Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Cevap vermeden çıkmak istemedim Aynen öyle Jeryy en güzel ve en doğru cümleyi kurdun
Daha beni tanımadan ve bilmeden direk etkilenerek geldi peşimden ve bu kesinlikle onu itici kıldı gözümde
Sevgilim olduğu yalanını söyledim hala bana mesj atıyor Sözde-arkadaşca- gerisini sen düşün
Demek ki doğru insan değil benim için
Başlarda kırdığım için üzülsemde artık üzülmüyorum

oyle huyunu suyunu bilmeden, sadece dis gorunusunden etkilenip pesine takilanlar bana da pek guven verici gelmiyor. Daha cok heves gozuyle bakiyorum onlardakine.. hevesini alinca da ne zorlua katlanirlar, ne de daha fazla pesinde dolasirlar. Sanirim en iyisi onceden biraz taniyor olmak.. Hic olmazsa duygularinin gercek olduguna daha cok inaniyor insan.

Geçmiş olsuun ciddi bir sorun yoktur umarım :26: İyi geceler sana da :54:

Çok geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin

Tesekkur ederim kizlar. Akcigerinde embolism oldu malesef. Yani bir kan pihtisi damarini tikadi. iki gundur hastanede, bu gece de yatacak bakalim. Insallah en yakin zamanda sagligina kavusur :)

Son düzenleme:
Özel günlerim yaklasti iki gündür aglama nöbetlerinden biktim nefret ediyorum ondan.... Gündüzleri oyalanacak biseyler buluyorumda aksamlari berbat krizler offf positiv ne varsa düsünüyorum pop dinliyorum yok onu arayip agzima geleni saymak istiyorum özledim galiba Ben onu ondan oluyo

Özel günlerim yaklasti iki gündür aglama nöbetlerinden biktim nefret ediyorum ondan.... Gündüzleri oyalanacak biseyler buluyorumda aksamlari berbat krizler offf positiv ne varsa düsünüyorum pop dinliyorum yok onu arayip agzima geleni saymak istiyorum özledim galiba Ben onu ondan oluyo

ozleme dayanamayip, aramak gibi bisey yapma sakin. bunlari yasaman gerekiyor. yasamadan bitmez. Acisini cekte gecsin gitsin..

Regl dönemlerinde eskiden kalma bi aliskanligim var eskiden yasadigim en aci veren seyleri düsünüp düsünüp aglarim onun icin fazla üstünde durmak istemiyorum ama bogazimda hep tikali bi aci nefes alamiyorum arayip konusmak istiyorum ama herseyin cevabi var zaten ne soracagim ki... Hem dönmesini bile istemiyorum su bi kac günü atlatsam biran önce baslayip bitsin....

Off biz kadinlarin isi gercekten cok zooorrr ya her ay boyle cekilmiyo bütün motivasyonum yerle bir oldu ;(

Eger aranizda benim gibi depresif olanlar varsa buyrun kizlar ben biktim artik hic bisey yapmak istemiyorum hayir biraz zorlasam knedimi cok rahatim ama saldim ice bakalim

1 yıl içinde bu belirtilerden 5`i birlikte görülüyorsa uzman yardımı alın!

Adet sürecindeki duygusal ve davranışsal değişiklikler:

Gerginlik
Endişe
Öfke
Depresif duygu durum
Ağlama
Üzüntü hissi
Kendini beğenmeme
Sabırsızlık
Alınganlık
Etkinliklere karşı ilgi azalması
İçe kapanma
Dikkatsizlik
Unutkanlık
Sinirlilik
Tahammülsüzlük
Bu belirtilerden bir kaçı, çoğu kadının regl döneminde görülebilir. Bu bozukluklar kişinin yaşamını çok fazla etkilemediği takdirde tedavi önerilmez; ancak 1 sene boyunca bu belirtilerden en az 5 tanesi birlikte görülüyorsa, kişinin özel ve iş yaşamını, işlevselliğini etkiliyorsa bu durumda bir uzmandan yardım almakta fayda vardır.

