- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #6.541
tomvejerry iyi miyim bilmiyorum ama sakinim. biraz da rahatsızlandım, kronikleşen ağrılarım var muhtemelen sıkıntı ve stres kaynaklı. kendi derdime düştüm anlayacağın bugünlerde:) dışarı çıktım gündüz ve fark ettim ki onunla bayağı gezmişiz biz nereye gitsem bir anı. sanki hepsi canlanıyor film şeridi gibi geçiyorlar zihnimden yorgunum çok, ona dair ne varsa unutmak istiyorum hiç yaşanmamış gibi. kimi zaman anlatırken komik geliyor yaptıkları ama sonra kendime geliyorum onu bilgisayar başında düşünüyorum, 8 aydır neler yaptığını vs. iyi bir insan aslında ama korkuları vardı, iyiydi ama öfkesine yenildi vs. bunları demek isterdim. ona dair iyi birşey bulup herkes gibi onu affedip yaşadıklarım için teşekkür etmek ama ilk günden beri cehennemi yaşattı bana ne ilişki içinde ne ayrılırken ne de sonrasında birgün olsun mutluluk vermemiş. iyiydi bile diyemiyorum ne acı. mesela herkesin onun gerçek yüzünü görmesini istiyorum deli gibi, başlarda bunu yapabilirdim aslında ailesine ve arkadaşlarına benim hakkımda neler anlattığını tahmin edebiliyorum, eğer ailesinden biri arasaydı beni onlara anlatırdım bu adamın gerçek yüzünü belki bir kişi olsun ona "sen ne yapıyorsun" derdi ipini koparmış gibi oradan oraya savrulamazdı, bencilliğine rağmen bir başkasının gözünde kınandığında belki anlık da olsa kendini sorgulardı o da kısmet olmadı. ailesinin aramaması bile hala tuhaf geliyor, kendimi çok kıymetsiz hissediyorum ve o kadar zaman geçti ki kimse gerçekleri bilmeyecek, herşey kapandı, bitti gitti işte. yapılanlar yanına kar kaldı.
biriyle başlasam bugün, bambaşka tanıtsam kendimi, onlarca yalan söylesem, arkasından iş çevirsem, evlilik için baskı kursam ve evlenecekken de benim canım sıkıldı hadi eyvallah diyip gitsem sanırım ailem dair arkadaşlarım vs. kimse yüzüme bakmazdı, belki birçok insan karakterimden kuşku duyar benden bir hayli uzaklaşırdı. ne kadar farklı dünyalarımız varmış onunla, sanki farklı bir gezegende yaşıyor gibiler, garip geliyor sadece
biriyle başlasam bugün, bambaşka tanıtsam kendimi, onlarca yalan söylesem, arkasından iş çevirsem, evlilik için baskı kursam ve evlenecekken de benim canım sıkıldı hadi eyvallah diyip gitsem sanırım ailem dair arkadaşlarım vs. kimse yüzüme bakmazdı, belki birçok insan karakterimden kuşku duyar benden bir hayli uzaklaşırdı. ne kadar farklı dünyalarımız varmış onunla, sanki farklı bir gezegende yaşıyor gibiler, garip geliyor sadece