Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Ne guzel canim,1 ay hicbisey ama oda elbet o döktürdügü gözyaşlarının hesabını verecek.bence tuhaf degil sevinmelisin bu kadar derinden sevmedigin icin haketmeyen birini
çok mutluyum hiç bişey hissetmediğim için ama iyi oldu. kıpkırmızı oldu beni görünce :21::21::21: vurucak kafasını ama çok gec artık istemiyorumm

Tuğçecim geçmiş olsun diyorum sana..
Sen onun herşeyine katlanıp birde zorunda olmadığın halde kahrını çektin uzun zaman, fakat o hiçbir zorluk çekmemesine rağmen ensiz huzurluyum demiş ya pes diyorum artık..
"Sen huzurlu değilsin olayları kavrama yeteneğin yok" deseydin ya orda..!! Ayy nasıl sinirlendim kusura bakma..
Ama herkes hakettiğini buluyor ve bulacak ben buna eminim, bu yüzden de senin çok mutlu olacağına inanıyorum onunsa ne olacağından söz etmeye bile gerek yok.. Şimdi sana tek gerekli olan şey zaman sonra acı kendiliğinden kayboluyor merak etme..

Tuğçecim geçmiş olsun diyorum sana..
Sen onun herşeyine katlanıp birde zorunda olmadığın halde kahrını çektin uzun zaman, fakat o hiçbir zorluk çekmemesine rağmen ensiz huzurluyum demiş ya pes diyorum artık..
"Sen huzurlu değilsin olayları kavrama yeteneğin yok" deseydin ya orda..!! Ayy nasıl sinirlendim kusura bakma..
Ama herkes hakettiğini buluyor ve bulacak ben buna eminim, bu yüzden de senin çok mutlu olacağına inanıyorum onunsa ne olacağından söz etmeye bile gerek yok.. Şimdi sana tek gerekli olan şey zaman sonra acı kendiliğinden kayboluyor merak etme..

Teşekkür ederim canım.
İnşallah mutlu olabilirim. Çok isterim mutlu, huzurlu olabilmeyi.
Umarım zamanla iyi olurum bende.

İnşallah bizde o günleri görürüz.
elbette göreceksin canım. o adam seni hiç haketmiyor. sende şuan seneler geçtiği için alışkanlık oldu ve boşlukta hissediyosun kendini. düşünmemeye çalış . daha öncede demiştim sana arkadaşlarınla görüş başka şeylerle uğraş. yeni hayranların çıkacak karşına onların ilgisi mutlu edecek seni. sonra ben ne aptalmışım bu adamı bunca sene beklemişim diyeceksin. ha birde ondan haber almamaya çalış. yani onu tanıyanlar falan gelip sana onla ilgili bahsetmesinler. öyle olunca akıldan çıkartmak zor oluyor.

elbette göreceksin canım. o adam seni hiç haketmiyor. sende şuan seneler geçtiği için alışkanlık oldu ve boşlukta hissediyosun kendini. düşünmemeye çalış . daha öncede demiştim sana arkadaşlarınla görüş başka şeylerle uğraş. yeni hayranların çıkacak karşına onların ilgisi mutlu edecek seni. sonra ben ne aptalmışım bu adamı bunca sene beklemişim diyeceksin. ha birde ondan haber almamaya çalış. yani onu tanıyanlar falan gelip sana onla ilgili bahsetmesinler. öyle olunca akıldan çıkartmak zor oluyor.

Bilgi alıcağım kimse yok zaten canım.
Belkide alışkanlık oldu dediğin gibi.
inşallah diceğim günlerde gelicek.
Boşlukta hissettiğim doğru.

çok mutluyum hiç bişey hissetmediğim için ama iyi oldu. kıpkırmızı oldu beni görünce :21::21::21: vurucak kafasını ama çok gec artık istemiyorumm

Böyle kafaları vursunlar zaten canim bosuna ağırlık yapıyor bence bedenlerine.ici boş olan bir kafa,kan pompalamaktan baska işlevi olmayan bir kalp ve vicdansiz bir ruh.bende görücem insallah o günleri.ben pisman olsun istemiyorum ama kalbimi o kadar kırdı ki,görsün istiyorum kimsenin yaptıginin yanına kar kalmadığını

Yüzyüze bitirmek içinmi görüştük bizz?
Bunu düşünüyorum.
Bir de hediyesiyle masada görünce güzel şeyler umut ettim ama benim için umut yokmuş.
Hayata dönücem elbet inşallahh...

