.

tomvejerry ben senin yaşını merak ediyorum bu arada:8:

Onu tekrar ekleme gafletini bir kere yapmistim. Zaten o yuzden tekrar silemedim, iyicene aptal durumuna dusucem diye ama ne dusunurse dusunsun artik umrumda degil. Onun benim hakkimda ne dusundugunden cok kendimin ne hissettigimle ilgileniyorum artik. O yuzden sildim. defolsun :D
21 yasindayim ben. sen kac yasindasin?

Telefonu on saattir falan kapalı. Nsıl durabilir ki insan konuşmadan iyi veya kötü de olsa bi cevap vermeden hayretler içindeyim. ne tamam bitti dedi ne ne diosun sen dedi. çok garip.

Telefonu on saattir falan kapalı. Nsıl durabilir ki insan konuşmadan iyi veya kötü de olsa bi cevap vermeden hayretler içindeyim. ne tamam bitti dedi ne ne diosun sen dedi. çok garip.

kavga sonucu mu bitti sizin?
belki biraz sinirlerinizin dinmesini bekliyordur

Facebook'tan bir çocukla tanıştım. Aylarca benimle sohbet etmek için çaba sarf etmişti fakat ben pek ilgilenmemiştim. Bir iki cümle, bir iki cümle cevap vere vere sohbet etmeye başladım. Ve zamanla ne kadar derin ruhlu, zeki, kültürlü, nazik ama erkeksi, cool ve çekici bir adam olduğunu fark ettim. Konuştukça daha iyi anlaşıyor, sohbet etmekten daha çok keyif alıyorduk. Fakat onun geçmişinde unutamadığı birisi olduğu için onunla sadece harika iki arkadaş olacağımıza inanmıştım. Ancak umduğum gibi olmadı her gün sabahtan akşama konuşuyor olduk ve ben daha fazla etkilenmeye başladım. Durum böyle olunca ona "Senden etkilendiğimi fark ettim. Bir süre seninle konuşmayacağım" temalı bir mesaj attım ve konuşmayı kestim. Bu tepkim onu çok kızdırdı ama o da uyum sağlamak zorunda kaldı. Bir ay kadar konuşmadık ama neredeyse her akşam onun sevgilisi olduğumun hayallerini kuruyordum. Dün sabah WhatsApp'dan mesaj geldi. "Seni çok özledim" yazmış. Tekrar konuşmaya başladık, o da ben söyledikten sonra benden çok etkilediğini fark etmiş. Birbirimizin nelerinden etkilendiğimizi konuştuk. Konuşmalarımız çok romantik ve tatlıydı. Sanırım artık sevgili sayılabiliriz. Fakat daha önce hiç görüşmedik. Birbirimizin bir çok fotoğrafını gördük ama hiç buluşmadık, mektup arkadaşlığının ötesine geçemedik.
Ben güzel ama kilolu bir kızım. Beni beğenmeyeceğinden çok korkuyorum. Gerçekten çok gerildim ve çok üzülüyorum. Şuan kendime güvenim tam olsaydı harika bir ilişkiye başlamıştık. İşi uzatmaz hemmen onunla buluşur, iyice etkiler ve sevgilim olmasını sağlardım. Şimdi ise arkadaş kalmak için elimden geleni yapıyorum. Aslında tekrar konuşmaya başlayalı bir gün oldu, birbirimize tekrar alışmadık ama alıştığımızda da her şey daha güzel olduğu kadar kötü de olacak. Onunla buluşmam gerekecek ve çok utanacağım. O hayatımda beni böylesine anlayabilen ilk erkek. Onu kaybetmek istemiyorum ancak ne yapacağımı da bilmiyorum...

Canım numarasını kapatmış olma ihtimali var mı,bir de sen neden aradın ki ayrıldıktan sonra?Arayacağına emin ki kapatmış;ani bir ayrılık mı?

ne kadar gençsin:21: ben biraz yaşlandım, dolu dolu 27 yim:1:
Ben en yaşlınızım sanırım,31 :1:

Canım numarasını kapatmış olma ihtimali var mı,bir de sen neden aradın ki ayrıldıktan sonra?Arayacağına emin ki kapatmış;ani bir ayrılık mı?

