Buyrun...Terapi Grubumuz :))

anzer_bali nehir doğru söylüyor bende öyle düşünüyorum engelini kaldırdığın için birde gelecekmisin demişsin oda havalara girmiş işte

Jerrycim ve tüm kızlar hepimize okuduğum bir yazıyı paylaşmak istiyorum.

satırlarım kadar burdayım . seninle başladığımız bir yol vardı.o yolda ilerlerken hep mutlu olduğumu hissettim. yanında desteklerinde vardı. keza doğru keza yanlış ikimiz birçok şey paylaştık ve yaşadık.yaşadıklarımızda hiçbirşeyin ölçüsü asla benim elimde olmadı olamazdı çünkü seviyorsan ölçüsüz sorgusuz seviyorsundur. içinde mutlu olup olmaman umrunda bile olmaz çünkü sonuna kadar seviyorsundur. sen seviyorsundur. evet sen seviyorsundur. birini sevince yada adını ne koyarsan koy bu yola çıkarken mutsuz olacağını bilemiyorsun.kısa sürede olsa yada uzun yıllar tanıman bile farketmiyor ve farkettirmiyor. o anı , o kişiyi ve beraber geçirdiğin o 5 dakikayı bile önemsiyorsun çünkü sen sevmişsin. inkar etsen bile dönüp dolaşıp yine yeniden aşık olduğunu anlıyorsun. belki geç belki mutsuzluk getireceğini bilsen bile...kendin için yaşamayı bırakıp onu nasıl mutlu ederim düşüncesiyle yaşar buluyorsun kendini. ama geçte olsa fark edersin ki sen zaten aşkını çağırdıkça sana geleceğini söyleyip bekleten ve bitmeyen bir çığlık gibi sonu gelmeyen,ararken yana yakıla gelmeyen, senden uzaklaşmak için yol arayan birini sevdiğini anlarsın.mutsuz olursun için kahrolur. mutsuz olacağını bile bile devam etme duygusu kavurur içini o sevmese bile sen istersin. dolduramazsın asla yerini, etrafında gezerken, bakarken, elini uzattığında o asla gelmeyecektir zaten. sensizliği seçmiştir. seni tanımak istemez. dokunamazsın, bakamazsın, göremezsin... soğuk gecelerde kalakalırsın.bitmeyen gecelerin sabahında kalırken, kimsenin seni göremediği, çığlığını duyamadığı, ağlama nöbetlerinde bir yardım göremediğin birini taşır durursun. Ve o asla bilmez. Bilemez neden gözyaşı döktüğünü...
hiçbir güzelliği yaşayamaz kalırsın. Güzellikleri farketmezsin anlamsızdır herşey. Tadını bulamazsın. Farkedersin imkansızı istediğini. kendini suçlar,kızar, ararsın yana yana. Boşuna... sen aşkın anlatmak isterken o başka birine aşıktır. bakarsın kendine. durduramazsın seviyorsun birkere. içindekini engellemek daha çok yaralar ruhunu. canın acımaya acıdıkça daha çok yanmaya başlar. aciz,yetersiz,kırık bir insana dönüşürsün sonra. en kötüsü birinin kalbi başkasına aitken o kalbin içinde kendine yer aramaktır. kendine yer ararsın boşuna çabalar durursun. kabullenmek ağır gelir,yapamazsın. Bağırmak,çığırmak zordur.inkarlar sıralanır. kendini daha çok kandırmaya başlarsın. bilirsin ki hayat onun için devam ederken senin için devam etmez. bir yanın hep eksiktir. yapmak istesende yapamazsın. çaba evet eksik bir çaba harcarsın belkide inkarlarında boşunadır. tüm benliğinle yaşarken kopmasından korkarsın koparmayın dersin. Ama giden gitmiştir. Mutsuz bir aşkı yaşıyor ve yaşatmaya çalışıyorsundur. kopmayı buna rağmen kabullenemezsin.bırakamazsın çünkü o olsada olmasada hep onu hissedersin. o varmışcasına kısa bir mutluluğu hep yaşatırsın içinde zamanla nefesin olan hislerin bağlımlılığında kalırsın. o isterse ne derse desin asla birşey diyemezsin. dur yapmalar zorlar bedenini. anlamak zor gelir. kırılan birşey bulamazsın hiçbir zaman kırıldığın tek şey ayrıldığın mutluluğun bıraktığı ve bulamadığın,elini uzatıpta tutamayacağın imkansız aşkındır. Gerisinin önemi yoktur asla. Herşey geçer gider, Biter yada kalır ama birtek atamadığın o duygu asla gitmez. kaçmaya çalışmak boşunadır. Evet kaçmaya çalışmak boşunadır. Bilirsin seni istemeyen birini sevdiğini.O zaten hiç yanında olamamıştır. Elini uzatıp dokunamamışsındır. kokusunu hissedememişsindir. Başını omuzuna koyupta kaybettiğin güveni bulamamışsındır. Bunlar için savaşıp durmak bile yetersiz kılar . Seni elinin tersiyle iten biri için. Mücadele göremediğin biri için. İmkansız da olsa tüm ömrümü verebilirdim içten bir canım lafı için...her ayrıntı önemliyken bu denli benim içinde önemliydi. birgün farkedilirim umuduyla bir elin özlemiyle yana yana bekledim. bir sarılmanın içtenliğiyle saflığıyla, ondan gelen kötülük olsa bile bekledim.Oysa bir nefesi ayırmak ne zordur nefes almadan yaşamak ve yaşamaya mecbur kalmak. nefes alamadığım her an dönüp baktım nefesim nerde diye. zaman içinde dönüp baktığımda ben değildim. Mutsuz bir aşkın, sevgimin altında kalan,sevmenin bedelini ağır ödediğimi gördüm. bunca geçen zaman içinde mutsuz denilen mutsuzluğumu alıp kalbimin en sıcak yerinde saklayarak yanımda götürüyorum. mutsuzluk benim mutsuzluğum olarak kalacak. kimse kimsenin asla içini bilemeyecek ve öyle kalacak. o bilinmeyen içimde bizi ayıran bir "kahvaltı sofrası" sıcak bir omuza sarıldığımı, kocaman ellerinde kaybolduğumu ve hiç ayrılmayı istemediğim o gözlerinden olacak. şimdi bana birtek onlar kaldı. ben yine onlarla mutlu olacağım. yine onlar benim tesellim olacak Ama ben olmayacağım.

