Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

bende maşallah diyim:) uzungölün yolunu asla unutmıycam soğanlı geçiti diye geçiyor yolu bi netten baksana arkadaşının ne macera atlatmış gör bende netten okuyorum da maceracıların yoluymuş sadece yazın bi kaç ay açık, zamanında ruslar tarafından yapılmış yabani hayvanda çıkabilirmiş yollara onlar aklıma geldikçe o adama tekrar laf sayıyorum kendisi Trabzonlu yolda aradık ne olucak yaylaları göre göre gidiyosunuz işte demiş eşimde kızdı sinirlendi klavuzu karga olanın burnu pislikten çıkmaz hesabı oldu bizimki,
Allah izin verirse bide güneydoğu turu yapmak istiyoruz ne zaman nasip olur bakalım

Ben cozdum sayilir siteyi. Bi kere bas hata versede farketmiyo gidiyor yazdiklarin:)
Hpsbulduk aaumut. Oğlan babannesiyle geziyi. Demin geldiler usurmu dedi . hava sen de 35 ben diym 40..
Karadenizi ben annem için istiyom. Salak kafam bekarken gotursene. Simdi gotursem kaynanamda gelir. Brrrr.. Gerçi o gitti ama yine gelir..
Hangi gazmeyi anlatiym voltaj. Memlekette iki gün üstuüste bi yerde kalmiyoz...

haklısın hata ekranı verdi, bende tekrar tekrar denedim.
birde şu albümden resim silmeyi öğretsen bana. dünden beri bulamadım onu

Aaumut simdi yine ycl yollarin tozunu attirmissin diyecek

Chosy cozmus bak kv havasi yaradi
hata verse bile ellemeyin yenileyin sayfayi gitmis oluyor . Yani mobilde oyle

Ycl cidden cok berbatmis bir dagin eteginde 5 6 tane yol ust uste goruluyor .bir tas veya araba kaysa hic sansi yok.bir video varya hani " bak cok kotu dusersin "tam o hesapBize de orali bir adam tarif etti ve aynen yayla havasi diyerek temmuz da antalya da yayla havasini sen daha iyi bilirsin.karsidan araba gelse kenarda duruyorduk iki araba gecmez korkuyorsun hizla savurur aşağı aman diye.gidene kadar esim de bayagi yâd etti .
sukur gecti gitti.

Evet KV havasi i feci yaradi. İçimden çok yaratici şeyler geçiyor:))
Bende su suratlari bulamadim.
Rn teknolojik voltaj:))
Kiz anlat bi hele..
Aaa cikmis altta.

Soldaki ben

Gulumsemeler de ' : ) 'bunu bitisik yapinca goz kirpma cikiyor o gicik olmus sadeceAma duzelir.bak kib butonu gelmis kotu iceriklerinizi sikayet ederim begenin gayri.

aaumut albumun yok silmissin bence yada sadece sen görüyorsun.

Mesaj düzenleme butonuda yok silemedimde
Eşim aradı, bugün bri yerle görüşmeye gitmişti. anlaşmışlar, pazartesi iş başı yapıyor

Mesaj düzenleme butonuda yok silemedimde
Eşim aradı, bugün bri yerle görüşmeye gitmişti. anlaşmışlar, pazartesi iş başı yapıyor
Hadi gozun aydin ya cok iyi olmus.darisi basta ruveyda sonra tum bekleyenlerin basina.

Bende begendimm
Her defasinda "hilmi bunu begendi" geliyor aklima

bayagi zorlu bir surecmis ama baktim da yapilandirmaya filan.birde soyleyim de gul ; meger mobille hic fark kalmamis ben tlf hep dik tuttugumdan farketmedim zaar yatay tutunca full surumle ayni oluyor

Birde su reklam olayi kuculseydi sabahtan beri tatil sitelerinden camasir sitelerine tiklamaktan buraya donemedim

aynen valla geçti gitti çok şükür

Selam kızlar nasılsınız
Ben Armutlu dayım. Çocuk hava alsın diye kp yanına geldik.
Adam çok titiz herbir işi kendi yapıyor. Bir erkeğin bu kadar titiz olması çok sıkıcı. Rahat edemiyorum.
Birde çocukla ilgili fantazisi var adamın. Benim kp içer (içinizde içen olabilir alınmayan tercih meselesi dinimize göre haram ben bu konuda hasssasim) akşam yemekte içerken çocuk uzandı. Oğlum diyor şuan kucuksun büyüyünce beraber içeriz. Bir kaşık suda bogmak istedim ama eşim yanımda yok sessiz kalmayı tercih ettim. Zaten malum kötü gelinim. Bende içimden çocuk o yaş oluncaya kadar inşallah geberirsin dedim. Nasıl zoruma gitti. Benim bunlarla bu çocuğu fazla içli dişli etmemem gerek

Hadi gozun aydin ya cok iyi olmus.darisi basta ruveyda sonra tum bekleyenlerin basina.

Benimki için bir yerle anlasip çalışması çok zor. Şuan onun yaşında kiler bir yerlerde yönetici pozisyonunda çalışıyor. Daha basit işler için yaşı daha genç kişiler tercih ediliyor. 20 li yaşlarda sabırlı olup sürekli iş degistirmeseydi bugün bukadar işsiz kalmazdı. Geberesice kv.her işini yapmak için ondan önce koşma saydı oda bu kadar hazirci olmazdı. KP hiç ilgilenmemis kv her dediğini yapınca sonuç bu. Ben artık iyi yada kötü kendi başına bir şey ler yapsın istiyorum. Bu zamana kadar elde edemediği özgüveni belki bu yolla edinir. Ne demişler cikmadik Candan ümit kesilmez. Umut işte benim gibi gariban ın ekmeği

selam rüveyda
darısı eşinin başına inşallah. öyle karamsar olma. ilk hamileliğinde de doğumdan önce iş bulmuştu diye hatırlıyorum.
yine çıkar güzel bir iş bu defa kalıcı olur

Rüveyda'cım kp i içiyor diye kınama. Senin kv pek ayık kafa ile çekilecek gibi değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…