- Konu Sahibi elmalikurabiye
-
Büyü kötü enerji yayar yapılan kişiye, dua etmek ya da güvendiğiniz, iyi birilerine kendinizi okutturmakta fayda var.
Dini konu açmak yasak!
Afedersiniz ama bunun neresi dini konu anlamadım? Nasıl namaz kılınır ya da hacca gidicem diye bir konu açmadım.Belki benzer durumla karşılaşan vardır da,bir yöntem sunar diye yazdım.En fazla biri çıkıp şu duaları filan oku diyecek.Bunda bu uyarıyı size yazdıracak kadar bir kötülük göremedim.
Dini konu açmak yasak!
Afedersiniz ama bunun neresi dini konu anlamadım? Nasıl namaz kılınır ya da hacca gidicem diye bir konu açmadım.Belki benzer durumla karşılaşan vardır da,bir yöntem sunar diye yazdım.En fazla biri çıkıp şu duaları filan oku diyecek.Bunda bu uyarıyı size yazdıracak kadar bir kötülük göremedim.
Sen admin falan mısın arkadaşım dini konu açmak yasak yazmışsın sanki büyünün dinle bi alakası varmış gibi!!..
Valla hanımefendi bunu ben değil yöneticiler söylüyor.
Din çok kapsamlı bir konu.
Sadece namazdan ve hacdan oluşmuyor.
Derdinizi bana değil yöneticilere söyleyin.
Dini konu yazmam için admin olmam gerekiyor da ben mi bilmiyorum? :26:
Sizce büyünün ne ile alakası var?
Ekonomi? Siyaset? Magazin? Politika? :44:
Madem öyle uyarıyı bırak da adminler,yöneticiler yapsın.
Evet din çok kapsamlı bir konu,ama büyünün din de yeri yoktur.Büyü insanların dini alet ederek kötü niyetleri veya iyi niyetleri için kullanılan bir araç,bu kadar.Şimdi burada bunun tartışmasını yapmayalım,ama dediğim gibi derdimi yöneticilere anlatmamı istiyorsanız;uyarıyı da onların yapmasına izin verirsiniz ya da bir kk üyesi olarak daha nazik bir tavırla yazabilirsiniz.Sanki sitenin sahibi gibi bir uslupla yaklaşarak değil.İyi akşamlar.
bence büyünün hiçbir konuyla alakası yok çünkü öyle bişi yok...hele büyü yapanın büyüye inananın dinde de yeri yok..o yüzden dinle alakası yok yazdım hassas bi konu sonuçta kusura bakma sana sert çıkmışım biraz..
bence büyünün hiçbir konuyla alakası yok çünkü öyle bişi yok...hele büyü yapanın büyüye inananın dinde de yeri yok..o yüzden dinle alakası yok yazdım hassas bi konu sonuçta kusura bakma sana sert çıkmışım biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?