Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Biliyorum ((=
ayrildigimizdan beri bir gun bile nasilsin diye sormadi bana. Ayrildiktan sonra konusmadik mi? konustuk.. ama bir kere bile halimi sormadi.. Bunun nasil bi his oldugunu biliyorum. Ama artik umrumda bile degil ya. Salla gitsin modundayim. aci ceken sadece tek bi taraf. onlar hayatina devam ediyorla tam gaz, iliski hakkinda hala umutlu olan da ozleyip geri donecekleri gunleri bekliyor.
Bu konuya aylardir yaziyorum, bundan once elifzeynep'in baska bi konusunda konusuyorduk.. O zamandan beri iliskisinde sorunlar olan ayrilanlar oldu. Barisanlar oldu ama bugun yine hepsi ayrilar. Yani? Bir iliski bi kere bitti mi bitiyor. Uzatmaya, umutla beklemeye falan gerek yok.

Bi insan hiç mi merak etmez o kadar şey paylaştığı kişiyi?
Herşeyi geçtim acaba başına bişe gelmiş midir diye merak eder..
Ben nasıl birisini sevmişim bunca yıl saflığıma inanamıyorum..

anzercim bu aralar ayni dusunceyi paylasiyoruz kisa ve oz biz safiz duygusaliz beynimiz durmus yonetiyo resmen bizi...

jerrycim artik bisey beklememeyi ogrendim zaten bunlar artik son can cekismelerim diyorum bi kac aya artik insallah tamamen rahat bi nefes alicam duygularimi bastirip haytima bakicam

anzercim bu aralar ayni dusunceyi paylasiyoruz kisa ve oz biz safiz duygusaliz beynimiz durmus yonetiyo resmen bizi...

ama neyseki eskisi kadar zayıf değiliz değil mi :) ben en azından buna seviniyorum.. eskiden olsa ohoo nefesim daralır bi şekilde iletişim kurardım.. :)

kaç gündür aramıyorlar kızlar...
benimki 1 ay oldu sayılır..tık yok :84:

benimde 1 ayı geçti..

Yok cnm onlari atlattim artik nefesim daralmiyo canimda yanmiyo kabullendim ve vazgectim ondan galiba zor oldu ama basariyorum

Aynen öyle hatta buraya yazmadan aklıma gelmiyordu sonra burayı okuyunca aklıma geldi dedim bir zamanlar en yakınım olan kişi bu muydu?
Nedense inanasım gelmiyor buna :)

Selam kizlar ((=

Benim en son iliskim biteli yaklasik 7 ay oluyor. Hic bisey hissetmiyorum artik ona karsi, bitti gitti. Ne ozlem, ne ofke, ne sevgi, ne nefret- sifir. Hatta bi zamanlar o kadar yakin olmamiz beni sasirtiyor. Ve tabii ki aklima geliyor dusunuyorum, ama dusunce olarak. Eskiden nasil iliskimiz yuruyebilirdi diye dusunurken, simdilerde oyle bi iliski basinda niye baslamis ki ne gereksizmis olarak dusunuyorum ((= Kendime gunluk tutuyordum bu ayrilik sonrasi hissettiklerimi takip edebilmek icin ama ona da 3-4 aydir yazmiyorum. Ama yinede ilerde ne zaman ne hissetmisim diye takip edebilmek icin buraya falan yaziyorum iste (((=

Neyse, hersey guzel ama bir sorun var. Kisiyle alakasiz artik ahmet mehmet fark etmiyor da, ben asik olmaktan korkuyorum. O yasadiklarimi tekrar yasamak falan beni o kadar cok korkutuyor ki, eskiden var olan cevremdeki duvarlar simdi 5 katina cikti. :26:

Selam kizlar ((=

Benim en son iliskim biteli yaklasik 7 ay oluyor. Hic bisey hissetmiyorum artik ona karsi, bitti gitti. Ne ozlem, ne ofke, ne sevgi, ne nefret- sifir. Hatta bi zamanlar o kadar yakin olmamiz beni sasirtiyor. Ve tabii ki aklima geliyor dusunuyorum, ama dusunce olarak. Eskiden nasil iliskimiz yuruyebilirdi diye dusunurken, simdilerde oyle bi iliski basinda niye baslamis ki ne gereksizmis olarak dusunuyorum ((= Kendime gunluk tutuyordum bu ayrilik sonrasi hissettiklerimi takip edebilmek icin ama ona da 3-4 aydir yazmiyorum. Ama yinede ilerde ne zaman ne hissetmisim diye takip edebilmek icin buraya falan yaziyorum iste (((=

Neyse, hersey guzel ama bir sorun var. Kisiyle alakasiz artik ahmet mehmet fark etmiyor da, ben asik olmaktan korkuyorum. O yasadiklarimi tekrar yasamak falan beni o kadar cok korkutuyor ki, eskiden var olan cevremdeki duvarlar simdi 5 katina cikti. :26:

Bende nasıl sürmüş 3 sene diyorum bugünlerde nasıl katlanmışım onca şeye..
Başlaması bile zorla ite kaka olmuştu bana sevdiğini söyleyecek cesareti bile yoktu ben biraz cesaret vermiştim de öyle açılmıştı.. Hiç bulaşmasaymışım keşke :27:
Benim 1 ayı biraz geçti kesin olarak konuşmayı keseli ama öyle uzun zamandır zorla ittiriyormuşuzki şimdilerde dank ediyor işte..
Aynen seninde dediğin gibi aşık olmak korkutuyor hatta "olmaz" diyorum "bir daha aynı acıları çekemem biri hayatıma girmeye çalışırsa bende hoşlansam bile ilgilenmiyormuş gibi davranmalıyım.."

Bende nasıl sürmüş 3 sene diyorum bugünlerde nasıl katlanmışım onca şeye..
Başlaması bile zorla ite kaka olmuştu bana sevdiğini söyleyecek cesareti bile yoktu ben biraz cesaret vermiştim de öyle açılmıştı.. Hiç bulaşmasaymışım keşke :27:
Benim 1 ayı biraz geçti kesin olarak konuşmayı keseli ama öyle uzun zamandır zorla ittiriyormuşuzki şimdilerde dank ediyor işte..
Aynen seninde dediğin gibi aşık olmak korkutuyor hatta "olmaz" diyorum "bir daha aynı acıları çekemem biri hayatıma girmeye çalışırsa bende hoşlansam bile ilgilenmiyormuş gibi davranmalıyım.."

Evet sizin aylardir suren bi uzatmaniz vardi zaten. O zamanda sana dedigimi hatirliyorum, tam olarak bitiremediniz uzatiyorsunuz diye. Gerci bilmiyorum oyle yapmak belki seni biktirmistir daha bikarak, tukenmis bi sekilde bitirmissindir ve cok aci cekmezsin belki de.. 1 ay fazla bi sure degil ama aylardir iliskiniz normal gitmediginden 1 ayda baya biseyler fark etmis olabilecegine inaniyorum.

Walla ayni seyleri yeniden yasamaya hiiiccc cesaretim ve sabrim yok acikcasi. Oyle iyiyim. Belki 1 sene sonra falan yeniden bu tasin altina elimi koyacak hale gelirim. Ya da superman karsima cikacak, o kadar harika olucakki direk asik olucam, hatta evlenicem falan felan :37:

Evet sizin aylardir suren bi uzatmaniz vardi zaten. O zamanda sana dedigimi hatirliyorum, tam olarak bitiremediniz uzatiyorsunuz diye. Gerci bilmiyorum oyle yapmak belki seni biktirmistir daha bikarak, tukenmis bi sekilde bitirmissindir ve cok aci cekmezsin belki de.. 1 ay fazla bi sure degil ama aylardir iliskiniz normal gitmediginden 1 ayda baya biseyler fark etmis olabilecegine inaniyorum.