Aslında bu dönemde progesteron hormonunun dalgalanmalarına ve buna adapte olmaya çalışan bünyenin uyum sağlama çabalarına şahit olunmaktadır. Ancak böyle bir durumla karşılaşan bir kadın öncelikle jinekolojik bir muayeneden geçmeli ve organik sebepler elenmelidir.

Regl dönemini "hastalık" olarak adlandırmayın

Ağrılı menstruasyonlar (adet) genellikle genç kızlarda sık görülür. Kadınlık imajıyla barışık olan toplumlarda menstruasyon zorlukları daha azdır. Özellikle büyümekten korku, cinsel kimliğin tam gelişmemesi, cinsellikten korku, beden bütünlüğüne kötü bir şey olması hissi genç kızlarda görülebilir. Cinsel olarak bastırılmış toplumlarda reglin kötü, pis, hastalık olarak adlandırılması da, genç kızların doğal ve olağan olan bu süreci yaşarken, çarpıtılmış algılarla kafaları karışmaktadır.

Genç kızlara regl öncesi doğru bilgi verin

Genç kızlara regl başlamadan önce anneleri veya güvendikleri başka bir yetişkin tarafından süreç anlatılmalıdır. Bu yaşanan durumun doğal ve olağan bir durum olduğu belirtilmelidir. Özellikle çekingen olan gençlerle, doğrudan sormak yerine, "Senin yaşındaki kızlarda adet görme durumu başlamış olabilir, arkadaşlarınla hiç bu konuyu konuşuyor musunuz?" diyerek sohbete başlanabilir.

Regl döneminizdeyken hassas olduğunuzu yakın çevreniz ile paylaşmalısınız

Kadınların yüzde doksanında regl öncesi ve sırasında öfke ve huzursuzluk oldukça yüksektir. Normal zamanlarda daha fazla tolere edilebilen durumlar bu dönemde daha fazla hayal kırıklığı ve öfke hissi uyandırır. Bu noktada regl dönemi belirtilerini şiddetli yaşayanlar yakın çevreye konu ile ilgili bilgi vermeli, bunun bir sendrom olduğu açıklanmalı, hasta yakınları kişiye daha anlayışlı davranmalı ve yapılan davranışları kişisel algılamamalıdır.

İkili ilişkilerde regl döneminizin arkasına sığınmayı değil, sorunlarınızı çözmeyi deneyin

Ağrılı mensturasyonda organik bir neden yoksa iç ruhsal yapının oldukça etkili olması ve genellikle nevrotik bir yapının varlığı söz konusudur. Normal zamanlarda belli edilemeyen duygular (Özellikle öfke) ve düşünceler bedene yansıtılarak işlem görürler. Özellikle ekonomik ve sosyal olarak bağımsız olan kadınların bu dönemde daha çok ruhsal sorunlar yaşadığı, kültürün ruhsal sorunların görülmesini desteklemediği ortamlarda daha çok fiziksel sorunlar yaşadığı görülmektedir. Özellikle bastırılmış veya baskılanmış kadınların bu dönemde `dokunulmazlık` kazandığı durumlar da az değildir. Örneğin; Günlük yaşamda, ilişkisinde problem olan ve eşine kızan kadın bunu belli edememekte, belirttiğinde daha olumsuz karşılık görmekte ancak periyodik dönemlerde istediği gibi ifade edebilmekte ve karşılığında tepki de almamaktadır. Özel ilgi ve anlayış bir yanda kendi duygu ve düşüncelerini açıkça belirtebilme ve bunları kabul ettirebilme; diğer yanda ikincil kazançları oluşturur. Bu durum hastalığın tedavi direncini artırır. Aslında çiftin ilişkisinde yaşanan ve bahsedilemeyen problem, başka bir şekilde ifade bulmuş olur. Burada altta yatan sıkıntılar çözüldüğünde diğer problemler de büyük oranda düzelir.

