Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Onunla ilgili yüz tane olumsuz cümle sıralıyorum

-Zaten istediğim karakterde bir insan değildi:ssz:
-Beni mutlu edemezdi
-Değer vermiyordu,ilgisizdi zaten
-Bana neler yaşattı dönse bile nasıl unutayım
.
.
.
.

Sonra ;

-Gerçekten bitti mi , bir daha dönmeyecek mi yani
-Başka biri mi , başka birini sevebilir miyim nasıl olucak peki :44: (Sonra miğde bulantısı falan :27: )

Son günlerde Abartısız gün içinde yaşadığım durum kızlar ...

ben de bunlari onunla görüsene dej düsünüyordum suan Ki karisikligim cok farkli suan sadece yeter Ki bits in diyorum sonrasi nasil olsa gelir ben sadece ondan kurtulmak istiyorum neden bilmiyorum bu kez cok farkli

Onunla ilgili yüz tane olumsuz cümle sıralıyorum

-Zaten istediğim karakterde bir insan değildi:ssz:
-Beni mutlu edemezdi
-Değer vermiyordu,ilgisizdi zaten
-Bana neler yaşattı dönse bile nasıl unutayım
.
.
.
.

Sonra ;

-Gerçekten bitti mi , bir daha dönmeyecek mi yani
-Başka biri mi , başka birini sevebilir miyim nasıl olucak peki :44: (Sonra miğde bulantısı falan :27: )

Son günlerde Abartısız gün içinde yaşadığım durum kızlar ...
bende onunla olmak icin sebeplerim
sonrada iliskinin bitmesiyle kurtuldugum seyler diye bir liste yapmistim :D kurtulduklarim, onunla olmak icin olan sebeplerimin bir kac katiydi :D
insani rahatlatiyor :D
herkese boyle bir liste yapmasini tavsiye ederim :D

ben gelen gideni aratıra inanıyorum son ilişkim sayesinde:37: önceden ben de inanmazdım. bu karşına çıkan insana bağlı biraz da, şimdi korkaklığı ya da sevgi eksikliği yüzünden( bana göre ikisi de birbiri ile bağlantılı) giden adamları aramamız için sanırım büyük bir çaba harcamamız lazım çünkü canımızı acıttılar biraz kararlı biri olsa karşımızdaki, sevgisini hissetsek gelen gideni aratır durumu olmaz; ama bazı ilişkiler de sen özen göstermediğin için biter, sevgini verememişsindir yeterince, ilgini vermemişsindir, korkuların ağır basmıştır ve karşında seni gerçekten seven biri vardır onu kırmışsındır o zaman işte gelen gideni aratır durumu yaşanıyor maalesef.

tecrübe de diyemiyorum, böyle tecrübe olmaz olsun. ne kattı bana? koca bir hiç. samimi biri bile gelse bugün adama kuşkuyla yaklaşıyorum belki bu insandan önce tanısam çok mutlu olabileceğim insanları hayatıma almıyorum. kendi açımdan şunu düşünüyorum yaşadığım travmatik bir olaydı ve travmalar bence insana hiçbir şey katmaz yalnızca götürür fazlasıyla. bu tecrübem olmadan önce sürekli gülen, her gün uyandığında varolduğuna şükreden, yaptığı en ufak bir işte bile büyük heyecanlar duyan biriydim şimdi kendi gölgemi izler gibiyim uzaktan öyle renksiz, cansız...

gelen gideni aratir ancakk geleni sevmiyorsan. Yeni birini sevdigin zaman gecmisi aramazsin veya gecmise donmek istemezsin. Sen sadece gecmiste uzulmedigini ve bu kisiylede keske uzulmeseydim diye dusunuyorsun. Ama gecmisindeki kisi seni istemesine ragmen ona donmuyorsun cunku ondan sonra geleni her kosulda sevdin..

