Buyrun...Terapi Grubumuz :))

hırçınmenekşe yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ama dibe vurmadan tam olarak umudu kesmeden de bazen hayatımızı yoluna sokma imkanımız olmuyor. ben de bir süre önce dibe vurdum en son konuşmamız çok kötüydü ve o an anladım ki geri dönmeyecek, çektiğim acıyı asla anlamayacak ve hiçbir umudum kalmadı. 8 aydır acaba döner mi belki o da üzülüyordur düşüncelerim tamamen son buldu. öyle bir çıkmazdaydım ki sanki hayat durmuş gibi geliyordu. çok zor olsa da kabullendim artık ve sonra baktım ki zaman akıyor... 8 aydır durağan olan zaman akmaya başlıyor, hayat sana kendini açıyor artık, onun içine dahil olabiliyorsun iyi ya da kötü anılar sen umudunu tükettiğinde karanlığınla birlikte gömülüyor derinlere. hala üzülüyorum hala içimde bir boşluk var ama sanki araya mesafe giriyor, yaşadıklarınla acınla bile uzaklaşıyorsun o zaman anlıyorsun ki yeniden başlamak da mümkün hayata... sadece şunu bil canının acısı geçecek, öyle bir geçecek ki tükendim dediğin anda bir nefes bulacaksın, başka bir umut doğacak içinde ondan ve geçmişinden tamamen bağımsız sadece değişime direnme ve teslim ol. olması gerekenler oluyor sadece, hayat kontrolümüzde değil bunu anladığında, savaşmak yerine yenilgiyi kabullendiğinde aslında kazanmış da oluyorsun.

Atlantis yazdiklarin cok güzel ve cok dogru cok tesekkür ederim canm... Evet umudum tükendi artik en dipteyim galiba... Inanamasam da beynim Beni kandirmaya calissa da artik ona inanmiyorum... Tek gecen sey aklimdam Beni ailesinden uzak tutmak icin yapiyo olmayacagini biliyo cünki oluru yok... Baska bi aciklamayi Kabul edemiyorum sevmedigine unuttuguna istesemde inanamam... Ama oyle ya da böyle aci veren yani tanidigim Kadar güclü degilmis ya da tükenmis ne diyebilirim Ki.., mutlulugu hak Eden bi insan mutlu olsun... Ben cogu zor devreyi atlatmisim galiba..:) son darbe artik kabullenmem icin oldu eminim... Yoksa hep bi umut beklerdim...

Ben birisine aşık olmak istiyorum evet..

Ama henüz sırası değil.. çünkü daha onu kalbimden atamadım..

Bu bitmeden başkasına ilgi duyarsam arada yine diğeri aklıma gelir diye korkarım ben..

O yüzden karşıma birisinin çıkmasından önce onu tamamen bitircek bi sebep lazım bana.

Evet bu yaptıkları, ulaşmaması da bi sebep ama yeterli değil işte kalbim es geçiyor bunları :ssz:

Öyle bi sebep gerek ki, arkama dönüp bakmamam gerek..

Dua ediyorum bi işaret istiyorum.. beklemedeyim hala.. Kötüde olsa bi sebep gerek bana..

Bende böyle bir olay istiyorum ya , şu son umudum da bitsin istiyorum :25:

Bu bitmeden başkasına ilgi duyarsam arada yine diğeri aklıma gelir diye korkarım ben..

O yüzden karşıma birisinin çıkmasından önce onu tamamen bitircek bi sebep lazım bana.

Evet bu yaptıkları, ulaşmaması da bi sebep ama yeterli değil işte kalbim es geçiyor bunları :ssz:

Dua ediyorum bi işaret istiyorum.. beklemedeyim hala.. Kötüde olsa bi sebep gerek bana..

Ne icin dua ettiginize dikkat edin...
Kalbinizin daha da derinden kirilmasini istemem

Aynen senin gibi düşünmekteyim ...

Kalbimde aklımda bitiremeden yeni bir insana şans veremem ben , korkarım

Bilmiyorum bugün kötü günümdeyim ben :31:

Aynen senin gibi düşünmekteyim ...

Kalbimde aklımda bitiremeden yeni bir insana şans veremem ben , korkarım

Bilmiyorum bugün kötü günümdeyim ben :31:

Ben sabahları onu anımsayarak uyanıyorum ama sonra pozitif oluyorum. Öğlen saat 2'den sonra bi hüzün çöküyo anlatamam :ssz:

Tomvejerry dediklerinde haklısın ama onu unutturacak bi sebep olmadığını zaman insan ister istemez beklentide oluyo.

Gelmesi imkansız bile olsa öyle bişi ki bu inadına beklemeye devam ediyorsun işte..

Böyle çok zaman alır, ben onu bi an önce silmek istiyorum aklımdan, kalbimden..

Olumlu bakamıyorum artık..

Ben sabahları onu anımsayarak uyanıyorum ama sonra pozitif oluyorum. Öğlen saat 2'den sonra bi hüzün çöküyo anlatamam :ssz:

Tomvejerry dediklerinde haklısın ama onu unutturacak bi sebep olmadığını zaman insan ister istemez beklentide oluyo.

Gelmesi imkansız bile olsa öyle bişi ki bu inadına beklemeye devam ediyorsun işte..

Böyle çok zaman alır, ben onu bi an önce silmek istiyorum aklımdan, kalbimden..

Olumlu bakamıyorum artık..

Silmek mümkün olmuyor malesef ben artık silmeye çalışmıyorum zamanı gelince geçer diye düşünmeye başladım

Bu düşünce beni 1 hafta kadar rahatlattı ama bugün ne oldu bilmiyorum tekrar mesaj atma isteği falan :)

Kendimi çabuk toparlıyorum bunu farkettim

Kadınlar kulübüne girip yazılanlardan güç alıyorum resmen , bakalım böyle nereye kadar gidicek

bir başkası aklınıza düştüğünde isteseniz de eskiyi düşünemiyorsunuz, ne dersek diyelim biri çıkmadan karşımıza tam manası ile silinmiyor geçmişin izleri. önemli olan gönlün ısınacağı kişi ile karşılaşmak...:31:

Çok az kaldı zaten , kendi adıma söylüyorum daha iyi olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım :12:

Artık benimde aklımdan atmam gerekiyor onu.. sonrada kalbimden :36:

Back
X