Evt canim nisanliydik hatta bu sorunlar varken burda konu acmıştım bikac kez.direk öyle olmadı,düğün planlıyorduk iste babası ve o bu sene istiyordu ama bana sen ne zaman istersen,ne zaman hazır olduğunu düşünürsen o zaman olacak söz baskı yapmiycam,kimseyede baskı yaptırmayacam dedi.bunu dedikten 2 gün sonra garip tavırlar,2 saat görüşmeden duramayan adam hic aramiyor sormuyor.israrla ne oldu diye
Sordum söylemedi,bisey yok dedi.sonra yuzyuze konuscaz yüz ifadeni görmek istiorum dedi.neyse bulustuk bana dediki emin değilim evlilige.yani senin istedigin gibi biri olabilirmiyim falan.simdiye kadar ilk kizarkadasimi cok sevdiğime eminim,ondan sonrakiler zaten oylesine oldu,kizarkadasimi dahil hic biriyle ciddi düşünmedim seni tanıyana kadar dedi.bende onu unutmadiysan neden benimle iliskiye başladın hemde boyle ciddi bir adım attın dedim.yok unuttum onu aklıma bile gelmiyor sadece senide o kadar cok seviyormuyum bilmiyorum dedi.o zaman ayrilalim dedim kabul etmedi kesinlikle olmaz dedi.neyse sabrettim hep konusmaya calistim en son bana seni bastan beri sevmedim daha fazla soru sorma lütfen diye mesaj attı.yüzüme söyle dedim,bilmiyorum ya ben üzülmeyeyim diye ya da baska bişeyden yüzüme ayni şeyi diyemedi ama yine de bitirdik iste karsilikli.o günden beri de hic konuşmadık