Buyrun...Terapi Grubumuz :))

En son döndüğünde bırakmasamıydım diyorum beni de bazen bu düşündürüyor :26:
Bu sefer ben çaba vermedim değişirmi diye beklemedim , ondan kurtulmak istedim resmen
Beynim kötü anıları silemedi malesef

Yine kendimi suçlayacak bir şey buldum ne güzel :31:

Ben tam tersi nasıl bu kadar sabırlı olmuşum diyorum.. Normalde herşey hemen netliğe kavuşsun tarzında bi yapım vardır..
Şimdi o kadar şaşırıyorumki.. :31:

Bu sefer ben çaba vermedim değişirmi diye beklemedim , ondan kurtulmak istedim resmen

suan da Boyle olmasi gerekiyormus demekki ya gercekten dogru insan degil ya da gelmesinin zamani degil ;)... Kendimi suclama konusunda ustume tanimiyorum :))

İşte bu sebeplerden senin suçun değil olmaması onların suçu.. Erkek arkadaşında salak değil ya biliyordur sana nasıl davrandıklarını işine gelmiyodur sen onları boşver demek.. Onun yerine seni zor durumda bırakmak daha kolay olmuştur onun için..

Jerry rüya insanları kötü etkiliyor.. Ex i iyi şekilde görsende kötü şekilde görsende sabaha kafan karışmış uyanıyorsun..

evet maalesef ama nedense kendimi yeyip bitiriyorum aceba ne Zaman kafam tam olarak anlayacak herseyin aslinda benim yararima oldugunu

suan da Boyle olmasi gerekiyormus demekki ya gercekten dogru insan degil ya da gelmesinin zamani degil ;)... Kendimi suclama konusunda ustume tanimiyorum :))

Evet haklısın doğru insan olsalardı şimdi yanımızda olurlardı dimi ...

Hem ben o kadar alıştım ki yanlızlığa benim için dert değil :51:

henuz yerleri dolmadi diye boyle hissediyoruz!
Allah yardimcimiz olsun ve en kisa surede yerleri dolsun da kurtulalim su gecmisten sonsuza dek insallah!

henuz yerleri dolmadi diye boyle hissediyoruz!
Allah yardimcimiz olsun ve en kisa surede yerleri dolsun da kurtulalim su gecmisten sonsuza dek insallah!

Ya en azından bu acı öldürmüyo Jeryy yaşanabilir bir düzeyde artık kendimi böyle motive ediyorum :9:

Uçsuz bucaksız bir yola çıktım , önceden baksam sonu bile gözükmüyordu
Ama artık yolun sonunda ki ışığı görebiliyorum sadece bu kadar yürümek yordu beni hepsi bu
Yolu çoktan yarıladım herşey benim elimde mutlulukta mutsuzlukta :31:
İnanıyorum ki bundan sonra daha güzel şeyler olucak

(Keşke edebiyatçı olsaydım :27:)

Aslinda hayatta mutsuzluklar kadar mutluluklarda var Ben suana kadar hayata odaklanabilseydim... öylesine alismisim ki ona Hala onu dusunmezsem kendimi boslukta gibi hissediyorum aslinda bu kadar buyutmesek olaylari herseye normal bakabilsek hayat daha kolay olacak ... tamam bi iliski yasandi ve bitti bu kadar basit aslinda aylarca bu kadar yogun bi sekilde dusunmenin ne yarari oldu ki diyorum kendime neden bu kadar yipratiyorum kendimi... Aslinda hersey beyinde bitiyo iste bi kez alistirsam kendimi tamam yeter artik diyebilsem... Zamanla olacak iste heralde bilmiyorum

Aslinda hayatta mutsuzluklar kadar mutluluklarda var Ben suana kadar hayata odaklanabilseydim... öylesine alismisim ki ona Hala onu dusunmezsem kendimi boslukta gibi hissediyorum aslinda bu kadar buyutmesek olaylari herseye normal bakabilsek hayat daha kolay olacak ... tamam bi iliski yasandi ve bitti bu kadar basit aslinda aylarca bu kadar yogun bi sekilde dusunmenin ne yarari oldu ki diyorum kendime neden bu kadar yipratiyorum kendimi... Aslinda hersey beyinde bitiyo iste bi kez alistirsam kendimi tamam yeter artik diyebilsem... Zamanla olacak iste heralde bilmiyorum

İşte biz hatayı en başta yaptık , kabullenemedik , yaşandı ve bitti diyemedik
Şimdi durumun farkındayız fakat bu seferde kendimizi alıştırdığımız için geriye dönemiyoruz
Hatta dönmeye çalıştıkça iyice batıyoruz ...