Bu tecrube bize iliskiler konusunda birseyler katti ama bazi seyleri de goturdu. Dun bir soz okudum "yalniz kaldiginizda etrafiniza duvarlar ormek yerine, baskalarina kopruler insa edin" diye.. Cok dogru.. benim suan yaptigim etrafima duvar ormek. Baska kimse beni uzemesin diye duvar oruyorum.. Ama bir kere bunu yapmaya basladigimda kaybedicem. Bekledigim neyse beni bulmayacak. Ama her dustugunde kalkmayi bilmeli, ve yeniden yurumeyi denemeli insan. Duse kalka mutlaka dogru yolu bulacagiz bir gun.. Zamana ihtiyacimiz var sadece.

ben de bunlari onunla görüsene dej düsünüyordum suan Ki karisikligim cok farkli suan sadece yeter Ki bits in diyorum sonrasi nasil olsa gelir ben sadece ondan kurtulmak istiyorum neden bilmiyorum bu kez cok farkli

Son yaşadıkların büyük etken canım, emin ol ben yaşasaydım senin yaşadıklarını bende öyle düşürdüm kurtulayımda nolursa olsun derdim ...

Sanki efkarimin muptelasi olmus gibi hissediyorum bazen kendimi.
Eglenceli sarkilar dinlemek yerine, uzgun sarkilar, disari cikip sosyallesmek yerine kapali kapilar ardinda oturmalar falan..
Halbuki dinledigin eglenceli sarki bile bir anda seni o icinde bulundugun ruh halinden kurtariyor..
Nedense insan uzgun oldugunda kendini iyice mahvedecek seyler yapmaya yoneliyor :26:

Sanki efkarimin muptelasi olmus gibi hissediyorum bazen kendimi.
Eglenceli sarkilar dinlemek yerine, uzgun sarkilar, disari cikip sosyallesmek yerine kapali kapilar ardinda oturmalar falan..
Halbuki dinledigin eglenceli sarki bile bir anda seni o icinde bulundugun ruh halinden kurtariyor..
Nedense insan uzgun oldugunda kendini iyice mahvedecek seyler yapmaya yoneliyor :26:

Kendimize mutlu olmayı çok görüyoruz galiba
Üzülmeye alışmışız , alışkanlıklardan da kolay vazgeçilmiyor
Bir anda mutlu olmayı düşünemiyoruz bile , mutluluk gelecekse bile yavaş yavaş gelecek ...

Galiba ruh haliyle alakalı o yönlere doğru sürüklüyor bizi bizde onun rüzgarına kapılıp gidiyoruz karşısında durmak istemiyoruz

Kendimize mutlu olmayı çok görüyoruz galiba
Üzülmeye alışmışız , alışkanlıklardan da kolay vazgeçilmiyor
Bir anda mutlu olmayı düşünemiyoruz bile , mutluluk gelecekse bile yavaş yavaş gelecek ...

Galiba ruh haliyle alakalı o yönlere doğru sürüklüyor bizi bizde onun rüzgarına kapılıp gidiyoruz karşısında durmak istemiyoruz

uzulmeye alismakta degilde, uzulecek daha cok sebep ariyor gibiyiz.
Sahip olduklarimizdan degil de, surekli sahip olmadiklarimizdan bahsedip, kafayi onlara takiyoruz..
Bu daha genel bir yorum oldu tabi. biraz ciktim duygusal konudan
Sizinle konusmak iyi geldi bana acildim biraz =D

gelen gideni aratir ancakk geleni sevmiyorsan. Yeni birini sevdigin zaman gecmisi aramazsin veya gecmise donmek istemezsin. Sen sadece gecmiste uzulmedigini ve bu kisiylede keske uzulmeseydim diye dusunuyorsun. Ama gecmisindeki kisi seni istemesine ragmen ona donmuyorsun cunku ondan sonra geleni her kosulda sevdin..

