Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Aynen bende o ex 'i düşünmüyorum. İlk zamanlar kabullenememe dönmesini ümit etme vs vs ne duygu durum değişiklileriydi öyle. Şimdi engin bir deniz gibi oldu kalbim sakinleşti. Zaman zaman aklıma geliyor ama üzüntü değil sadece sorgulama ama bana dair kendime dair sorgulamalarım. Çok eski maziden birini düşünür gibi düşünüyorum da bu aşamaya çok kolay gelmedim. Bu topic e başladığımız zamanki hallerimizle şiimdi arasında dağlar kadar fark var. Aştık geliştik güçlendik kendimize geldik. Gün gün ay ay yenilendik. Çok üzülme derim cecenn aşacağız kesinlikle..

zor bir yıl geçirdik, çoğu kez kendi hatalarımız beklentilerimiz yüzünden bu süreci daha acılı hale getirdik ama sanırım hepimiz artık geçmişi ardımızda bıraktık. beni geçen hafta aradı ilginçtir ki başta numarasını tanımadım açtığımda çok gürültü vardı ne dediğini bile anlamadım kapandı sonra telefon ve geri aramadım ki benim için mucize gibi birşey olsa gerek bu. neden aradığını ya da ne söylemek istediğini düşünmüyorum, yok saymaya çalışıyorum varlığını. ve şunu biliyorum ki sürecin bu kadar uzamasının tek nedeni karşımıza yeni ve iyi insanların çıkmamış olması. kalp bir kez başkası için attığında geçmişten sıyrılmak da daha kolay oluyor, o yeni kişiyle birşeyler yaşanmasa da...

Ah kizlar ya.. Aylar gecti.. Neler yasadik, neler atlattik.. Ne duygusallik, ne gozyasi.. Simdi bir konu daha var, ayrildiktan sonra sessiz kalmak diye. Ordaki kizlarin hali bizim bundan 8-9 ay onceki hallerimiz ((= Kendimi yasadiklarimdan dolayi cok tecrubeli goruyorum artik. Kim ne yasiyor, ne yasayacak, ve nasil gececek biliyorum. Siyrildik.. Gecmisi attik artik. Simdi bizim yasadiklarimizi hic yasamamis bi insana ne tuhaf geliyordur bu sozler. Bir suru drama gozuyle bakiyordur. Tuhaf olan birsey daha var ki o da ben de artik kendi yasadiklarima "amma cok drama yapmisim yahu" gozuyle bakiyorum ((= Sevgi insani cok degistiriyor. Sevgi ve bag bitip, insan normal haline dondugunde yine emin olun orjinal halinize donuyorsunuz. "Bu askin benden aldiklari, benden goturdukleri" diye birsey yok. Eger bu cumleyi soyluyorsaniz hala o aski yasiyorsunuzdur. Ama ask bittiginde o yasanilan iliskinin sizden hic birsey almadigini, aksine size bir cok sey kattigini goruyorsunuz. (guzel anlamda) Artik kimseye guvenememler bilmem neler cikiyor hayatinizdan. En basinda herkesin onun gibi olmadigi gercegini kabul ediyorsunuz.. He, iliskiler konusunda daha bilincli bir hale geliyorsunuz ki bu da guzel birsey. Ben bu iliskide kendimi tanidim. Bundan sonra bir baskasiyla aski yakalarsam, iliskimin eskisinden cok daha guzel olacagina neredeyse eminim.

Ayrica sunu fark ettim, iliskilerde ilk, ikinci, ucuncu diye birsey yok.. Yani bu benim ilk defa asik oldugum insandi, ilk evliligi dusundugum kisiydi, ilk sevgilimdi, ilk askimdi, o bitti, bu ikinci bilmem ne diye birsey yok. Her iliski, her sevgili farkli, ve her yeni insan hayatinizda bir ilk, bir yenilik oluyor zaten.

Cok uzun yazdim ama bir ornek daha verecegim. Benden 5-6 yas buyuk bi kiz arkadasim vardi. Lisedeyken onunla arkadaslik yapiyordum. O, o zamanlar universitedeydi ve uzun suredir ask acisi cekiyordu. Lise son sinifta asik oldugu cocukla bi sure gorustukten sonra ayrilmislardi ve bunu unutamiyordu. Cocukla hala iletisim halindelerdi. Ve SENELER surdu. universiteyi boyle aci cekerek bitirdi. Ise basladi, hala acisi "hayat tarzi" haline gelmis bi sekilde vardi. iliskilere, erkeklere guvenmiyordu. Sonra hayat karsisina birini cikardi. iliskileri 3-5 aylikken bana onunla cok mutlu oldugunu ve onu cok sevdigini soylemisti. Dun yine beni aradi ve nisanlandigini haber verdi ((= hic bu kadar sevip, sevilmemistim, cok mutlu ve huzurluyum diyor.. O bambaska bir insan diyor..

