Benim bundan once de iliskilerim olmustu ve bu takip olayi gecmedi bitmedi bi turlu. Sevdiginden veya asik oldugundan degil meraktan oluyor daha cok. Hatta bi tanesini sahte facebook hesabi acip akrabasi gibi eklemistim, dusun icimdeki psikopat ruhlu takipciyi

Simdi o cocuk hala o hesapta ekli ve eskiden her gun (1 sene oncesine kadar) simdilerde de ayda bir iki kez acip bakiyorum. Cocuk umrumda mi? Zerre degil. Ama merak iste..
Bu konuya yazmama sebep olan ex i eskiden takip edip canimi acitiyordum. Sonra her takip edisim bana sucluluk hissi vermeye basladi. Baskasina bi sorumluluk hissettigimden degil, direk kendimi uzdugumden. Bende kendimle anlasma yaptim, 3 gun bakmayacagim dedim 3 gun bakmadim. 1 hafta bakmayacagim dedim bakmadim. Insan habersiz, takipsiz yasamaya alisiyor boyle yapa yapa. Simdilerde hic bakmiyor muyum? Yalan tabii ki bakiyorum. Ama 3-4 gunde bir aklima gelirse. Gercekten bakmaya bakmaya insan unutuyor. Ama bu defa kendimi suclamiyorum, cunku oylesine meraktan oldugunun farkindayim.
Sende kendinle anlasma yaparak once bakmalari azalt, sonra da her baktiginda kendini suclamayi birak derim.