hepimiz gerginiz dolayısıyla yanlış anlamalar oluyor

blackla yeni konu açalım diye konuşuyorduk sonra o üstlendi bu görevi amacımız sadece içimizdeki bu acıyı paylaşmak, dertleşmek ama sonra şöyle bir etkisi oldu konunun hepimiz uzun süre önce ayrılık acısını yaşadık ve yeni paylaşımlar geldikçe o acı başa sardı bunu başta öngörmek imkansız ancak deneyimleyerek öğrenebilirdik. konu tamamen silinmedi zaten bir alanımız varken o konu kapanıp yeniden buraya geldik ve hepimiz ardımızda bırakıp bu acıları birlikte sohbet alanı yaratacağımız bir başlık olmasını istiyoruz blackin açtığı konu da hiç uygun değildi.
duygusal dönemler yaşıyoruz bunca aydır da ne mutlu ki birbirimizin kalbini kırmadan hiç tanışmamamıza rağmen güzel bir paylaşım ortamı yaratabildik ki insan bazen çevresine bu tahammülü göstermekte zorlanıyor. kimsenin niyetinden şüphe duymazsak- ki bence kimse art niyetle ya da düşüncesizce hareket etmiyor- sorunlar da ortadan kalkar.
blackim paylaşımlarını seviyorum, seninle zaten uzun sohbetlerimiz oluyor ama kendi içimizde, başka olayları değerlendirmeni, duru görü yeteneğini forumda da okumak bana keyif veriyor hadi güzel bir başlık bulalım ve ne yaşadıysak ardımızda bırakıp önümüzdeki güzellikleri paylaşım sadece.
bu arada şunu da hatırlatmak isterim elifzeynepin konusu kilitlendi mi yoksa biz buraya geçince mi geri planda kaldı bilmiyorum ama o konuda da yazmayı bırakmıştık çünkü aynı acıyı deşiyordu onun için ve en isabetlisi de oradan uzak kalmaktı.