Hani derler ya, gun gelir bugun olmadi diye agladigin duaya, olmadi diye sukredersin, o kiz aynen bunu yasiyor. Biz de yasayacagiz. Bu hikayeler bitti, cunku biz cok daha guzel hikayeler yasayacagiz.. Daha guclu sevgi, daha saglam birliktelik, daha huzurlu iliskiler, ve senden ne olursa olsun vazgecmeyecegini bildigin bir adam. biz bunu yasayacagiz. yeter ki isteyelim :34:

Son düzenleme:
Evet, kesinlikle kimse doldurulamaz degil. Ben onun gibi yapmadım o yanlış yaptı hayatına yanlış üzerinden devam ediyor ben ise normal yaşantıma devam ediyorum. Şimdi herkes yaptıgını çekecek diye bir cümle yazacaktım sonra farkettim ki bana ne ondan bu tür cümleler bile kurmak bana gereksiz geliyor. Bu aşamaya kolay gelmedik. O acı yaşanacaktı şimdi şu halimle o zamanlara dönsem o anki halime anlatsam buyuk ihtimal anlamayacaktı cunku yaşamamız gereken var. Dersimizi aldık ilerliyoruz rahat bir bahar geçiriyorum kaygı yok sıkıntı yok günlük işler hep. Ailemin yanına tatile geldim dün bir hafta burdayım keyfim yerinde:)

Evet, kesinlikle kimse doldurulamaz degil. Ben onun gibi yapmadım o yanlış yaptı hayatına yanlış üzerinden devam ediyor ben ise normal yaşantıma devam ediyorum. Şimdi herkes yaptıgını çekecek diye bir cümle yazacaktım sonra farkettim ki bana ne ondan bu tür cümleler bile kurmak bana gereksiz geliyor. Bu aşamaya kolay gelmedik. O acı yaşanacaktı şimdi şu halimle o zamanlara dönsem o anki halime anlatsam buyuk ihtimal anlamayacaktı cunku yaşamamız gereken var. Dersimizi aldık ilerliyoruz rahat bir bahar geçiriyorum kaygı yok sıkıntı yok günlük işler hep. Ailemin yanına tatile geldim dün bir hafta burdayım keyfim yerinde:)

ay kızlar bende neler yaşadım bi bilseniz dudağınız uçuklar herkesin ayrı bir nedenle ilişkisi bitiyor öyle ya da böyle...bu benim başıma hayatta gelmez dediğin şey öyle bir geliyor ki başına tak diye hatırlıyorsun ..bizi kimse ayıramazlar yok böle bişey yaşamamlar felan filan kulaklarında cın cın çınlıyor :DDD

napalım hayat devam ediyor...bir şey yaşanacaksa illaki bi sebep olur...ister cok ciddi bir neden olsun ister uyduruktan teyyare olsun..

benim atlatmam 2-3 ayımı aldı hem de on yıllık bir ilişkiydi..birşeyi kesin bitirmek kendi elimizde ve beynimizde bitiyor..hepimiz zaman zaman ağlamalar duygulanmalar yaşayabiliriz..

bunun için illa bi ilişkinin bitmiş olmasına da gerek yok...ilişki varkende böle dalgalanmalar ağlamalar duygusallıklar yaşıyorduk..herşeyi ona bağlamanın bi anlamı yok yani...ama ilişki bitince en cok bahane bu oluyor belkide..

hepimiz kendimize gelmeli ve yediğimiz kazıkları hayat tecrübesi olarak değerlendirmeliyiz :)))

Allah yüzümüze baksın ve karşımıza gıp gıcır kıymet bilen insanlar cıkarsın...

amin.........

