büyü

Konu kapanır. Yine de şunu söyleyeyim abdestsiz yatmazsan Felak nas ihlas ayetel Kürsi dualarını okursan hic birşey olmaz. Allah izin vermedikçe kimse sana bir kötülük yapamaz bunu unutma Allah'a sığın ve güven.

Evet kadının öyle demesi sizin bilinçaltınıza öyle bir girmiş ki habire kötü rüya görüyorsunuz.
Öyle bi özelliği olsaydı baştan dilini bağlardı :)
İnanmayın böyle şeylere.

Hiç de saçma değil. Tam da olması gerektiği gibi.
Burada hamile olanlar, evde tek yaşayanlar, bu tarz konulardan etkilenenler olabilir.
Çok saçma geldiyse başka bir sitede bir konu açıp orada sorabilirsin
Başlık belli sonuçta değil mi korkacak olan açıp okumasın o zaman böyle bir konuyu da ilk açan ben değilim. Konuyu nereye açıp acmayacagim da seni asla ilgilendirmez o aklını kendine kullan hadiii

Hala böyle şeylere inananlar var mı ya.Tamam bir inancım var benim de kendime göre,ama bu akıl sınırlarını aşan bir düşünme şekli.

Başlık belli sonuçta değil mi korkacak olan açıp okumasın o zaman böyle bir konuyu da ilk açan ben değilim. Konuyu nereye açıp acmayacagim da seni asla ilgilendirmez o aklını kendine kullan hadiii

Aklımı kendime de başkasına da kullanabiliyorum ama sen belli ki kedine bile yetiremiyorsun.
Sadece konu başlığıyla olmuyor bu işler demek ki. Yabi bir bildikleri var ki yasakladılar. Sitenin kuralı bu. Saçma falan diyerek bana neden sataşıyorsun acaba?
Mune bi bakar mısın?

Aklımı kendime de başkasına da kullanabiliyorum ama sen belli ki kedine bile yetiremiyorsun.
Sitenin kuralı bu. Saçma falan diyerek bana neden sataşıyorsun acaba?
Mune bi bakar mısın?
Evet çok belli aklını kullanabildigin. Istersen sen verdiğin cevaba bir bak ondan sonra kim sataşmış gör. Saçma olmadığını düşünmenin nedenlerini insan gibi söyleyebilseydin eğer bu tartışma olmazdı. Mümkünse başkalarına kullanma sana bile zor yetiyor belli ki.

Açtığın konunun saçmalığından belli akıl seviyen. Üye olurken de mi okumadın kuralları?
Neyse tatlım, hadi uyu sen biraz istersen :)
Ben ilk yorumda sana kötü bir şey demedim. Saçma demişsin ben de nedenini yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…