keşke bu başlığı önceden görebilseydim..

içimi dökmek istiyorum sizlere hiç birinizi tanımıyorum ama içimden bir his diyor ki sanki iyi geleceksiniz banA.
ben çok zor bi dönemden geçiyorum bunalıma girdim ne düşündüğümü ne yaptığımı bilmiyorum . 1 saat önce iyiysem sonrası hemen kötüleyebiliyorum bogulacak gibi oluyorum o anlarda nefes alamıyorum neden mi böyle oldum kısaca anlatım ..
İlk sebebim üniversiteden gelmek oldu bu sene ünv. gitmiştik erkek arkadaşımla şans iste aynı yere çıkmıştı . ama gerek benim gerek onun maddi durumu ve bulunduğumuz yerin kötü olması dolayısı ile geri döndük. o da aynı şekilde. ama o abisinin yanına gidecekti sınava kadar orda kalacaktı . geldikten sonra psikolojım alt üst oldu o kadar pişman oldum ki. anlatamam size kurban bayramından 2 hafta önce gelmiştim hiç arkadaşım yoktu burada eve hapsolmuştum. kardeşim yok hiç beni anlayacak bir annem var zaten sadece annem oda çalışıyor sabah gidip akşam geliyordu. yine tekim evde ama bu yalnızlık beni bitirdi. çıkıp gezmek istedim olmadı çıkıınca dışarıya istemiyordum hemen eve geri dönmek istiyordum çünkü biliyordum bu durumdan kaçış yoktu bu yalnızlığımdan kursa yazıldım ama yapamadım . kurs da dediğim gibi artık insanlarla diyalog kuramıyorum onlar karşımda konuşurken ben boguluyorum içimden yeter demek geliyordu aniden aglıyorum aniden gülüyorum böyle böyle geçiyor günlerim. su anda yine evdeyim yine yalnızım. kimse yok sadece pencereden dışarı bakmak la yetiniyorum

sabahları kalkmak istemiyorum kalkıp napacağım ki diyorum etrafımda hiç kimsem yok hiç kimsem akrabalarıma bile gidemiyorum hep iş güç var onların..
diğer taraftan erkek arkadaşım gittikten sonra tabi yalnızlığım daha çok arttı su an aramız çok iyi çok güzel çok ilgili bana ama ona da karşımda hissizlik duygusuzluk sıkılganlık duyguları oluştu arıyor beni bazen bogulacak gibi oluyorum dayanamıyorum ona o bana karşı neler yaparken beni mutlu etmek için elinden geleni yaparken benim ona karşı böyle hissetmem öldürüyor beni bi taraftan da bu yıkıma ugradım bazen kendime geliyorum onu ne kadar da çok sevdiğimi anlıyorum çok seviniyorum mutlu oluyorum ama sonra o içinden çıkamadığım duygular geri geliyorlar bana gitmelerini istiyorum bagırıyorum çagırıyorum vuruyorum kendime.. delir miş gibi ama gitmiyor o duygular şu an birazda iyiyim gece boyunca annem başımda kuran okudu çok üzüldü halime.. bende üzülüyorum çok kilo verdim . aynaya baktığımda bu kim diyorum . hem diğer anlattığım durum hemde bu durum beni çok derinden yaralandı rabbime yalvarıyorum kurtulmak için bu durumdan çaresizce.. yalvarıyorum dualarla kendime gelebiliyorum sadece ne yapacağım bilmiyorum. bunları yazarken su an yine kötüledim ..

ben nasıl toparlayacağım.psikolojm o kadar bozuldu ki..