Kızlar bende karışığım yine yine yine..
Ben kendimi toparlamıştım aslında sizlere de anlatmıştım biliyorsunuz, ama tekrar aynı hataya düştüm..
Mesajlarına karşılık verdim.. Yine sözler verdi, yanına gelecem dedi,sensiz olmuyor o yüzden ne istersen olacak dedi.. Yine değişti sandım lanet olsunki.. Ama benden yine olumlu yönde mesajlar almaya başlayınca eski haline döndü.. Susmaya başladı en ufak bişeye kızıp günlerce sustu düşünebiliyo musunuz? Ben mesaj atmasam konuşmayacaktı.. Ama ben ergen tripleri için olgunlaştığımdan üstüne gittim konunun.. Sonra kızkardeşini istemeye gelecekler diye triplere girdi.. Tavırları bir görseniz sanki kardeşine çok kötü şeyler olmuş gibi davrandı.. Sonrada bu konuda yanında olmadığım için yine sustu yine ben mesaj attım.. Ve bi konuda konuşurken ben artık yaşadığım şehirden ayrılmak istemiyorum dedim ona.. Seninle ayrıyken bu kararım değişti dedim.. (Önceden evlilik planları yaparken 5-6 sene onun olduğu şehirde yaşayıp benim memleketime taşınacaktık) Bu önce karşı çıktı bütün düşünceler eskisi gibi olacak dedi bende geri adım atmayınca bi düşüneyim dedi ve yne sustu ben artık sabrımın son raddesine geldiğimden düşünemedin mi hala diye sordum oda düşündüm orda hiç yaşamamaya karar verdim dedi bende ve ben sormasam hala cevap vermicektin öyle mi dedim.. Süre geçerse belki fikrin değişir diye düşündüm(!) dedi.. Yanlış düşünmüşsün dedim.. Arkadaş bu sefer onun şehrindeki yaşama süresini 7 seneye çıkardı.. Buraya geldiğinde konuşmaya karar verdik bu konuları..
Bu arada hala gelecek.. Kardeşini istediler isteme bitti söz bitti hala gelmeyi düşünüyor.. He birde sustuğu zamanlarda ben mesaj attım ama peşinden koşmadım yanlış anlaşılmasın neden böyle yaptığını sordum mantıksız davrandığını söyledim oda özür diledi her seferinde sinirden olduğunu söyledi ama ertesi gün yine aynı şeyi yaptı.. Bende bu gece mesaj attım artık dayanamadım.. Senden bana hiç hayır yok anladım keşke öyle bişey olsaki herşeyinle çıkıp gitsen hayatımdan dedim.. Hiç cevap bile vermedi..
Kızlar gerçekten anlayamıyorum ya beynim duruyor bu noktada.. 1 aydır mesaj attı ben cevap verince sözler verdi yine hayatımda bi yer edinmeye çalıştı ve benim gelmesini kabul edip yine gelecekten ufakta olsa konuşmalar yapmamla işler tekrar bu noktaya geldi..
Hayır ben gerçekten iyiydim ya ne ağlamak kalmıştı ne depresyon gerçekten iyiydim onsuz..
Yarın ya da pazartesi sessiz bi ortamda arayıp sorucam gerçekten amacın ne dicem yüzüne karşı.. Ben cevap vermeyip ters davranınca peşimden koştu cevap verince tam tersi oldu.. Ayrıca psikolojik sorunları olduğunu ciddi ciddi düşünmeye başladım gidip tedavi olmasınıda önericem.. Normal insan yapmaz bunları çünkü..

Kızlar bende karışığım yine yine yine..
Ben kendimi toparlamıştım aslında sizlere de anlatmıştım biliyorsunuz, ama tekrar aynı hataya düştüm..
Mesajlarına karşılık verdim.. Yine sözler verdi, yanına gelecem dedi,sensiz olmuyor o yüzden ne istersen olacak dedi.. Yine değişti sandım lanet olsunki.. Ama benden yine olumlu yönde mesajlar almaya başlayınca eski haline döndü.. Susmaya başladı en ufak bişeye kızıp günlerce sustu düşünebiliyo musunuz? Ben mesaj atmasam konuşmayacaktı.. Ama ben ergen tripleri için olgunlaştığımdan üstüne gittim konunun.. Sonra kızkardeşini istemeye gelecekler diye triplere girdi.. Tavırları bir görseniz sanki kardeşine çok kötü şeyler olmuş gibi davrandı.. Sonrada bu konuda yanında olmadığım için yine sustu yine ben mesaj attım.. Ve bi konuda konuşurken ben artık yaşadığım şehirden ayrılmak istemiyorum dedim ona.. Seninle ayrıyken bu kararım değişti dedim.. (Önceden evlilik planları yaparken 5-6 sene onun olduğu şehirde yaşayıp benim memleketime taşınacaktık) Bu önce karşı çıktı bütün düşünceler eskisi gibi olacak dedi bende geri adım atmayınca bi düşüneyim dedi ve yne sustu ben artık sabrımın son raddesine geldiğimden düşünemedin mi hala diye sordum oda düşündüm orda hiç yaşamamaya karar verdim dedi bende ve ben sormasam hala cevap vermicektin öyle mi dedim.. Süre geçerse belki fikrin değişir diye düşündüm(!) dedi.. Yanlış düşünmüşsün dedim.. Arkadaş bu sefer onun şehrindeki yaşama süresini 7 seneye çıkardı.. Buraya geldiğinde konuşmaya karar verdik bu konuları..
Bu arada hala gelecek.. Kardeşini istediler isteme bitti söz bitti hala gelmeyi düşünüyor.. He birde sustuğu zamanlarda ben mesaj attım ama peşinden koşmadım yanlış anlaşılmasın neden böyle yaptığını sordum mantıksız davrandığını söyledim oda özür diledi her seferinde sinirden olduğunu söyledi ama ertesi gün yine aynı şeyi yaptı.. Bende bu gece mesaj attım artık dayanamadım.. Senden bana hiç hayır yok anladım keşke öyle bişey olsaki herşeyinle çıkıp gitsen hayatımdan dedim.. Hiç cevap bile vermedi..
Kızlar gerçekten anlayamıyorum ya beynim duruyor bu noktada.. 1 aydır mesaj attı ben cevap verince sözler verdi yine hayatımda bi yer edinmeye çalıştı ve benim gelmesini kabul edip yine gelecekten ufakta olsa konuşmalar yapmamla işler tekrar bu noktaya geldi..
Hayır ben gerçekten iyiydim ya ne ağlamak kalmıştı ne depresyon gerçekten iyiydim onsuz..
Yarın ya da pazartesi sessiz bi ortamda arayıp sorucam gerçekten amacın ne dicem yüzüne karşı.. Ben cevap vermeyip ters davranınca peşimden koştu cevap verince tam tersi oldu.. Ayrıca psikolojik sorunları olduğunu ciddi ciddi düşünmeye başladım gidip tedavi olmasınıda önericem.. Normal insan yapmaz bunları çünkü..