Kişi intiharın eşiğine bile gelebiliyor

Bu dönemde var olan psikolojik problemler daha şiddetli yaşanabilir. Örneğin; depresyonda olan bir kişi, bu dönemde depresif duyguların artış göstermesi ile intihara kadar gidebilir. Bu nedenle psikolojik sıkıntıları zamana bırakıp, düşünmemek ve öncelikle yardım isteme davranışını toplumda yerleştirebilmek önemlidir.

Makyaj yapıp, kuaföre gidin

Regl döneminde pek çok kişi kendini çirkin hissetmektedir. Saçların şekle girmemesi, yüzdeki sivilceli görünüm, vücutta tuz tutulumuna bağlı ödem ve kilo artışına adet sanıcısı da eklendiğinde hayat çekilmez hale gelebilir. Ancak bu dönemde aynalara küsmek yerine; hafif bir makyaj yapmak, kuaföre gitmek ya da güzel hissetmek için kendine zaman ayırmak kişiye iyi gelecektir.

Açık havada yürüyüş yapın

Kişi stres yaratacak ortamlardan mümkünse uzak durmalı, çeşitli egzersizler ve gevşeme teknikleri kullanmalıdır. Rahat kıyafetler ve hafif bir müzik eşliğinde açık hava yürüyüşleri yapılabilir ya da çok fazla efor sarf edilmeyecek hafif egzersiz programları uygulanabilir.

Meditasyon yapın

Bu dönemde kendi kendine olumlu telkin de bulunma, nefes egzersizleri ve meditasyon da işe yarayabilir.

Yeme alışkanlıklarınızı düzenleyin

Kafein alımını azaltmak kendinizi daha az gergin hissetmenizi sağlayabilir. Gerekirse bir diyetisyenden yeme düzeninizle ilgili yardım isteyin.

Ilık duş alın

Bu dönemde terleme fazlalaşacağından duş almanız önerilir. Toplumda bu dönemde duş alınmayacağına dair yanlış bir kanı vardır; ancak ılık duş almanız sizi oldukça rahatlatır ve regl dönemine bir zararı dokunmaz.

Kendinize uygun ürünü tercih edin

Özellikle bu dönemde kadınların ve daha çok genç kızların rahat ve konforlu hissedebilmesi adına uygun boyutlarda ped ya da tampon kullanması önerilir. Böylece sosyal yaşamda sürekli tedirginlik duygusu ve tuvalete giderek sürekli kontrol etme isteği de ortadan kaldırılmış olur.

Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirin

Regl döneminde olumsuz psikoloji çoğu zaman kadınları yalnızlaştırır. Ancak bu dönemi aile ya da arkadaş çevreniz ile geçireceğiniz hoşça vakitler sayesinde daha hafif atlatmanız mümkündür. Kişinin sevdiği insanlarla birlikte yemeğe çıkıp, sinemaya gidip, hoşlandığı aktiviteleri gerçekleştirmesi psikolojisine de iyi gelecektir.

Doktora danışarak antidepresan alabilirsiniz

Ülkemizde yapılan bir çalışmada; kadınlarda regl öncesi döneminde ruhsal belirtilerin daha sık ortaya çıktığı ve bu belirtilerin şiddetinin, regl öncesi dönemde regl sonrası döneme göre daha yüksek olduğu saptanmıştır. Regl dönemi öncesinden başlanarak kullanılan antidepresan ilaçlar bu sürece olumlu etki yapabilmektedir.

Terapi önemli bir seçenektir

Nasıl fiziksel direncimiz düştüğünde hastalıklara daha açık hale geliyorsak, duygusal direncimizin düştüğü noktalarda da -ki mensturasyon dönemi buna bir örnektir- anksiyete artar ve kaygı artışıyla birlikte başka pek çok psikolojik sıkıntı da ortaya çıkabilir.

