- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #5.521
esracım tatlım şimdi geçmişide az çok okudum ve yazdığın şeyleride az çok şimdi yerine oturtabildim. eğer daha önce bir kız durumu var ise tabi kuvvetle muhtemel onu unutamadığı içinde olabilir. tabi bunu yinede o konuşana dek bilemeyiz. ama geçmişinde böyle bir ihtimal var ise seni daha fazla üzmemek içinde yapmış olabilir. benim bir ablam öyle bir evlilik yaptı. eşi yıllar sonra söyledi ben eski kız arkadaşımı seviyorum diye. belkide buna engel olmak istediği içindir. diğer ihtimal ise canım; belki ailevi ve kendince sorunlar yaşıyordu bu yüzden çekilmek istedi senden emin olamıyordu. eksik buluyordu kıyas yaparken.
eğer tüm bunları yaşadıktan sonra sebep her ne olursa olsun bittiyse ve sen sebebini de öğrenemediysen. kardeşinin bir başkasının araya girmesine asla müsade etmezdim. çünkü her gelen laf dedikoduya kapalı olurdum. sessizce beklerdim ve bittiği günden sonra birbir bana yaptıklarını ya açar telefonda yüzüne söylerdim. yada sms yazardım ki kırdığı kalplerin cezasını çekebilsin o ahı taşıyabilsin. yaşadıklarımın zerresini görebilsin diye. annesi yada kardeşi konuşurken belki annesine diyemezsin ama kardeşine çok rahatta yaşadıklarını hissettiklerini anlatabilir ve suçlamalarda bulunabilirdin. ama neyse tatlım durum buysa çözümde bu.durum böyleyse ucuz atlatmışsın.
diğer türlüyse ben sevyorsam eğer oda kıytırık bir sebepten gidiyorsa ne kardeş ne o ne bu beni pekte bağlamaz. kendim dururum arkasında çıkarım derdin ne senin adam akıllı cevap ver derim ki bunu zaten bittiği zaman yapman gerekirdi her iki durum içinde. o kıytırık sebebi bulurdum ne yapar eder. işte o zaman bende onun arkasında dururdum. sonuçta nişanda çok önemli bağlayıcı bir adım ne hakkı var ki böylesine bir adımı atıp geri çekiliyor. ben daha neler neler yapardım. aramaya neden cesaretin yok onu anlamadım:S??
Cesaretim yok canim,çünkü kalbimin tekrar kırılmasından korkuyorum.özgüvenim var fakat bana neden aradın hani benden nefret ediyordun derse ben ne yaparım?en son mesajımda öyle demiştim sonrasında özür diledim ama yazdım bikere.kardesiyle olan iliskime gelince,herseyi ama herseyi ona anlattım cok güveniyordum cunku ama
Bu duydugum seyleri daha 1 ay öncesine kadar baska bir arkadastan duydum.anne kiz resmen beni kıskanmışlar nisanlimdan,onun bana olan ilgisini azaltmak icin neler söylemişler.bide duymadıklarım vardır eminim.eski kiz arkadasini unutmadığına inanmıyorum,en azından bana onu unutmadım derdi,sadece kıyas yaparken beni onun kadar cok sevmismi bilmiyormuş.bu kıyası yapmasının sebebi ise benim ondan alışkanlıkları hakkında degisiklik yapmasını istememdi.yani beni o alışkanlıkları bırakacak kadar istediğim bir insan olacak kadar cok seviyormu bilmiyormuş.bu sadece nedenlerden bitanesi.yani daha alakasız seyler cok ama o kadar sacmaki söylediği seyler.eee tam olarak ne istiyorsun Ayrılmakmi? Dediğimde hayir sadece bil diye söylüyorum diyor.sonra seni bekletmeye hakkım yok tamam ayrilalim diyor,ben kabul etmeyince susuyor.yani ben gercekten icinden çıkamadım.kardeside herseyi bilmesine rağmen bana en son zaten ailen kararını vermiş ne desek boş dedi.daha ailemin hic bişeyden haberi yok düsünsene hemen suçlamak icin tetikteymis.ben o tepkilerden sonra aileme anlattım çünkü çözemedim,cok yıprandım iki ayda.bana deseydiki merak etme,sabret,cocuk oyuncağı degil bu konuşulur yine olmazsa olmaz ama en azından problemi çözeriz.bunu en basta bi söyledi sonrasında ee napim yani demekki olmuyormuş dedi.ben ona bisey yap dememistim zaten,sadece derdimi anlattım.yani daha cok seyler var ama hep ayni seyler.ben hala kötülemiyordum,kizmiyordum kardeşine,ta ki ortak arkadasımız bana bazi seyler söyleyene kadar.oda anlatmiycakti basta ama bu kadar saf olma,iyiliğinden catliycaksin biraz gercekleri gör dedi ve anlattı...hic beklemezdim.benim icin hayatta en onemli seylerden biridir dostluk.belki aşktan once gelir.o yüzden kardesinin yaptıgı seyler daha cok zoruma gitti,dostum dedigim insan :'(