Keşke en başından şimdiki aklım ve düşüncelerim olsaydı ama nafile
Karşımdaki insan beni unuttuğu için bende bir an önce unutmaya çalışıyorum yediremiyorum kendime
Umarım yakın bir zaman da bunların hepsi geçicek geçmişi gülümseyerek hatırlayacağız

Ya en azından bu acı öldürmüyo Jeryy yaşanabilir bir düzeyde artık kendimi böyle motive ediyorum :9:

Uçsuz bucaksız bir yola çıktım , önceden baksam sonu bile gözükmüyordu
Ama artık yolun sonunda ki ışığı görebiliyorum sadece bu kadar yürümek yordu beni hepsi bu
Yolu çoktan yarıladım herşey benim elimde mutlulukta mutsuzlukta :31:
İnanıyorum ki bundan sonra daha güzel şeyler olucak

(Keşke edebiyatçı olsaydım :27:)

coookk yol geldik aslinda belki iyilesmisizdir bile.. tmamen bi takinti olarak kalmistir belki bu yasadiklarimiz. veya hayatta yolunda gitmeyen diger seylere bi sebep olarak veya bahane olarak yasiyoruzdur artik bu duygulari kim bilir.. ama cok yol geldik, bundan sonrasi kolay bence (=

haklisin..
olaylari buyutuyoruz artik
en azindan 8 ay sonra ben boyle konusmamaliydim. ozledim bilmem ne..
yasandi ve bitti diyebilmeli insan..
bundan sonraki olayim budur.
guzeldi yasandi ve bitti :51:

merhaba arkadaşlar yazılarınızı uzun süredir okuyorum :) benim sormak istediğim o kişiden ayrılalı 2 ay olacak nerdeyse ben onu faceden silmiştim ama arkadaşımda ekliydi bıyerlere giince felan etiket yaptıgımızda göruyordu yani ama dün arkadaşimi silmiş. görmeye dayanamadığı için mi gercekten tamamen görmek istemediği için mi yoksa yeni bi ilişkiye başladığı için mi silmiş olablr ? en son duyduguma göre bı kızla tam sevgili olmamış ama konuşuyormuş

hüzün dönemi kapandı yine öfke nöbetleri başladı:ssz: diyorsunuz ya şunu yapsaydım, şurda hatam var, şurda eksik kaldım vs. ben hepsini yaptım. düşünüyorum da başta çok farklıydım içten içe işlemiş bana beni bambaşka birine çevirmiş yine yaranamadım. 1 yıl annesiyle oturmaya beni ikna etmeye çalışan ve kabul ettiğimde ( ki çok karşıydım ilk günden tavrım da netti ikimiz de üzülmeyelim diyecek kadar da dürüsttüm ve o hep halledeceğim dedi oyaladı bağlandıktan sonra ona bunu dayattı) şükretmek bir yana bu kez de ben yeterince gezemedim dedi ve gitti. insanın niyeti olduğunda olmayacak şeyi olduruyor, niyeti yoksa da böyle abuk subuk bahanelerin ardına gizlenip sonra da uygun değiliz diye muğlak, kaypakça bir neden ortaya atıyor ve gidiyor. iyi ki kendinizden taviz vermemişsiniz. verseydiniz de değişen hiçbir şey olmazdı emin olun. hele ki aile konusu... herkes karşıydı adam dengesizdi arada kaldım ne yapacağımı bilemedim kıyameti kopardı bizim hayatımız bu ailen sana karışamaz, kaçarız vermezlerse de vs. diye. istedi 1 hafta sonra gitti. kendimi resmen enayi gibi hissediyorum.

merhaba arkadaşlar yazılarınızı uzun süredir okuyorum :) benim sormak istediğim o kişiden ayrılalı 2 ay olacak nerdeyse ben onu faceden silmiştim ama arkadaşımda ekliydi bıyerlere giince felan etiket yaptıgımızda göruyordu yani ama dün arkadaşimi silmiş. görmeye dayanamadığı için mi gercekten tamamen görmek istemediği için mi yoksa yeni bi ilişkiye başladığı için mi silmiş olablr ? en son duyduguma göre bı kızla tam sevgili olmamış ama konuşuyormuş

