büyüdüğüm eve belki tekrardan gidemicem

kendinden emin ol

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
32
-8
1
23
Kizlar merahaba ben evin tek kızıyım 2 abim ve 1 erkek kardeşim var..ben evliyim 24 yaşındayım çocuklarım var.annemle babam boşanma davası açmış birbirlerine babamla birlikte evli abim de var annem ise annesinin babasının yanında kalıyor..ben ne kadar kendimi yorup boşanmayın desemde bugün dava açmış.inanin o kadar çok sıkıntı çekiyorum ki şimdi nasıl olacak diye düşünüyorum normalde 2 ayda bir gidip annemlerde kalırdım şimdi ise hiç gidemem gitsem bile çok çok 2 saat kalacağım.cunku babam başka şehirde çalışıyor abimle ve eşiyle aram pek yok ..orda Bayramlarda da gidemicem.o büyüdüğüm eve belki tekrardan gidemicem orda anılarım var.nasil yapacam inanın ki bilmiyorum.

Annesi babası belki otuz yıllık evli onların orada otuz yıllık anıları var. Aklın yolu bir flytostayalive

Her şey zamanla düzelir..

Gidersiniz de gelirsiniz de. Anne babanız huzurlu olurlarsa siz de huzurlu olursunuz.

Hepiniz için en hayırlısı olsun..

Gerçekten anne babanızın ayrılığına değilde orda gidip kalamayacağınıza mı üzüldünüz

Bu yaşta da ebeveynlerin boşanma travması yaşanmaz bence ama sen bilirsin

Herkes kendini düşünüyor, evlat olsa bile
Kendisinin bir düzeni, evi var eşi var çocukları var. Aile evi sıcaklığına katılıyorum ama adamlar anlaşamıyor demek ki. Gidince en fazla 2 saat kalabileceğim diye anne babasına boşanmayın baskısı yapması garip geldi bana. En azından anne babası hayatta gidip görebilecek. Önemli olan anne babasının geri kalan hayatlarında huzurlu olabilmeleri. Nasıl istiyorlarsa öyle yaşasınlar.

𝐁𝐨̈𝐲𝐥𝐞 𝐦𝐮𝐭𝐥𝐮 𝐨𝐥𝐚𝐜𝐚𝐤𝐥𝐚𝐫,𝐛𝐮𝐧𝐮 𝐮𝐲𝐠𝐮𝐧 𝐠𝐨̈𝐫𝐦𝐮̈𝐬̧𝐥𝐞𝐫.𝐊𝐞𝐧𝐝𝐢 𝐤𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐮𝐧𝐮𝐳 𝐢𝐜̧𝐢𝐧 𝐢𝐧𝐬𝐚𝐧𝐥𝐚𝐫𝐚 𝐞𝐧𝐠𝐞𝐥 𝐨𝐥𝐦𝐚𝐲𝛊𝐧.

Cahil diyince de kızıyorlar. Tabi annenizin boşanmasını istemezsiniz, size lazım çünkü. Doğurup doğurup 2 ayda bir gidip annenizin evinde mi kalıyordunuz? 18 yaşını zor bekleyip evlenip 3 kız çocuk yapmışsınız ve belki erkek olur diye yine hamilesiniz. Her şey evlilik mi koca mı sizin gözünüzde? Bencilliği bırakın, insanlar mutlu huzurlu yaşasınlar, kavga gürültü eziyet çekmesinler. İnsan annesine nasıl böyle bencillik besler, ben 4 çocukla gidip kalamam boşanmasın nasıl der? Kadına güvenip mi arka arkaya doğuruyorsunuz?

Şaka gibi tüm bunlara ek olarak 30 senelik evlilik bitmiş düzen değişmiş annesine kol kanat gerip destek olacağına ev derdine düşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…