Benim bir önceki de aramasam aramazdı mesaj atmasam atmazdı filan bende aynı senin gibi bitsin bu iş bıktım usandım dedim. Sonra gittim bu en son beni aldatana ilgi duymaya başladım daha doğrusu sırf öncekini unutayım diye kendimi zorladım. İşte uzun süre hiç aramadım sormadım mesajda atmadım diğeri var diye sonra bu bitti aldattı filan o sıralar tekrar başladık eskiyle gene huyundaydı mesaj atmıyor filan bende zaten aldatılma acısındayım bunu ck umursamadım ama son bir kaç aydır iyiyiz hem ben diğerini unuttum hem de bu iyi oldu. Demem o ki arama sorma mesaj atma uzun süre sabır işi dönerse ancak öyle döner yoksa bu şımarıklıkları bitmiyor bunların.

Huylu huyundan vazgecmiyor :ssz:

Biten iliskiyi canlandirmak gercekten cok zor. Kuller alevlenmiyor..

Bi önceki geldi canım istedigim sekle giriyor yavaş yavaş. Aramıyor sormuyor ilgilenmiyor diye ben bunu bırakıp işte oburune gittim o da malum yaptı yapacagını. Ama eskisi döndü mesaj atıyor soruyor görüsüyoruz ilgilendigini hissediyorum. Bir de şunu farkettim kasıtlı degilmiş aramaması sormaması. Kardesiyle konuştum onun arkadasıyım diyerek faceden cok ketummuş ailesine de. Ailesinden uzakta yasıyor ben kardesinden cok sey biliyorum onun hakkında zorlaya zorlaya alıstırdım anlatıyor artık bana ne var ne yoksa akrep işte ancak bu kadar:)

Bi önceki geldi canım istedigim sekle giriyor yavaş yavaş. Aramıyor sormuyor ilgilenmiyor diye ben bunu bırakıp işte oburune gittim o da malum yaptı yapacagını. Ama eskisi döndü mesaj atıyor soruyor görüsüyoruz ilgilendigini hissediyorum. Bir de şunu farkettim kasıtlı degilmiş aramaması sormaması. Kardesiyle konuştum onun arkadasıyım diyerek faceden cok ketummuş ailesine de. Ailesinden uzakta yasıyor ben kardesinden cok sey biliyorum onun hakkında zorlaya zorlaya alıstırdım anlatıyor artık bana ne var ne yoksa akrep işte ancak bu kadar:)

yani siz suanda yeniden beraber misiniz? Ne zamandir konusuyorsunuz? Sanirim eskisinden iyi hale gelmis araniz. Peki duygu olarak ona karsi nasilsin?

Slm kizlar
Ben suan cokk kotuyum :( artik kimseye guvenim kalmadi
Vay arkadas ben kazik yemekten biktim onlar kazik atmaktan bikmadi yaa
Cok ayrilik yasadim alismis olmam lazim dimi yok her seferinde ilk kez mis gibi aci cekiyorum ya :(
Bugun arkadas ortaminda eski erkek arkadasimla karsilastim surekli yuzume bakti ben baktiginda sinirli bi sekilde baska taraflara dondum sonra o git msjlastik moralim bozuldu yok yere ya lanet olsun !
Sevmedigini sadece ozur dilemek istedigin soyledi sanki ben ozur bekledim ondan ya ne guzel kendi capimda takiliyodum aglamaktan icim cikti suan ve kafam dagilsin diye kk da dolaniyorum:(

yani siz suanda yeniden beraber misiniz? Ne zamandir konusuyorsunuz? Sanirim eskisinden iyi hale gelmis araniz. Peki duygu olarak ona karsi nasilsin?

canım söyle oldu ben bu aldatılma olayını duyunca taa geçen sene bunu aramıştım öle kısa görüştük gene tabi uzun süre tekrar dönüş yapmadı. Çokta umursamadım cünkü aldatılma acısı yasıyordum sonra bi kaç ay sonra mesaj attı cidden ilgileniordu bi ara gene koptu. derken işte bu ocaktan beri iyice ilgilenmeye basladı bende zaten diğerini unutmuştum yani bu baslıga gelmeme sebep olan en son şahsı. Ne garip diğerini unutmak icin baslamıstım aldattı ben eskisine döndüm. Eskisi gayet ilgili şu an ha hislerimi sorarsan tabiki o eski ateş yok. Ama alışkanlık sıcaklık var. Farklı bir ilişki sevgi var onu biliyorum ama o ateş yok.