canım benim çok güzelmiş bu yazı ya:14:

Biraz önce içim sıkıldı. Nefes alamadım sanki.
Dua okudum hemen.
Sizde benden dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Allah hepimize sabır, güç versin.

canım engelini kaldırman ve onun yazmasından sonra seninde yazman umut olmuş. öncesinde sana trip yapmış ve onu anlamadığını söyleyerek kendini haklı konumuna getirmeye çalışmış. anlaşılan şu ki ilgini özlemiş ve araya giren soğukluğun bedelleri olduğunu belirtmiş. bana adam gibi davran demek istemiş ve çok kırgın olduğunu üstüne basmış. canım buna rağmen seni bırakıpta gidememiş ve kendi hani yazmış ya sana mutlu olmanı isterim falan dye iişte o an ona dönmeni kyazcağğın en ufak bir söze bakmış. hislerine yenik düştüğüü çok aşikar bırakıpta gidemiyor biryere. canım senin ona dönmeni can kulağıyla beklyor kısaca. bunun salaklıkla ilgisi yok paylaşımlarınız var doğal yani bunların olması ne diye canını sıkıyorsun. o kadar güzel bir ilişki üzerine canını sıkmana değmez bence özlediklerin anıların sana kalan en güzel hediyeleri :) bu arada anzercim yeni yılın sana aşkını mutluluğunu her daim yanında kılsın :)
anzer_bali nehir doğru söylüyor bende öyle düşünüyorum engelini kaldırdığın için birde gelecekmisin demişsin oda havalara girmiş işte