Walla ayni seyleri yeniden yasamaya hiiiccc cesaretim ve sabrim yok acikcasi. Oyle iyiyim. Belki 1 sene sonra falan yeniden bu tasin altina elimi koyacak hale gelirim. Ya da superman karsima cikacak, o kadar harika olucakki direk asik olucam, hatta evlenicem falan felan :37:

Zaten direk aşık olup evlenmezsen bi şekilde uzuyor tükeniyor o ilişki.. :27:
Ben 1 sene değil hiç yaşayamayacağım gibi hissediyorum artık.. Gerçi gerekte yok dediğin gibi iyiyim böyle gayette mutluyum çok şükür :)
Aslında bence başka topik açıp orada geyik yapmalıyız
:27: hepimiz bişeyleri aştık, bu konuya gelip yazdıkça sanki sürekli eskiler konuşulmak zorunda gibi oluyor..

Zaten direk aşık olup evlenmezsen bi şekilde uzuyor tükeniyor o ilişki.. :27:
Ben 1 sene değil hiç yaşayamayacağım gibi hissediyorum artık.. Gerçi gerekte yok dediğin gibi iyiyim böyle gayette mutluyum çok şükür :)
Aslında bence başka topik açıp orada geyik yapmalıyız
:27: hepimiz bişeyleri aştık, bu konuya gelip yazdıkça sanki sürekli eskiler konuşulmak zorunda gibi oluyor..

Aynen bende oyle hissediyorum. Sanki bu sayfada eski iliskim hakkinda yorum yapmak zorundaymisim gibi hissediyorum ama ben daha cok sizleri merak ettigim icin ve sohbetine burdayim =D

bu konunun da miadı doldu anlaşılan:ssz: merhabalar hepinize. biri bana herhalde 7 ay aynı acıyla yaşayacaksın deseydi başta bu düşünce beni delirtirdi ama insan neye alışmıyor ki:ssz:

ben hala öfkeliyim, zaman zaman geçti gibi geliyor, zaman zaman yeniden alevleniyor birşeyler ama nedense farklı bir istikamette yol alacakmışım gibi geliyor artık. hayata teslim oldum bekliyorum. çok sevdiğim bir söz vardır "tanrıyı güldürmek istiyorsan planlarından bahset" diye. hayat akıntıya karşı kürek çekmek gibi, kontrolü ne kadar elimizde tutmaya çalışsak da bir anda herşey yerle bir olabiliyor. belki de hayatı öğreniyoruz bu sayede. aşk acısı, terk edişler, ayrılıklar yalnızca bahanesi. beni en çok öfkelendiren şey terk etme biçimi ve hala beni suçlayacak kadar şuursuz oluşu. neden bittiden ziyade neden katlandım diyorum oysa bu sorunun bile cevabı kendi içinde gizli. "o kendini olmadığı biri gibi tanıttı" hepimizin aşka dair güvensizlikleri var ki normal de ben ne yapayım asıl:1: bugün tam aradığım gibi biri desem birine bambaşka çıkabilme ihtimali hep olacak benim için ya da bu korku. her neyse... bir beklentim yok, ilişki ya da evliliğe dair, zaten her insan biraz da yalnız değil mi... yalnızlığa alıştığında ilişkilerin de iyice yozlaştığına tanıklık ettiğinde çok da birşey kaçırmadığını düşünüyorsun. ben zaten onunlayken de hep yalnızmışım kendimi kandırıyormuşum. şimdi en azından gün aşırı yalanlarla, riyayla muhatap olmak zorunda kalmıyorum.

eee yeni başlığa geçmiyor musunuz?:ssz:

bu konunun da miadı doldu anlaşılan:ssz: merhabalar hepinize. biri bana herhalde 7 ay aynı acıyla yaşayacaksın deseydi başta bu düşünce beni delirtirdi ama insan neye alışmıyor ki:ssz:

ben hala öfkeliyim, zaman zaman geçti gibi geliyor, zaman zaman yeniden alevleniyor birşeyler ama nedense farklı bir istikamette yol alacakmışım gibi geliyor artık. hayata teslim oldum bekliyorum. çok sevdiğim bir söz vardır "tanrıyı güldürmek istiyorsan planlarından bahset" diye. hayat akıntıya karşı kürek çekmek gibi, kontrolü ne kadar elimizde tutmaya çalışsak da bir anda herşey yerle bir olabiliyor. belki de hayatı öğreniyoruz bu sayede. aşk acısı, terk edişler, ayrılıklar yalnızca bahanesi. beni en çok öfkelendiren şey terk etme biçimi ve hala beni suçlayacak kadar şuursuz oluşu. neden bittiden ziyade neden katlandım diyorum oysa bu sorunun bile cevabı kendi içinde gizli. "o kendini olmadığı biri gibi tanıttı" hepimizin aşka dair güvensizlikleri var ki normal de ben ne yapayım asıl:1: bugün tam aradığım gibi biri desem birine bambaşka çıkabilme ihtimali hep olacak benim için ya da bu korku. her neyse... bir beklentim yok, ilişki ya da evliliğe dair, zaten her insan biraz da yalnız değil mi... yalnızlığa alıştığında ilişkilerin de iyice yozlaştığına tanıklık ettiğinde çok da birşey kaçırmadığını düşünüyorsun. ben zaten onunlayken de hep yalnızmışım kendimi kandırıyormuşum. şimdi en azından gün aşırı yalanlarla, riyayla muhatap olmak zorunda kalmıyorum.

ne güzel anlatmışsın canım, katılıyorum sana

Atlantisim belki de sadece inanmak istedigimiz icin inandik bazi seylere zamaninda. Allah biliyor ya, en saf, samimi hislerimizle inanip, guvenmek, sevip, sevilmek istedik. Sende biliyorsun ki basindan beri yolunda gitmeyen birseyler vardi ve buna kulaklarini tikamistin. Bence hic birsey bosuna yasanmiyor. Bu yasadiklarimiz bize tecrube oldu. Sizin iliskinizde soz oldugundan, daha cok yasanmisliklar ve gelecege yonelik planlar oldugundan kirginliginin hala gecmemis olmasini anliyorum. Seninde bana zamaninda dedigin gibi, iliskinin bitirilis sekli ayrilik sonrasi yasanilan duygular adina cok fark ediyor. Bizim enerjimiz onlarda kaldi biliyorsun.. Ama gececek, geciyor, biliyorum (=

Yalnizlik konusuna gelince, yanlis bi iliskinin icinde olmaktansa yalniz kalmayi tercih ediyorum sanirim. Kendi cocugum olmasini cok istemeseydim evlenmek de umrumda bile olmazdi. Fark ettim ki biten iliskimde kalsaydim, o kisi icin kendimden cok buyuk fedakarliklar yapmam gerekecekti. Bambaska bi insan olacaktim, o mutlu olsun diye ben mutsuz olacaktim, ve sonunda o da mutsuz bi kadinla olmak istemeyip benden yine skilacakti ((= Eger bi iliskim olacaksa, karsilikli fedakarlik yapmak zorunda kalmayacagim biriyle olsun isterim bu saatten sonra... Yoksa yalnizlik, mutsuz bi beraberlikten cok daha huzurlu..

Yeni topic konusunda karari sizlere birakiyorum =D hepimizi ayni basligin altinda bulusturacak nasil bi konu olmali? =)))

Son düzenleme:
yalnızlar rıhtımı:ssz:

kaybedenler kulübü:ssz:

kırık kalpler durağı:ssz:

yaralı ceylanlar:ssz:

:51::44::1::1::1::1::1:

hahah hepsi de supermis :D
Yarali ceylanlar favorim :d Ama iceri girenlerin en az 3 aydir yarali olma kriteri olmali. biz kronik yaralilar olarak, kalbi daha yeni kirilmislarla ayni frekansi yakalayamayiz :1:

Nasıl katlanmışım diyordum bende kendime ve kendime kızıyordum bugünlerde..
Şimdi dönüp baktımda gerçekten o olduğu gibi değil kendini çok güçlü çok aşık biri gibi göstermişti bana..
En basidinden biz ayrılamayız seni tlfda ikna edemezsem atlar gelirim kapının önüne çıkar bi şekilde alırım gönlünü masalları vardı..Oy birde mest olurdum ben bu lafa.. Ne oldu hepsi içi boş..

Back
X