Slm kizlar
Ben suan cokk kotuyum :( artik kimseye guvenim kalmadi
Vay arkadas ben kazik yemekten biktim onlar kazik atmaktan bikmadi yaa
Cok ayrilik yasadim alismis olmam lazim dimi yok her seferinde ilk kez mis gibi aci cekiyorum ya :(
Bugun arkadas ortaminda eski erkek arkadasimla karsilastim surekli yuzume bakti ben baktiginda sinirli bi sekilde baska taraflara dondum sonra o git msjlastik moralim bozuldu yok yere ya lanet olsun !
Sevmedigini sadece ozur dilemek istedigin soyledi sanki ben ozur bekledim ondan ya ne guzel kendi capimda takiliyodum aglamaktan icim cikti suan ve kafam dagilsin diye kk da dolaniyorum:(

Aslında karşılaşınca öyle strese girmeye gerek yok. Hatta aksine mutlu olman gerekir. Niye somurtup gününü zehir ediyorsun ki? Seni mutlu görmeliydi bence. En iyi intikam mutlu olmaktır. Hatta sana mesaj atınca da özür dilenecek bişi yok, hatta mesaj atman bile gereksizdi deseydin. Mesajı ağlayarak bile yazsan ona bunu belli etmemelisin, yoksa yine üzülen sen oluyorsun malesef :ssz:

kızlar merhaba herkese.
maalesef yeniden mutsuzum, yeniden degersizlestirildim.
o kadar mutsuzum ki ayrilip barisiyoruz ve bugun tamamen ayrildik.
mesaj atmam demeler, surekli konusacak miyiz cart curt. msjlasirken bi anda bi ses kesilir. sonra msj atarim bu sefer sinirlenir.
gorusmemiz bile sorun. ailesi arkadaslari hala onceligi. dayanamiyorum artik.
forum da beni kotu etkilemeye basladi.
bi iliski bitmisse demek ki zamaninda bazi olmazlar varmis ki olmuyormus.
tecrube ettim gordum.
cecenn icin, eskisinden daha az uzulur yazmissiniz dilerim oyle olur.ana ben daha kotu oldum, geldigim yollari tekrar donecegim.
bir seyler paylastik tekrar, gulduk, eglendik, optum, onunla ilk kez uyudum. yazik ettim kendime kisacasi.
o silik silueti canlandirdim. kendime yazik ettim ama. cok aci cekiyorum gercekten. gene sinav donemi, gene mi okulu uzatacagim?
gozlerimde yas kalmadi inanin.
uyelik iptali istiycem. iptal ettirmeden once son kez sizlerle konusmak istedim.
ardiniza bakmayin artik. bosverin o silik, degismez insanlari. Allahindan bulsunlar.

mesajlar attim, beddualar ettim yine canimin acisiyla. cevap vermedi, aradi ama acmadim daha da tik yok. olmasin da. dilerim ki oyle birini sever ki kopek gibi kosar pesinde,
benim ondan istedigim-zaten normal olan- herseye hasret olsun.

Son düzenleme:
kızlar merhaba herkese.
maalesef yeniden mutsuzum, yeniden degersizlestirildim.
o kadar mutsuzum ki ayrilip barisiyoruz ve bugun tamamen ayrildik.
mesaj atmam demeler, surekli konusacak miyiz cart curt. msjlasirken bi anda bi ses kesilir. sonra msj atarim bu sefer sinirlenir.
gorusmemiz bile sorun. ailesi arkadaslari hala onceligi. dayanamiyorum artik.
forum da beni kotu etkilemeye basladi.
bi iliski bitmisse demek ki zamaninda bazi olmazlar varmis ki olmuyormus.
tecrube ettim gordum.
cecenn icin, eskisinden daha az uzulur yazmissiniz dilerim oyle olur.ana ben daha kotu oldum, geldigim yollari tekrar donecegim.
bir seyler paylastik tekrar, gulduk, eglendik, optum, onunla ilk kez uyudum. yazik ettim kendime kisacasi.
o silik silueti canlandirdim. kendime yazik ettim ama. cok aci cekiyorum gercekten. gene sinav donemi, gene mi okulu uzatacagim?
gozlerimde yas kalmadi inanin.
uyelik iptali istiycem. iptal ettirmeden once son kez sizlerle konusmak istedim.
ardiniza bakmayin artik. bosverin o silik, degismez insanlari. Allahindan bulsunlar.

mesajlar attim, beddualar ettim yine canimin acisiyla. cevap vermedi, aradi ama acmadim daha da tik yok. olmasin da. dilerim ki oyle birini sever ki kopek gibi kosar pesinde,
benim ondan istedigim-zaten normal olan- herseye hasret olsun.

Bunlari yasadigina gercekten cok uzuldum. Demekki gercekten bir iliski bitiyorsa, gercekten bitiyormus, ozlemle baslamamasi gerekiyormus..
Kendime yazik ettim falan yazmissin, bu sekilde dusunme. icinden gelerek birseyler yasamissin, ikinci bir sans vermissin ama olmamis. Belki de onunla bir iliskiden umidi kesmen icin boyle birsey yasaman gerekiyordu..