Regl dönemini oldukça sorunlu yaşayan kadınların terapiye başvurması, bu dönemi daha rahat geçirmelerini, çözülmemiş problemlerine bakabilmelerini, stresle mücadele tekniklerini öğrenebilmelerini sağlar. Ayrıca terapide; kadınlık algıları, cinselliğe bakışları, doğurganlığa bakışları, eş ile ilişkileri, orgazm sorunları çalışılarak sorun üzerinde rahatlama sağlanır.

Regl dönemlerinde eskiden kalma bi aliskanligim var eskiden yasadigim en aci veren seyleri düsünüp düsünüp aglarim onun icin fazla üstünde durmak istemiyorum ama bogazimda hep tikali bi aci nefes alamiyorum arayip konusmak istiyorum ama herseyin cevabi var zaten ne soracagim ki... Hem dönmesini bile istemiyorum su bi kac günü atlatsam biran önce baslayip bitsin....

Off biz kadinlarin isi gercekten cok zooorrr ya her ay boyle cekilmiyo bütün motivasyonum yerle bir oldu ;(

Eğer bu bir hastalıksa tedavi olmalısın

Hiç normal değil çünkü regl döneminde böyle şeyler yaşaman
Herkes yaşamıyor yani bu durumları
Dikkat et kendine en azından geçici bir durum olduğunun farkındasın

Eğer bu bir hastalıksa tedavi olmalısın

Hiç normal değil çünkü regl döneminde böyle şeyler yaşaman
Herkes yaşamıyor yani bu durumları
Dikkat et kendine en azından geçici bir durum olduğunun farkındasın

hastalik mi bilmiyorum ama bazen cok fena oluyo regl dönemi bu ay oldugu gibi duygularimi kontrol edemiyorum cok duygusallasiYorum aglamma krizleri filan eskiden de oluyodu yani ayrilikla alakali degil suan en cok canimi o yaktigi icin ona sardim haliyle... Ama öylesine bisey ki dokunsalar agliyorum... Bi kac gün sonra kendiliginden geciyo hic bisey olmamis gunlerce aglamamis gibi tuhaf bisey iste:)

Bende regl donemini agir gecirenlerdenim. Simdi de o donemim yaklasti ve ben yine duygusallastim. Herseye gozleri dolan tomvejerry e donustum yine :D
Ama aklimda ex yok. kendime uzulcek ve kafaya takicak baska seyler buluyorum hahaha :9:

Son düzenleme:
Bende regl donemini agir gecirenlerdenim. Simdi de o donemim yaklasti ve ben yine duygusallastim. Herseye gozleri dolan tomvejerry e donustum yine :D
Ama aklimda ex yok. kendime uzulcek ve kafaya takicak baska seyler buluyorum hahaha :9:

hosgeldin canim dünyama valla Ben saldim iyice napiyim motivasyon sifir spor yapsaydim bu halde olmayacaktim:) olsun bakalim bu kez cikmaya cabalamiyorum yine en dibe vurayim da cikisim muhtesem olsun :))

hosgeldin canim dünyama valla Ben saldim iyice napiyim motivasyon sifir spor yapsaydim bu halde olmayacaktim:) olsun bakalim bu kez cikmaya cabalamiyorum yine en dibe vurayim da cikisim muhtesem olsun :))

bu donem bitince tum bu yan etkileri de gecip gidecek. Sen akilli kizsin bak bundan onceki haftalardaki tutumun gercekti. Simdi donemsel bi duygusallik icersindesin. Bu da gececek gidecek..

Bana uyku iyi geliyor. Keske butun gun uyuyabilsem =))

bu donem bitince tum bu yan etkileri de gecip gidecek. Sen akilli kizsin bak bundan onceki haftalardaki tutumun gercekti. Simdi donemsel bi duygusallik icersindesin. Bu da gececek gidecek..

