Bu insanlar bende kalmis en ufak masumiyet kirintilarini da yok edecekler belli oldu..
Anlatiyorum :)
Ise gittim... Kizlar abartmiyorum, butun gun gozu ustumdeydi.. Nereye gitsem bi sekilde onu beni net birsekilde seyredebilecegi sekilde buluyordum.. Surekli bakislarini ustumde hissettim. Uzagimda calismasina ragmen ve etrafinda konustugu kisiler olmasina ragmen ben oldugum yerden birine selam versem, bakiyordu kiminle konusuyorum diye..
He bu arada is baslamadan evvel icerde bana "ee bugun cikista gelecek misin, karar verdin mi?" diye de sordu bunu da eklemeden gecmeyim. Emin degildim hala gitmek isteyip istemedigimden.. bilmiyorum dedim. "halaa mi kararsizsin?" falan dedi.. sonra da mudur geldi konustu falan sustuk.. Neyse, sonra bi kizla tuvalette karsilastm, hos bi kiz, sessiz sakin, o da gidecegini soyleyince tamam dedim ben de gelirim sen gidiyorsan.. Neyse duymus bunu, heycanli heycanli yanima geldi "duyduguma gore, gelmeye karar vermissin" dedi agzi kulaklarinda.. oyle benim ynaimda durdu ta ki baska bi isi cikana kadar. Ne zaman yanimdan gecse bi kac soru soruyor, o an ki ruh halime gore yorumlar yapiyordu.. BUTUN GUN bakislari ustumdeydi.. Aksam cikacagimiz sira geldi yanima hadi islerimizi bi an once bitirelim, guzel bi aksam olsun dedi...
Ve bulusacagimiz yere ben biraz gec gittim. O da isten herkesten gec ciktigi icin en gec o geldi, benden 5 dk sonra falan.. kapidan giriste bakislari ustumdeydi.. toplamda 6 kisiydik.. ama o benim icin gelmisti, ben de onun icin tabii.. neyse, ben konusmalara pek katilamadim hep is yerindeki kisilerin dedikodusunu yaptilar.. Ben kimseyi arkasindan konusacak kadar tanimiyorum. Ve yapilan konusmalar cok cirkindi.. Resmen o sempatik is yerini gozumde mahvettiler.. Birbirinden nefret eden insanlar, gicik patronlar, gayler, lezbiyenler dolu bir yerden bahsettiler.. resmen igrendim..
1.5 saat falan oturduk, gecenin bi yarisi olmustu (isten 23.00 da cikiyoruz). Gelen bi cocuk pizza yemeye gidelim mi dedi. Bu bana sordu, sen gidecek misin diye, ben hayir dedim, o zaman o da gitmiyorum dedi.. Ve ayni sitede oturuyormusuz onu ogrendim..
Buraya kadar hersey guzel, normal degil mi?
Simdiden sonrasini dinleyin o halde..
Bu kisi 10 aydir bizim orda 1. vardiyada calisan bi kizla berabermis.. Bu kiz bosnakmis (bende bosnagim artik bu kadar tesadufe de oha diyorum) SEVGILISI VARMIS! Yuh ya! bunu duyunca nasil affalladigimi size anlatamam. normal davranmaya calistim.. Ya ama yok kizlar ben kafamdan uydurmuyorum, bu insan resmen bana ilgili davraniyor! Eeee ne is?
Uzun uzun yazip sizi skmak istemiyorum ama tesadufler O kadar cok ki hangi birinden baslayacagimi bilemiyorum..
Bu cocugun bosnak sevgilisinin musluman babasi cocugu gormeden nefret ediyormus ve daha tanismamislar bu yuzden. Benim babam da Ex ten gormeden nefret ediyordu ve ex bu duruma cok bozuluyordu.. Iliskilerinin gelecegi var mi yok mu emin degilmis.. ayni benim ex.. ikimiz ayni yastayiz, sadece 4 gun fark var, ben buyugum.. ayni sitede oturuyoruz. Ex'in kan bagi olmayan ikizi.. kiz arkadasi buna bosnakca ogretiyormus ve baya ogrenmis konusulani anlayabiliyormus.. Ben de ex e turkce ogretirdim ve bayaaaa ogrenmisti.. Ben ex'le yaklasik 3 sene once ilk tanistigimda sevgilisi vardi beraber yasadigi (sanirim bunlarda beraber yasiyorlar) ve biz tanistiktan 1 ay sonra sevgilisinden ayrildi (benimle alakasiz, o donemler sadece arkadastik) Bu da iliskissinin gelecegi var mi yok mu onu sorguluyor.. Daha bir cok sey var da yazmaktan yoruldum saat gecenin 3 u oldu burda.. Uyumaya ihtiyacim var.. walla tokatlanmis gibi hissediyorum kendimi.. Banane diye dalgami mi geceyim, cocukla selami sabahi mi keseyim, senin derdin ne diye mi sorayim, yoksa benim ex i mi gidip geberteyim bilmiyorum

Ex'i de bi sekilde bu duruma dahil etmeden duramadim
Durum bu kizlar