Uyelik iptali yapmana da uzuldum. niye uyeliginizi iptal ediyorsunuz ? :( cecenn'e de soyledigim gibi umarim en kisa surede toparlanip, aramiza donersiniz. konusmaya ihtiyaciniz olursa mutlaka gelin..

hakkinizda hayirlisi olsun insallah..

jelibon gerçekten çok üzüldüm. cecenn için ben yazmıştım daha az sarsar diye, ben de ikinci kez denedim ama bundan 2 yıl önce. ilk ayrılığımız 3 ay sürmüştü sonrasında da işte evliliğe dek geldik ve bitti ben 2. ayrılık da daha uzun süreli bir acı çektim ama farkımız şurada ilk ayrıldığımda hiçbir şeyin farkında değildim burada yazdıklarımız, düşündüklerimiz hiçbirinin olgunluğuna erişememiştim tekrar bitebileceğini aklımdan bile geçirmemiştim ve 3 ay boyunca da sürekli iletişim halindeydik zaten bu yüzden tam ayrılık da sayılmazdı. ikinci ayrılıkta ise zamanla bilincim yerine geldi aradaki konuşmalar vs. o kadar etki etmemeye başladı. sen de üzüleceksin, gözyaşı dökeceksin ama bir kez deneyimlediğin için o ayrılığı daha çabuk toparlanacaksın ve aklında en ufak bir acaba sorusu kalmayacak. benim vardı bu sorular 2 yıl önce ama şimdi yok en ufak bir kuşkum bile yok. hatta kimi zaman onunla nasıl birlikte olduğumu ya da onca acıya neden katlandığımı bile anlayamadığımı fark ediyorum.

illaki birinin karşına çıkması da gerekmez ben yalnızım 10 aydır hayatımda hiç bu kadar uzun süreli yalnızlığım da olmamıştı ama ilişkilere baktığımda ya da evlilikleri gözlemlediğimde açıkçası çok da büyük bir kaybım olduğunu sanmıyorum. gözyaşı dökenler, acı çekenler, sürekli birşeylerin hesabını tutan, dedektifçilik oynayanlar hep ilişki içindeki kişiler, elbette hayatıma biri girecek girdiğinde belki ben de aynı durumda olacağım yine ki bu işin değişmez kuralı gibi ama sahiden yalnızlığının da tadına var, korkma onsuz olmaktan çünkü zaten onunla hiç gerçek anlamda beraber olamadın ki... ve size önerim yeni çevrelere girin, ben değişikliğe direnç gösteren biriyimdir ama bu bana bile iyi geldiyse eminim ki sizler için de çok faydalı olur. bazen arkadaş ortamları da insanı çok bunaltıyor, başkalarının acıları sizin acınızı deşiyor, sürekli depresif bir ruh haliyle gezmek geçmişe dönüp bakmak o süreci üzerinizden atmanızı da zorlaştıyor güzel bir arkadaş grubum var şu anda derin meseleler üzerine konuşmuyoruz, geçmişimi ya da yaşadığım acıları bilmiyorlar ve inan ki bana onlarla olmak çok iyi geliyor, kendimi yeniden buluyorum, kendimi keşfediyorum, gülüp eğleniyorum. bilirsiniz ki sürekli başa dönerdim, boş bir mesaj bile geldiğinde haftalarca kendime gelemezdim eğer ben atlatabildiysem eminim siz daha kolay sıyrılırsınız bu kısır döngüden. herkes gidiyor umarım birgün bambaşka konularda, tatlı heyecanlarımızda yine burada karşılaşırız ve hepimizin ardında unutulmuş bir geçmiş heyecanla beklenen bir gelecek olur...

Jelibon cok üzüldüm canm ama üyeligini iptal etmene bence de gerek yok buraya yazsanda yazmasan da girsende girmesende o aci icinde oldugu sürece nerede olursan ol icinde kalacak....

bende bi zamanlar belki bi ümit vardir gelirse hersey daha farkli olur diyordum... Ilk umudumu o kirdi zaten ama iyiki de kirmis diyorum sizlere baktikca gecmisi gecmiste birakmanin en dogru karar oldugunu daha iyi anliyorum... Ben daha da iyim hatta cok hoslandigim birisi bile var kalbim ilk askin heyecanini yeniden yasiyo onu görünce ellerim filan fena titriyo... Karsiligi var Mi yok mu bilmiyorum ama suan olmasin zaten icimde exten kalan hersey silinmeden bi iliskiye baslamak istemiyorum yoksa en ufak bisey bana Hep onu hatirlatacak... Suan nefret sinir hepsi silindi huzurluyum... Arada bi derinden sizlaniyorum ama onlarinda zamanla gececegini biliyorum... Artik gelmesini yazmasini hic bisey beklemiyorum ondan... Cok güzel dolu dolu bi ask yasadim cok sevdim cokta sevildim ama bitmesi gerekiyordu ve bitti... Artik hayatimi günümü zehir etmiyorum... Ve korkmuyorum da yeniden de sevebiliyormusum bunu da gördüm simdi akisa birakiyorum artik herseyi... Biraz atlantisinde dedigi gibi yalnizligimin tadini cikariyorum yeni arkadas cevreleri kurmaya calisiyorum insanlarla kolay iletisime gecebilen birisi degilim ama bunu da basaracagim gencligimin tadini cikarmak istiyorum son dönem o kadar yiprattim ki kendimi artik yavas yavas toparlanma vakti geldi diyorum

