- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi _donukpudra_
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dede senin dedeyi döver misaliBaşka bi cinci hoca getir eve kapışsınlar. Aduuketttt![]()
Çiyan dediğiniz gerçekmi yani ne yaptınizİyi geceler herkese. Gecenin bir vakti böyle bir konu açmak istemezdim ama demin yaşadığım şeyden dolayı sormak istedim.
Az önce mutfağa indiğimde her yeri kurt bastığını gördüm. Ve ayrıca mutfağımızda koskoca bir çiyan vardı. İşin garip tarafı bu olaydan 1 saat önce her yer mis gibiydi. Çöpten kurt atmış olsa salona koridora nasıl gider?
Büyüyle bağdaştırmamın sebebi de; dedem büyü yapar. Daha dün(çarşamba günü) öğlen telefonda birisine 'ben cuma günü başlarım, 21 gün içinde sol kolu kırılacak sen merak etme' dedi. Ve daha önce de birilerine büyü yaptığını biliyoruz. Bizimle alakası ne derseniz; babamdan başka bakan çocuğu yok ve babam çok sakin ve saygılı birisidir. Babamı sürekli ezmeye, elinde çevirmeye çalışır. Bize evimizde hükmetmeye çalışır. Biz de ona boyun eğmediğimiz için sürekli sinir olur. Bizi sevmediğini biliyoruz ve bize de büyü yapıyor olmasından şüpheleniyoruz zaten. Sizce bu olayın büyüyle alakası var mıdır?
Bence halüsinasyon gördün sen. Sonra kurtcuklar nasıl kayboldu?İyi geceler herkese. Gecenin bir vakti böyle bir konu açmak istemezdim ama demin yaşadığım şeyden dolayı sormak istedim.
Az önce mutfağa indiğimde her yeri kurt bastığını gördüm. Ve ayrıca mutfağımızda koskoca bir çiyan vardı. İşin garip tarafı bu olaydan 1 saat önce her yer mis gibiydi. Çöpten kurt atmış olsa salona koridora nasıl gider?
Büyüyle bağdaştırmamın sebebi de; dedem büyü yapar. Daha dün(çarşamba günü) öğlen telefonda birisine 'ben cuma günü başlarım, 21 gün içinde sol kolu kırılacak sen merak etme' dedi. Ve daha önce de birilerine büyü yaptığını biliyoruz. Bizimle alakası ne derseniz; babamdan başka bakan çocuğu yok ve babam çok sakin ve saygılı birisidir. Babamı sürekli ezmeye, elinde çevirmeye çalışır. Bize evimizde hükmetmeye çalışır. Biz de ona boyun eğmediğimiz için sürekli sinir olur. Bizi sevmediğini biliyoruz ve bize de büyü yapıyor olmasından şüpheleniyoruz zaten. Sizce bu olayın büyüyle alakası var mıdır?
Sorumun cevabı buradaymış!Hayır erkek kardeşimi de uyandırdım zaten. Birlikte temizledik.
İyi ki konuyu sabahin 4unde okumamisim
Kara dedeler olayi gibi
Ay tırsınç![]()
Bir gece değişik bir şekilde konuşarak Samara tarzı dedenin odasına gir bakalım ne oluyor? Kolaysa yapsın büyü bakalım bir daha.
Iyi barinmis bu konu burda.. Genelde acildigi gibi kapanir 1 yorum alamadanGerci sabahin 4une dogru acinca normal, yoneticiler denk gelememistir..
Inancinizi bilemiyorum ama bol bol Felak Nas, Ayetelkursi, Fatiha Ihlas okuyun konu sahibi..
Çıkıyor da milyonlarca derken bira abartı var yani belli ki kiraz kurtlanmış
Bunlar olağan mı bu durumlarda?Başına bu tür olaylar gelmiş biri olarak söylüyorum , bu konularla ilgili güvenilir birini bulmanız lazım....
Yatak odalarına giremiyor da diğer yerleri bugün irdeleyeceğim.Evet konu kapanmadan bende yaziyim.
Simdi kesinlikle evin heryerine bak özellikle babanin odasina ve dedeni mutfaga yaklastirma. Madem basindan atamican ki kovmada sanada bisey yapmasin heryere bak ve iyi bir hocaya git ev icin size muska yazsin bol bol oku dedeni gördükce oku nas felak ihlasi inanarak oku ama.. Yinede mümkün oldukca uzak durmaya calisin derim Allah yardimciniz olsun böyle insanlar malesef herseyi yapar sana kizar o anlik sana biseyler yapar o yüzden hem dikkatli hemde temkinli olmaya bak
Bize kalsa biz de tutmayacaz da babam...Buyuyu muyuyu bilemem de millete kotuluk dusunen ve ona sebep olan dedeyi ben evde tutmazdim sahsen.
Buyu mudur bilemem ama ben olsam o dedenin gozunun icine baka baka, hatta hafiften uzerine giderek felak nas okurdum.
Süt veriyoruz. Çünkü yavru daha ve sürekli beslenmek istiyor. Yok bugün gelsin de bir konuşacam zaten.Gecenin 3'unde köpeğe su mu veriyorsunuz?
Kurtları toplayıp "dede bunlar senin mi?" diye sorun bence. Zira anlatımınıza göre bunu bilecek tek kişi dedeniz.
Evet. Kardeşim öldürdü. Ben mümkün değil ona dokunamam ki.Çiyan dediğiniz gerçekmi yani ne yaptıniz
Keşke :)Ben yönetim olsam İP adresinizden dedenizi ihbar ederim.
İfrit oluyorum dedeniz gibi yatacak yeri olmayanlara.
Kardeşimle temizledik.Bence halüsinasyon gördün sen. Sonra kurtcuklar nasıl kayboldu?
Bizim evde oldu.Dediğin olay dedenle yaşadığın evde olduysa büyük ihtimalle dedene musallat olanlar sizi korkutmak için yapmışlar. Birebir yaşayan insanlardan duyduklarimdan söyleyebilirim ki size de musallat olmuşlar. Çünkü o insanların evine gittiğimde benide korkutmaya çalışıyorlar yada konuştuğumda çok şahit oldum. Onlarda falla uğraşan insanlar bide