Böyle kafaları vursunlar zaten canim bosuna ağırlık yapıyor bence bedenlerine.ici boş olan bir kafa,kan pompalamaktan baska işlevi olmayan bir kalp ve vicdansiz bir ruh.bende görücem insallah o günleri.ben pisman olsun istemiyorum ama kalbimi o kadar kırdı ki,görsün istiyorum kimsenin yaptıginin yanına kar kalmadığını

bence pişman olmalılar. içtiği su da bile aklına geliyim onu unuttuğumu gördükçe daha da kahrolsunnn

bence pişman olmalılar. içtiği su da bile aklına geliyim onu unuttuğumu gördükçe daha da kahrolsunnn

Bende öyle diyordum.özellikle kardesi bana senin evlilik yürüteceğini düşünmüyorum demişti,saygı ve sabır yokmus.evlenirse öyle birini nasip etsinki Allah,bana itham ettigi ne varsa o kızda olsun.ben hayatımda hic ah etmedim ama bu durumda ediyorum,ahimi aldılar insallah görürüm bende o günleri

Hayırlısı canım.
Parası yokmuşta, 15 yıl sonra anca kendini düzeltirmiş te, işte bana bir gelecek veremezmiş.
Ani karar almış nişanlanırken.
Anlaşamıyormuşuz biz.
Ben zaten bitirmiştim ama tekrar bu konuşmayı yapmak istedi demekki.
Yürekli davranır belki dedim ama olmadı.
En ufak sıkıntıda kaçmayı seçti.
Bensiz huzurluymuş.
Allah görsün.
Güzel bir sözz. Ama BENİm hayellarımı yıktı elbet Allah'ım karşılıksız bırakmıyacaktır.[/QUOTE

canm üzüldüm senin adına. ayrılığın ilk günleri evet biraz sinir bozucu oluyor biz kadınlar için ama inan zamanla geçiyor canm. bnimde6 senelik bir ilşkim bitmişti sana benzer sebeplerden. 1 hafta sonra sözlenicez çocuk geçmiş karşıma ben kndimi evliliğe hazır hissetmiyorum seni üzmek istemiyorum, biz seninle yapamıyoruz diyor. aklın nerdeydi bunca yıl diye sorarlar adama. salaklık bendeymiş ama şimdi arkama dönüp bakınca anlıyorum. biz maddi manevi destek oluyoruz onlara yaranırız sanıyoruz ama onlarda bu başka türlü bir etki yapıyor. neyse bak ben 6 senelik bir ilşkiden çıktm zor da olsa toparlandm ve gözümü açtığımda onun şuan ki hallerini gördükçe farkettm ki bu bnim için en hayırlısıymış. sende bir zaman sonra böyle hissediceksn canım emin ol. Rabbim hakkında hayırlısını versin...

Bende öyle diyordum.özellikle kardesi bana senin evlilik yürüteceğini düşünmüyorum demişti,saygı ve sabır yokmus.evlenirse öyle birini nasip etsinki Allah,bana itham ettigi ne varsa o kızda olsun.ben hayatımda hic ah etmedim ama bu durumda ediyorum,ahimi aldılar insallah görürüm bende o günleri
Allah büyük canım . insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. elbet herkes hakettiğini bulacak.

Hayırlısı canım.
Parası yokmuşta, 15 yıl sonra anca kendini düzeltirmiş te, işte bana bir gelecek veremezmiş.
Ani karar almış nişanlanırken.
Anlaşamıyormuşuz biz.
Ben zaten bitirmiştim ama tekrar bu konuşmayı yapmak istedi demekki.
Yürekli davranır belki dedim ama olmadı.
En ufak sıkıntıda kaçmayı seçti.
Bensiz huzurluymuş.
Allah görsün.
Güzel bir sözz. Ama BENİm hayellarımı yıktı elbet Allah'ım karşılıksız bırakmıyacaktır.[/QUOTE

canm üzüldüm senin adına. ayrılığın ilk günleri evet biraz sinir bozucu oluyor biz kadınlar için ama inan zamanla geçiyor canm. bnimde6 senelik bir ilşkim bitmişti sana benzer sebeplerden. 1 hafta sonra sözlenicez çocuk geçmiş karşıma ben kndimi evliliğe hazır hissetmiyorum seni üzmek istemiyorum, biz seninle yapamıyoruz diyor. aklın nerdeydi bunca yıl diye sorarlar adama. salaklık bendeymiş ama şimdi arkama dönüp bakınca anlıyorum. biz maddi manevi destek oluyoruz onlara yaranırız sanıyoruz ama onlarda bu başka türlü bir etki yapıyor. neyse bak ben 6 senelik bir ilşkiden çıktm zor da olsa toparlandm ve gözümü açtığımda onun şuan ki hallerini gördükçe farkettm ki bu bnim için en hayırlısıymış. sende bir zaman sonra böyle hissediceksn canım emin ol. Rabbim hakkında hayırlısını versin...

