Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Benim içim çok acıyor arkadaşlar.Belki yaşadığım uzun ilişki değil öncenden 2 3 ay tanıdığım sevgili olmadığımız için üzülen insandı, biri iki haftalık ilişki ama.Beni terkeden insana karşı şüphelerim vardı,yakınlaşmanın dozunu abartmıştı ben de sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyordum,son anlarda whatsappta uzun zaman çevrimiçi olmaya başlamıştı,laf soktum,cinsellikle ilgili konuşmamasını istedim.En son ben dışarı çıkıcam eminim gel desem gelmiceksin grşrz dedim ve bana verdiği cevap defol şehitler var senle uğraşamıcam,bi de bunun bahane olmadığını söyleyip beni arayıp saygısızlıkla suçladı.
Araştırdım bi yakını fln yok ölen.Kendimi de sorguluyorum bazı şeyler için ama ben bu insana nasıl haddini bildiririm sizce?

Benim içim çok acıyor arkadaşlar.Belki yaşadığım uzun ilişki değil öncenden 2 3 ay tanıdığım sevgili olmadığımız için üzülen insandı, biri iki haftalık ilişki ama.Beni terkeden insana karşı şüphelerim vardı,yakınlaşmanın dozunu abartmıştı ben de sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyordum,son anlarda whatsappta uzun zaman çevrimiçi olmaya başlamıştı,laf soktum,cinsellikle ilgili konuşmamasını istedim.En son ben dışarı çıkıcam eminim gel desem gelmiceksin grşrz dedim ve bana verdiği cevap defol şehitler var senle uğraşamıcam,bi de bunun bahane olmadığını söyleyip beni arayıp saygısızlıkla suçladı.
Araştırdım bi yakını fln yok ölen.Kendimi de sorguluyorum bazı şeyler için ama ben bu insana nasıl haddini bildiririm sizce?
Ona haddini tüm iletisim yollarini kapatip heryerden silip sanki hic hayatinda olmamis hic tanismamissin gibi davranarak bildirirsin. Sendeki ruh halini biliyorum hirslanip pesimde kossun vs istiyorsun ama o yolun sonu bataklik dahada batarsin dedigimi yap sil git adam gibi birine sans ver sonra bunun icin kaybettigin zamana yanarsin.

Bir ayrilik acisi daha yasiyorum cok sukur:KK70: Performansimda bi eksiklik yok :KK70: Ayni okuz geldi yine oturdu gogsume.

Sende ne var ne yok?

Aynı aynı :D Birinden hoşlandım yahu ne güzel dedim bu sefer uygun yaşı yaşıma mesleği mesleğime uygun. Eh ahlakı vs iyi hoş. Başlamadan bitti flört aşamasında. Aynı öküz senden sonra bana oturdu :p Hani çok bu olmadığını umursadığımdan değil bana önceki yaşadığım acıları hatırlattı ne güzel unuttuydum gene kendime acıma modu bi de iki tane aldatıp giden ve evlenen iki şahıs birinin bebeği oldu resmini gördüm diğeri de doğmak üzere. Yuh ya benleyken nasıllardı sorumsuzun önde gidenleriydi şimdi baba oluyorlar işte o bana koyuyor.

Aynı aynı :KK70: Birinden hoşlandım yahu ne güzel dedim bu sefer uygun yaşı yaşıma mesleği mesleğime uygun. Eh ahlakı vs iyi hoş. Başlamadan bitti flört aşamasında. Aynı öküz senden sonra bana oturdu :p Hani çok bu olmadığını umursadığımdan değil bana önceki yaşadığım acıları hatırlattı ne güzel unuttuydum gene kendime acıma modu bi de iki tane aldatıp giden ve evlenen iki şahıs birinin bebeği oldu resmini gördüm diğeri de doğmak üzere. Yuh ya benleyken nasıllardı sorumsuzun önde gidenleriydi şimdi baba oluyorlar işte o bana koyuyor.

Neee?? Ben bir tanesi evlenmisti biliyordum da, oburu ne ara evlendi de cocugu olacak?? Ay benim bu konuya yazmama sebep olan ex'te baba oldu :D Bi sap gibi biz kaldik yine :D amannn umursamayacagim napalim. Cok dusununce, cok ustunde durunca, isteklerim benden uzaklasiyor gibi

Neee?? Ben bir tanesi evlenmisti biliyordum da, oburu ne ara evlendi de cocugu olacak?? Ay benim bu konuya yazmama sebep olan ex'te baba oldu :KK70: Bi sap gibi biz kaldik yine :KK70: amannn umursamayacagim napalim. Cok dusununce, cok ustunde durunca, isteklerim benden uzaklasiyor gibi

