ohh çok şükür ya sevindim inan hayırlı uğurlu daimi iş olsun inşallahMesaj düzenleme butonuda yok silemedimde
Eşim aradı, bugün bri yerle görüşmeye gitmişti. anlaşmışlar, pazartesi iş başı yapıyor
hayırlı cumalar cümlemizede canımSelam kizlar hayirli cumalar♡
Chosy kiniyorum seniHic bir sosyal paylasim sitesinde degilim ,cık cık.hava yaramadi sana don gayri.
Benim de 2. Daha agir hareket etmisti canim.ilki ve ucuncu hengilim atardi karnimda.hayırlı cumalar cümlemizede canım
voltaj senin 2.3. gebeliklerinde karnın aşağıdamıydı benim öyle genelde 2. gebeliklerde olurmuş diyorlar,ne kadar dikkat etsemde elifi kucağıma alıyorum alışveriş poşetlerini taşıyorum falan etkisi oluyormudur acaba, kasıklarımda aşağıda tekmeleyince hissediyorum, totosu aşağıda yüzü karnımın sol tarafına doğru içe dönük kendi hareket alanı kısıtlı dr. gelişimine sağlığına zararı olmaz dedi ben biraz korktum elif gibi göbeğimde kıpır kıpır değil yada daha o kadar hareketli zamanımı gelmedi hatırlamaya çalışıyorum da şuan 6 aylığız bilemedim
dediğin doğru Allaha emanet yaşıyoruz bebeğimde bizlerde ama yinede tedirgin oldum, senin kadar ev işlerine düşemiyorum ama iş yerinde beden olarak dinleniyorum evde ayağımı altıma alıp oturamıyorum yemekti çocuktu derken gece bitiyor, uykuda her gece elifin dışında kramplardan uyanıyorum, ee yolculuk bilmem ne derken daha yeni yeni kendime geliyorumBenim de 2. Daha agir hareket etmisti canim.ilki ve ucuncu hengilim atardi karnimda.
ben hamileyken ortanca 16 17 kilo vardi sanirim ve her aksam yerine goturuyordum genelde.ben cok agir isler de yapmistim deli divane sekilde.
rabbim muhakkak veriyor gucunu ama yine de sen bana bakma dikkak et canim.
cok yolculuk yapmistin sadece o kotu olmus belki hala yorgunlugunu atamadin.
korkma korkarsan olur
Sağol canımchosy hoşgeldin canım nasılsın?
aaumut canım hayırlı olsun eşinin işi Rabbim rast getirsin. rüveyda canım darısı senin eşinin başına olsun.
kızlar benim bulaşık mak. ile ilgili bir sorunum var dün akşamdan beri 4 kez aynı bulaşıkları yıkadım.
3ü deterjanlı 1 ini deterjansız çalıştırdım. bulaşıkların üzerinde kireç tortusu var
kaşıkların üstüne sanki un elenmiş gibi bardaklarda puslu beyaz beyaz
ne yapmam lazım? deterjan quantum kullanıyorum tuz falan bişey koymuyordum daha önce
tablette var ama tuz mu koymam gerekiyor? boşalttım bulaşıkları temizleyici koydum öyle çalıştırıyorum
bir akıl verin bana.. (deterjansız çalıştırdığımda yine kireçli gibi çıktı)
Dertsiz mak. Parlatici ayari cok acik sanirim birde ya tuzu yok ya da tuz+parlatici+ hepsi bir arada tablet kullaniyorsun.chosy hoşgeldin canım nasılsın?
aaumut canım hayırlı olsun eşinin işi Rabbim rast getirsin. rüveyda canım darısı senin eşinin başına olsun.
kızlar benim bulaşık mak. ile ilgili bir sorunum var dün akşamdan beri 4 kez aynı bulaşıkları yıkadım.
3ü deterjanlı 1 ini deterjansız çalıştırdım. bulaşıkların üzerinde kireç tortusu var
kaşıkların üstüne sanki un elenmiş gibi bardaklarda puslu beyaz beyaz
ne yapmam lazım? deterjan quantum kullanıyorum tuz falan bişey koymuyordum daha önce
tablette var ama tuz mu koymam gerekiyor? boşalttım bulaşıkları temizleyici koydum öyle çalıştırıyorum
bir akıl verin bana.. (deterjansız çalıştırdığımda yine kireçli gibi çıktı)
canım parlatıcı koymuştum son yıkamada ama sirkeyi de denerim.Sağol canım
Bulaşık makinenin parlatıcı gözüne sirke koy canım. Hem parlatır, hemde malum sular pis bu aralar mikrobunu kırar.
Ben son zamanlarda kızımın banyo suyuna bile sirke atıyorum biraz.
canım hepsi bir arada tablet kullanıyorum. daha önce tuz koymuyordum ama parlatıcı da ilave ediyordum.15 gündür sorun yoktu niye böyle oldu birden anlamadım. makinam arçelik voltajım fairy de denemiştim sonuç iyi değildi ama burda tekrar denerim. bir de tuz koyayım bakalım düzelecek mi? bardakların bir kısmı buğılu bir kısmı da sanki ayran bulaşığı gibi olmuş.Dertsiz mak. Parlatici ayari cok acik sanirim birde ya tuzu yok ya da tuz+parlatici+ hepsi bir arada tablet kullaniyorsun.
bir de mak. Ne bilmiyorum ama benim mak. Finishin hic bir urunu ile iyi yikamiyor.diger markalarin hepsiyle cok guzel yikiyor ozellikle tavsiye istersen fairy yi oneririm kapsul olanlar bilhassa.yalniz bunlarin icinde hepsi var parlatici tuz vs koymuyorum.koyarken pecete ile siyirip koyarim sudan gecirmem hele dtrjn hic surmem zaten durulanmasi guc makinelerin birde oyle olunca sek dtrjn yiyoruz.
bardaklarindaki bugunun gececegini sanmiyorum ama fairy bugu da yapmiyor lekeli tortuluda birakmiyor.
Kizlar bugun daha mi bir sicak?
Klimalilar cvp vermeyin siz
Disarda bile bir allah kulu yok.
bir de bizim karsida is mrkz var.bu sene icinde kacinci yangin bilmiyorum ama yine yaniyor
İnşallah kimseye bir zarar gelmez.
Yarın dahada serin olacakmış. Ben kızımı alıp pikniğe gitmek istiyorum.. Belki ağaçlık yerler daha serin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?