Amin canımm...
Sende mutlu ol inşallah herzaman.
öyle hissetmeyi çok istiyorum bende.

Belki sadece uykum gelmistir..
Belki regl doneminin verdigi duygusallik cokmustur ustume..
Ama bu gece icim bi tuhaf. Oyle perisan falan degilim sadece icten ice bi huzun var ustumde. Taa derine hapsettigim bi yara sizliyor sanki, hafif hafif yankilaniyor bedenimde.. 5 ay.. ayri oldugumuz 5 ay.. Sesini son kez duyup, son sarilisim ustunden gecen 3.5 ay.. Bu bitmis iliskinin istikbali icin icimde hic bir umut tanesi kalmadi. bu ilsiki icin isteklimiyim bilmiyorum. Sanirim normal bi animda sorsaniz kesinlikle hayir derdim ama suan bi tuhafim iste dedigim gibi. Ne guzel alismistim ona ya.. alismistim, seviyordum, yaninda rahattim, mutluydum, tutkuluydum.. Nasilda "benimmis gibi" opup, kokluyordum onu. Nasil guveniyordum ona.. Seviyordum ya :85:

Simdi ne kadar zor.. Yeniden birine alismak, sevmek, yakinlasmak, guvenmek.. Hepsini onunla yakalamistim iste, ne gerek vardi ayrilmaya? O mutlu mu simdi? O da yalniz. Onunda hayatinda kimse yok. O orda ben burda.. Seni seven bi kadin var iste karsinda, Allah'tan belani mi istiyorsun be adam? :85:

Senden vazgecmek ne kadar zordu.. Hayallerimi nasilda yiktin sen benim? Nasil uzdun beni? Ne diyim, beddua etmeye dilim varmiyor.. Ona birsey olcak diye degil, donup dolasip beddua beni bulacak diye ((= Niye ama niye? Ben bu kadar uzulmeyi hak edecek ne yaptim? Ona yalan mi soyledim? onu kandirdim mi? Degistim mi ? Basindan beri ayniydim hic biseyi saklamadim ondan.. neden 1.5 ay ayri kalinca fark etti benim ona her zaman soyledigim seyleri?

Isterdim ki elini tuttugum, sarildigim, kokladigim, optugum son adam olsun..

Ayrildik..
Ne diyim ya.. Tuhafim iste..
uyuyup uyansam belki yarin bunlari yazdigima utanacagim..
Bilmiyorum.
Ama bu gece boyle oldu.. :ssz:

Belki sadece uykum gelmistir..
Belki regl doneminin verdigi duygusallik cokmustur ustume..
Ama bu gece icim bi tuhaf. Oyle perisan falan degilim sadece icten ice bi huzun var ustumde. Taa derine hapsettigim bi yara sizliyor sanki, hafif hafif yankilaniyor bedenimde.. 5 ay.. ayri oldugumuz 5 ay.. Sesini son kez duyup, son sarilisim ustunden gecen 3.5 ay.. Bu bitmis iliskinin istikbali icin icimde hic bir umut tanesi kalmadi. bu ilsiki icin isteklimiyim bilmiyorum. Sanirim normal bi animda sorsaniz kesinlikle hayir derdim ama suan bi tuhafim iste dedigim gibi. Ne guzel alismistim ona ya.. alismistim, seviyordum, yaninda rahattim, mutluydum, tutkuluydum.. Nasilda "benimmis gibi" opup, kokluyordum onu. Nasil guveniyordum ona.. Seviyordum ya :85:

Simdi ne kadar zor.. Yeniden birine alismak, sevmek, yakinlasmak, guvenmek.. Hepsini onunla yakalamistim iste, ne gerek vardi ayrilmaya? O mutlu mu simdi? O da yalniz. Onunda hayatinda kimse yok. O orda ben burda.. Seni seven bi kadin var iste karsinda, Allah'tan belani mi istiyorsun be adam? :85:

Senden vazgecmek ne kadar zordu.. Hayallerimi nasilda yiktin sen benim? Nasil uzdun beni? Ne diyim, beddua etmeye dilim varmiyor.. Ona birsey olcak diye degil, donup dolasip beddua beni bulacak diye ((= Niye ama niye? Ben bu kadar uzulmeyi hak edecek ne yaptim? Ona yalan mi soyledim? onu kandirdim mi? Degistim mi ? Basindan beri ayniydim hic biseyi saklamadim ondan.. neden 1.5 ay ayri kalinca fark etti benim ona her zaman soyledigim seyleri?

