- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #7.241
Selam kızlar bayadır yoktum..
Biliyosunuz işe başladım işi öğrenmeye çalışıyorum bir yandan, diğer yandan aöf sınavlarım yaklaşıyor pek çalışamadım bakalım ne olacak :18:
Sizler gördüğüm kadarıyla iyisiniz.. Maşallah hepimizeee
Benim ee gelince hala buraya gelme hayallerinde.. Ben bişe demiyorum ona artık çünkü bi tartışmaya girsem yine sinirlenip zararlı çıkanda ben oluyorum hiç gerek yok o yüzden..
En son gelicem diye tutturdu gelme boşuna, buluşmak istesemde artık zamanım yok dedim o zaman köye giderken gelirim dediNe alakaysa sanki o zaman zamanım ve buluşma isteğim birden meydana gelecek.. Bişe demedim.. En son geçen pazartesi mesaj attı ne yapıyosun diye çalışıyorum dedim ondan sonra sustu..
Bi diyorki ben işe yaramazın tekiyim senide yakmak istemiyorum sonrada diyorki sen benden başkasıyla evlenemezsin kendime güvenim tam..Cidden dengesiz bi insanmış..
anzercim Sana da yazik bu Adam senin yoluna devam etmeni engelliyo ayin sonu da geldi ya seni elinin altinda tutmak istiyo ya da gercekten dengesiz ne istedigini bilmiyo izin verme artik Buna sessizce cik git hayatindan acida olsa alisman gerek bu adamdan bisey olmayacak galiba cok aci bunu soylemek belki sende farkindasin ama psikolojini mahvediyo