Senden haber almak istemiyordur. Ve tamamen seni unutmak ve hayatina devam etmek icin silmistir buyuk ihtimalle. Biri de varsa suan hayatinda veya aklinda, senden sonsuza dek uzaklasmak icin yapilmis bi hareket olabilecegini dusunuyorum

hüzün dönemi kapandı yine öfke nöbetleri başladı:ssz: diyorsunuz ya şunu yapsaydım, şurda hatam var, şurda eksik kaldım vs. ben hepsini yaptım. düşünüyorum da başta çok farklıydım içten içe işlemiş bana beni bambaşka birine çevirmiş yine yaranamadım. 1 yıl annesiyle oturmaya beni ikna etmeye çalışan ve kabul ettiğimde ( ki çok karşıydım ilk günden tavrım da netti ikimiz de üzülmeyelim diyecek kadar da dürüsttüm ve o hep halledeceğim dedi oyaladı bağlandıktan sonra ona bunu dayattı) şükretmek bir yana bu kez de ben yeterince gezemedim dedi ve gitti. insanın niyeti olduğunda olmayacak şeyi olduruyor, niyeti yoksa da böyle abuk subuk bahanelerin ardına gizlenip sonra da uygun değiliz diye muğlak, kaypakça bir neden ortaya atıyor ve gidiyor. iyi ki kendinizden taviz vermemişsiniz. verseydiniz de değişen hiçbir şey olmazdı emin olun. hele ki aile konusu... herkes karşıydı adam dengesizdi arada kaldım ne yapacağımı bilemedim kıyameti kopardı bizim hayatımız bu ailen sana karışamaz, kaçarız vermezlerse de vs. diye. istedi 1 hafta sonra gitti. kendimi resmen enayi gibi hissediyorum.

Enayi falan degilsin atlantis surekli boyle hissedip durma. O mert bir adam degildi sadece.. Normal biri olsaydi seni bas taci ederdi. Sanssizligin oyle birine denk gelmen...

kizlar size komik bi haber vermek istiyorum..
Bu is yerindeki ex'in ikizi cuma gunu kizla ayrilmis.. Ama sanirim kiz kavga edip, ayrilmak istemis. Bu da karari dogru buldugunu ve biseyleri duzeltmek icin konusmak istemedigini falan soyledi. Ama bence barisirlar yine. Yani cok kesin bi ayrilik gibi gorunmedi gozume.. kavgayla ayriliklar ayriliktan sayilmaz da bu cocuk simdiden o kizdan ex diye bahseder olmus :ssz:

Ben pazar- persembe arasi calisiyorum..
Neyse bugun onunla en uzun sure konustugum gundu.. Isi bitince benim oldugum yere geldi ve baya konustuk. Oyle surekli hayatimi, goruslerimi, hobilerimi, ilgi alanlarimi sordu durdu. Ama ona arkadas gozuyle bakiyorum artik. Arkadasim olmasi daha guzel..

De bazi seyler tuhafima gidiyor iste..
Garip... :ssz:

kizlar size komik bi haber vermek istiyorum..
Bu is yerindeki ex'in ikizi cuma gunu kizla ayrilmis.. Ama sanirim kiz kavga edip, ayrilmak istemis. Bu da karari dogru buldugunu ve biseyleri duzeltmek icin konusmak istemedigini falan soyledi. Ama bence barisirlar yine. Yani cok kesin bi ayrilik gibi gorunmedi gozume.. kavgayla ayriliklar ayriliktan sayilmaz da bu cocuk simdiden o kizdan ex diye bahseder olmus :ssz:

Ben pazar- persembe arasi calisiyorum..
Neyse bugun onunla en uzun sure konustugum gundu.. Isi bitince benim oldugum yere geldi ve baya konustuk. Oyle surekli hayatimi, goruslerimi, hobilerimi, ilgi alanlarimi sordu durdu. Ama ona arkadas gozuyle bakiyorum artik. Arkadasim olmasi daha guzel..