Isterdim ki elini tuttugum, sarildigim, kokladigim, optugum son adam olsun..

Ayrildik..
Ne diyim ya.. Tuhafim iste..
uyuyup uyansam belki yarin bunlari yazdigima utanacagim..
Bilmiyorum.
Ama bu gece boyle oldu.. :ssz:

Sanırım bazen böyle tuhaflaşabiliriz bu da ayrılığın bir parçası.
İyi olucaz inşallah.
Evet beraber olmamız gerekirdi belki ama bu hayırlı değilmiş bizler için.

Jerrycim ve tüm kızlar hepimize okuduğum bir yazıyı paylaşmak istiyorum.

satırlarım kadar burdayım . seninle başladığımız bir yol vardı.o yolda ilerlerken hep mutlu olduğumu hissettim. yanında desteklerinde vardı. keza doğru keza yanlış ikimiz birçok şey paylaştık ve yaşadık.yaşadıklarımızda hiçbirşeyin ölçüsü asla benim elimde olmadı olamazdı çünkü seviyorsan ölçüsüz sorgusuz seviyorsundur. içinde mutlu olup olmaman umrunda bile olmaz çünkü sonuna kadar seviyorsundur. sen seviyorsundur. evet sen seviyorsundur. birini sevince yada adını ne koyarsan koy bu yola çıkarken mutsuz olacağını bilemiyorsun.kısa sürede olsa yada uzun yıllar tanıman bile farketmiyor ve farkettirmiyor. o anı , o kişiyi ve beraber geçirdiğin o 5 dakikayı bile önemsiyorsun çünkü sen sevmişsin. inkar etsen bile dönüp dolaşıp yine yeniden aşık olduğunu anlıyorsun. belki geç belki mutsuzluk getireceğini bilsen bile...kendin için yaşamayı bırakıp onu nasıl mutlu ederim düşüncesiyle yaşar buluyorsun kendini. ama geçte olsa fark edersin ki sen zaten aşkını çağırdıkça sana geleceğini söyleyip bekleten ve bitmeyen bir çığlık gibi sonu gelmeyen,ararken yana yakıla gelmeyen, senden uzaklaşmak için yol arayan birini sevdiğini anlarsın.mutsuz olursun için kahrolur. mutsuz olacağını bile bile devam etme duygusu kavurur içini o sevmese bile sen istersin. dolduramazsın asla yerini, etrafında gezerken, bakarken, elini uzattığında o asla gelmeyecektir zaten. sensizliği seçmiştir. seni tanımak istemez. dokunamazsın, bakamazsın, göremezsin... soğuk gecelerde kalakalırsın.bitmeyen gecelerin sabahında kalırken, kimsenin seni göremediği, çığlığını duyamadığı, ağlama nöbetlerinde bir yardım göremediğin birini taşır durursun. Ve o asla bilmez. Bilemez neden gözyaşı döktüğünü...
hiçbir güzelliği yaşayamaz kalırsın. Güzellikleri farketmezsin anlamsızdır herşey. Tadını bulamazsın. Farkedersin imkansızı istediğini. kendini suçlar,kızar, ararsın yana yana. Boşuna... sen aşkın anlatmak isterken o başka birine aşıktır. bakarsın kendine. durduramazsın seviyorsun birkere. içindekini engellemek daha çok yaralar ruhunu. canın acımaya acıdıkça daha çok yanmaya başlar. aciz,yetersiz,kırık bir insana dönüşürsün sonra. en kötüsü birinin kalbi başkasına aitken o kalbin içinde kendine yer aramaktır. kendine yer ararsın boşuna çabalar durursun. kabullenmek ağır gelir,yapamazsın. Bağırmak,çığırmak zordur.inkarlar sıralanır. kendini daha çok kandırmaya başlarsın. bilirsin ki hayat onun için devam ederken senin için devam etmez. bir yanın hep eksiktir. yapmak istesende yapamazsın. çaba evet eksik bir çaba harcarsın belkide inkarlarında boşunadır. tüm benliğinle yaşarken kopmasından korkarsın koparmayın dersin. Ama giden gitmiştir. Mutsuz bir aşkı yaşıyor ve yaşatmaya çalışıyorsundur. kopmayı buna rağmen kabullenemezsin.bırakamazsın çünkü o olsada olmasada hep onu hissedersin. o varmışcasına kısa bir mutluluğu hep yaşatırsın içinde zamanla nefesin olan hislerin bağlımlılığında kalırsın. o isterse ne derse desin asla birşey diyemezsin. dur yapmalar zorlar bedenini. anlamak zor gelir. kırılan birşey bulamazsın hiçbir zaman kırıldığın tek şey ayrıldığın mutluluğun bıraktığı ve bulamadığın,elini uzatıpta tutamayacağın imkansız aşkındır. Gerisinin önemi yoktur asla. Herşey geçer gider, Biter yada kalır ama birtek atamadığın o duygu asla gitmez. kaçmaya çalışmak boşunadır. Evet kaçmaya çalışmak boşunadır. Bilirsin seni istemeyen birini sevdiğini.O zaten hiç yanında olamamıştır. Elini uzatıp dokunamamışsındır. kokusunu hissedememişsindir. Başını omuzuna koyupta kaybettiğin güveni bulamamışsındır. Bunlar için savaşıp durmak bile yetersiz kılar . Seni elinin tersiyle iten biri için. Mücadele göremediğin biri için. İmkansız da olsa tüm ömrümü verebilirdim içten bir canım lafı için...her ayrıntı önemliyken bu denli benim içinde önemliydi. birgün farkedilirim umuduyla bir elin özlemiyle yana yana bekledim. bir sarılmanın içtenliğiyle saflığıyla, ondan gelen kötülük olsa bile bekledim.Oysa bir nefesi ayırmak ne zordur nefes almadan yaşamak ve yaşamaya mecbur kalmak. nefes alamadığım her an dönüp baktım nefesim nerde diye. zaman içinde dönüp baktığımda ben değildim. Mutsuz bir aşkın, sevgimin altında kalan,sevmenin bedelini ağır ödediğimi gördüm. bunca geçen zaman içinde mutsuz denilen mutsuzluğumu alıp kalbimin en sıcak yerinde saklayarak yanımda götürüyorum. mutsuzluk benim mutsuzluğum olarak kalacak. kimse kimsenin asla içini bilemeyecek ve öyle kalacak. o bilinmeyen içimde bizi ayıran bir "kahvaltı sofrası" sıcak bir omuza sarıldığımı, kocaman ellerinde kaybolduğumu ve hiç ayrılmayı istemediğim o gözlerinden olacak. şimdi bana birtek onlar kaldı. ben yine onlarla mutlu olacağım. yine onlar benim tesellim olacak Ama ben olmayacağım.