Bana uyku iyi geliyor. Keske butun gun uyuyabilsem =))

Uyku çok rahatlatıyor evet ben hala tatilde olduğum için çok uyuyorum güzel oluyor :1:
Bence sakın ama sakın arama hircinmenekşe bir kere aradın mı bir daha aramak istiyrosun arkadaşımdan biliyorum aradı aradı aradı en son çocuk bezdi şikayet etcm seni bile dedi

Cok tuhaf duygular icersindeyim :ssz: Hayat resmen tekerrurden ibaret ya..
Kizlar suan konustugum kisiye "Tamer" diyelim.. Tamer'i uzun zamandir taniyorum ama samimi bi sekilde konusmaya baslayali 9 ay oluyor. Bu 9 ay boyunca biliyorsunuz, ayrilik yasadim, acisini cektim.. Hepsinde dert ortagim o oldu. Ben anlattim o dinledi.. Akil verdi, dustugum yerden kalkmami sagladi.. Zamanla onu cok sevmeye basladim. Cok cok sevmeye basladim.. Simdilerde butun hayallerimde Tamer olmaya basladi. Gelecek hayallerimde.. Ama dun Tamerle konustuk... Bana "yarin seninle birsey konusmam lazim" dedi. Neden bugun anlatmiyorsun diye israr edince anlatti.. Bir universitenin yetenek sinavina cagirmislardi. 6 ay ucretli (yani maasli) kurs alacakti eger kazanirsa. Kazanmis.. Bu kursun anlasmali sirketleri varmis Almanyada ve kursu bitirince o sirketlerde calisabiliyorlarmis. Yani Tamer icin bulunmaz firsat.. Duyunca hem sevindim, hem uzuldum.. bi an bocaladim ne soyleyecegimi bilemedim. O da cok mutlu gibi gorunmuyordu. "cok dusunuyorum" deyip durdu. Biliyorsunuz ben Amerikadayim, Tamer benim istanbuldan mahalle arkadasimdi.Butun yaz beraber takildik, sonra ben buraya geldim. Bu sene sonu tr ye donmeyi planliyordum, ikimiz de gun sayiyorduk donmem icin.. Sonra da bu olay.. Niye sevinmiyorsun sen diye sordugumda "Ya jerry biz hic gorusemeyecek miyiz?" diye sordu. Sonrada "Sende gel benimle" dedi. Sonra almanyada kendi pasaportumla ne kadar sure kalabilecegimi falan sordu..

Simdi oyle bi noktadayim ki benim ex i anlamaya basladim. Biliyorsunuz, bizim ayrilma sebebimiz benim baska eyaletlere hatta baskabir ulkeye tasinmak isteyisim, onunsa oldugu yerde gayet mutlu olmasiydi.. Bana ayrilirken "senin elini kolunu baglamak istemiyorum" demisti. Simdi de ben Tamer icin aynisini hissediyorum. Onu cok seviyorum ama kendim icin onu hayallerinden mahrum etmeyi dusunemem bile. Onun icin en iyisi neyse o olmali. Ama bi taraftan da ben.. Ben artik yerlesik bi duzenim olsun istiyorum.. ulkeme donmek istiyorum. baskasinin memleketinde "yabanci" olmak istemiyorum.

Ve bu olay tadimi kacirdi.. hayatin bi oyunu gibi.. ne yapsam ne dusunsem bilmiyorum. Arayi mi acmaya calissam, sonuna kadar mucadele mi etsem..
Hayatin nasil bir oyunu bu bana ? :ssz:

Cok tuhaf duygular icersindeyim :ssz: Hayat resmen tekerrurden ibaret ya..
Kizlar suan konustugum kisiye "Tamer" diyelim.. Tamer'i uzun zamandir taniyorum ama samimi bi sekilde konusmaya baslayali 9 ay oluyor. Bu 9 ay boyunca biliyorsunuz, ayrilik yasadim, acisini cektim.. Hepsinde dert ortagim o oldu. Ben anlattim o dinledi.. Akil verdi, dustugum yerden kalkmami sagladi.. Zamanla onu cok sevmeye basladim. Cok cok sevmeye basladim.. Simdilerde butun hayallerimde Tamer olmaya basladi. Gelecek hayallerimde.. Ama dun Tamerle konustuk... Bana "yarin seninle birsey konusmam lazim" dedi. Neden bugun anlatmiyorsun diye israr edince anlatti.. Bir universitenin yetenek sinavina cagirmislardi. 6 ay ucretli (yani maasli) kurs alacakti eger kazanirsa. Kazanmis.. Bu kursun anlasmali sirketleri varmis Almanyada ve kursu bitirince o sirketlerde calisabiliyorlarmis. Yani Tamer icin bulunmaz firsat.. Duyunca hem sevindim, hem uzuldum.. bi an bocaladim ne soyleyecegimi bilemedim. O da cok mutlu gibi gorunmuyordu. "cok dusunuyorum" deyip durdu. Biliyorsunuz ben Amerikadayim, Tamer benim istanbuldan mahalle arkadasimdi.Butun yaz beraber takildik, sonra ben buraya geldim. Bu sene sonu tr ye donmeyi planliyordum, ikimiz de gun sayiyorduk donmem icin.. Sonra da bu olay.. Niye sevinmiyorsun sen diye sordugumda "Ya jerry biz hic gorusemeyecek miyiz?" diye sordu. Sonrada "Sende gel benimle" dedi. Sonra almanyada kendi pasaportumla ne kadar sure kalabilecegimi falan sordu..

Simdi oyle bi noktadayim ki benim ex i anlamaya basladim. Biliyorsunuz, bizim ayrilma sebebimiz benim baska eyaletlere hatta baskabir ulkeye tasinmak isteyisim, onunsa oldugu yerde gayet mutlu olmasiydi.. Bana ayrilirken "senin elini kolunu baglamak istemiyorum" demisti. Simdi de ben Tamer icin aynisini hissediyorum. Onu cok seviyorum ama kendim icin onu hayallerinden mahrum etmeyi dusunemem bile. Onun icin en iyisi neyse o olmali. Ama bi taraftan da ben.. Ben artik yerlesik bi duzenim olsun istiyorum.. ulkeme donmek istiyorum. baskasinin memleketinde "yabanci" olmak istemiyorum.

Ve bu olay tadimi kacirdi.. hayatin bi oyunu gibi.. ne yapsam ne dusunsem bilmiyorum. Arayi mi acmaya calissam, sonuna kadar mucadele mi etsem..
Hayatin nasil bir oyunu bu bana ? :ssz:

Sonuna kadar mücadele derken sanırım uzaktan ilişki yürütmeyi denemeyi düşünüyorsun.Çünkü onun hayallerine engel olmak istemiyorum demişsin.Ben uzaktan ilişkilere pek güvenmiyorum tomvejerry açıkçası. Kardeşim de uzaktan yürütüyor sorunsuz ama hiçbir zaman bilemezsin karşındaki seni aldatıyor mu evde mi okulda mı veya işte mi..Ve hep uzaktan ilişkiler aldatmaya bittiğinden olsa gerek gerçekten güvenmiyorum. Bir zaman sonra illa ki soğur insan diye de düşünüyorum. Ama hepsi illa ki bir olmaz dedim ya kardeşim uzaktan yürütüyor diye belki deneyebilirsin değeceğini düşünüyorsan ve güveniyorsan :34:

Sonuna kadar mücadele derken sanırım uzaktan ilişki yürütmeyi denemeyi düşünüyorsun.Çünkü onun hayallerine engel olmak istemiyorum demişsin.Ben uzaktan ilişkilere pek güvenmiyorum tomvejerry açıkçası. Kardeşim de uzaktan yürütüyor sorunsuz ama hiçbir zaman bilemezsin karşındaki seni aldatıyor mu evde mi okulda mı veya işte mi..Ve hep uzaktan ilişkiler aldatmaya bittiğinden olsa gerek gerçekten güvenmiyorum. Bir zaman sonra illa ki soğur insan diye de düşünüyorum. Ama hepsi illa ki bir olmaz dedim ya kardeşim uzaktan yürütüyor diye belki deneyebilirsin değeceğini düşünüyorsan ve güveniyorsan :34:

Guven problemi olacagindan degil de zamanla beklentilerin karsiliksiz kalacagindan soguma olacak diye dusunuyorum. Uzaktan iliski zor.. Sohbet bir yere kadar. Ben sevdigimi yanimda isterim sahsen. sanirim baslamadan bitmesi en iyisi olacak. Sadece arkadas olarak kalmaliyiz. Bir de ben kendime soz verdim artik hic kimse icin kendimi uzmeyecegim ve olmayacak birseyi zorla oldurmaya calismayacagim. Yani mucadeleyi hic bir zaman tek tarafli vermeyecegim. Su durumda eger almanyaya gidip orda yasamaya tam olarak kararliysa, arkadas kalmamiz en guzeli. Simdilik boyle dusunuyorum da biraz daha dusunecegim bakalim..

Guven problemi olacagindan degil de zamanla beklentilerin karsiliksiz kalacagindan soguma olacak diye dusunuyorum. Uzaktan iliski zor.. Sohbet bir yere kadar. Ben sevdigimi yanimda isterim sahsen. sanirim baslamadan bitmesi en iyisi olacak. Sadece arkadas olarak kalmaliyiz. Bir de ben kendime soz verdim artik hic kimse icin kendimi uzmeyecegim ve olmayacak birseyi zorla oldurmaya calismayacagim. Yani mucadeleyi hic bir zaman tek tarafli vermeyecegim. Su durumda eger almanyaya gidip orda yasamaya tam olarak kararliysa, arkadas kalmamiz en guzeli. Simdilik boyle dusunuyorum da biraz daha dusunecegim bakalim..

bak canim en güzel karari kendin vermissin zaten belki de onu sadece arkadas olarak,cok seviyorsundur tam duygusal bi boslukta oldugun döneme denk geldi cünkü ve yanliz kalmamak icin ona sarildin bence acele etme kararinda ve biraz daha emin ol onunla ne kadar ciddi bi iliski yürüte bilirsin ve en önemlisi o senin icin ne kadar fedakarlik yapacak yanlis anlamadiysam eger 6 aylik bi dönem sadece sonrasinda yine trye dönecek bekle o zamana kadar derim Ben.....

hem bende ayni fikirdeyim sevgilimi yanimda isterim oyle uzaktan yürütemezdim heralde

Uyku çok rahatlatıyor evet ben hala tatilde olduğum için çok uyuyorum güzel oluyor :1:
Bence sakın ama sakın arama hircinmenekşe bir kere aradın mı bir daha aramak istiyrosun arkadaşımdan biliyorum aradı aradı aradı en son çocuk bezdi şikayet etcm seni bile dedi

yok cnm allahtan aramadan yazmadan atlattim o günleri cok sükür bugün daha rahatim iki gündür calistim ve inanilmaz iyi geldi anlatamam oyalandim

bak canim en güzel karari kendin vermissin zaten belki de onu sadece arkadas olarak,cok seviyorsundur tam duygusal bi boslukta oldugun döneme denk geldi cünkü ve yanliz kalmamak icin ona sarildin bence acele etme kararinda ve biraz daha emin ol onunla ne kadar ciddi bi iliski yürüte bilirsin ve en önemlisi o senin icin ne kadar fedakarlik yapacak yanlis anlamadiysam eger 6 aylik bi dönem sadece sonrasinda yine trye dönecek bekle o zamana kadar derim Ben.....

hem bende ayni fikirdeyim sevgilimi yanimda isterim oyle uzaktan yürütemezdim heralde

Duygusal boslugu atlattiktan sonra oldu aslinda ama belki haklisindir. Acele etmeyecegim zaten. Artik biliyorum, iliskiler tek tarafin cabasiyla veya istegiyle yurumuyor. o yuzden rahatim ((=

ve kendine bir ugras bulup zor gunleri atlatmana sevindimm. Bir kac gune kadar eskisinden iyi olursun :emir_bebek:

Back
X