- 22 Aralık 2017
- 240
- 177
- 53
- Konu Sahibi nilsumnill
-
Neden yasak ya ne saçmaBu tarz konular yasak olduğu için konunuz birazdan kapanır.
Ya valla kadın yapıştı resmenAy kadinin boyle gucleri varsa adrinayi alsin ogluna vizyon yok hic
SağolKonu kapanır. Yine de şunu söyleyeyim abdestsiz yatmazsan Felak nas ihlas ayetel Kürsi dualarını okursan hic birşey olmaz. Allah izin vermedikçe kimse sana bir kötülük yapamaz bunu unutma Allah'a sığın ve güven.
Hiç de saçma değil. Tam da olması gerektiği gibi.Neden yasak ya ne saçma
Başlık belli sonuçta değil mi korkacak olan açıp okumasın o zaman böyle bir konuyu da ilk açan ben değilim. Konuyu nereye açıp acmayacagim da seni asla ilgilendirmez o aklını kendine kullan hadiiiHiç de saçma değil. Tam da olması gerektiği gibi.
Burada hamile olanlar, evde tek yaşayanlar, bu tarz konulardan etkilenenler olabilir.
Çok saçma geldiyse başka bir sitede bir konu açıp orada sorabilirsin
Bilmiyorum canım artık her şeyi düşünür oldum yaEvet kadının öyle demesi sizin bilinçaltınıza öyle bir girmiş ki habire kötü rüya görüyorsunuz.
Öyle bi özelliği olsaydı baştan dilini bağlardı :)
İnanmayın böyle şeylere.
Başlık belli sonuçta değil mi korkacak olan açıp okumasın o zaman böyle bir konuyu da ilk açan ben değilim. Konuyu nereye açıp acmayacagim da seni asla ilgilendirmez o aklını kendine kullan hadiii
Evet çok belli aklını kullanabildigin. Istersen sen verdiğin cevaba bir bak ondan sonra kim sataşmış gör. Saçma olmadığını düşünmenin nedenlerini insan gibi söyleyebilseydin eğer bu tartışma olmazdı. Mümkünse başkalarına kullanma sana bile zor yetiyor belli ki.Aklımı kendime de başkasına da kullanabiliyorum ama sen belli ki kedine bile yetiremiyorsun.
Sitenin kuralı bu. Saçma falan diyerek bana neden sataşıyorsun acaba?
Mune bi bakar mısın?
Açtığın konunun saçmalığından belli akıl seviyen. Üye olurken de mi okumadın kuralları?Evet çok belli aklını kullanabildigin. Istersen sen verdiğin cevaba bir bak ondan sonra kim sataşmış gör. Saçma olmadığını düşünmenin nedenlerini insan gibi söyleyebilseydin eğer bu tartışma olmazdı. Mümkünse başkalarına kullanma sana bile zor yetiyor belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?