- 25 Kasım 2024
- 32
- -8
- 1
- 23
- Konu Sahibi kendinden emin ol
-
Annesi babası belki otuz yıllık evli onların orada otuz yıllık anıları var. Aklın yolu birBunca yıl sonra boşanıyorlarsa birikmişlik ve sağlam sebepler vardır. Durduk yere boşanmaz insanlar. Bakış açınız bana da çok tuhaf geldi. Evliymişsiniz bir de sizin de kendi aileniz var. Gidip kalamayacağım, anılarım var demek bence en son düşünmeniz gereken şey.
Annesi babası belki otuz yıllık evli onların orada otuz yıllık anıları var. Aklın yolu birflytostayalive
Herkes kendini düşünüyor, evlat olsa bileSiz eve gidip kalmayacaksınız diye insanlar mutlu olmadıkları evliliği neden sürdürsünler ki? Bencil geldiniz bana.
Gerçekten anne babanızın ayrılığına değilde orda gidip kalamayacağınıza mı üzüldünüzKizlar merahaba ben evin tek kızıyım 2 abim ve 1 erkek kardeşim var..ben evliyim 24 yaşındayım çocuklarım var.annemle babam boşanma davası açmış birbirlerine babamla birlikte evli abim de var annem ise annesinin babasının yanında kalıyor..ben ne kadar kendimi yorup boşanmayın desemde bugün dava açmış.inanin o kadar çok sıkıntı çekiyorum ki şimdi nasıl olacak diye düşünüyorum normalde 2 ayda bir gidip annemlerde kalırdım şimdi ise hiç gidemem gitsem bile çok çok 2 saat kalacağım.cunku babam başka şehirde çalışıyor abimle ve eşiyle aram pek yok ..orda Bayramlarda da gidemicem.o büyüdüğüm eve belki tekrardan gidemicem orda anılarım var.nasil yapacam inanın ki bilmiyorum.
Bu yaşta da ebeveynlerin boşanma travması yaşanmaz bence ama sen bilirsinKizlar merahaba ben evin tek kızıyım 2 abim ve 1 erkek kardeşim var..ben evliyim 24 yaşındayım çocuklarım var.annemle babam boşanma davası açmış birbirlerine babamla birlikte evli abim de var annem ise annesinin babasının yanında kalıyor..ben ne kadar kendimi yorup boşanmayın desemde bugün dava açmış.inanin o kadar çok sıkıntı çekiyorum ki şimdi nasıl olacak diye düşünüyorum normalde 2 ayda bir gidip annemlerde kalırdım şimdi ise hiç gidemem gitsem bile çok çok 2 saat kalacağım.cunku babam başka şehirde çalışıyor abimle ve eşiyle aram pek yok ..orda Bayramlarda da gidemicem.o büyüdüğüm eve belki tekrardan gidemicem orda anılarım var.nasil yapacam inanın ki bilmiyorum.
Kendisinin bir düzeni, evi var eşi var çocukları var. Aile evi sıcaklığına katılıyorum ama adamlar anlaşamıyor demek ki. Gidince en fazla 2 saat kalabileceğim diye anne babasına boşanmayın baskısı yapması garip geldi bana. En azından anne babası hayatta gidip görebilecek. Önemli olan anne babasının geri kalan hayatlarında huzurlu olabilmeleri. Nasıl istiyorlarsa öyle yaşasınlar.Herkes kendini düşünüyor, evlat olsa bile
Şaka gibi tüm bunlara ek olarak 30 senelik evlilik bitmiş düzen değişmiş annesine kol kanat gerip destek olacağına ev derdine düşmüş.Cahil diyince de kızıyorlar. Tabi annenizin boşanmasını istemezsiniz, size lazım çünkü. Doğurup doğurup 2 ayda bir gidip annenizin evinde mi kalıyordunuz? 18 yaşını zor bekleyip evlenip 3 kız çocuk yapmışsınız ve belki erkek olur diye yine hamilesiniz. Her şey evlilik mi koca mı sizin gözünüzde? Bencilliği bırakın, insanlar mutlu huzurlu yaşasınlar, kavga gürültü eziyet çekmesinler. İnsan annesine nasıl böyle bencillik besler, ben 4 çocukla gidip kalamam boşanmasın nasıl der? Kadına güvenip mi arka arkaya doğuruyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?