- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #4.741
Birkaç gün önce buraya da yazmıştım bir olay yaşadım çok sinirlendim diye.. Olayda; bekarken tanıdığım ama sonradan evlenen bir arkadaşın (exle ortak arkadaş üstelik) önce resmimi beğenmesi sonrada faceden havadan sudan işsizlikten konuşurken birden telefonumu istemesi ve bazı imalarda bulunması her ne kadar o kişiye bunları konduramasamda baya asılmış bana olayın şokunu atlattıktan sonra farkettim.. Ve iyice nefret ettim bu erkeklerden.. Arkadaşlarımdan bazıları konuşmayı karısına gönder bile dedi ama ben bi ailenin akıbetini belirlemek istemedim neyse bu yetmezmiş gibi birde benim ex face şifremi denemiş ve bulmuş konuşmayı görüp beni aradı.. Ona göstericem ben bilmem ne diye çok sinirliydi bende bi şekilde söz verdirdim ona karışma diye.. Karışacak olsam ben karışır işi ileri boyutlara taşırdım ama gerek yok pislikleri üstüme bulaşsın istemiyorum dedim.. Bu çok zor olsada ikna oldu ama sürekli ya izin ver haddini bildireyim izin ver hırsımı alayım vs vs bişeler dedi hep.. Bu olaydan bikaç gün öncede bana uzun bi mesaj yollamıştı.. Sonumuz ne olur bilmiyorum ama ben senden vazgeçmedim vazgeçmicem senden tek bişey istiyorum oraya gelmeme izin ver beni bekle dedi bende ne beklemesi dedim gelmek isteyen çoktan gelirdi işlerin bu noktaya gelmesini beklemezdi dedim buda maddi durumlar çok kötü oldu falan dedi şu an bile yola çıkmak istiyorum ama inan para yok sen beni bekle ben maddi durum biraz düzelir düzelmez gelicem dedi bende biraz yumuşar gibi oldum şartlarım var dedim tamam dedi ertesi gün şartları konuşacaktık 2 tane işim var onlar bitsin konuşalım dedi tamam dedim.. Ertesi gün oldu benim mesaj hakkımda yok kontörümde yok almak istemedim buna dayanamaz mesaj atarım diye bu bikaç mesaj atmış bende netten kontör yüklettim biraz zor olduğundan uzun sürdü işim ve o arada amcası aramış araba bakmaya gidelim mi diye buda tamam demiş..Dedim bu hiç değişmeyecek kızım anzer şartı martı boşver gelme de şuna dedim bekledim biraz sonra bu aramaya başladı 3. falandı sanırım açtım noldu dedim birazdan çıkacaz az bi boşluk buldum çabuk konuşalım dedi bende dedim 5 dkda konuşulacak bişe olsa sana işlerin bitince bana dön dermiydim dedim.. birazda bağırdım kavga ettik kapattık.. gece yine aradı ben gayet sakinim tabi ama kendime olmayacak bu iş bari canımı sıkmayayım dedim.. bunada bana çok ayıp ettin çünkü biz senle normal durumda olan sevgililer değiliz ben senden ayrıldım şans isteyen kişisin sen di mi? bugünü bazı şeyleri düzeltmede ilk adım atmaya ayıracak kadar değerimiz yok muydu bizim dedim.. mesela ben bugüne iş ayarlamadım senin işin bitince rahatça konuşalım diye dedim.. ne desem herşeye haklısın dedi.. konuşalım şartları dedi bende şart mart yok burayada gelmenede gerek yok dedim buda yok gelecem falan dedi bişe demedim bende ne gel nede gelme diye.. sonra zaten bu adamın asılma olayı çıktı.. ondan sonrada hergün bi kere arıyor aramasada yatarken seni çok seviyorum çok özledim diye mesaj atıyor.. sanki biz ayrılmamışızda onun işleri yoğun olduğundan görüşemeyen bi çiftmişiz gibi davranıyor.. aradığında ben sadece hımm öyle mi evet hayır diye konuştum ümitlenmesin diye vede gidip şu çocuğa bulaşmasın diye bulaşırsa çok kötü şeyler olacak çünkü eminim.. 2 kişinin arası açılmayacak bi 100 200 kişi birbirine girecek üstelik evli olduğundan karısıda işin içine girecek belki beni arayıp doğru mu diye bile soracak kimsenin ahını almak istemiyorum ve bu olaylar benide yıpratacak kızlar haksız mıyım? en son dün aradı işte baya bi tersledim ne konuşacağını şaşırdı konu açmaya çalıştı açtığı konularada kısa net cevaplar verip geçiştirdim.. ya telefonda konuşmasak bile ucunda benim olduğumu bildiğinden buna bile razı şu an.. onun bu hallerine de üzülmeye başladım ama bugün durdum dedim anzer napıyosun sen? evet napıyorum ben dedim çünkü bi geleceğimiz olduğunu düşünmüyorum artık hayallerimde o yok ama şunuda düşünüyorum daha 1 ay öncesine kadar her hayalimde vardı ve yine o eski günlere dönebilir miyiz başarabilir mi acaba karşımdaki bunu diye düşünüyorum..of ya..
Canim bence hic bisey icin acele etme. sen bu iliski icin elinden geleni yaptigina inaniyorsan artik gerisini Allah a emanet et. Seni sevgisiyle ikna etmesine izin verme bence. Degismesini istedigin seyler degismedigi takdirde barisma derim ben. Evli adam konusuna gelecek olursak, bencede ortaligi karistirmaya gerek yok. Sonucta adamla bi iliski falan yasamadiniz, karisi bunu ogrense buyuk ihtimalle kavga eder, kuser ama adam onu bi sekilde ikna eder. Ama huylu huyundan vazgecmezmis. O bu sekilde olmaya devam ettikten sonra bi sekilde zaten karisinin kulagina gider. Bence adami basindan def etmekle en iyisini yapmissin, gerisine karisma derim..