Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Kizlar bahsettigim cocuk artik daha SIK geliyo ama hep stressli zamanlarda geldigi icin konusma firsati bulamiyorum dun mesela Sabah 10 gibi geldi sonra bi baktim Saat 16 gibi yine geldi :))) ve hep oyle tatli tatli bakip guluyo gidiyo elim ayagima dolasti yine farketti o da :)) ne zaman acilacak ya... Resmen askin ilk adimlari sanki baktigim herkes ona benziyo basimi nereye cevirsem onu gorur gibi oluyorum o Kadar tatli bi yuzu ve gulusu var Ki aklimdan hic cikmiyo onu dusunurken hep bi tebessum var yuzumde ya ben kapilmak istemiyordum Ki mantikli bi heyecanli bi iliski istiyordum bu cok fena bisey onu gorunce mantik filan ucu veriyo :))) ama cokta guzel bi duygu yani... Tek dusundugum sey yabanci olma ihtimali cok buyuk ve ben yine bastan sonu belli olmayan bi iliskiye baslamak istemiyorum ama bi yandan da bu duyguyu kaybetmekte istemiyorum :)

Herkes nerelerde :) umarim guzel zamanlsr geciriyorsunuzdur acilarin uzerini kalemle cizdigimi anladim gecen sene bu zamanlarla simdi arasinda ne kadar fark var Allahim nasil bi sabir vermissinde atlatmisim o gunleri simdi ne kadar huzurluyum :)) herkese nasip olsun insallah hersey geciyor

Herkes nerelerde :) umarim guzel zamanlsr geciriyorsunuzdur acilarin uzerini kalemle cizdigimi anladim gecen sene bu zamanlarla simdi arasinda ne kadar fark var Allahim nasil bi sabir vermissinde atlatmisim o gunleri simdi ne kadar huzurluyum :)) herkese nasip olsun insallah hersey geciyor

cok seviniyorum senin adina daha da mutlu olursun insallah canim... Ben kendimi ise verdim haftada Tek 2 gunum bos onun disinda calisiyorum hep... Aklima arada bi gelsede eskisi Kadar canim acimiyo artik umut bitince Hersey bitiyormus... Hem artik cok begendigim gece gunduz aklimdan cikmayan birisi var hayatima da girer insallah yakinda bu kisi bekliyorum bakalim o da bos degil eminim bundan ama ilk adimi ne zaman atacak bilmiyorum cok guzel duygular yasiyorum onun sayesinde hayatima da girerse benden mutlusu olamaz galiba :))

Gene de cok arada nette cok vakit gecirip bakacak bir sey olmadiginda onun profiline bakiyorum ne yazik ki hayir bakinca uzuldugum filan yok surekli resimlerini degistiriyorlar mutluluk pozlari filan etkilenmiyorum uzuntu babinda ama istiyorum ki bakmak bile aklima gelmesin ujutayim ciksin aklimdan.. birde sanirim onun aci cekmesini istiyorum bana haksizlikyapti ben cok uzuldum o da uzulsun istiyorum o da yasasin terkedilmeyi kandirilmayi sonra diyorum bu dusunceler bile gereksiz onun yasayacagi seyin bsna ne faydasi olacak ben tamamen unutmak istiyorum sadece istegim bu..

merhaba herkese, bu basligi gordum ve suan benim durumuma o kadar uygun ki, msjlari okuyamadim calistigim icin suan, ama umarim bu surecte buradaki muhabbet atlatmama yardimci olur...

bizim bu topic bir senelik ben bir kac arkadad gediklisiyiz :)) cok sukur unuttuk acilarimizi o ilk zamanlara gore cooook iyi durumdayiz burayada ruh hallerimizi aktariyoruz konuya basindan itibaren bakan bizim yasadigimiz aciyi yasayanlar teselli olsun diye. guzel guzel haberler paylasmak su noktadan sonra amacimiz:))

bizim bu topic bir senelik ben bir kac arkadad gediklisiyiz :)) cok sukur unuttuk acilarimizi o ilk zamanlara gore cooook iyi durumdayiz burayada ruh hallerimizi aktariyoruz konuya basindan itibaren bakan bizim yasadigimiz aciyi yasayanlar teselli olsun diye. guzel guzel haberler paylasmak su noktadan sonra amacimiz:))

ne kadar guzel.. firsat bulup okuyamadim onceki yazilanlari, gerci cok uzun :) hepsini okuyabilirmiyim bilmiyorum.. ama cok sevindim ise yaramasina, teselli etmesine... sanirim bende bu topigin mudavi olacagim, gercektende unutmaya, daha iyi hsseteye ihtiyacim var...

