Ycl cidden cok gezmissiniz anam erzincan nere trabzon corum ankara nere.oyyy arabayla kucuk cocukla hamilesin birde tu tu tu masallah.uzungole gidisinize guldum ama hem yolu tarif edene hem de ayarlanamayan pansiyona.
biz de bir kere antalyaya giderken oyle yaptik ta aman allahim.o geldi aklima o patika yollar ucurum kiyilari.hatta bir gece de araba da yatmistik.10 gun gitmistik butun ilceleri gezmek icin.turistiz ya geze geze duraklayarak gidecegiz.oteller dedigin gibi full.allahtan alanyada bir otel imana geldi de kurtulduk gocebelikten.
karadeniz tarafindan bahsederken icim cok kararir benim . Orali Herkes senin gibi soyluyor guzel filan diye de ben belki de o tarafli tanidiklardan dolayi biktim.muzikleri hic kapanmiyordu o kemence sesine bile tahammulum kalmamis.
ben guneydoguya gitmeyi cok istiyorum hic gitmedim ama merak ediyorum.artik sen 2. Cocuktan sonra gidersin oralara da anlatirsin ben dinlerim burdan
Ben cozdum sayilir siteyi. Bi kere bas hata versede farketmiyo gidiyor yazdiklarin
Hpsbulduk aaumut. Oğlan babannesiyle geziyi. Demin geldiler usurmu dedi . hava sen de 35 ben diym 40..
Karadenizi ben annem için istiyom. Salak kafam bekarken gotursene. Simdi gotursem kaynanamda gelir. Brrrr.. Gerçi o gitti ama yine gelir..
Hangi gazmeyi anlatiym voltaj. Memlekette iki gün üstuüste bi yerde kalmiyoz...
Canım çok güzel. Güle güle kullansın prenses ler bir karyola var. Diğer i için ne yapacaksın
Mesaj düzenleme butonuda yok silemedimdeAaumut simdi yine ycl yollarin tozunu attirmissin diyecek
Chosy cozmus bak kv havasi yaradi
hata verse bile ellemeyin yenileyin sayfayi gitmis oluyor . Yani mobilde oyle
Ycl cidden cok berbatmis bir dagin eteginde 5 6 tane yol ust uste goruluyor .bir tas veya araba kaysa hic sansi yok.bir video varya hani " bak cok kotu dusersin "tam o hesapBize de orali bir adam tarif etti ve aynen yayla havasi diyerek temmuz da antalya da yayla havasini sen daha iyi bilirsin.karsidan araba gelse kenarda duruyorduk iki araba gecmez korkuyorsun hizla savurur aşağı aman diye.gidene kadar esim de bayagi yâd etti .
sukur gecti gitti.
Hadi gozun aydin ya cok iyi olmus.darisi basta ruveyda sonra tum bekleyenlerin basina.Mesaj düzenleme butonuda yok silemedimde
Eşim aradı, bugün bri yerle görüşmeye gitmişti. anlaşmışlar, pazartesi iş başı yapıyor
aynen valla geçti gitti çok şükürAaumut simdi yine ycl yollarin tozunu attirmissin diyecek
Chosy cozmus bak kv havasi yaradi
hata verse bile ellemeyin yenileyin sayfayi gitmis oluyor . Yani mobilde oyle
Ycl cidden cok berbatmis bir dagin eteginde 5 6 tane yol ust uste goruluyor .bir tas veya araba kaysa hic sansi yok.bir video varya hani " bak cok kotu dusersin "tam o hesapBize de orali bir adam tarif etti ve aynen yayla havasi diyerek temmuz da antalya da yayla havasini sen daha iyi bilirsin.karsidan araba gelse kenarda duruyorduk iki araba gecmez korkuyorsun hizla savurur aşağı aman diye.gidene kadar esim de bayagi yâd etti .
sukur gecti gitti.
sağol canım, diğeri ablasının park yatağında uyuyacak şimdilik.
sağol canım, diğeri ablasının park yatağında uyuyacak şimdilik.
Hadi gozun aydin ya cok iyi olmus.darisi basta ruveyda sonra tum bekleyenlerin basina.
Benimki için bir yerle anlasip çalışması çok zor. Şuan onun yaşında kiler bir yerlerde yönetici pozisyonunda çalışıyor. Daha basit işler için yaşı daha genç kişiler tercih ediliyor. 20 li yaşlarda sabırlı olup sürekli iş degistirmeseydi bugün bukadar işsiz kalmazdı. Geberesice kv.her işini yapmak için ondan önce koşma saydı oda bu kadar hazirci olmazdı. KP hiç ilgilenmemis kv her dediğini yapınca sonuç bu. Ben artık iyi yada kötü kendi başına bir şey ler yapsın istiyorum. Bu zamana kadar elde edemediği özgüveni belki bu yolla edinir. Ne demişler cikmadik Candan ümit kesilmez. Umut işte benim gibi gariban ın ekmeği
Selam kızlar nasılsınız
Ben Armutlu dayım. Çocuk hava alsın diye kp yanına geldik.
Adam çok titiz herbir işi kendi yapıyor. Bir erkeğin bu kadar titiz olması çok sıkıcı. Rahat edemiyorum.
Birde çocukla ilgili fantazisi var adamın. Benim kp içer (içinizde içen olabilir alınmayan tercih meselesi dinimize göre haram ben bu konuda hasssasim) akşam yemekte içerken çocuk uzandı. Oğlum diyor şuan kucuksun büyüyünce beraber içeriz. Bir kaşık suda bogmak istedim ama eşim yanımda yok sessiz kalmayı tercih ettim. Zaten malum kötü gelinim. Bende içimden çocuk o yaş oluncaya kadar inşallah geberirsin dedim. Nasıl zoruma gitti. Benim bunlarla bu çocuğu fazla içli dişli etmemem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?