Bende sizler gibi düşünüyorum kızlar.. Ama kendimi o an kötü hissettim işte :)
Umutlandı çünkü umutlanmak istedi.. Ayrılmak istemiyor bu her halinden belli ama beni bu noktaya getirmeyecekti, madem bu kadar çok seviyordu beni ve ayrılığı aklına bile getirmek istemiyordu..
Sonunda oda anladı ama olmayacağını ve bari kızın kafasını daha fazla karıştırmayayım diyerek pes etti :)

Umutlandı çünkü umutlanmak istedi.. Ayrılmak istemiyor bu her halinden belli ama beni bu noktaya getirmeyecekti, madem bu kadar çok seviyordu beni ve ayrılığı aklına bile getirmek istemiyordu..
Sonunda oda anladı ama olmayacağını ve bari kızın kafasını daha fazla karıştırmayayım diyerek pes etti :)

pes edip etmediğini zaman gösterecek canım ama sen sakın bir daha engelini falan kaldırma pişman oldu diye düşünüyordur o hava yapmış bir sürü birde

pes edip etmediğini zaman gösterecek canım ama sen sakın bir daha engelini falan kaldırma pişman oldu diye düşünüyordur o hava yapmış bir sürü birde

Ya sonradan söyledi aslında bunalıma girmiş vs ama beni daha fazla üzmemek içinde geri çekildi..
Neyse artık hayırlısı..
Nehircim sana da iyi seneler bu arada unutmuşum yazmayı.. :)

çok bıktım gördüğüm muameleden, uğraşmaktan ve elimin boş kalmasından. kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum ama bu sonuç niye oluyor : (. demek ki var Rabbimin bir bildiği...
çok üzülüyorum şu maruz kaldığım duruma : (...

çok bıktım gördüğüm muameleden, uğraşmaktan ve elimin boş kalmasından. kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum ama bu sonuç niye oluyor : (. demek ki var Rabbimin bir bildiği...
çok üzülüyorum şu maruz kaldığım duruma : (...

Ugrasmaman en dogrusu olur bence. akisina birak bence

Acım azalmaya başladı.
Ve hatta iyi olmuş böyle olması devresindeyim.
17 gündür ayrıyız.
En son 2 gün önce görmüştüm hatta.
Ama kendini gözümde öyle düşürdüki şuanda bende sinek kadar değeri yok.
Çok ilginç ama iyiyim şükür.

Düsünmemeye calisiyorum acim cok cok azaldi farkindayim ama icimdeki bosluk mu büyüyo onu mu özlüyorum yoksa sadece öylesine evde oturmaktan sIKIldigim bi dönemdeyim diye mi böyle bilmiyorum bi an onu ve yasananlari annesinin sözlerini düsünürken buluyorum kendimi bu da gececek tabi biliyorum ama bu ara aklima gelmesi moralimi cok bozuyo pazartesi dersler basliyo yine yogunlasacak hersey sinav stresleri daha iyi olacak biliyorum Allahim sabir bir de face de engeli kaldirmis yeni resim koymus tesadüfen gördüm galiba bunun da etkisi var ve hemen face mi dondurdum dayanabilirsem biraz zaman kapali birakmak istiyorum cünkü istemeden onun profiline bakiyorum ve daha cok canim yaniyo

Düsünmemeye calisiyorum acim cok cok azaldi farkindayim ama icimdeki bosluk mu büyüyo onu mu özlüyorum yoksa sadece öylesine evde oturmaktan sIKIldigim bi dönemdeyim diye mi böyle bilmiyorum bi an onu ve yasananlari annesinin sözlerini düsünürken buluyorum kendimi bu da gececek tabi biliyorum ama bu ara aklima gelmesi moralimi cok bozuyo pazartesi dersler basliyo yine yogunlasacak hersey sinav stresleri daha iyi olacak biliyorum Allahim sabir bir de face de engeli kaldirmis yeni resim koymus tesadüfen gördüm galiba bunun da etkisi var ve hemen face mi dondurdum dayanabilirsem biraz zaman kapali birakmak istiyorum cünkü istemeden onun profiline bakiyorum ve daha cok canim yaniyo

anlasilan herkeste bu aralar bi gariplik var ((=
Bende onun profiline bu aralar cok bakmaya baslamistim. Engelledim en sonunda. :D simdi istesemde bakamiyorum. acmayacagim da engelini kalsin oyle.

