- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #2.201
Ne kadarrr aptal!!! bir insanim ben ya
Seytan durttu bi su facebooku acayim bakayim ne var ne yok dedim! Actim, bu salakta hic bi zaman olmaz bugun cevirimiciydi! hemen beni gormeden kapadim. Profiline baktim (gerizekali tomvejerry is basinda) Dun gece yazmis duvarina "Isteyen herkes yarin benim evime davetlidir, buyuk bi biraraya gelis istiyorum!! Isteyen herkes gelsin, gelmek isteyenler mesaj atsin!" yazmis! Sonra da bi arkadasi gelirim melirim falan yazmis benim ex de "gel, eger bilmiyorsan uzun zamandir dagilmis bi haldeydim, bulamadigim birseyi ariyorum!" yazmis!
ayyyyyyyyyy ne salagim ki o face i yine acip, onun sayfasina baktim. butun sinirlerim bozuldu ya. gormemek ne iyiymis meger. BULAMADIGI BIRSEYI ARIYORMUS!! hayvan! arasin, daha cok arasin insallah![]()
Silmen iyi olmus canim, hatta üstüne birde engelle lütfen,
bende öyle yaptim, benim adi batasica exi ve sözlüsünü engelledim,
ikiside resim koymus boy boy beraber cekindikleri,
tabi görünce basimdan asagi kaynar sular dökülmüstü anlatmistim, ( sizde görmeyin öyle resimler insallah)
aradigindada sormustum, "bana facebooka resim koymayi sevmiyorum diyordun, gidip o kizla resim koymussun" dedim
"ben koymadim dedi sessiz sessiz"
"bana hic sifreni vermemistin, ona verdin öylemi "dedim, ve sustu
mikropp herifffffffffffff

Son nefesinde adimi sayiklasin, evet iste bunu bende istiyorum !!!
neyse of

Dönmüycem canım.Az önce aradı.Ona aylardır dön diye yalvarırken bana sadık kalıp kalmadığını sordum.Yemin ederim ben utanılacak birşey yapmadım dedi.Tamam o zaman,sana inanıyorum,ver face şifreni,bensiz geçen aylarda neler olmuş bir bakıyım,sapasağlam yolumuza devam edelim dedim.Ağladı,boşluktan demesine kalmadan sözünü kestim.Sana tek bir kötü söz etmiycem,senin kendine yaptığın bu kötülüğü sana kimse yapamazdı,beni son kez kaybettin dedim.Çok iyi oldu,bütün acabalarım son bir acı tecrübeyle bitti.Bu da son acımdı işte Onun için çektiğim...
adama bak yaaaaaa adama bakkkkkkkk
lafa bak
bosluktaymis
ulan biz bosluga düsünce baska heriflerin koynuna atlamiyoz ama
öyle yapsak bile bizim adimiz ne olur ???
Ama yoooo onlar yapinca boslukta ! Normal yani lütfen ama sende