Büyü olayı yaşayan oldu mu? Bunların büyüyle alakası olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyü filan değilde...

Sen git kurtçuk murtcuk ne bulursan topla...deden yerde yatarken yüzüne dök hepsini...sonra kac.

Sonrada ahhhhh dede... senin 3 harfliler coşdu de...

Bu tip şeyleri hergün yap dedene... yatagina ölü Fare koy... benim 3 harflim acemi daha dersin

Dedeni iyice soğut bu işlerden

Ben müslüman değilim herhalde ondan tutmuyor bana büyü :)
Yalnız büyü sadece Müslümanlıkla ilgili bir durum değil. Paganlar var mesela Müslümanlıkla uzaktan yakından alakalıları yok ama büyüyü biliyorlar. Druidler var. Yahudilikte de var diye biliyorum. Hatta İbranice büyü dilidir derler. Enerji meselesi bence. O açıdan inanlara daha fazla tutuyor olabilir.

Evin yeni olmasi çöpün kurtlanmayacagi anlamına gelmez.Ha eğer siz büyü olduğuna eminim diyorsanız neden konu açtınız onuda anlamadım.
Karşıt fikre saygınız olmadığı gibi "haddinize degil"diyerek hakaret ediyorsunuz. İlginç valla..)
Evet haddinize değil. ;) Siz bizim temizliğimize dil uzatırken hakaret etmiyorsunuz çünkü. Bu olay da bana göre fazla ilginç. :) Ve ev yeni çöp kurtlanmaz diyerek ikisini ortak cümle yapmadım. Çöp kurtlanamaz demedim.Her şeye dikkat edilen bir yerde o ihtimal daha düşüktür. Siz anlamak istediğiniz yönde ilerleyin :) Eminim de demedim. İlginç :)

Büyü filan değilde...

Sen git kurtçuk murtcuk ne bulursan topla...deden yerde yatarken yüzüne dök hepsini...sonra kac.

Sonrada ahhhhh dede... senin 3 harfliler coşdu de...

Bu tip şeyleri hergün yap dedene... yatagina ölü Fare koy... benim 3 harflim acemi daha dersin

Dedeni iyice soğut bu işlerden
İyi fikir. Denemeye dener bence.

Evet haddinize değil. :KK66: Siz bizim temizliğimize dil uzatırken hakaret etmiyorsunuz çünkü. Bu olay da bana göre fazla ilginç. :) Ve ev yeni çöp kurtlanmaz diyerek ikisini ortak cümle yapmadım. Çöp kurtlanamaz demedim.Her şeye dikkat edilen bir yerde o ihtimal daha düşüktür. Siz anlamak istediğiniz yönde ilerleyin :) Eminim de demedim. İlginç :)
Geçen günde mutfak perdesinde hayvan dışkısı görüp olayı büyüye bağlayan bir hanım vardı burda..ilginç bir şekilde sizde olayın büyü olduğuna eminsiniz.çöpün kurtlanma ihtimali çok düşük yani..peki temiz titiz devam edin siz hadi bye :-)

Yalnız büyü sadece Müslümanlıkla ilgili bir durum değil. Paganlar var mesela Müslümanlıkla uzaktan yakından alakalıları yok ama büyüyü biliyorlar. Druidler var. Yahudilikte de var diye biliyorum. Hatta İbranice büyü dilidir derler. Enerji meselesi bence. O açıdan inanlara daha fazla tutuyor olabilir.

Evet çok kadim bir kültürel olay gerçekten.
Fakat herhangi bir dini takip etmiyorum. O tür eğlenceler, din ritüelleri, aşırı adanmışlık, teslimiyet duygularım bu yüzden yok. Daha çok dışardan analiz etmeye yönelik olduğumdan enerjim nötr :)

Ne diyim gözümle tecrübe etmem lazım çok ilginç bir olay çünkü :)

Geçen günde mutfak perdesinde hayvan dışkısı görüp olayı büyüye bağlayan bir hanım vardı burda..ilginç bir şekilde sizde olayın büyü olduğuna eminsiniz.çöpün kurtlanma ihtimali çok düşük yani..peki temiz titiz devam edin siz hadi bye :-)

Algıda sorun. Hmm :)))) Yazık. :) Çöpün kurtlanma ihtimali düşük ve bundan emin değilim. Hani üstüne basa basa söylüyorum ama anlayamıyorlar. ;) Ama bazı şeylerden eminim. Yazık yine :* :)

Algıda sorun. Hmm :)))) Yazık. :) Çöpün kurtlanma ihtimali düşük ve bundan emin değilim. Hani üstüne basa basa söylüyorum ama anlayamıyorlar. :KK66: Ama bazı şeylerden eminim. Yazık yine :* :)
Kesinlikle büyü diyorum işte kesin yani.algıda sorun yok yani..yüzde yüz büyüdür.
Bende örümcek gördüm az önce evde.bir iki tane de sinek var.Birilerinin büyü yapmış olabilecgini düşünüyorum.Bazı şeylerden eminim.

Üç beş haşere yüzünden yaşlı başlı adamın da ne gunahına girdiniz ha.

Aynen... adam kesin Alzheimer hastasi...
Veya demenz hastasi... kendi kendine konusuyor... bunlarda cin peri sanıyor.

Annem hemşire olarak yaşlılara bakiyordu. Hepsinin kafasi gelip gidiyor ve ölülerle filan sohbet ediyorlardi...

Ay... baya güldüm demekki yaşlı almanlar hep büyü yapıyormuş

Kesinlikle büyü diyorum işte kesin yani.algıda sorun yok yani..yüzde yüz büyüdür.
Bende örümcek gördüm az önce evde.bir iki tane de sinek var.Birilerinin büyü yapmış olabilecgini düşünüyorum.Bazı şeylerden eminim.

Algıda ve psikolojide sorun. :) Çıldırıyordu. :)

Aynen... adam kesin Alzheimer hastasi...
Veya demenz hastasi... kendi kendine konusuyor... bunlarda cin peri sanıyor.

Annem hemşire olarak yaşlılara bakiyordu. Hepsinin kafasi gelip gidiyor ve ölülerle filan sohbet ediyorlardi...

Ay... baya güldüm demekki yaşlı almanlar hep büyü yapıyormuş
Bir sorunu yok emin olabilirsiniz ;)

Algıda ve psikolojide sorun. :) Çıldırıyordu. :)
Bugünlük eglenceniz bittiyse konunuz birazdan kapanır merak etmeyin.Yasak çünkü büyü filan.
Kıyıda köşede kurt kaldıysa devam edin temizlemeye öyle kolay gitmez o minik yaratıklar..igggghh iğrenç

Bir sorunu yok emin olabilirsiniz :KK66:
sorunu şimdi yok olabilir ama dedeniz elden ayaktan düşmeye başlarsa gücü de düşecek her taraf büyü olacak.bir şekilde uzaklaştırmak lazım bu işlerden onu yoksa olan size de olacak.büyü olsun olmasın.evde olan böyle şeyleri hep büyü olarak da nitelendireceksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X