Bu tecrube bize iliskiler konusunda birseyler katti ama bazi seyleri de goturdu. Dun bir soz okudum "yalniz kaldiginizda etrafiniza duvarlar ormek yerine, baskalarina kopruler insa edin" diye.. Cok dogru.. benim suan yaptigim etrafima duvar ormek. Baska kimse beni uzemesin diye duvar oruyorum.. Ama bir kere bunu yapmaya basladigimda kaybedicem. Bekledigim neyse beni bulmayacak. Ama her dustugunde kalkmayi bilmeli, ve yeniden yurumeyi denemeli insan. Duse kalka mutlaka dogru yolu bulacagiz bir gun.. Zamana ihtiyacimiz var sadece.

ben sadakat konusunu abartmış olabilirim, eğer kıyaslıyorsan eskisiyle ya da kıyaslamana da gerek yok herşey gözlerinin önündeyse arafta kalıyorsun sanki. ne ileri adım atıyorsun ne de geri. birini incitmek de var işin içinde( ne incinirdi ya:1:) keşke üzülmeseydimden ziyade keşke öyle birini tanımasaydım da hayata bakış açım hep tertemiz kalsaydı kötü insanların da varolabileceğini öğrenmeseydim diyorum.

yazdığın söz çok doğru ve mantıklı. ama aşk öyle birşey ki istersen o duvarların arasında yaşa, eğer o "doğru" kişiyse ya da yaşamak kaderinde varsa o duvarlarını örer de girer içeri. ben hep duygusal konularda çekiniktim. kendi kendime yeter hatta yalnızlığımdan inanılmaz keyif alırdım. bir ilişki yaşamak zaruri değildi misal huzurum kaçacak gibi hisseder ve insanları uzaklaştırırdım çevremden önceki girdi o duvarları yıka yıka resmen güzel 4 yılım geçti korkularım yok oldu. belki fazla gevşedim sonraki geldiğinde o duvarlar yoktu çünkü son yaşadığın ilişkiye göre değerlendirirsin aslında yeni geleni de ve o sevdiyse, o huzur verdiyse aynılarını bulacağını zannedersin bir şekilde tanıdım işte sonra huzursuz oldum duvar ördüm ama çok geç kalmıştım, kelimeler yetersiz kaldığında gözyaşlarına sığındı, o da kar etmediğinde Allahı alet etti, o durumda bile kuşku duyduğumda bu kez vicdani baskı uyguladı sonuç ortada:ssz:

engin geçtan'ın bir sözü var: "aşkı çağırırsanız ya kimse gelmez ya da yanlış kişi gelir" diye. aşk beklemekle gelmez, aramakla bulunmaz, çağırılmaz. gelir işte bir anda. ansızın. belki de hayattan en koptuğun en dibe vurduğun anlarda. belki yıllarca büyük bir aşkın hayaliyle yaşayıp tam da umudunu yitirdiğin sırada. duvar örsek de örmesek de o bizi bulur bir şekilde buna inanıyorum sanırım. =)

uzulmeye alismakta degilde, uzulecek daha cok sebep ariyor gibiyiz.
Sahip olduklarimizdan degil de, surekli sahip olmadiklarimizdan bahsedip, kafayi onlara takiyoruz..
Bu daha genel bir yorum oldu tabi. biraz ciktim duygusal konudan
Sizinle konusmak iyi geldi bana acildim biraz =D

Aynen bana da çok iyi geliyor iyiki tanımışım sizleri :))

ben sadakat konusunu abartmış olabilirim, eğer kıyaslıyorsan eskisiyle ya da kıyaslamana da gerek yok herşey gözlerinin önündeyse arafta kalıyorsun sanki. ne ileri adım atıyorsun ne de geri. birini incitmek de var işin içinde( ne incinirdi ya:1:) keşke üzülmeseydimden ziyade keşke öyle birini tanımasaydım da hayata bakış açım hep tertemiz kalsaydı kötü insanların da varolabileceğini öğrenmeseydim diyorum.

