Büyü var mı sizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadasım sen manyak mısın ben yasadım seye cocum uretmek istiyorum simdi inanmıyorsun ama dilerim bizim sınandıgımız seyle sınanmazsın
Sınanmam çünkü aklım başımda çok şükür.
Çözüm çok basit. Psikiyatri kliniğinde yatarak tedavi olacaksınız.
Cinlerin sesini kayda aldığını düşünen, kocasına lüzumlu lüzumsuz yalan söyleyen, kayınvalide ile görümceye iftira atan biri bana manyak mısın diyor.
Mune arkadaşın okunup üflenmesi gerekiyor.

Bisey demiyorum ama bu konuda cok gunahıma girdin benim

Sizden önce kim oturuyormuş o evde bilgi
Ve vefatları ne şekilde olmuş bilginiz var mı?

Bisey demiyorum ama bu konuda cok gunahıma girdin benim
Ben sadece psikolojisi bozuk birine tedavi tavsiye ettim. Bıktık sizin cehaletinizden. Bir de iki de bir Allah demeyin tüylerim diken diken oluyor. Siz kim Allah"ın adını ağzına almak kim.
Şirk var
İftira var
Yalan dolan var
Hala Allah diyorsunuz, yazıklar olsun.

Ev sahibi kendi oturmus sonra esi olunce antalyaya tasınmıs
Yatalak Bi kızı varmıs biz onceden catı katıbdaydık sonra 1. Kata tasındık burda ev sahibinin esyalsrı vardı onları catıya tasındık biz oturduk buraya

Arkadasım ne dıyorsun sen ya ben namazımda kılıyorum kuranımıda okuyorum yaptığım seyler icin tövbemıde ettim Allaha şükür aklımda basımda

2 dk eğlenelim yaa yapmayın şunu

Arkadasım ne dıyorsun sen ya ben namazımda kılıyorum kuranımıda okuyorum yaptığım seyler icin tövbemıde ettim Allaha şükür aklımda basımda
Napmıştın mesela?

Bi kere garip sesler duyduğumuz icin her odada denemek istedim acaba yanlışlık varmış bizmi kafada kuruyoruz faln diye emin olmak İcin
Bütün eve kamera koyun, içinizde şüphe kalmasın.
Hem cinleri çekip yayınlarsanız izlenme rekorları kırar, paraya para demez servet sahibi olursunuz.

O dediğiniz ibadetleri siz yapabilirsiniz ama kabul edilip edilmeyeceğini Allah bilir.
Kaldı ki namaz kılan biri kötülüğe bulaşmaz, bulaşamaz. Rüyamda gördüm diye kayınvalideye görümceye iftira atıyorsunuz. E bu kul hakkı, ne olacak?
Okuduğunuz kuran'ı da zaten anlayarak okusanız gelip burada abuk sabuk şeyler anlatmazsınız. Ena inna, ben kuran okudum.
Banlanmak istemiyorum o yüzden ne haliniz varsa görün.

Kocan seni delirtip hastaneye yatırtacak, sonra akıl hastalığı sebebiyle tek celsede boşanacak. Bakınca bu daha büyük ihtimal.
Arkadasım biz borcla dykkan actık bir dunya kredi cektik sonra odeyemedik dukkan benim uzerime esime haciz gelecek oldu dykkan elden gitmesin diye esimle anlasmalı boşanma yasadık ama ayrı Degildik bırakacak olan adam ozaman bırakırdı tek Bi yanlısı bile olmadı onun bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…