Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Eşin haklı canım 40 yaşına geldiğinde sen olayı bitirmiş olacaksın. Erken evlenmenin avantajı. Ben daha yeni doguracagim. Yaş 39 olacak. Nasip artık hayırlısı diyorum

günaydın kızlar
sağol chosy. geçecek inşallah.
kargo gelecek onu bekliyorum 3 gündür. kızlarımın cicilerinin bir kısmını netten alıyorum, yoksa bitmez eksikler.

Bir kısmı bunlar. Daha Azra'nın kıyafetlerinden eleyeceklerim var kardeşi için :)

Eklentiler

• azoş.webp
    33 KB · Görüntüleme: 74
  • azra.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 68
  • hm.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 85
  • hmm.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 76
  • hmmm.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 71
  • hmprod.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 68
  • seroş.webp
    7 KB · Görüntüleme: 69
  • serra.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 74
  • tkm.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 62
günaydın iyi haftalar herkese

geçen hafta çarşamba ve perşembe mercanı iş yerine getirdim benim müğdür yıllık izinde olduğu için getirdim yanımdaydı 2 gün güzel geçti evde pencereler değişti tadilatın içined kalmasın kızım diye aldım getirdim iş yerinde maskot gibi oldu kim gel gezelim derse gidiyor gel kızım diyorum yok el sallayıp gidiyor herkesi kendine hayran bıraktı nasıl uslu çocuk diyorlar ya ya dedim bende çok uslu yerinde durmayan kurtlu benim kız mütemadiyen koşuyor çocuk kurmalı oyuncak gibi kurmuşsun koşuyor ama kurma nedense bitmiyor mercanhep koşuyor allah iyilkler versin öyle 2 gün geçti kızımın yanımda olması hoşuma gitti ben biraz fazla bağlıyım sanırım hep yanımda olsun uyurken öpeyim koklayayım istiyorum bazen gece yatarım koklamak gelir içimden kalkar koklar öper yatarım canım yavrum benim

voltajcım geldim canım kaç gündür yokum bir sen fark etmişsin sağol canım ben,m

aaumut gözün aydın canım sevindim eşinin iş bulmasına

chosy hoş geldin sen geldin ben yoktum yer değiştirdik senle ben geldim ama sen gitme gel her zaman

ruveyda eşinin yanında olması iyi olmuş kendi gözleriyle gördü söylenenleri gerçi bizde gözünün önünde neler yaparlardı ama birşey yapmıyorlar derdi malum ex şahsiyet göüzne perde inmişti sanki sende içini ferah tut çocuğunu küçüklükten yetişkinliğe kadar nasıl yetiştirisen karakteri öyle oturur konuşmak en güzeli eğriyi doğru anlatacağız ve son kararı çocuklarımız verecek

bizlere anne babamız konuşmadı benim şahsen öyle buradaki çoğu kişi içinde öyle olduğunu düşünüyorum kızların adet olması, ergenlik, cinsellik (bunu zaten hayatta anlatmazlar), eğriyi doğruyu kendi kendimize çğrendik kör topalda yaşadık ben kendimde çok eksik görüyorum çok yanlışlarım oldu hatalarım oldu ama konuşabileceğim bir annem olmadı bir kardeşim olmadı ben hep okul hayatında falan yetenekli başarılı olandım ama övgü sevgi tembel kardişime olurdu bir kere aferim duymadım yada hatırlamıyorum ama bizler o kadar bilinçliyiz ki bizim çocuklarımızla bu düzen değişecek hatta dünya değişecek ben öyle inanıyorum umarım doğru düzgün başarılı düzgün bir şekilde evlatlarımızı yetiştiririz

grill senin soru gümbürtüye gitmiş benim süt de bazen öyle oluyor ama tam olarak neden bende bilmiyorum
sen artık verme süt diğer bebeğine de lazım nasıl olsa bu büyüdü yemeklerle doyuyor süt içir mama ver öyle alışsın benimkide devamlı emmek istiyor canım acıyor kessem içim el vermiyor hep isterdim 2 yaşına kadar emsin ama süt çok azaldı günde 1 çay bardağı kadar geliyorsa iyidir bence fincanı anca doldurur bazen mercan çok bunaltıyor meme diye bende göğüs ucuna karabiber döküyorum mutfak o görmeden sonra yanına gidip bak pis olmuş diyorum o da eegg yapıyor emmek isterse veriyorum ağzına tadı çirkin gelip bırakıyor sende deneyebilirsin canım

