Büyü Bilgisi Olanlar Yardim :S

burcuadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
68
25
88
merhaba hanimlar
Ben iki aylik evliyim
Dün carsaflari degistirirken dösek yüzlerinide yikatim dedim
(Bir büyük dösek degil iki kücük dösek var bi benim tarafimda bide esimin tarafinda)
Iki dösegin arasinda ama tek esimin dösegine degmis bi sekilde kan lekesi buldum
Bizden degdi desem tek onun döseginde var yanyana olmasina ragmen benimkinde yok
Ayrica carsafdada bisey yok sadece dösekde var
Esime anlattim oda süpelendi ama korkmim diye gecistirdi ben korktum diye sildi kani
Yeni sürülmüs olmasi gerek ki kan kurumamis su degince dagildi
Acaba büyümüdür biri bisey mi yapmistir icime korku düstü almanyada oldugum icin allah rizasi icin yardim edecek bi hocada bulamadim
Lütfen biri bi akil versin canlar

Başlığa takıldım. Hemen her şeye neden büyü etiketini yapıştırıyorsunuz ki. Ne hocası.. bı sakın olun :110: para kazanmak için,hocaların %99u atıp tutarlar zaten. Olmasa bile yok demezler ki.. Neyse,Bence bır böceğin,svrisineğin vs kanı olabilir. Ya da hıç çarşafsız yattınızmı döşeğe. Bazen uyurken sivilcenın kanı bile geçebiliyor yastığımıza vs..

Başlığa takıldım. Hemen her şeye neden büyü etiketini yapıştırıyorsunuz ki. Ne hocası.. bı sakın olun :110: para kazanmak için,hocaların %99u atıp tutarlar zaten. Olmasa bile yok demezler ki.. Neyse,Bence bır böceğin,svrisineğin vs kanı olabilir. Ya da hıç çarşafsız yattınızmı döşeğe. Bazen uyurken sivilcenın kanı bile geçebiliyor yastığımıza vs..

Böcek felan olamaz parmagimin yarisi kadar bir lekeden bahsediyorum

Biliyorum gülüm o yüzden hocaya gitmedim ya anca para düsünüo burdakiler
Meselede o carsafsiz hic yatmadik ürperdim lekeyi görünce
Duami ettim ama hala üstünde yatiyoruz aklimdan cikmiyor inan cok korktum

Böcek felan olamaz parmagimin yarisi kadar bir lekeden bahsediyorum

Biliyorum gülüm o yüzden hocaya gitmedim ya anca para düsünüo burdakiler
Meselede o carsafsiz hic yatmadik ürperdim lekeyi görünce
Duami ettim ama hala üstünde yatiyoruz aklimdan cikmiyor inan cok korktum
=) Konu dışında ama,merak ettm Nerelisiniz ?

Yanı çok önceden olmuş bir leke olmadığına emın mısınz... Yanlıs anlamın,hanıı ilk evlendığınız gün vs. acaba bulaşmıs olabilirmi aklıma o geldı.

Yanı çok önceden olmuş bir leke olmadığına emın mısınz... Yanlıs anlamın,hanıı ilk evlendığınız gün vs. acaba bulaşmıs olabilirmi aklıma o geldı.
Ayipdir söylemesi onunda lekesi var ama dösegin üstünde arada degil bide o lekeden anladim bu lekenin yeni oldugunu cünkü o zaman yikatmisdim dösegin kilifini baska leke yokdu

Ayipdir söylemesi onunda lekesi var ama dösegin üstünde arada degil bide o lekeden anladim bu lekenin yeni oldugunu cünkü o zaman yikatmisdim dösegin kilifini baska leke yokdu
Ya bence unutmuşta olabilriisniz. İnsanlık hali.. bır de o kan lekesi okadar çabuk çıkmıyor. Sonradan kusuyor tekrar :/ belkıde o,odur.

Böyle büyü mü olur siz kendi kendinize vesvese veriyorsunuz sonra işin içinden çıkamazsınız.
İhlas Felak ve Nas surelerini bol bol okuyun Allah'a sığının.

Kafanızdan bunları çıkartın.
Kesinlikle büyü olamaz

Böyle büyü mü olur siz kendi kendinize vesvese veriyorsunuz sonra işin içinden çıkamazsınız.
İhlas Felak ve Nas surelerini bol bol okuyun Allah'a sığının.

Kafanızdan bunları çıkartın.
Kesinlikle büyü olamaz
Insallah
Yapiyorum bol bol okuyorum allah razi olsun

sinek kanıdır canım... büyü öyle küçük bir leke sürmeyle yapılmıyor... aleni yerlere yapmazlar allah o yapanları bu işle uğraşanları tez vakitte cazalandırsın dilerim. benimde başıma geldi

sinek kanıdır canım... büyü öyle küçük bir leke sürmeyle yapılmıyor... aleni yerlere yapmazlar allah o yapanları bu işle uğraşanları tez vakitte cazalandırsın dilerim. benimde başıma geldi
Amin gülüm cok saolun icim rahatladi
Anlamiyorum bi insan nasil bu kadar fesat olabilir büyünün sonu felaket olmasina ragmen nasil bunu göze aliyorlar anlamiom

arkadaşlar eşimle birbirimiz çok severek evlendik 2,5 yıllık evliyiz 8 yıllık birlikteliğimiz vardı.son 4-5 ayda evden uzaklaştı beni istemedi resmen git evden dedi.ve ben ailemin evine döndüm.onu çok seviyorum.hemen gidip dava açtı.ailesi beni istemiyordu.sizce aramızda büyü vs var mıdır?

Ben oyle oldugunu sanmıyorum evıne kım gelıp sen gormeden carsafıda kaldırıp dosegıne bısey surecek kı mutlaka gorursun o kadar kurcalayana kadar hem kanı bıseyemı koyup getırcek ve sen gormeden odana gırıp carsafını kaldırıp oraya dokecek bırseyden bulasmıstır korkma o tarz bısey olsa yazılı kagıtlar vb baska bıseylerde bulurdun

Back
X