jerry,atlantis,hircinmenekse;
jerry evet senin dedigin gibi dusunuyorum. o 1 yila yakin ayri kaldigimiz surede bile icimde bi 'acaba biz daha dikkatli olsaydik, daha mutlu olabilir miydik,
ben sunu yapmasam o sunu yapmasa mutlu olabilirdik, kah boyle olsaydi kah soyle olsaydi, bu ergence bi hareketti " vs gibi seyler aklimdan cikmiyordu
olmazligin iyice aklima kazinmasi icin illaki yasamam lazimmis diye rahatlatmaya calisiyorum kendimi ama yine de kendime kizmaktan geri durmuyorum.
evet ben bunu yasamayi sectim, kendim istedim oldu ama yine de "1.5 senedir agliyorum uzuluyorum artik mutlu olmak hakkim degil mi" diye de isyan ediyorum bazen...:43:

baktim gordum ki karsidaki adam da yorulmus ben de artik eskisi gibi sabredemiyorum. bazen bencilligim durtuyo beni bunu sana yapamaz diye,
bazense ona olan sevgim kiriliyor yaptiklarimin bu muydu karsiligi diye.

o ise hala "ben seni deliler gibi seviyorum, bi kere kaybettim bir daha kaybetmiycem. tum herkes gittiginde seninle kurdugum omur benimle kalacak" derdinde,
ne kadar zormusum, neden degistirmek zormus dusuncelerimi.. aradi sabah yine israrla, actim bagirdim cagirdim o da orda hala ikna etmeye calisiyo beni:53:
anzerinki gibi iste. biliyorum yuz versem bu sefer kacan ve kararsizi oynayacak. buraya ailesinin yanina geldi 2 hafta boyunca, benim semtime yani.
ilk bir hafta birlikteymisiz, bir hafta da ailesiyle gecirecekmis. 3 gunde sadece yemin ediyorum 10 dakika gordum ya. bana diyor ki gorusmedik mi :53::53:
bogasim geliyor ya. yuruyerek 15 dakikalik yol, arabayla 5 dk evlerimiz arasi. okulum da yok, evdeyim ama yok teyze ziyaretleri, evde misafir agirlamalar filan.
bana ters geliyor valla ben kimsede gormedim boyle. evde cay mi tutuyosun diyorum. guluyor filan.
benim istedigim gorusmekten ziyade-elbette isterim, cunku gidicek ve en az 3 hafta gorusemiycez- bana desin ki
" dogru seni ihmal ettim, ozur dilerim, aklimdasin...." ama bana diyor ki " ee gorusmedik mi" kendimi kaybettim oyle deyince. o 10 dakika da yine benim teklifimle oldu.
evde caya bekliyorlar diye gitti cok komik yaa.

dun gece uyuyamadim 'senden nefret ediyorum' dedim. 'bize yazik ediyorsun nolur etme askim' yazmis ya. actim agzimi yumdum gozumu.
mesajlasmaktan nefret ediyor, ama yemin ederim gunde 10 msj atmiyoruz bile, arar beni. cok mu mesajlasiyoruz diyorum, evet cok diyor.
sanki ben sizofrenim :41: oyle bi konusuyor ki, 1 msj bile atmayim bari ne cok atiyorum diyorum.
birlikteyken bi sorunumuz yok her sey cok guzel, ama biz ayri kalinca bir araya gelmek de zor ilestisim de..

atlantis baska ortamlara gir demissin de, oyle zor ki benim bulundugum durum icerisinde. maalesef oyle bi sansim yok.
ve zaten insanlarla cok zor kaynasiyorum bolumum zor. dersler agir. sinavlar basladi. istesem de imkan yok ama maalesef :14:
yaza insallah yaparim bir seyler.
su an iyiyim ama biliyorum biraz sonra hungur hungur aglarim. bos vermek ve oluruna birakmaksa benim en zor yapabildigim sey, bilmiyorum nasil olacak.
uyeligimin iptalini istedim. olacak mi bilmiyorum. :50: ama insallah sizlerle hepimizin mutlu oldugu bir vakit tekrar karsilasiriz kizlar, iyi ki tanidim sizi :16: dualarimdasiniz hepiniz..
bu arada nev81 i de merak etmiyor degilim. insallah iyidir o da .:31:

Son düzenleme:
Hepsi aynı fabrikadan seri üretim bunların. Aramaz sormaz tripleri kadından beter tipler. İlgi alaka yok insan sevildigini görmek ister degil mi yok bunlar farklı bir zihin işleyişine sahipler. Çok umursamamak lazım. Ben az buçuk umursamamayı öğrendim sanırım. En son olan şahıs evlendi o mundar oldu ondan öncekiyle başladım tekrardan ama bu sefer daha önceki mesajda dedigim gibi gayet ilgili mesaj atıyor elinden geldiği kadar ilgileniyor ciddi düşünüyor bu yaz için evlilik filan hayalleri bile var :D Hani istemedigimden degilde önceden aramaya mesaj atmaya üşenen adam diyor. Böyle olmasında tabi benim aramamam sormamam mesaj atarsa atmam filan etkili oldu. Bir de hiç öyle trip filan yapmıyorum nasılsın napıyorsun acıklamaya calısıyor olur öle diyorum tamam vs vs hiç üstelemiyorum gayet iyi oldu. jelibon1 bence sende öyle yap. Arama sorma baska meşguliyet bul. Kesinlikle sinir agresiflik vs yapma. Kendi kendilerine geliyorlar sakin olursan.