Diğerine de şans vermiştim sonra yapamadım ilgilenmiordu bana inat bir hafta icinde karar alıp evlendi sanırım gerdek gecesi de boş geçmemiş ürünü çıktı ortaya :D Diğer aldatan topicde olma sebebim ise hamile karısı 4 aylık filandır onunda olacak amannnn napim :D

Diğerine de şans vermiştim sonra yapamadım ilgilenmiordu bana inat bir hafta icinde karar alıp evlendi sanırım gerdek gecesi de boş geçmemiş ürünü çıktı ortaya :KK70: Diğer aldatan topicde olma sebebim ise hamile karısı 4 aylık filandır onunda olacak amannnn napim :KK70:

Walla sekerim bir kedim var zaten. olmaza bi kac tane daha alirim :D Yalniz kedili bi kadin olup yasar giderim :D Onlar bana sahip olamadiklari icin kudursunlar. hiiiccc kendimden taviz vermiycem artik.

Selam hanımlar:)
Bir şey sormak istiyorum size
Biri var,seni sevdiğini biliyorsun hareketlerinden belli ediyor bunu
Sen de ona karşı bir şeyler hissediyorsun ama küçükken yasanmış şeyler yüzünden ona güvenemiyorsun
Bir de arkadaş grubu korkutuyor seni
Dalga malzemesi olmaktan korkuyorsun
Hisler olsa bile beraber yapabileceğinizden emin değilsin ama o gözlerine her baktığında da için titriyor
Simdi asil durum şu:)
Ben hic yüz vermiyorum tebessüm bile etmiyorum kalbim kırılır diye
Ama bir yandan da ya benden vazgeçerse diye korkuyorum
Sizce soğur mu benden ,ondan nefret ettiğimi sanar mı
Yıllar önce oyun oynadı benimle hala içimde öfke de var ona karşı
Tam bir duygu yumağı oldum:(

Walla sekerim bir kedim var zaten. olmaza bi kac tane daha alirim :KK70: Yalniz kedili bi kadin olup yasar giderim :KK70: Onlar bana sahip olamadiklari icin kudursunlar. hiiiccc kendimden taviz vermiycem artik.

Kedi ben de hep istiyordum yaa :) Neysei üzüleceğim bi ilişkidense yalnızlık en güzel şey bak kafam rahat gerçi şu an tam rahat degil gene kaşındım acaba ilgi mi duyuyor ilgileniyor mu seviyor mu deyip takıntı yaptım birini sonra gördüm şeyimi gene gitti o da elimden başka birine teklif etti. Napalım kısmet degilse kaçar kısmetse gelir gelene açarız kapımızı :D

Kedi ben de hep istiyordum yaa :) Neysei üzüleceğim bi ilişkidense yalnızlık en güzel şey bak kafam rahat gerçi şu an tam rahat degil gene kaşındım acaba ilgi mi duyuyor ilgileniyor mu seviyor mu deyip takıntı yaptım birini sonra gördüm şeyimi gene gitti o da elimden başka birine teklif etti. Napalım kısmet degilse kaçar kısmetse gelir gelene açarız kapımızı :KK70:

Ya benim artik karsima begenecegim birileri cikmiyor galiba :D spor salonuna gidiyorum orda bile bulamiyorsam, pes :D

Ya benim artik karsima begenecegim birileri cikmiyor galiba :KK70: spor salonuna gidiyorum orda bile bulamiyorsam, pes :KK70:

Spor salonuna gidiyorum hep tombik bayanlar oluyor ortam kısır muhabbeti ortamı oluyor ben oradan yıllar önce kesmiştim ümidimi :D Aynen ya yok hic hani yeni tanışabileceğim bir çevre vs de yok tabi kısmet olduktan sonra çevreyede gerek yokta bilmiyorum böyle durup beklemeklede olmuyor. Sonra diyorum şimdiye kadar uğraştında ne oldu hah en sonuncuda gene uğraştım sanki hiç ders almamışım gibi elimden kaydı gitti çok gerçi acı hissetmedim ama olsun niye üzüleyim ki. Gelecek olan adam gibi gelsin teklif etsin karsılıklı olsun hersey.

Selam kizlar nabersiniz ne günler atlattik beraber ya bi bakayim dedim ne var ne yok :) 3 koca yil gecmis benim exte baba oldu benim hayatimda hala bi gelisme yok ne zormus tekrar bi iliskiye baslamak....

Selam kizlar nabersiniz ne günler atlattik beraber ya bi bakayim dedim ne var ne yok :) 3 koca yil gecmis benim exte baba oldu benim hayatimda hala bi gelisme yok ne zormus tekrar bi iliskiye baslamak....
Benimki de olmak üzere baba ne diyeyim ki hayırlısı herşeyin. Önceden olsa ne üzülürdüm şimdi umrumda degil. Ha gene de ahım çıksın diye bekliyorum gibi ne bileyim :D Yada yok ben mutlu olayım gerisi mühim degil.

Back
X