- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #7.181
Çok güzel bir cevap![]()
tesekkur ederim 😃
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel bir cevap![]()
bu cok zor bi soru ask dedim aci cektim... Mantik desem yine aci cekecektim... Bence ask ama mantikli bi ask :))
Cecenn demekki artık şans üstüne şans vermemek lazım bu insanlara.. Zaten değer bilseler şu zamana kadar bilirlerdi değil mi?
Umarım sende en yakın zamanda atlatırsın ve çok mutlu olursun..
bu cok zor bi soru ask dedim aci cektim... Mantik desem yine aci cekecektim... Bence ask ama mantikli bi ask :))
Teşekkür ederim Anzer bu sefer daha kolay olacak umut kalmayınca sığınacak bir şey de kalmıyor'muş
Bilirim o duyguyu malesef.. Ama dediğin gibi daha kolay o çok doğru.. Çünkü umut olduğunda arasam mı mesaj atsam mı adım atsam mı ya da şans versem mi diye muallaklarda kalıyorsun ama umut olmayınca elinden de bişey gelmediğinden kabullenip zamanla acının geçmesini bekliyorsun..
ben kendi kendimi hatirlatmaya calisiyorum kendi kendime yetmeye... Kendimle mutlu olmaya... Cunku bende askin en umulmadik anda karsima cikacagina inaniyorum... Yine beklemmedik bi cift göz icimi isitacak birden...
Teşekkür ederim Anzer bu sefer daha kolay olacak umut kalmayınca sığınacak bir şey de kalmıyor'muş
Aynen ...
Ne tutunacak dalım kaldı ne sığınacak limanım hesabı ...
Elimde avucumda hiç bir şey yok bomboş
Böylesi daha iyi acı ama daha anlamlı
Gerçeklerle yüzleşmek lazımmış
Sen yinede kendine fazla yüklenme :)
Üyeliğinide sildiriyormuşsun sanırım senin için daha hayırlı olur umarım :)
Mantıklı aşk var mı ki?İnsan mantığını aklını kaybetmiyor mu sanki? =)
Evet en azından bir süre sınavım geçene kadar
Yoksa aklım hep burada ve bazen bazı hikayelerden kötü etkileniyorum :)
Aşk iyi bir şey değil hiç bulaşmamak lazım. =)yok maalesef ama bu ise bulastiysan oylede boylede yanacaksin yani mantikli mantiksiz hic farketmiyo..
Ben zaten kendimle mutluyum ki.
Kendiyle mutlu olamayan karşısındakini de mutlu edemez ki zaten..
Ama beni üzen birine de daha fazla değer veremem, daha fazla üzülemem.. fazlasıyla üzüldüm çünkü.
Ben sadece inanıyorum onun beni bulacağına. Herkesten umudumu kaybetsem bile kendime olan umudumu yitirmedim hiçbir zaman :106:
Kızlar son kez sizlerle konuşmak iyi geldi
Allah ' a emanet olun
Konuşamadıklarıma da burdan selamlarımı sunuyorum :)
Her şeyin daha güzel olduğu bir günde görüşürüz inşallah![]()
Kızlar son kez sizlerle konuşmak iyi geldi
Allah ' a emanet olun
Konuşamadıklarıma da burdan selamlarımı sunuyorum :)
Her şeyin daha güzel olduğu bir günde görüşürüz inşallah![]()
Cecenn
Canim, ikinci defa hayal kirikligi yasamana uzuldum. Her insan ikinci bir sansi hak eder demisler.. Sen o ikinci sansi ona verdin ama artik aranizda bir bag kalmamis anladigim kadariyla. Vazgecmek cok kolay.. Sevgi olabilir ama baglar koptuysa o dikisin tutmasi cok zor. Ve en guzeli ne biliyor musun? Konusmamak.. iletisimi tamamen keseceksin. Evet bazen kendini yalniz hissedebilirsin, ama aci cekmen lazim. Bu sekilde gecicek. Zamanla onsuzluga alisacaksin. Kapat bu defteri artik. Yepyeni bir sayfa ac hayatinda ve yeni iliskiler yasa. uyelik iptaline uzuldum.. Sevdigim ve konustugum uyelerdendin. umarim aramiza en kisa surede toparlanmis olarak geri donersin.. Veya konusmak istersen mutlaka gel.
Ben bu konuya yazmama sebep olan ex'i dusunmuyorum bile. Baskasindan hoslaniyorum. iliski yasamak gibi bisey yok suan kafamda ama hic olmazsa aklimdaki kisi ex degil..
is degistirdim. yeni isime odaklanmaya calisiyorum. Stres stres ustune.. Aylarca ask acisi, sonra is bulma stresi, ise baslayinca, isi ogrenme stresi derken, kronik agrilarim basladi. Sag omzum curumus gibi agriyo. hic biseyi kafaya takmamaya karar verdim. sagligimdan oluyorum cunku..