Hepsi aynı fabrikadan seri üretim bunların. Aramaz sormaz tripleri kadından beter tipler. İlgi alaka yok insan sevildigini görmek ister degil mi yok bunlar farklı bir zihin işleyişine sahipler. Çok umursamamak lazım. Ben az buçuk umursamamayı öğrendim sanırım. En son olan şahıs evlendi o mundar oldu ondan öncekiyle başladım tekrardan ama bu sefer daha önceki mesajda dedigim gibi gayet ilgili mesaj atıyor elinden geldiği kadar ilgileniyor ciddi düşünüyor bu yaz için evlilik filan hayalleri bile var :D Hani istemedigimden degilde önceden aramaya mesaj atmaya üşenen adam diyor. Böyle olmasında tabi benim aramamam sormamam mesaj atarsa atmam filan etkili oldu. Bir de hiç öyle trip filan yapmıyorum nasılsın napıyorsun acıklamaya calısıyor olur öle diyorum tamam vs vs hiç üstelemiyorum gayet iyi oldu. jelibon1 bence sende öyle yap. Arama sorma baska meşguliyet bul. Kesinlikle sinir agresiflik vs yapma. Kendi kendilerine geliyorlar sakin olursan.

canım bugun bulustuk onda kutuphaneden aldıgım kıtap vardı.onu teslim etmek icin alacaktim. alelacele geldi, sanki "bir daha seni kaybetmycem "diyen adam degildi karsimdaki.
bulusmaya gelirken bile iyiydi beni gorunce sogudu sanki bi an anlam veremedim, iliski can cekisiyor bu arada benim adim da ilgi manyagi oluyor.
bu adam oyle bisey ki beni kendimden suphe duyurtuyor :53:

ben artik bu iliskiden vazgectim, umudum tukendi. artik savasacak mecalim yok, degismesini bekleyecek sabir da yok ben de.
bi de bana diyor "benim yanimda ol, yardim et bana. mutsuzum, adam et beni, degistir" .. ama sonra ben ne desem adi elestiri oluyor,
bana bisey dedirtmiyo bile, ben susa susa icime atiyorum su son 2 haftadir. dayanilacak gibi degil gercekten/
senin icin de sevindim canim. birak var ya hic mesaj atma. o atsin ilk. o arasin o sorsun. (ben bunu yapamasam da benden de istenen bu)
seviyor musun peki simdikini? unuttun mu exi? dilerim cok mutlu olursun sen de maviask. cok cektik be. cok!:50:

canım bugun bulustuk onda kutuphaneden aldıgım kıtap vardı.onu teslim etmek icin alacaktim. alelacele geldi, sanki "bir daha seni kaybetmycem "diyen adam degildi karsimdaki.
bulusmaya gelirken bile iyiydi beni gorunce sogudu sanki bi an anlam veremedim, iliski can cekisiyor bu arada benim adim da ilgi manyagi oluyor.

ben artik bu iliskiden vazgectim, umudum tukendi. artik savasacak mecalim yok, degismesini bekleyecek sabir da yok ben de.
bi de bana diyor "benim yanimda ol, yardim et bana. mutsuzum, adam et beni, degistir" .. ama sonra ben ne desem adi elestiri oluyor,
bana bisey dedirtmiyo bile, ben susa susa icime atiyorum su son 2 haftadir. dayanilacak gibi degil gercekten/
senin icin de sevindim canim. birak var ya hic mesaj atma. o atsin ilk. o arasin o sorsun. (ben bunu yapamasam da benden de istenen bu)
seviyor musun peki simdikini? unuttun mu exi? dilerim cok mutlu olursun sen de maviask. cok cektik be. cok!:50:

sevgi var yanında iyi rahat hissediyorum kendimi sonuçta ayrılırken kötü söz yoktu aldatma yoktu sadece ilgisizliginden bıkmıştım. Aşk şeklinde degil ama kendisi cidden bu şekilde devam eder hareketleriyle de desteklerse daha kalıcı şekle bürünür. Ex olanı unuttum sayılır cok nadiren aklıma geliyor o da sevgi filan degil nostalji olarak. Zaten ben o ex e bunu unutmak icin başlamıştım. İyice karıştırdım yani olayı:D Kime niyet kime nasip belli olmuyor belli olmazda. Artık hiçbir konuda net konuşmamayı öğrendim. Hayat gidiyor kendiliğinden.

Kendine hayrı olmayan adamın sana hiç olmaz. Çok beylik laflar ediyorlar sonrası gelmiyor.

Back
X