Grill çok güzel cicleriniz. Güzel günlerde giysin inşallah.
Zapzup hoşgeldin. Bende haziran seminer döneminde1 hafta goturmustum eren i okula. EErende hic durmuyo ya hep geziyo kosuyo hic önüne arkasına bakmiyo. Hepsi mi boyle savruk mu olcak bilemedim. Eylül seminerde de goturebilirim bu arada napcaz bakalim.
Ama kalabalık ortamlar iyi geliyo çocuğa . eren memlekette çok değişti maşallah.

mercanda aynı kalabalık seviyor çok insalcıl çocuklar ben seviyorum böyle olmalarını sevgi dolu tertemizler ama hareket çok fazla koştur koştur sonra uyku enerji yüklemesi ve tekrar koşturmaca
eren olumlu anlamda mı değişti huyu suyu bozuldu mu onu anlayamadım canım ama yine değişir sen nasıl ortam hazırlarsan çocukda ona uyum sağlıyor memlekette biraz şımarmış olabilir halledersin sen

dün mercanı parka götürdüm salıncakta sallanıyor küçük bir kız çocuğu var muhtemelen 2 yaşında falan yanımıza gelmek istedi dedesi izin vermedi çocuk yine de adım attı dedesi gitme otur diyor gel diye çağırdım bende çocuklar kaynaşsın oyun oynasınlar diye dedesi hiç tepki vermedi gel otur sen dedi allahım ya dedim parktayız çocuklar oynayacak kaynaşacak sosyal olacaklar o kız çocuğunu hep görüyorum hiçbir çocukla bağı yok tek başına sallanıyor 15 -20 dk belki anca oynatıp götürüyorlar bu çocukta ilerde sosyalleşme adına bir sorun bile çıkabilir kimseyle iletişim kurmdan götürüyorlar ayrıca parkta kumla oynması üzerini kirletmesi de yazık bende özellikle kuma bırakıyorum kızımı çocukları çağırıyorum oyuncakları paylaşıp oynuyorlar bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama üstü kirlenmiş önemli değil önemli olan paylaşmayı iletişim kurmayı bilsin kiri yıkarsın biter gider

aklımızdaydın emin ol. ben iş yoğunluğu diye düşünmüştüm.

sağol chosycim.
kızlar benim kızım da aynı. sürekli koşsun, bağırsın, karıştırsın. bu ara favorisi buzdolabını ve sebzeliği boşaltıp doldurmak. çocuklarla kaynaşmaktan çok izlemeyi seviyor şimdilik. ama arada oyuncaklarını almak için cadılık da yapıyor :)

zapzup; hoş geldin canım bende yoğunluktan dolayı giremedin diye düşündün.
bu çocukların hepsi aynı demekki elif kucak sevmiyor bırak beni koşturucam diye diretenlerden bende bırakıyorum gözlerim üzerinde oluyor düşerse hemen müdahale etmiyorum kalkıyor ellerini ayaklarını silkeliyor canı diri maşallah eğer ağlarsa gerçekten canı acıdıki ağlıyordur,parktaki çocuğa üzüldüm bende senin gibi düşünüyorum dün bahçede kuzenleriyle kovasıyla küreğiyle oynuyordu sonra küreği daldırıp bütün kumu tşörtünden içine boşalttı tabii çok zevk aldı bu işten bende hiç karışmadım bahçeye inmeden önce banyo yapmıştı eve çıktık yine banyo yaptı Allaha şükür su var şampuan var yıkamama değsin boşuna yıkanmasın dedim oda mutluydu sonra tişörtünden kumları ayıkladım rahatça devam etsin oyununa diye, napalım tam oyun zamanları şimdiden sosyalleşmeleri lazım

Zapzup hosgeldin canım ana kız sosyallesmesi olmuş. Iyi yapmışsın.
Grill canım kızların cicileri pek güzel Güle güle kullansın lar. Ben benim oglanin bebek arabası dahil bütün kıyafetlerini ihtiyaç sahibi birine verdim. Nasıl olsa bizim redavisiz çocuğumuz olmuyor olsa da tekrar alırım diye düşündüm. Artık cinsiyeti netlessin ona göre hazırlık yaparım. Sen hala kızı enziriyormusun?
Ben zapzupun yardımıyla karabiber ve elma sirkesi sürerek kestim. Hoş hala emmek istiyor ama çekiyorum. Bazende bu haline çok üzülüyorum.

Crosy sende mi götürdün seminerde. Ben toplantılar hariç hep götürdüm genelde uyku saatlerine denk geliyordu. Boş bir sınıfa götürüp uyutuyordum bende başını bekliyordum. Şimdi okul değişti bakalım ortama okul açılınca ya kadar gene götürürüm.

