- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #6.361
atlantis eski sevgilinle ilgili diger yazdiklarini da okudum hayrete dustum. resmen kendi sevgilimin ileriki versiyonu olabilir mi diye dusunuyorumcunku arkadaslari icin canini verir, surekli evlenmeden gezip tozmasi gerektigine, evliligin onu tum erkek ortamlarindan uzaklastiracagina inanan bi kafasi var.
dun gece mesela uyumadan konusalim dedik. bana 10 dk sonra donecegni soyleyen adam 1 saat sonra aradi. onda da hala disarda oldugunu haber vermek icin. bazense, nasilsa sevdigimden eminsin evli gibi neden haberleselim falan kafasinda.
ben asla bogmuyorum skmamaya calisiyorum ayrilmadan onceki gibi. ama o gittikce bi cok seyi kafasinda normallestirip ona beni inandirmaya calisiyor. insanlari cok gereksiz elestiriyor bazen de. icimdeki kirginliklari, olurlari olmazlari tam olarak atabilmis degilim.
kendimi kaptirmamaya calisiyorum ama tekrar giderse eskisinden beter yara almaktan da korkuyorum. gercekten riskli bir sey yaptigim, korkuyorum,korkum ona da yansiyor.
"sevmesem neden doneyim ben eskisinden cok seviyorum seni."diyor. gecmisi acmamaya kendim icin soz verdim madem kabul ettim. hayirlisi olur insallah.
seninkinden haber alabiliyor musun hic? aramis en son ama onun disinda facebooktan, ortak arkadaslardan filan haber alabiliyo musun?
unutmaya zorlama kendini ve acilarini kendin dindir onun pisman olmasina sakin baglama. ben de sasiriyorum acikcasi 8 ayda hic mi pisman oldugu bir an olmaz diye.
ki unutma, o da bir gun mutlu bi ailesi, yuvasi olmasini isteyecek, onun icin en buyuk pismanlik olacaksin emin ol.
yarin bi gun tum arkadaslari evlensin, huzurlu mutlu yuvasi olsun. o hala kari kiz pesinde, arkadas pesinde kossun.
Allah yarina erteler ama unutmazmis. devran mutlaka donecektir, akli basina gelecek mutlaka.
feysbuka zaten gizli hesaplardan girdiğinden bilemiyorum neler yapıyor. ortak arkadaşımız yok, arkadaşlarımın eşleriyle çektirdiği normal fotoları bile eleştiren bir zihniyete sahip sözde çok muhafazakar tabi muhafazakarlığı yalnızca bana tutuyor nedense( arkadaşımın eşine sarılıp profil fotosu koyması tek sorun da, insan hanımının fotosunu koyar mıymış hiç öyle ulu orta

devran dönmez, istediği zaman netten birini bulur, biraz sessiz sakin bir tip, onunla da evlenir yine arkadaşlarıyla gezer evde de bir kadın bulunur. küçük dünyası olan bir adamın atlantis de beni ne çok sevdi ne çok emeği var üzerimde diye düşüneceğine inanmak için delirmiş olmam lazım. maalesef hayat herkese yaptıklarını ödetirken sanırım onun ayrı ir torpili de var evrenden. feysbuk ve benzeri siteler kökten kalkmadan kadın bulma sıkıntısı da yaşayacağını sanmıyorum. olan benim 2 yılıma oldu. ama şükür ki kurtuldum şu arkadaş olayını ve "gezemedim" sözünü hatırlayınca bu sözü söyleyebiliyorum galiba.