Selam kızlar baya oldu buraya yazmayalı sanırım..
Ben sanırım birinden hoşlanıyorum ve sanırım karşılıklı bu olay :17: Ama daha kesin değil kesinleşince yazarım burayada inşallah :)
Umarım sizlerde iyisinizdir?

"Belki de şu an yaşadığından habersiz olduğumuz bir insan, 1 ay sonra hayatımızın olmazsa olmazı olacak" faceden alıntı bir söz hoşuma gitti ne dersiniz :)) Hepsi öyle degil miydi yaşadıklarından bile haberdar degildik bakalım hayat bize ne süprizler verecek..

"Belki de şu an yaşadığından habersiz olduğumuz bir insan, 1 ay sonra hayatımızın olmazsa olmazı olacak" faceden alıntı bir söz hoşuma gitti ne dersiniz :)) Hepsi öyle degil miydi yaşadıklarından bile haberdar degildik bakalım hayat bize ne süprizler verecek..

kimbilir belki de cok guzel bi sozmus bu... AMA dedigin gibi digerleri de oyle degilmiydi.... Dusunuyorum da Ben kendi dunyamda yasayip gidiyordum ne gerek vardi Ki birde o Kadar zaman ugrasti Beni kendine inandirmak icin icimde masum bi ask hevesi vardi öldürdü gitti simdi yine hayalini kursamda artik ask bana o Kadar masum gelmiyo her nekadar kendimi tersine ikna etmek icin ugrassam da icimde Ki isyan o Kadar büyük Ki hayatima kimseyi alasim bile gelmiyo cok hoslandigim bi cocuk var bahsediyorumda surekli hep hayali gulusu aklimda o da bos degil belli ama ben korkuyorum tekrar seviyorum ve bu Beni ürkütüyo bi yandan onun hayatimda olmasini cok istiyorum diger yanim o Kadar temkinli davraniyo Ki ayni seyleri tekrarlamaktan korkuyorum aslinda biliyorum aynisi olmayacak ben bu kez acemi degilim olmazsa olmaz demiyorum ama icimde Ki korkuyu bastiramiyorum

kimbilir belki de cok guzel bi sozmus bu... AMA dedigin gibi digerleri de oyle degilmiydi.... Dusunuyorum da Ben kendi dunyamda yasayip gidiyordum ne gerek vardi Ki birde o Kadar zaman ugrasti Beni kendine inandirmak icin icimde masum bi ask hevesi vardi öldürdü gitti simdi yine hayalini kursamda artik ask bana o Kadar masum gelmiyo her nekadar kendimi tersine ikna etmek icin ugrassam da icimde Ki isyan o Kadar büyük Ki hayatima kimseyi alasim bile gelmiyo cok hoslandigim bi cocuk var bahsediyorumda surekli hep hayali gulusu aklimda o da bos degil belli ama ben korkuyorum tekrar seviyorum ve bu Beni ürkütüyo bi yandan onun hayatimda olmasini cok istiyorum diger yanim o Kadar temkinli davraniyo Ki ayni seyleri tekrarlamaktan korkuyorum aslinda biliyorum aynisi olmayacak ben bu kez acemi degilim olmazsa olmaz demiyorum ama icimde Ki korkuyu bastiramiyorum
Benzer bir durum bende de var o kadar korkuyorum ki. Yaşadıklarımdan sonra özellikle ilk günlerde o yaşlarda karşı cinsten birini görünce midem bulanmaya başlıyordu. Bugünlerde aştım sanırım bunu. Umarım hepimiz için iyi olur herşey.

Artık omzunda başkası uyuyacak, o kokuyu başkası içine çekecek öyle mi ? Kafayı yemek üzereyim. O kıza da sevgilim diyo seni seviyorum diyebiliyo yani şu an. Allah'ım sabır ver.