Ben en yaşlınızım sanırım,31 :1:

numarasını kapatmaz çok uzun yıllardır kullanıyor. ayrıldıktan sonra değildi aslında bugün google talkda atışırken ben "sen iyisi babanla konuşma bu sene için evliliği" dedim çevrimdışı fln oldu yok oldu. sonra bitti yazdım. ama gitmedi baktım telefonu da kapalı ve o saatten beri ne maile ne de mesaja cvp geldi.yani karşımdaki bana bitti dese en azından tamam der öyle kapatırım ama her olayda böyle yapa yapa bıktırdı beni gerçekten. bi anda yok oluyo resmen ben sormasam sanki günlerce aramayacak gibi geliyordu ve arıyodum. hala mesajım iletilmedi ordan biliyorum daha açmadığını ama mailimi okumuştur eminim.

Son düzenleme:
Facebook'tan bir çocukla tanıştım. Aylarca benimle sohbet etmek için çaba sarf etmişti fakat ben pek ilgilenmemiştim. Bir iki cümle, bir iki cümle cevap vere vere sohbet etmeye başladım. Ve zamanla ne kadar derin ruhlu, zeki, kültürlü, nazik ama erkeksi, cool ve çekici bir adam olduğunu fark ettim. Konuştukça daha iyi anlaşıyor, sohbet etmekten daha çok keyif alıyorduk. Fakat onun geçmişinde unutamadığı birisi olduğu için onunla sadece harika iki arkadaş olacağımıza inanmıştım. Ancak umduğum gibi olmadı her gün sabahtan akşama konuşuyor olduk ve ben daha fazla etkilenmeye başladım. Durum böyle olunca ona "Senden etkilendiğimi fark ettim. Bir süre seninle konuşmayacağım" temalı bir mesaj attım ve konuşmayı kestim. Bu tepkim onu çok kızdırdı ama o da uyum sağlamak zorunda kaldı. Bir ay kadar konuşmadık ama neredeyse her akşam onun sevgilisi olduğumun hayallerini kuruyordum. Dün sabah WhatsApp'dan mesaj geldi. "Seni çok özledim" yazmış. Tekrar konuşmaya başladık, o da ben söyledikten sonra benden çok etkilediğini fark etmiş. Birbirimizin nelerinden etkilendiğimizi konuştuk. Konuşmalarımız çok romantik ve tatlıydı. Sanırım artık sevgili sayılabiliriz. Fakat daha önce hiç görüşmedik. Birbirimizin bir çok fotoğrafını gördük ama hiç buluşmadık, mektup arkadaşlığının ötesine geçemedik.
Ben güzel ama kilolu bir kızım. Beni beğenmeyeceğinden çok korkuyorum. Gerçekten çok gerildim ve çok üzülüyorum. Şuan kendime güvenim tam olsaydı harika bir ilişkiye başlamıştık. İşi uzatmaz hemmen onunla buluşur, iyice etkiler ve sevgilim olmasını sağlardım. Şimdi ise arkadaş kalmak için elimden geleni yapıyorum. Aslında tekrar konuşmaya başlayalı bir gün oldu, birbirimize tekrar alışmadık ama alıştığımızda da her şey daha güzel olduğu kadar kötü de olacak. Onunla buluşmam gerekecek ve çok utanacağım. O hayatımda beni böylesine anlayabilen ilk erkek. Onu kaybetmek istemiyorum ancak ne yapacağımı da bilmiyorum...

