Başlığa takıldım. Hemen her şeye neden büyü etiketini yapıştırıyorsunuz ki. Ne hocası.. bı sakın olunpara kazanmak için,hocaların %99u atıp tutarlar zaten. Olmasa bile yok demezler ki.. Neyse,Bence bır böceğin,svrisineğin vs kanı olabilir. Ya da hıç çarşafsız yattınızmı döşeğe. Bazen uyurken sivilcenın kanı bile geçebiliyor yastığımıza vs..
=) Konu dışında ama,merak ettm Nerelisiniz ?Böcek felan olamaz parmagimin yarisi kadar bir lekeden bahsediyorum
Biliyorum gülüm o yüzden hocaya gitmedim ya anca para düsünüo burdakiler
Meselede o carsafsiz hic yatmadik ürperdim lekeyi görünce
Duami ettim ama hala üstünde yatiyoruz aklimdan cikmiyor inan cok korktum
Ayipdir söylemesi onunda lekesi var ama dösegin üstünde arada degil bide o lekeden anladim bu lekenin yeni oldugunu cünkü o zaman yikatmisdim dösegin kilifini baska leke yokduYanı çok önceden olmuş bir leke olmadığına emın mısınz... Yanlıs anlamın,hanıı ilk evlendığınız gün vs. acaba bulaşmıs olabilirmi aklıma o geldı.
Kirsehirliyim=) Konu dışında ama,merak ettm Nerelisiniz ?
Ya bence unutmuşta olabilriisniz. İnsanlık hali.. bır de o kan lekesi okadar çabuk çıkmıyor. Sonradan kusuyor tekrar :/ belkıde o,odur.Ayipdir söylemesi onunda lekesi var ama dösegin üstünde arada degil bide o lekeden anladim bu lekenin yeni oldugunu cünkü o zaman yikatmisdim dösegin kilifini baska leke yokdu
Ya bence unutmuşta olabilriisniz. İnsanlık hali.. bır de o kan lekesi okadar çabuk çıkmıyor. Sonradan kusuyor tekrar :/ belkıde o,odur.
InsallahBöyle büyü mü olur siz kendi kendinize vesvese veriyorsunuz sonra işin içinden çıkamazsınız.
İhlas Felak ve Nas surelerini bol bol okuyun Allah'a sığının.
Kafanızdan bunları çıkartın.
Kesinlikle büyü olamaz
Amin gülüm cok saolun icim rahatladisinek kanıdır canım... büyü öyle küçük bir leke sürmeyle yapılmıyor... aleni yerlere yapmazlar allah o yapanları bu işle uğraşanları tez vakitte cazalandırsın dilerim. benimde başıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?