- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #2.141
sen bitirmemişsin ki. adamla hala iletişim kuruyosun. arkadaşca diye bir şey olabilir mi? insan sevdiği adamla arkadaş kalabilir mi? kendine eziyet etmekten başka bir şey değil bu. bugün bir iletisi seni mutsuz eder, yarın bir bakarsın hayatında biri var ve çok mutlu o zaman da darmadağın olursun. bırak artık takibi. benim gibi yapcaksın. iletişimi tümüyle kesceksin. kendini tutcaksın tutcaksın sonra dayanamayıp facebokuna bakcaksın, komaya girceksinbir kere dağılcan ama temiz dağılcan
şaka bir yana, iletişimini kopar artık tatlım. acı çekiyorsun.
Evet. Kendime bi iyilik yapip face i kapatmistim ilk. O orda kalsin, ayip olmasin arkadasca konustuk- konusuyoruz falan dedim ama yok olmuyor. Merakima yenilip face i aciyorum ve o yine karsimda.. Hergun yeni bi acidan bakiyorum demistim ya. Yine oyle oldu.. Neden arkadas kalayim ki bu kisiyle? dedim. Ondan baska arkadasim yok mu? var.. Hem artik arkadasligimiz eskisi gibi de degil cok sahte.. O da tanidigim kisi degil. Kendime iskence cektirecegime onu, arkadaslarini, ailesini, onu gorup duyabilecegim herkesi sildim onun tarafindan. Gunlerdir dusunuyordum zaten silmeyi. Sonunda cesaret edebildim.