Büyü var mı sizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

avcasya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
150
32
13
29
Kızlar öncelikle merhaba biraz uzun olacak ama Allah icin okuyun cok kötüyüm
benim soracağım seyler var size bilen biri yardım ederse cok mutlu olurum
Ben 12 senelik evliyim bu sure zarfında esinle cok kavga tartısma yasadık taki Bi sene oncesinenkadar buyu olacağına dair hic suphe duymadım biz Bi olay yasadık esim gece calışan birisi ve hep benden süphe ederdi durup dururken kavga ederdik bu sene iyice arttı tartısmalarımız cok seviyoruz birbirimizi ama en ufak bisey uzayıp tartısma oluyordu sonra biz kafe actık ben durup dururken aglama krizlerine kıskanclık krizlerine giriyordum birgun esim biseyden suphelenmis ve geceevde yatak odasında ses kaydı Almış ses kaydında konusmalar var sapık supuk ama benden Baska kimse yok odada ve cinsel ilişkiye giriyormus gibi sesler var benim ses kaydından haberim yok ıkı gun sonra ogrenıyorım. esim benden biranda sogumaya basmadı ne oldu anlamadım en son bana gel dinle bunlar be dedi kulaklığı taktım dinliyorum sok oldum yanındaki kim demeye başladı seni keserim oldururum fln demeye başladı aglyorum yalvarıyorum yok bisey bende bilmiyorum bu sesleri diyorum inanmıyor Bi kac gun boyle kavga ettik sonra esim evde kaldığı gun gene benden habersiz ses kaydı acmış ve gene benzer seyler bize ait olmayan iki ses biz birlikte oluyoruz bizim hakkımızda yorum yapıyorlar erkek sesi var o diyorki ( of be kadına bak) sonra yanındaki ona (sus) diyor biz oan donduk kaldık ev bulalım hemen cıkalım dedik sonra bilen birine anlattım hocaya kadın bana size ayırma büyüsü yapılmış yada evde üc harfliler var dedi hocanın dediklerini uyguladık eve Bi huzur Bi rahatlama geldi ama suan gene aynı seyler yasıyoruz kavga fln dun Bi hoca gordum diyorki yatmadan once 21 tane Kevser suresi okuyun sag tarafa yarın gece açAllah size kimin büyü yaptığını nereye koyduğunu gostercek diyor ıkı gundur okuyorum iki gundur kaynanam ve gorunce ruyama giriyor tartısıyoruz ruyamda gorumcemi yatak odanda esyalarımı karıştırırken gordum ruyamda bu ne anlama geliyor lutfenn yardım edim büyümü var üzerimizde

Kahkaha attım. Of be kadına bak

Ya komşudan ses duyuyorsunuz ya sizi gözetleyen birileri var ya da karı koca acil psikiyatri kliniğine…
Cinlerin öyle bişey demeyecegi kesin bencede bana biraz mantıksız geldi açıkçası konu çok supheleniyorsa evde Kur'an açsın bence ama ben size aşırı katılıyorum

Ya atılır da bu kadar atılmaz.diyelim ki konu gerçek evde olmayınca ses kaydı almak nasıl bir manyakliktir.bence adam da sizde Şizofren siniz.en az 10 saat ses kaydı alınmaz alinsada dinlenmez.bence siz bı boşanma davası açın kesinlikle.insaAllh çocuk yapmazsınız

Vardır elbette

Kocan seni boşamak için yol yapıyor. Seni tırlatmaya çalışıyor.

Mune çözer bu işi.

Sevilmediğinizi istenmediğinizi kabul etmek yerine doğa üstü ihtimallere daha sıcak bakmanız sağlıklı değil,şunu kabul edin insanlar eşleri tarafından sevilmeyebilir bir süre sonra o ilişki tek taraflı bitebilir ayrılabilirsiniz,kendi iradesi ile sizi karalayıp suçlayıp etrafta aldatılan erkek olarak madur mutsuz teselliye ihtiyacı olan gariban bir adam olarak gezecek ve siz hala büyü varmı diyorsunuz gerçeği görmek yerine,adam ses kaydı aldım diyor siz adamın biriyle gece yarısı sevişmediyseniz o kayıt eşinizin oyunu bundan başka ihtimal varmı sizce?o zaman neden bu adamın size oyun oynayıp iftira attığı bir durumu zihninizde aklamaya çalışıyorsunuz?sizce siz mantıklı düşünebiliyormusunuz şuanda?adam sizden ayrılmak istiyor öldürürüm diye korkutup kaçırmak istiyor,kocası aldatınca kadın büyü yapmış,ayrılmak isteyince büyü yapmışlar,kavga edince büyü yapmışlar,adam ayrılmak isteyince büyü yapmışlar....ama kimse demiyorki benim kocam çapsız karaktersiz,hep masum hep kurban bu türk erkekleri,yol verin gitsin ne uğraşıyorsunuz ha gerçekten büyüye inanan varsa hacı hoca birtek onlara çalışmıyor ya gidin karşı bir büyü yaptırın diğer büyüyü bozdurun madem gerçekten büyü var bu kadar etkili bu kadar etkiliyor hayatları sizde yaptırın yoluna dönsün hayatınız.

Ses cihazı ne demek ya böyle saçmalık olur mu?
Hani kimse yoktu yatak odasında ama sanki birlikte olma sesi geliyordu. Eee adam nasıl inandi. Size sormuş ya kimse yoktu vs demssnz nasıl inandi.
Ya sen kocani delirtmeye calisiyorsun ya kocan seni bu ses olaylarını ikinizden biri yapiyor

Evinizi sirke ile silin para almayan gerçek bi hocaya gidin lütfen

Kocan ruh hastası değil cinler suçlu ndmdkdjd Kocan cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor konunun büyüsü burada. Ya komşuları çekip duruyosunuz ya da adam seni boşasın diye garip kayıtlar çekip seni kekliyo.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…