- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #7.121
Nasıl kızlar herkes nasıllar :)) Ben iyiyim nisan mayıs ayları için bi çok gezi planı filan ayarlıyorum. Bir de şu spor kursu acılmıs insallah oraya baslayacağım kısmetse. Bugün bir ara gidip kayıt yaptırayım diyorum. Bi de astroloji kursuna gideceğim yarım bırakmıştım devam etmek istiyorum. Ha bu topicin konusu buraya gelmeme sebep kişisi için yok duygularım ihtirasım filan yok. Olan ise sadece ben çok nostaljik bir insanım eskiye dair özlemim ne ise o da aynı o. Farkettim ki onu degil o zamanlar yani ben bu şehire yeni taşınmışım o bana teklif etmiş kendimi çok özel hissettirmiş o anlardaki kendimi özlüyorum. Şu an herşey rutinleşti belki onun sıkıntısı var düşünüyorsam da. Yakınlarda facesine baktım sorun niye baktım? Kıskançlık merak vs değil. Yani merakta aslında şu var nette ne zaman boş kalsam o an bişeyleri arastırma bilgi bişeyler öğrenme değişiklik istiyorum. O ya da baskası bi çok kişiye bakıyorum. Mesela ilkokulda tanıdıgım biri aklıma geliyor ismi facede aratıyorum o anki duygumla bunu aratırken ya da sayfasına bakarken ki hissettiklerim aynı merak olarak. Amannn neyse işte ne güzel bahar geldi yaz mevsimi yaklaşıyor keyfim iyi şükür dağıldı karanlıklar:)
iyiz cnm saol bize de gunes iyi gelecek yaz tamamen gelse artik hepimiz atacagiz ustumuzden bu kederi :) kendine yeni ugraslar bulman cok güzel sana daha da iyi gelecektir eminim ex konusunda da katiliyorum sana insan bazen merak ediyo iste odun degiliz Ya biseyler yasandi iste insan eski arkadaslarini bile,merak ederken bir zamanlar deli gibi sevdigi insani da merak edecektir haliyle:)