Büyü...

Ahaha benim annem ilkokulda düşen süt dişimi ilerde müdür olayım diye okula gelip müdürün odasına atmıştı :KK70: :KK70: belki hamile kalmak isteyen biri bu niyetle yeni doğum yaptığınız için sizin odanıza atmıştır hemen kötü düşünmeyin:)

Ay sen çok yaşa emi...:)))

Gül gül gece 2... kız yapma böyle :)))
Müdür oldun mu bari :)))

Mune Mune kuralları konu açarken üyelerin önizleme modulunden versek...
Acaba diyorum gelisme kaydedilebilir mi? :) Herkes etiketlemis ilkokul öğrencisi modunda :)) Eksik kalmayalim.. Sabah görünce " gece yine olaylı geçmiş " diyecek :)))

Son düzenleme:
Çok komik ya yasak konular açıldığında hep bir ağızdan bu konular yasak sonra herkes tek tek muneyi etiketlio falan 1 kisi diyince konu sahibi anlamiyor sanki küçükken sınıf baskani öğretmene birini şikayet ederken herks tek tek tekrarlardi aynı şikayeti ona benzetyrm bu durumu yazmadan gecmeym dedm:halay:
Yorumlari okurken benimde dikkatimi cekti.
Valla ben insanlardan herseyi beklerim evi sirkeli suyla iyice sil icin rahat etsin. Esyalarinida yikarken bir muddet sirke ekle azicik.

Bencede...
Ogle insanlar var ki, hacilardan hocalardan beri gelmiyorlar. ALLAH islah etsin.
Ben buyuye inanirim...
Peygamber efendimize yapilmis.
Buyu var ne irtacagla ne eski donemle alakasi yok. Yani donemsel birsey degil. Var olan hic birsey donemsel olmazki. Birsey varsa vardir ve hep olacaktir.

Konuya donersem
InsaALLAH oyle birsey degildir. Ama hersey olabilir. Dişlerin ortalikta dolasmasi hic normal degil. Kim.disini atarki oralara :)

dişleri dökülsün büyüsüyse demek ki :KK51:

Evden birinin disi olabilir:)
Icinizin rahat etmeis acisindna evi sirkeli suyla silin dua okuyun.

Turkiye'de kadinlarin yarisi cahil birakilmis istatistiklere gore.
Hemcinslerim ustunuzden cehaleti silkip atmazsaniz iste boyle olursunuz.
Lutfen okuyun, arastirin, ogrenin ve ortacagda yasamayi birakin.

arkadaşlar 38 gün önce doğum yaptım erken doğum olduğu için henuz bi misafir aşmadım sadece en yakınlarım gelip gitti. Geçen gün annem evi silerken yatakodası dolabinin altından diş buldu. Bır kısmı karamış sararmış büyük insan dişi. Anlam veremedik. Saklanmış değildi gayet ortalık yerde yani.normal karşılamadım büyü olabilirmi? Ne yapmalıyım?
Öyle bir durum olsa gizli saklı olurdu. Sen gelenleri bir tek tek ara dişini kaybeden varmı diye

Dişe dna testi yaptır.

Atmayin sakinnn dis perisi gelip hediye birakcak. Ben kucukken disim ciktiginda yastigin altina koyardim sabah uyandığımda gofret bulurdum meger dis perim babammis

Back
X