Sevgili olmayin. 1-2 ay sonra goruselim disarda diye sozlesin. O zamana kadar sende hem diyet yaparsin hemde onu gercekten isteyip istemedigini dusunursun. arkadasliginizaq gorusmeden bir isim koymak icin acele etmeyin bence

hahaha
simdi yine korkular basti!
ya benden daha cok ask yasayacagi birini bulursa! ya onunla cok guzel bir iliskisi olursa? Allahim!!! Bu partisi de bi kiz bulmak icindir herlade! lanet olsun ya, cok sinirlerim bozuldu... ne guzel bakmiyordum kafam rahatti. Rahat batti!!

facebooktan arayışta olduğunu alenen beyan eden ve facebooktan medet uman insan mı çok güzel ilişki yaşayıp aşık olacak? :20:arayarak aşk bulana hiç rastlamadım ancak sanal alemde ya da karşılarına çıkan insanlarla denerler ve hakikat duvarına toslayana dek oradan oraya savrulurlar, ne zaman ki içlerinde derin bir boşluk hissederler o zaman onlara gerçekten değer veren insanları ararlar yana yakıla. bana aczini gösterdi yazdığı ileti açıkçası sen de bizim gibi senaryolar yazmaya başlama, en sevdiğimiz şey o senaryolar olsa da:1: bizim en büyük şansımız bence ilişkilerde çok acı da çeksek sonrasında kendimizi, karşı tarafın tavrını hatta genel olarak ilişkileri gözlemleyip bir sonraki adımımızı da daha temkinli atmayı öğreniyoruz - öğreneceğiz umarım - onlar ise ayrılıkla birlikte özgürlüğünün derdine düşüp anlamsız kişilerle anlamsız bağlar kurma derdinde haliyle ne ders alıyorlar ne de mutlu olabiliyorlar...

numarasını kapatmaz çok uzun yıllardır kullanıyor. ayrıldıktan sonra değildi aslında bugün google talkda atışırken ben "sen iyisi babanla konuşma bu sene için evliliği" dedim çevrimdışı fln oldu yok oldu. sonra bitti yazdım. ama gitmedi baktım telefonu da kapalı ve o saatten beri ne maile ne de mesaja cvp geldi.yani karşımdaki bana bitti dese en azından tamam der öyle kapatırım ama her olayda böyle yapa yapa bıktırdı beni gerçekten. bi anda yok oluyo resmen ben sormasam sanki günlerce aramayacak gibi geliyordu ve arıyodum. hala mesajım iletilmedi ordan biliyorum daha açmadığını ama mailimi okumuştur eminim.

Aslında keşke böyle ciddi konular yüz yüze konuşulsa canım,telefon ve internetteki iletişim eksikliği hele ki böyle ciddi konular konuşulurken yanlış anlamaları getiriyor ve çok ilişkiye mezar oluyor..

facebooktan arayışta olduğunu alenen beyan eden ve facebooktan medet uman insan mı çok güzel ilişki yaşayıp aşık olacak? :20:arayarak aşk bulana hiç rastlamadım ancak sanal alemde ya da karşılarına çıkan insanlarla denerler ve hakikat duvarına toslayana dek oradan oraya savrulurlar, ne zaman ki içlerinde derin bir boşluk hissederler o zaman onlara gerçekten değer veren insanları ararlar yana yakıla. bana aczini gösterdi yazdığı ileti açıkçası sen de bizim gibi senaryolar yazmaya başlama, en sevdiğimiz şey o senaryolar olsa da:1: bizim en büyük şansımız bence ilişkilerde çok acı da çeksek sonrasında kendimizi, karşı tarafın tavrını hatta genel olarak ilişkileri gözlemleyip bir sonraki adımımızı da daha temkinli atmayı öğreniyoruz - öğreneceğiz umarım - onlar ise ayrılıkla birlikte özgürlüğünün derdine düşüp anlamsız kişilerle anlamsız bağlar kurma derdinde haliyle ne ders alıyorlar ne de mutlu olabiliyorlar...

evet ama bu defa da kimseyi begenemiyorum, korkuyorum ayni seyi yapacak diye :1::1:
hic aci cekmeden once insanlara guvenip sevebilmek ne kolaydi...

Back
X