yazdığın söz çok doğru ve mantıklı. ama aşk öyle birşey ki istersen o duvarların arasında yaşa, eğer o "doğru" kişiyse ya da yaşamak kaderinde varsa o duvarlarını örer de girer içeri. ben hep duygusal konularda çekiniktim. kendi kendime yeter hatta yalnızlığımdan inanılmaz keyif alırdım. bir ilişki yaşamak zaruri değildi misal huzurum kaçacak gibi hisseder ve insanları uzaklaştırırdım çevremden önceki girdi o duvarları yıka yıka resmen güzel 4 yılım geçti korkularım yok oldu. belki fazla gevşedim sonraki geldiğinde o duvarlar yoktu çünkü son yaşadığın ilişkiye göre değerlendirirsin aslında yeni geleni de ve o sevdiyse, o huzur verdiyse aynılarını bulacağını zannedersin bir şekilde tanıdım işte sonra huzursuz oldum duvar ördüm ama çok geç kalmıştım, kelimeler yetersiz kaldığında gözyaşlarına sığındı, o da kar etmediğinde Allahı alet etti, o durumda bile kuşku duyduğumda bu kez vicdani baskı uyguladı sonuç ortada:ssz:

engin geçtan'ın bir sözü var: "aşkı çağırırsanız ya kimse gelmez ya da yanlış kişi gelir" diye. aşk beklemekle gelmez, aramakla bulunmaz, çağırılmaz. gelir işte bir anda. ansızın. belki de hayattan en koptuğun en dibe vurduğun anlarda. belki yıllarca büyük bir aşkın hayaliyle yaşayıp tam da umudunu yitirdiğin sırada. duvar örsek de örmesek de o bizi bulur bir şekilde buna inanıyorum sanırım. =)

ben bence aska cok uzagim bu aralar. surekli evdeyim. kimseyle tanismiyorum.. bu konuda biraz umutsuzum. Eski sevgilimde takilip kalmis degilim ama yeniden bir insanla oyle bir yakinlik kurabilecegim ihtimali cok uzaakk cok dusuk bir ihtimal gibi geliyor simdilik. Aslinda bazen goruyorum, mesela gecen gun test icin beklerken bana gunaydin diyen o yakisikli adamla ayni ortamda olsam belki ondan hoslanabilirdim, ama yine de hem ask cok yakin hem de cok uzak geliyor.
ne bileyim ya. kafayi yedim galiba. dusuncelerimi bile toplayamiyorum artik :d

Suan ihtiyacim olan sey ask mi bilmiyorum. Baska bir suru kendime dert ettigim sey var zaten :d ama mutlu bir beraberlik, sevip sevilme, hani su forumlarda ben de iliski cizelgesi falan tutsaydim, cok tatli olurdu ama nerdeee :d

su yazdigimi okuyup zaman kaybedecekmissiniz gibi geliyor :D cunku yazdigim seyden ben bile hic birsey anlamiyorum :D resmen dusuncelerim duygularim arap sacina dondu :37:

Beni de sürekli yabancı numaralar arayıp duruyor anlamadım gitti bu işi.. Yeni numaramı öyle çok kişiye vermemiştim halbuki.. :44:
Bende sizler gibi sadece eski yaşanan güzel anları özlüyorum bazen.. Ama sonra bana yapılanlar ve hala yapılmakta olanlar(bana hakaret eden arkadaşıyla benden ayrılınca tekrar samimi olması gibi) aklıma geliyor ve özlediğim anlardan da kurtuluyorum..
Birde şunu farkettim ben evlenmeye hazır değilim o sorumluluğu almaya hazır değilim.. Bu çok garip çünkü; onunlayken iş bulsa bir iki aya sözlenip, bir ya da iki sene sonrada evlenmek beni hiç korkutmazken şimdi evliliğin e sini düşünemiyorum.. Çok korkutucu geliyor..

pff ben baya etkilendim galiba.
sabaha kadar ruyamda onu gordum :D
nasil gordum hatirlamiyorum, ama gordugumu hatirliyorum:D
ruyamda onu gordugum gecelerin sabahinda farkli bi ruh halinde uyaniyorum :emir_bebek:
ah zavalli ben, bu hallere de mi dusecektim :P