De bazi seyler tuhafima gidiyor iste..
Garip... :ssz:

Seni görünce ondan vazgeçmesi de kolay oldu sanırım nasılsa yalnız kalmam diye düşünmüş olabilir
Artık erkeklere hiç bir konuda güvenim yok :S
Demek ki ilişkisine sahip çıkmayan bir insanmış aynı bizim ex'ler gibi yani

Bunlar senin hatan değil atlantis öyleyse bile geçmişte kaldı artık
Hani derler ya suç hep iki taraflıdır senin suçun sadece bu adamın gerçek yüzünü görememek olabilir
Buda suç sayılmaz zaten , karşındakinin ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu düşünürsek ...

Kendinden taviz vermiş olabilirsin bu senin ilişkin için fedakar olduğunu gösterir
Ama bu yaptıkların için kendini suçlayamazsın çünkü o zaman yapılması gereken oydu doğruydu
Şuan sana ne kadar yanlış ve enayilik gibi gelsede

Sizden güzel haberler alacağım günleri iple çekiyorum :)

Seni görünce ondan vazgeçmesi de kolay oldu sanırım nasılsa yalnız kalmam diye düşünmüş olabilir
Artık erkeklere hiç bir konuda güvenim yok :S
Demek ki ilişkisine sahip çıkmayan bir insanmış aynı bizim ex'ler gibi yani

Bana da oyle geliyor.. O daha kizdan ayrilmadan gordu baska bi kizdan hoslanabilecegini ve bu yuzden biraz rahat davraniyor sanirim. Aman banane nasil davranirsa davransin hic umrumda degil artik.. Benimde boyle erkeklere zerre guvenim kalmadi. Kizla zaten barisirlar diye dusunuyorum ama olmazsa da kkmsenin yara bandi olamayacagim..

Selam kızlar..
Atlantis enayi gibi hissetmeni anlıyorum çünkü bende çok taviz verdim.. Dedim ilişki emek ister fedakarlık ister törpüledim kendimi.. Ama sonra baktım ki tek törpüleyen benmişim.. Benim istediğim sadece tek şeyi yapacaktı bikaç sene onun olduğu şehirde yaşayıp sonra benim olduğum şehire gelecektik çünkü oda burayı çok sevmişti ilerde burada yaşayalım demişti.. Yani bunu bile benim için değil burası onun yaşadığı şehirden daha güzel olduğu için istemişti.. Ama sonra durup dururken ege taraflarında da yaşayabiliriz aslında demişti o nerden çıktı dediğimde öyle seçenek olsun demişti bende bana hayal kurdurup bozamazsın demiştim ama eminim onda da sorun olacaktı bizde..
Dünde mesaj atmış kızlar gece 23 te ben 3-4 gibi gördüm "Merak ediyorum içinde hiç ben kaldı mı?" Bunu sormaya hakkı var mı şimdi bana merak ediyorum hala bi çabası yok ben geçen 3 seneye üzüldüğüm için direk terslemedim ama o 6 saatlik mesafeden kıpırdamadan beni böyle saçma mesajlarla ikna edebileceğini sanıyor sanırım..

Jerry o çocukta ne kadar tuhafmış ya.. Valla soğudum bu erkek milletinden..
Şimdi sana takmış kafayı anladığım kadarıyla..

Son düzenleme:
Jerry o çocukta ne kadar tuhafmış ya.. Valla soğudum bu erkek milletinden..
Şimdi sana takmış kafayı anladığım kadarıyla..[/COLOR]

Kiz arkadasini hala seviyor ama benden de baya hoslaniyor gibi hissediyorum bende.. Onun ne hissettigi veya dusunduguyle ilgilenmiyorum. Cok saf ve temiz hislerle bile bana gelse, sevgilisinden yeni ayrilmis kafasi karisik hic kimseye yara bandi olamam. Arkadasken iyi.. Ve emin ol, ben de yakinda feminist olup cikacagim bu tuhaf erkekler yuzunden..

Ve sana gelen mesaja uzuldum aslinda. Bende eskiden geceleri uyku tutmayinca dusunuyordum. Hic beni seviyormu acaba, hic icinde bi parca ben kaldimi diye.. Fazla empati yapiyorum galiba.. Ama sorunlari cozmeyecekse, bi kere daha ayrilmak icin barismak olmaz..

Back
X