- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #5.981
Kızlar benim biraz terapiye ihtiyacım var 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dayanamadım bugün acım taze olduğundan mı bilmiyorum öfkeyle bir sürü mesaj attım nasıl anlatıcam bunu bilmiyorum hiç![]()
![]()
Kızlar benim biraz terapiye ihtiyacım var![]()
Noldu hayırdır??
Kızlar benim biraz terapiye ihtiyacım var![]()
Of of of![]()
Erkek arkadaşımla çok kavga ediyoruz ve ilgisi o kadar azaldı ki![]()
Bende cok attım acımın taze oldugu dönemlerde. Hatta aradan 7 ay geçincede mesaj attım ama evlendim dedi. Ne yapabilirim ki unutmaktan başka. Bir haksızlık olduğunu düşünüyorum canım yandı eğer yaptığı bir haksızlık varsa karşılığını görür elbet.
Acaba bir sıkıntısı mı var yoksa yapısı mı böyle?
TariElensar ne oldu kuzum düzelmediniz mi siz
Of of of![]()
Erkek arkadaşımla çok kavga ediyoruz ve ilgisi o kadar azaldı ki![]()
Yapısı da böyle biraz.
Birde çok erken yatıyor sabah 7 de kalkıyor , çalışıyor çok da mesajlaşmıyoruz .
Lyudka sen nasılsın kuzum konuşmayalı çok oldu nerelerdesin kız![]()
Bir dargın bir barışık canım .
Bir erkek çok geçerli bir bahanesi yoksa ilgilenecek ya. Senin gösterdiğin özeni gösterecek ama işi yüzündense anlayış göster birazcık derim :) Bu problemi ben de yaşadım, hiç katlanamadığım şeydir ilgisizlik aslında :)
Nerelerdeyim bilsen, sinir hastası olmak üzereyim kuzum. O en son bahsettiğim, görüştüğüm çocuk vardı ya 3 yıl önceki sevgilim. Döndüm ona ama halt etmişim en son açtığım konuya bir baksana Allah aşkına, insan çıldırmaz mı ya böyle bir şey karşısında!?
Sen neler yaptın, iyi misin?
Barıştınız mı siz en son ayrıydınız..
Belki geçici bir dönemdir?
Bir ayrık bir barışık .
Çok yorgun , erken yatıyor , ben çok konuşmak istiyorum onun ilgisi az
Yanımdayken öyle değil ilgili
aa görmedim okuycam hemen tatlım
biz sennle konuştuğumuzdan sonra belki 10 kere ayrıldık barıştık şimdi tamamen bitti işte bende bir iyiym bir kötü ne bileym