Artık omzunda başkası uyuyacak, o kokuyu başkası içine çekecek öyle mi ? Kafayı yemek üzereyim. O kıza da sevgilim diyo seni seviyorum diyebiliyo yani şu an. Allah'ım sabır ver.

O da bişey mi evleniyor benim ki. Aile olacak yuva kuracak çocukları vs olacak. Ben ise böyle işte evde oturuyorum. Belki bu cümleleri üc dört ay önce kursam içim acırdı ama şu an öyle bir şey yok. Kendi yaşamımı düşünüyorum gerçekten günlük huzurlu mutlu hissettiğim zamanlar var ama haricinde hayat cidden zor o stresler gerilimler hayır aşk vs değil bildiğimiz günlük stresler. Şimdi ben rahatım şükür kimseye birşey yapmadım ahını almadım kırmamaya çalıştım bilmeden kırdıysam Allah affetsin. Ama o ve sizinkiler buyuk ah aldı. Günlük sıkıntılarının yanında bi de bizim ahımız olacak yanlarında. Asıl hayat onlara zor. Olumsuz enerjiye inanıyorum eskilerimizin ah dediğine ben kendim için mutluluğu istiyorum. Onun hayatı nasıl olacak vs ona endeksli bir hayat yaşamak istemiyorum.

O da bişey mi evleniyor benim ki. Aile olacak yuva kuracak çocukları vs olacak. Ben ise böyle işte evde oturuyorum. Belki bu cümleleri üc dört ay önce kursam içim acırdı ama şu an öyle bir şey yok. Kendi yaşamımı düşünüyorum gerçekten günlük huzurlu mutlu hissettiğim zamanlar var ama haricinde hayat cidden zor o stresler gerilimler hayır aşk vs değil bildiğimiz günlük stresler. Şimdi ben rahatım şükür kimseye birşey yapmadım ahını almadım kırmamaya çalıştım bilmeden kırdıysam Allah affetsin. Ama o ve sizinkiler buyuk ah aldı. Günlük sıkıntılarının yanında bi de bizim ahımız olacak yanlarında. Asıl hayat onlara zor. Olumsuz enerjiye inanıyorum eskilerimizin ah dediğine ben kendim için mutluluğu istiyorum. Onun hayatı nasıl olacak vs ona endeksli bir hayat yaşamak istemiyorum.
Bende aynı şekilde ah almadım içim çok rahat o açıdan. Şu an tek istediğim onun kötü olduğunu görmek ama aksine çok mutlu. Görsem rahatlayacağım. Bi de en sevmediğim huyum ama çok kinci bi insanım. Şu an öldüğünü duysam üzülmem öyle bi kin. O duygu beni mahvediyo.

Bende aynı şekilde ah almadım içim çok rahat o açıdan. Şu an tek istediğim onun kötü olduğunu görmek ama aksine çok mutlu. Görsem rahatlayacağım. Bi de en sevmediğim huyum ama çok kinci bi insanım. Şu an öldüğünü duysam üzülmem öyle bi kin. O duygu beni mahvediyo.

Bende kinciyim işte bir seneden beri özellikle dört beş ay önce kendi iyiliğim için kinimi nefretimi atmaya çalıştım. Bu affetme uygulamarı var serbest bırakma filan onlardan yaptım. Affettim dedim uzaklara gönderdim. Kolay olmadı ama şu an içim rahat. Ha başına bişey gelirse aynen senin gibiyim içim buz gibi çünkü. Aslında ona birşey olması degil de hata yaptılar ve bunun karşılığını görmek istiyor insan. Ama bi bakıyorsun o gayet mutlu hayatına devam ediyor işte orda insan takılıyor. Herşeyin bir zamanı var kaderin çarkları yavaş döner. Biz böyle beklentiye girdiğimiz için görmüyoruz. Halbuki kendi hayatımıza devam etsek unutsak etsek kader karşımıza işin sonunu getirecek sadece kendimizi bırakmamız lazım azad etmeliyiz o kin agırlığından..

