Büyü var mı sizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha da geriye gidiyor demek ki.

Büyü vs değil de, aslında ben detaya girmek istemiyorum.

Size söyleyebileceğim tek şey, o evden acil olarak çıkmanızdır.
Anlatırsan sevınırım arkadasım

Borcunuz bitti mi şimdi? Adamın üstündeki haciz duruyo mu?

Yaptım arkadasım o ara bıkac ay rahatlama oldu simdi gene aramızda sogukluk tartısma vs oluyor arada
Bırak bu işleriii, inan o hoca dediklerinin altından neler çıkıyor, benimki gerçekti diye kendini inandirma

Sizde aynı sekilde oyle ne diyim size. sende beni tanımadan etmeden dinsiz psikopat yaptın bu da senin bana karsı yaptığın Bi iftira ve kul hakkı

Ay siz bir de fal mı bakıyorsunuz? E siz kendinize baksaydınız ya. Dükkan batacak mı çıkacak mı? Üstümdeki büyüyü cadı kaynanam mı yaptı diye.

Bu ülkenin insanını büyü , cin , peri ile aldatmak ne kadar kolay ya gerçekten hala mı diyorsun.
Cehalet paçalardan akıyor ve ileri gideceğine hep geri gidiyor. 1900'lü yıllarla 2000'li yıllar arasında tek fark var oda sayı. Hala kafalar aynı kafa , hala hayatlar aynı hayatlar.
İleri gitmek isteyeni geri çekmede bonusu.

Töbe estağfurullah bu kadar şirkin içinde iyi nefes alabiliyoruz.

Bitmedi demeye calısıyoruz sımdılık haciz kararı yok zaten Bi ay bosanmıs sekilde durduk sonra dayanamadık ayrı kalmaya ne olursa olsun dedik nıkah yaptık tekrar

Bitmedi demeye calısıyoruz sımdılık haciz kararı yok zaten Bi ay bosanmıs sekilde durduk sonra dayanamadık ayrı kalmaya ne olursa olsun dedik nıkah yaptık tekrar
Demek ki hala nikah var ortada. Üstünüze bir dükkan da var. Haciz de yok. Bu işi iyi düşünün. Güvenmeyin bu adama bu kadar.

Büyü vb içerikli konular yasaktır.
Bu arada bazı düzeltmeler yapmak zorundayım, Allah yukarıda değildir size şah damarınızdan bile yakındır ve her yerdedir.
Cinler vardır büyü de vardır ama sizinki ne cin ne büyü, cin kimseye musallat olmaz, son bir nokta fal bakmayın, kayınvalide görümcenizden kaynaklı bir şey yok, baktığınız fallar kötü enerjiyi üzerinize çeker, illa adının önünde hoca sıfatı olan birinin söylemesine lüzum yok, kendiniz her gün bir ayet okusanız iç huzurunuz yerine gelir zaten.

Son olarak lütfen psikolojik destek alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…