- 6 Nisan 2012
- 1.782
- 397
- 398
Allah yardımcın olsun canım.günaydın kızlar,
bir daha hamile kalmak istemem ama kalırsam kışa kalayım, yaz mahvediyor insanı. rüveyda şanslısın bence bu açıdan. Allah ailene huzur versin, kv kp akıl fikir versin.
kızlar benim makinede toz deterjan hem çiziyor, hem kalıntı bırakıyor, hem de lekeli çıkıyordu bulaşıklarım. finish in hepsi bir arada jel deterjanını aldım, hepsinden kurtuldum. jel ya akıp gidiyor, istediğim miktarda koyabiliyorum filan. sirke bile parlatmıyordu, jel parlatıyor artık. tavsiye ederim.
http://www.garantiofis.com/FB,1518,...jan-1200-ml-bulasik-deterjanlari-calgonit.jpg
aaumut gözünaydın canım.
bu arada eşim farklı bir dr a gitti, iki ay daha rapor verdi, kemik kaynamamış
Eşine kelle paça yedirsene.
o arayıp sormama durumu benim babamda da çoktur. her halde hepsi aynıGrill kitaplarin hayirli olsun.cok guzel secimler olmus.
chosy benim babam da 1 yildir icmiyor icemiyor.allahtan o kadar uzakki annemle hep bu yonde ters dustuler.1 defa secde basinda gormedim 30 yasimdayim.
Evde hic icmedi ama her aksam icip gelirdi.icmezse o gun teror eserdi evde.hatta cogu aksam uykum yoksa bile yatardim sirf gormeyeyim diye.anneme cok zulmetti cok.
nisanlandigimda cok cekinirdim kb muftu babam alkolik.gelince hemen elini agzini kolonyayla silerdi hepimizde salagiz hic anlamazdik ictigini.kendi ikna oluyordu sanirim.kb allah var bir kez itici bir yorumda bulunmadi bahsini dahi acmadi ama bize hep bir merhametli yani vardi.
ben en son babamla nisanlanmadan once okulu kazaninca konustum enine boyuna ve bana cok duygusal gelir ki son kez gozune bakarak konustum. Zaten cevaplari karsisinda daha bir kayboldu gozumde. Hic daha goz goze bakip konusmadim.12 senedir bayram disinda hic yakinlasmayiz oda yalandan bir el opme.bizi operken bile kibreder.hep oyle olmustur bizle sofraya oturmazdi herkesin yeyisinden midesi bulanirdi agzimizi kipirdatmadan yerdik.cay kasigini bardaga degdirmeden karistirirdik.kimsenin bardagina dokunmaz filan. Simdi de annesinden bulaniyor.
Bir de benim cocuklarimi ayri bir sevmiyor.ne aci herkes babam benimkileri ayri bir seviyor der.
yemelerini icmelerini istemiyor.benimkini de istemiyor sanki etini kopariyoruz.
Durulur mu? Sanmam ama cikmadik can hesabi.
son gittigimde iplerimiz daha da gerildi.ben gidersem o ben donene kadar baska yere gidecek.konusmuyorum sohbet etmiyorum vs diye. 12 senedir boyle hic aklimdan cikmadi soyledikleri hareketleri bize bakis acisi. Zaten beni dusunseydi hastalandigimda 1 defa arar kizim ne yapiyorsun derdi.2 sene hic aramadi 7 kapi el bile yandi kavruldu. Sebep dayanamam ben demis. Yersen. Msj at.
bilmiyorum ben yine niye baska yonden girdim ciktim ama sonuc bu.
rabbim kimseyi sasirtmasin.babam yapi itibariyle de cekilemeyecek bir insan icki de tuz biber.
ben daha hiç ilgili bir baba görmedim.
2 cocuk cok zorlamaz oyle dusun.
mesela ben gecmise bakinca acaba ikisiyle ne yapiyordum diyorum.ne kolaymis aslinda.calisman zor degil de birakacak kisi sorun.iyi bir bakicin olsa keske.calismaman seni zorlar işe alisinca ev ve cocuk agir geliyor sizlanmalar basliyor.
Ben cok uzun zaman once calismama ragmen bazen ozluyorum.o zaman tek cocuktu bir de.kafa dinlemek gibi geliyor bana .yanlis anlasilmasin en sevmedigim sey birinin halini basitlestirmektir.hani devamli mizirti devamli ihtiyac ev desen resmen seni kullaniyor ev hanimligi kadar zor birsey gelmiyor bana .hele ki 3. Den sonra kendimi koklenmis agac gibi hissediyorum bazen .
Suan biri meme de biri dizimde yatiyor.
bazen cok sıkıyor bu kadar ustumde olmalari.
Esim teselli ediyor bazen 40 yasindayken 20 yasinda oglun 15 ve 12 yasinda kizlarin olacak filan diye. Genc yasim cocuk bakimiyla gectigi icin olgun yasta kendime vakit ayiracagim insallah.
2. Cocugun oldugunda insallah esin ise girmis olur ve cok guzel bir bakici bulursun isine devam edersin.seni zorlayan ne isin ne cocuklarin.sadece esin ve ailesi onu hallet yeter.
bazen hafta sonları çok yorulduğumda diyorum işe gitsem bir an önce dinlensem biraz diye. evde mesai saati diye brişey yok 7/24 koşturma. çalışan ev hanımı olunca bir süre sonra bazı ev işlerini geçiştirmeye-göz ardı etmeye başlıyorsun ister istemez.
ama bir taraftanda çocuğuna, eşine evine istediğin gibi zaman ayıramıyorsun. onun ilk lerini başkalarından duyuyorsun. bütün gün burnunda tütüyor.
hangisi iyi bilemedim.