Konusasim var birisiyle kimse beni dinlemek istemiyo herkes salla deyio konuyu kapatip geciyo... Sinirlerim bozuk basimi alip yanliz basima bi yere gitmek istiyorum yabanci hatta yasli bi teyzeyi durdurup saatlerce konusmak istiyorum... Ben anlatayim o da bana bildigim seyleri soylesin daha cok gencsin zamanla nasil olsa gececek cok zor oluyo ama zamanla geciyo desin... Kendini bu kadar yipratma degmezmis degsin.. Senin gibi kizi kacirdigi icin cok pisman olacak desin... Ve birgun karsina birisi cikar herseyi unutturur desin... Aylardir duydugum ezberledigim seyleri bi kez daha hatirlatsin ama Ben herseyi anlatmis olayim icimde bisey kalmasin dinlesin beni konuyu degistirmeden off yine mi demeden dinlesin saatlerce Ben oh be diyene kadar dinlesin...
Moralim bozuk onunla ilgiside yok aslinda adet donemim yaklastigi icin duygusalligim ustumde herseye herkese sinir oluyorum... Dun kuafore gittim zaten kisa kestirdigim saclarim birazcik uzamis ve Ben sevinmeye baslamistim sadece uclarindan duzeltsin istedim salak herif cok kisaltti ilk kestirdigimden de kisa ustelik seklini mahvetti moralim sifir sabahtan beri kufuru basiyorum... Birde evli oldugu Halde kiz arkadasimla flirt etti resmen kiz arkadasimda bile bile karsilik verdi birde face den eklediler birbirlerini kuaforden cikana kadar cocugu igneleyip durdum hic utanma yok Ya serefsizde cikinca da arkadasima patladim sen kendine Boyle birisini mi layik goruyorsun dedim ne dediysem bos dunden beri bu cocukla konusuyo... Icim icimi yiyo sinirden yarin kizla yuzyuze konusmayi dusunuyorum... Bana asktan bahsediyo Ya bu ask mi Allah askina Ya aski da kirletiyolar insanlardan igreniyorum ve bu kiz benim 10 yillik arkadasim eger israrci davranirsa gorusmeyi kesecegim onunla bu yaptigi normal degil adami ters bile tepmedi yapma dedigim Halde istegini Kabul etti Ben goz Gore Gore Boyle birseye musade edemem eger yapacagim derse bi yuva yikilabilir ve minicik bi cocuk daginik bi yuva da buyuyecek insaf Ya... Cok sinirlendim normal mi bu tepkim bilmiyorum... Ve arkadasima bunu hic yakistiramiyorum... Ya erkek mi bitti sanki zaten Adam serefsiz sen niye alet oluyosun Ya Hadi flirt ettin anladik o kadarini da bu kadar ileri gidilmez ki

(((( offff Ya herkesten kacasim var bu ara