Engelleyemedim kendisini 48 saat geçmesi lazımmış.. Bu arada tekrar mesaj attı "Aslında böyle olmasını istemezdim ve bunu haketmedim ama senin mutluluğuna daha fazla engel olmak istemedim.. Ben senin mutluluğunun üstünde bir gölgeyim ve daha fazla gölgen olmak istemiyorum..Oraya gelecektim ama gördüm ki artık bizim geleceğimiz yok, ben seni ikna edebilirim sanıyordum ama yanılmışım.. Sen hep gül sana çok yakışıyor gülmek sakın kendinde bir hatada arama benim beceriksizliğimdi herşey..Senle ilgili o kadar hayalim vardı ki nasıl çöpe atarım bunları bilmem.. Ha senide unutamam zaten.. Ama başın sıkıştığında ihtiyacın olduğunda ben hep burdayım neyse kötü oldum baya en iyisi ben gidimde hava alim biraz kendine iyi bak.." diye..

canım engelini kaldırman ve onun yazmasından sonra seninde yazman umut olmuş. öncesinde sana trip yapmış ve onu anlamadığını söyleyerek kendini haklı konumuna getirmeye çalışmış. anlaşılan şu ki ilgini özlemiş ve araya giren soğukluğun bedelleri olduğunu belirtmiş. bana adam gibi davran demek istemiş ve çok kırgın olduğunu üstüne basmış. canım buna rağmen seni bırakıpta gidememiş ve kendi hani yazmış ya sana mutlu olmanı isterim falan dye iişte o an ona dönmeni kyazcağğın en ufak bir söze bakmış. hislerine yenik düştüğüü çok aşikar bırakıpta gidemiyor biryere. canım senin ona dönmeni can kulağıyla beklyor kısaca. bunun salaklıkla ilgisi yok paylaşımlarınız var doğal yani bunların olması ne diye canını sıkıyorsun. o kadar güzel bir ilişki üzerine canını sıkmana değmez bence özlediklerin anıların sana kalan en güzel hediyeleri :) bu arada anzercim yeni yılın sana aşkını mutluluğunu her daim yanında kılsın :)

Back
X