merhaba kızlarr :) bende aranıza katılabilirmiyim bu aralar terapiye desteğe çok ihtiyacım var aslında tabi elimden geldiğince yardımda etmek isterim fikirlerimle ve burayı gördüm yazmak istedimmm :)

Bir süredir unuttuğumu artık etkilenmediğimi düşünmeye başlamıştım. Hatta bu topice bile uğramıyordum ki çünkü uzak geliyordu o derece aşama kaydetmiştim. Ama bir kaç gündür resmen anıları kusuyorum. Hani nefret öfke üzüntü gibi bişey değil ama farklı birşey yoğunluk kendime acıma duygusu şeklinde. Evleniyor o napayım diyorum benim nasibimde yokmuş diye çok rahat söylüyorum fakat şu kendime acıma hissim işte ona engel olamıyorum. Ve bi iki haftadır antidepresanımı almadığımı farkettim. İki gündür tekrar içiyorum. Hayırlısı bakalım :(

Bir süredir unuttuğumu artık etkilenmediğimi düşünmeye başlamıştım. Hatta bu topice bile uğramıyordum ki çünkü uzak geliyordu o derece aşama kaydetmiştim. Ama bir kaç gündür resmen anıları kusuyorum. Hani nefret öfke üzüntü gibi bişey değil ama farklı birşey yoğunluk kendime acıma duygusu şeklinde. Evleniyor o napayım diyorum benim nasibimde yokmuş diye çok rahat söylüyorum fakat şu kendime acıma hissim işte ona engel olamıyorum. Ve bi iki haftadır antidepresanımı almadığımı farkettim. İki gündür tekrar içiyorum. Hayırlısı bakalım :(

Haklısın canım.
Birkaç gün olur böyle.
O evleniyor benim ne suçum vardı diyorsun belki ama belkide mutsuz olucaktın.
O nedenle senin için böyle olması çok daha iyi.

anzercim umutlanmak istedi demeyelim de her insan gibi bende bir erkek arkadasım bana aynı tavırları sergileseydi bende aynı tepkiyi verirdim. ayrılmak istemiyor anılarınız ve herşeyinizi paylaşımlarınızı unutmak çok zor gelmiş ona.ve seni unutmaya çalışırken bir anda tekrar çıkıvermişsin karşısına buda normal bir tepki sayılır. seviyor tabiki insan sevmediği insan için mi bu kadar dert yakınır sence canım. kimse kimse için bu kadar dert yakınmaz. ya bazen insanlar kendilerini naza çekmek isterler ve bunun sorununu yaşarlar. unutmaya çalıştıkça daha çok bağlanırlar unutmak çok zorlar insanları. tabiki tatlım o da anladı sensiz birşey yapamayacağını. kızın kafasını karıştırmak değil kendini yetersiz bir insan sanıyor. kendini aciz bir insan zannediyor. çünkü yaşanılan acı bayağı sarsıcı olmuş ve ego denilen durum dediğimizi kaybetmiş gördüm. şu sürede ilgiye ihtiyacı var gibime geldi. anzercim canım çok teşekkür ederim yeni yıl dileklerin için ve tatlım şuan biraz kafam dağınık belkide dağğınık yazdım. nete giremiyorum muhakkak sana yazacağım canım kocaman öptüm :) Jerrycim sende aklımdasın ilk fırsatımda uzun uzun yazcam kızlar hepinizi çok özledim:)

ilaçlarla unutmak daha zor değil mi ya hayatının sonuna kadar almak zorunda kalırsan bence farkına var artık ne kadar değerli olduğunun o evleniyor diye sen kendine neden acıyorsun ki bak hepimizin kaderi doğuştan yazılı ve değişmeyen şeylerden bir taneside evleneceğimiz insan yani değiştirmezsinki sabret daha iyisi çıkacak belki karşına toparla kendini kendine gel biran önce kurtul şu duygulardan bak hayat devam ediyor herkes mutlu devam ediyor sen niye kendine haksızlık ediyorsun

Back
X