Beni de sürekli yabancı numaralar arayıp duruyor anlamadım gitti bu işi.. Yeni numaramı öyle çok kişiye vermemiştim halbuki.. :44:
Bende sizler gibi sadece eski yaşanan güzel anları özlüyorum bazen.. Ama sonra bana yapılanlar ve hala yapılmakta olanlar(bana hakaret eden arkadaşıyla benden ayrılınca tekrar samimi olması gibi) aklıma geliyor ve özlediğim anlardan da kurtuluyorum..
Birde şunu farkettim ben evlenmeye hazır değilim o sorumluluğu almaya hazır değilim.. Bu çok garip çünkü; onunlayken iş bulsa bir iki aya sözlenip, bir ya da iki sene sonrada evlenmek beni hiç korkutmazken şimdi evliliğin e sini düşünemiyorum.. Çok korkutucu geliyor..

o hayatindayken evlilik konusunda ondan cesaret aliyorsundur. Ama simdi kimse yok ve kendi kendine bu sorumlulugu ustlenemeyecegini dusunmen gayet normal. Yaninda sana ddestek olan ve evlenmeyi isteyen bir adam olsa, yine evliligi dusunursun :6:

o hayatindayken evlilik konusunda ondan cesaret aliyorsundur. Ama simdi kimse yok ve kendi kendine bu sorumlulugu ustlenemeyecegini dusunmen gayet normal. Yaninda sana ddestek olan ve evlenmeyi isteyen bir adam olsa, yine evliligi dusunursun :6:

Öyle tabi ama evliliğin ilk adımını bile gerçekleştirmeye gücü olmayan birinden almışım bu cesareti buda bir ironi galiba :)

Bence düşünmemek en iyisi yoksa dediğin gibi kafaya çok takıyor insan ve rüyasında görüyor ya da düşünmenin sonu gelmediği için morali bozuluyor..

Öyle tabi ama evliliğin ilk adımını bile gerçekleştirmeye gücü olmayan birinden almışım bu cesareti buda bir ironi galiba :)

Bence düşünmemek en iyisi yoksa dediğin gibi kafaya çok takıyor insan ve rüyasında görüyor ya da düşünmenin sonu gelmediği için morali bozuluyor..

aynen...
ben bu topikte genelde kendi iliskisinden bahsedenlere ceva yaziyordum ama son bir kac gundur bende ondan bahsetmeye basladim ve boyle yapinca insan hep gecmise donuyor.. Bahsetmemek, ve dusunmemek en iyisi. bitmis gitmis nesini dusunuyorsam.

yalnizligi sevmedim ama. kalbim resmen bombos.

Bugün ve dün özel numaradan birisi ısrarla aramış. Bilmiyorum neden ben hiç o kadarda telefon yanımdaydı duymadım. Acaba o mu dedim ve cidden içimde korku nefret inşallah o degildir diye dua ettim ciddi ciddi. Aramasını istemiyorum konuşmak istemiyorum sesini duymak bile istemiyorum. Kapattım telefonumu gizli numaralara. İçime resmen sıkıntı çöktü onun sesini duyabilme ihtimali bile. Zerrece aşk ve sevgi geçmedi sadece o yüzsüzce ne yapabilirim oldu işte nişanlanıorum evleniyorum derkenki o buz gibi sesi aklıma geldi onu duymak görmek bile istemiyorum.

aynen...
ben bu topikte genelde kendi iliskisinden bahsedenlere ceva yaziyordum ama son bir kac gundur bende ondan bahsetmeye basladim ve boyle yapinca insan hep gecmise donuyor.. Bahsetmemek, ve dusunmemek en iyisi. bitmis gitmis nesini dusunuyorsam.

yalnizligi sevmedim ama. kalbim resmen bombos.

