- Konu Sahibi blackandpink
merhaba kızlar birçoğunuz biliyosunuzdur diğer konumda az çok bahsetmiştim.2 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımda bankacı ben de . bir eğitim seminerinde tanıştık. 2 saat mesafeli ayrı şehirlerde yaşıyoruz. ilişkimiz ilk başladığı günlerde herşey çok güzel ilerliyordu beni çok mutlu ediyordu gereğiden fazla ilgi alaka, yanıma gelebilmek için haftasonlarını iple çekmesi, saatlerce süren telefon görüşmeleri , çok yoğun olduğu zamanlarda bile sadece sesimi duyabilmek için saniyelik aramalar ve biçok şey..
taa ki diğer konumda bahsettiğim benim onun yanına gitmediğim için oluşan sorunlar sırf bu yüzden dir die gittim hatta size de yazdım herşey düzelmişti ama rayına oturdu dedimm taammm ama gelin görin ki son zamanlarda çok ilgisizleşmeye başladı.
gün içerisinde her fırsat bulduğunda beni arayan çocuk şimdi çok nadir arıyor artık telefonuma bakınca seni çok seviyorum mesajlarını göremiyorum, günde 2-3 kere ya konusuyoruz ya daha az bu olanlar dolayısıyla benim sinirlerimi bozuyo ve ona yansıtıyorum aradığı zaman kızıyorum neden bölesin neden değiştin neden eskisi gibi diilsin eğer böle olcaksan ben seni böle istemiyorum diyorum çok detaylara takıldığımı bunların saçma olduğunu öne sürüyo, aramadığı zaman aramıyorum bakalım ne zaman arıcak paşamız die aradığı zaman üste çıkmaya çalısıo sen neden beni aramıyosun hep benden bekliyosun beni artık sevmiyosun dio halbuki aynı şeyleri ben düşünüyorum. yani artık her aramasında tartışıyoruz tartışmayı biriken sinirimden dolayı ben başlatıyorum tabi ama adım dırdırcı ve geçimsiz oluyo
( mesela her haftasonu yanıma gelmek için gün sayardı artık öle bi girişimde bulunmuyo lafını bile etmiyo haftasonu arkadaşlarıyla yaptıkları planları anlatıyo çıldırıyorum bunları söleyince oooffff yine başladık oluyo geçen gece konustuk bana eskisi gibi ilgili değilsin soğudun mu hislerinde mi yanıldın acık acık söle bana net ol diorum nerdden çıkarıyosun öle bi durum olsa ben neden kendimi zorliim ki sana olan ilgimden sevgimden şüphen mi var falan falan ne bu kızlar daha 2 ay olmuş bu hale geldik ileride nasıl olur düşünemiyorum bile ben mı hatalıyım sizce gerçekten çok mu dırdır ediyorum ki acaba 
taa ki diğer konumda bahsettiğim benim onun yanına gitmediğim için oluşan sorunlar sırf bu yüzden dir die gittim hatta size de yazdım herşey düzelmişti ama rayına oturdu dedimm taammm ama gelin görin ki son zamanlarda çok ilgisizleşmeye başladı.