Bende kinciyim işte bir seneden beri özellikle dört beş ay önce kendi iyiliğim için kinimi nefretimi atmaya çalıştım. Bu affetme uygulamarı var serbest bırakma filan onlardan yaptım. Affettim dedim uzaklara gönderdim. Kolay olmadı ama şu an içim rahat. Ha başına bişey gelirse aynen senin gibiyim içim buz gibi çünkü. Aslında ona birşey olması degil de hata yaptılar ve bunun karşılığını görmek istiyor insan. Ama bi bakıyorsun o gayet mutlu hayatına devam ediyor işte orda insan takılıyor. Herşeyin bir zamanı var kaderin çarkları yavaş döner. Biz böyle beklentiye girdiğimiz için görmüyoruz. Halbuki kendi hayatımıza devam etsek unutsak etsek kader karşımıza işin sonunu getirecek sadece kendimizi bırakmamız lazım azad etmeliyiz o kin agırlığından..
Evet beklentiden dolayı oluyor bence de. Kin giderse hallolur gibi geliyo ama bilmiyorum. Uzakta zaten görme şansım çok düşük. Haber alacağım ortak arkadaslar vardı onlar da ayrıldılar. Beklediğim haber gelse de duymam zaten. O yüzden önümüze bakmak en iyisi galiba. Umarım hepimiz için hayırlısı olur.

benimki de evleniyo canm onumuzde Ki ay bence bunlara takilma ne hali varsa gorsun... Benimde cok canm yandi benimle kurdugu hayalleri onunla devam ediyo bu yaz bizim dugunumuz olacakti hayaller kurardik benim Ki hayallerde kaldi o baskasiyla gerceklestiriyo yani anliycan hepimiz bi sekilde yaraliyiz ama bu yaralari deseleyip durursak hic bi zaman iyilesmez kabuk baglamasina izin ver sende tekrar seveceksin suan bu imkansiz gibi gozuksede asktan yine basin donecek kendini cok yipratma acini yasa fakat gececegini de bil ben oyle yapiyorum kendine izin ver bir baskasi belki de seni daha mutlu edecek bilemezsin Ki :)))))

Günlük tutun çok faydası oluyor zamanın unutturduklarını hatırlıyorsunuz :) Ayrılıktan sonra herifler gözümüzde bir parlar bir değerlenir sanki hint padişahının oğlunu bıraktık. Bugün öyle bir günlüğüme baktım normalde pek okumam eskileri yazar geçerim pcde kayıtlıdır günlüğüm bi de defter olarak var :) Yazmak güzel oluyor ilk baslardan itibaren ilişkiye baktım içime sıkıntı oturdu resmen kendimi ne yerine koymuşum. Saçma bir ilişki olarak başlamış bitmesinden sonraki ben yani şu an ki benle alakam yok o dönemdeki çok aciz bir haldeymişim. İçimi sıkıntı kapladı o zamanlardaki ruh halimi okuyunca. Bir daha kendime bunları yaşatmak istemiyorum hersey daha güzel olacak.

Hersey gecmis gibi artik aklima gelmiyo en sonunda kabullendim ve bitirdim Hersey suan cok guzel tatil yazin gunesin tadini cikariyorum yanlizligima bile takilmiyorum artik kendimle o Kadar mutluyum Ki... Galiba bunda en buyuk pay onunla kontakta olmamam onu hic gormemem artik faceden bakmiyorum bile merak dahi etmiyorum hayatin akisina oyle kaptirdim Ki kendimi... Suan bekledigim ve uzuldugum Tek sey saclarim o dengesizlikle yiprattigim ve kisacik kestirmek zorunda kaldigim... Tekrar uzamasini saglikli olmasini istiyorum... Hoslandigim cocuk gelip gidiyo bi an karmasayla asik mi oluyorum dedim ama hayir ask degil bu sadece hoslanti belki de bana Olan ilgisinden cok hoslandim belki de kalbimin tekrar kipir kipir olmasindan hoslandim fakat bi iliski icin hazir degil gibi hissediyorum kendimi... Daha basarmam gereken o Kadar sey varki bunlari kendime vermeden birisine tekrar kor kutuk baglanmak istemiyorum acikcasi... Karakterim dusuncelerim tamamen yerine oturmadan ne istedigimden emin olmadan birisini hayatima alma riskine giremem.. Acikcasi biraz da korku var galiba kendime bile itiraf edemedigim bisey bu... O lanet iliskiden oyle bi yorgunluk kalmis Ki ustumde hala toparlanamadim hala kendime gelemedim... Hayirlisi dogru zaman geldiginde olur elbet bakalim :) Hayat uzun nasilsa acelemiz yok :)

Back
X