Ben sevdim valla ne yalan söyliyeyim :) Huzurluyum ve zaten olmaması için çok sebep varmış bazı şeyleri nasılda kolay hazmetmişim.. O duygular beni evlendikten sonra vuracağına ayrılıkla vurmuş oldu :)
Zaten bence bi iş bulsak kurtulucaz şu azda olsa kasvetli halimizden ama boş kaldıkça birde iş konusunu kafaya takmaktan iyice mazoşist olduk :)

Bugün ve dün özel numaradan birisi ısrarla aramış. Bilmiyorum neden ben hiç o kadarda telefon yanımdaydı duymadım. Acaba o mu dedim ve cidden içimde korku nefret inşallah o degildir diye dua ettim ciddi ciddi. Aramasını istemiyorum konuşmak istemiyorum sesini duymak bile istemiyorum. Kapattım telefonumu gizli numaralara. İçime resmen sıkıntı çöktü onun sesini duyabilme ihtimali bile. Zerrece aşk ve sevgi geçmedi sadece o yüzsüzce ne yapabilirim oldu işte nişanlanıorum evleniyorum derkenki o buz gibi sesi aklıma geldi onu duymak görmek bile istemiyorum.

Umarım o değildir o zaman yoksa seni kötü etkileyecek belliki.. Özel numaradan arayanları da hiç anlamam yani cesaretsiz korkak işi.. Bende ufak kavgalarımızda yapardım ama o bi eğlence gibi bişe olmuştu aramızda ayrılık zamanları.. Şimdi bitmiş gitmiş işten sonra özelden aramak bi erkeğe yakışmıyor..

pff ben baya etkilendim galiba.
sabaha kadar ruyamda onu gordum :D
nasil gordum hatirlamiyorum, ama gordugumu hatirliyorum:D
ruyamda onu gordugum gecelerin sabahinda farkli bi ruh halinde uyaniyorum :emir_bebek:
ah zavalli ben, bu hallere de mi dusecektim :P

benim negatif enerjim bulasti galiba Sana da :) bende dun ruyamda burada yazdiklarimizi konusup duruyordumo Kadar analise ediyoruz Ki iliskiyi dersleri bu Kadar analis etsem profesor olurdum kesin

Bugün seda dikeri dinledim biraz Eger duygular bitmisse diyo bunun ifadesi yoktur ve erkek herhangi biseyi bahane edip gider :) keske cesurca artik seni sevmiyorum deyip gitseler de bizi Boyle askimiz imkansiz di bu engelleri yenemedik havasinda aylarca surundurmeseler ama nerdeee gercekten herkes Adam olamiyo

Ben sevdim valla ne yalan söyliyeyim :) Huzurluyum ve zaten olmaması için çok sebep varmış bazı şeyleri nasılda kolay hazmetmişim.. O duygular beni evlendikten sonra vuracağına ayrılıkla vurmuş oldu :)
Zaten bence bi iş bulsak kurtulucaz şu azda olsa kasvetli halimizden ama boş kaldıkça birde iş konusunu kafaya takmaktan iyice mazoşist olduk :)

evett haklisin.. Bende de ayni sorun var! Sanki bir is bulsam kendime butun hayatim degisecek ve hersey cok guzel olacakmis gibi hissediyorum. Ama bulamiyorum, bulamadikca iyicene asabim bozuluyor.

benim negatif enerjim bulasti galiba Sana da :) bende dun ruyamda burada yazdiklarimizi konusup duruyordumo Kadar analise ediyoruz Ki iliskiyi dersleri bu Kadar analis etsem profesor olurdum kesin

Ben daha fazla ex ten bahsetmeyecegim bir sure. Cidden kotu etkileniyorum. onu dusunup konusmak hic bir zaman iyi gelmiyor bana. O hayatina tam gaz devam ederken ben burda onu dusunuyorum. Bu ne ezik birseydir ya? Adamin umrunda bile degilim, her gunu ayri guzel geciyor (hic bilmiyorum guzel mi degil mi de umrunda olmadigim kesin) ama ben durmus gunumun buyuk bi cogunlugunu onu dusunerek geciriyorum. Kendime yakistiramadigim seyler bunlar benim :37:
Gencim, guzelim, sempatik biriyim, ona mi kaldim ben beeeeeeeeeee :37::37::37:

Ve maviask'cim insallah arayan o degildir. Zaten ne yuzle arayacak ki? Evlendigini soylememismiydi? Karisini aldatma amacli mi arayacak? numarani ozele kapatmakla iyi etmissindir. ama yine de umarim bi baskasi aramistir.

Back
X