- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #5.921
Ex ten next olmaz derler ama yine den bilirsin =)))
Bende bu en son ayrildigim erkek arkadasimla bi baskasini unutmak icin cikmistim. ondan onceki sevgilime neredeyse asiktim, bu en son ayrildigima hic ona duydugum heycani hissetmedim ama sevmistim baya. Ama kotu bi kararmis, kotu bitti, bir daha da asla oyle bisey yapamayacagim. Simdi o bi onceki erkek arkadasimda benimle tekrar olmak istiyor, hatta ayrildigimizdan beri birakmadi pesimi ama hic ona eskisi gibi hissedebilecegimi zannetmiyorum, hatta mumkun degil.
Sen yine bi bulus bi dene bakalim. Belki de 14 subata bu sene yalniz girmezsin (((=
Yok canım öbürüyle ayrıldıgımızdan beri ara ara görüştüm bununla. Yaz tatilinde filan hele sık sık. Ya aramızdaki ilişki o kadar garip ki. Ex ten next olmaz biliyorum da bu hiç ex olmadı. Arkadasıma anlatmıştım durumu çok ilginç demişti kimse anlaayamıyor ben bile. Ondan ayrılma sebebim ki ayrılma bile yok yani. Şimdi bunla netten tanışmıştık farklı şehirlerdeydik ama işte uzaktan ve de sınırlı imkanla olunca işte öle devam etti biz ücüncü bir sehirde görüştük ve hani sanal olduğu icin endişem vardı reelde aynı olmayabilri diye ki reelde görüsünce cidden etkilenmiştim. Öle bi sekilde devam etti işleri bozulmuştu o sıralarda ve ben ancak ısrarımla görüsüyorduk ben ararsam sorarsam. Böyle bi sene devam etti. Sevmediğinden degil önceliği işiydi ve düzeni cidden bozuktu borç filan. Neyse tekrar buluşma imkanımız oldu ama o bi şekilde gelmedi sinirlendim zaten uzakta olunca ve benim aramalarımla devam ettiği icin bıkmıştım o sırada bi baskası olacak ve ben bunu unutacagım diye karar verdim o sırada işte takıldıgım forumdan biri hic tanımıyodum gözüme takıldı işte öbürünü aramadım sormadım uzaklastım kızdım filan. Sonra onun olduğu şehire tayinim çıktı. ama görüşmedik cünkü ben o forumdakine vermiştim ve onla basladık ama güvenilmez bi tip ve güvenilmediği kadar var yani malum durum gitti evlendi. İşte bununla görüştüm özür diledi hatasını biliyor. af diledi kaç kere. ve eskiye göre oldukça ilgileniyor diyebilirim. bilmiyorum işte böyle saçma sapan işler. şu an aynı şehirdeyiz sorun yk ama gene görüşemiyoruz işlerinin yogunlugundan.