Selam kizlar.
zapzup hos geldin canim.
Merak etme o kiz buyudugunde kendi bildigini yapar.cana yakin cocuga ne yaparsan yap gider. Benim oglum da oyle hala oyledir hic kimseden cekinmez kaynasir.kizlarim buyuk az cekingen kucuk tam bir cingene.

sut mevzusunu ben de gormedim aslinda her msj a yazmaya calisiyorum seviyorum yazmayi okumayi.gecmise bakayim dedim gecen ki msjini da gormemisim grill "herkes anne baba olamiyor layigini buluyor iki cihanda "demissin.hem gormedim hem anlamadim sanirim.

Sarjim cok az ins. Msj yollar sira bekliyorum :))
ruveyda Rabbim cocuklarindan yuzunu her daim guldursun insallah.ben de yasayamadigim herseyi cocuklarima yasatiyorum calismadigimdan esimden allah razi olsun oda yasamadigim seyleri yasatti bana ve cocuklarima.

uzme kendini cok stresli suredesin zaten.

arabasini ne kadar cabuk vermissin kullanmiyor muydun?
Ben de ortancaninkileri hep dagitmistim.yeniden aldim.bence dogunca ihtiyaca gore al yine cogunu kullanmadan yepyeni dagittim.

Kp almıştı ilk arabayı baby 2go çok ağır bir araba idi. Ben 5 katta oturuyorum. Asansör yok. Kv kalıyordu araba. Kustukten sonra ondan araba istememek için gittim elbiselerini verdiğim kişiye verdim onların gerçekten çok ihtiyaçları vardı. Nerdeyse yemeye ekmekleri yok o kadar zor durumdalar. Dönerken macleranin pusetini aldım. Şimdi onu kullanıyorum. Eşimin arabayı verdigimden haberi yok arkadasimda sanıyor. Ikinci bebeğe onu kullanırız git arkadaşından al diyor. Bakalım gerçeği ogrendiginde ne yapacak

tamam bakalım şakasına takıldım canım mercan uyutukça girip baktım sayfaya ama yazacak zaman olmadı tabi ki

çocukların arasına karışmasa da izler yavaş yavaş gider yanlarına sende teşvik et gel arkadaşların yanına gidelim oyna diye öylelikle alışıyorlar
gerçekten aynı huylara sahip ee koç burcu çocukları bunlar nede olsa azıcık inat yapacaklar özgürlüğü sevecekler

ohh kumlarla ne güzel oynamış ama çok güldüm koynundan içeri dökmesine benimkide havaya fırlatıyor kumları kafasının içinden kum ayıklıyorum bende :)
sana katılıyorum kıyafeti ihtiyaca göre almak lazım yazık bir sürü kıyafet kullanılmadan küçülüyor ben mercana ilk doğduğunda giymesi için aldığım kıyafetlerin bazıları küçükmüş 52 falan varmış çocuk doğdu 54 cm ee öyle olunca 2 kere giydi hoopp kenara kaldırıldı doktor küçük bir bebek olacak dediği için boyutlara dikkat etmeden almışım maşallah uzun bir kızım olmuştu allah sağlık versin hepsine

Bazen calismamak çalışmaktan daha iyidir voltaj. Bu yaşıma kadar hep kendi gobegimi kendim kestim. Kadın mıyım erkek miyim anlayamadım Birilerinin ihtiyacımı karşılaması nasıl bir duygu bilmiyorum. Eşinden Allah razı olsun. Başından eksik etmesin. Inşallah hepimizin çocukları hayırlı olur.

bende tepkisini merak ediyorum eşinin :)
maclerayı küçüğe kullan büyüğe de daha hafif güzel bastonlardan al taşıması kolay olur bizimki baston ama o çok küçüklerden değil bazen keşke acele etmeseymişim de öyle birşey alsaymışım diyorum ayda yılda bir çıkıyorum dışarı zaten çok tefarrühatlı bir araba yük oluyor insana

Macleran tam yatarli olanı kucuge olur evet. Birde oturdugum yer çok yokuş boş zor çıkıyorum ağır arabayla çok zor. Oğluma daha hafif puset alırım. Doğru diyorsun

İyi anlamda değişti zapzup. Yabancilim çok çekerdi simdi hala var ama kedikopel derken gidiyor insanların peşinden. Sokakta tasla kumla oynuyor. Uykusu bile uzadi sanki. Ama hep kapida gözü. Eve dönünce ne yapacaz bakalim. He bide merdiven inip cikmayi öğrendi. Evdeyken hic birakmamistik. Şimdide pesindeyiz de. En azinda merdiven inerken 2 adim beriden yere atip kendini surunuyo

Ruveyda ben toplantıdababasina vvermiştim. Pek rahattim o gün topanti hic bitmesin istedim: )
Senin branş neydi demismiydin önceden hatirlayamadim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…