Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Allah yardımcın olsun canım.
Eşine kelle paça yedirsene.

o arayıp sormama durumu benim babamda da çoktur. her halde hepsi aynı
ben daha hiç ilgili bir baba görmedim.

bazen hafta sonları çok yorulduğumda diyorum işe gitsem bir an önce dinlensem biraz diye. evde mesai saati diye brişey yok 7/24 koşturma. çalışan ev hanımı olunca bir süre sonra bazı ev işlerini geçiştirmeye-göz ardı etmeye başlıyorsun ister istemez.
ama bir taraftanda çocuğuna, eşine evine istediğin gibi zaman ayıramıyorsun. onun ilk lerini başkalarından duyuyorsun. bütün gün burnunda tütüyor.
hangisi iyi bilemedim.

benim kızım hiç çocuklarla ilgilenmiyor. gidip oyuncaklarını alıp oturup oynuyor. çocuklar oyuncağı geri almak isterse de vermiyor.
daha diğer çocuklarla oynamayı öğrenmeleri için zamanları var sanırım. mercan halille birlikte büyüdüğü için daha çabuk öğrenir.

Enişteyi övdün mü taş mı attın anlamadım

ne güzel iyi anlamda değişmiş o büyüdükçe daha da iyi olur çocuklar evde kapalı kalınca daha da huysuz oluyorlar ben elimden geldiğince işden gidince parka çıkarıyorum oynuyor iyi oluyor ona da enerjisini atıyor eve gelince uyuyup kalıyor
bana merdiven deme korkulu rüyam nerde merdiven görse başlıyor tırmanmaya inip çıkıyor devamlı köyde annemlerin ev var merdivenin birinden çıkıyor balkon kısmında yürüyor öbür merdivenden iniyor soluksuz böyle korkuluk falan da yok düşecek diye peşinden ayrılamıyorum inip çıkıp duruyoruz kızım beni formda tutuyor :) gerçi beni gören korkar oldu fazla zayıfladım yüzüm kolum bacağım çöp gibi 34 bedene döndüm yine

mercan 9 aylıktan beri dedeyle parka gidiyor tabi halilin olması da bir etken oyuncağını vermek istemiyor ama ben paylaşması gerektiğini hep beraber oynamalarını söyleyerek alıştırdım sanırım herşeyi onlara izah etememiz gerekiyor oyuncağı ver ama neden çocuk böyle düşünüyor oyuncağını ver çünkü arkadaşında senle oynasın gibi psikolojik yönden düşünüp öyle hareket ediyorum umarım yanlış yapmıyorumdur ama anne olunca ne yapman gerektiğini hissediyorsun öyle kitap okumaya falan gerek kalmıyor şahsen bende öyle oldu

günaydın kızlar
dün eve gittim kapıdan girdim önce halil sonra mercan kolidorda karşıladı beni sonra mercana sarılmak için ilerledim ve yüzünün morardığını şiştigini gördüm içim parçalandı kuzumu öyle görünce burnu alnı sol gözünün altı kızarmış çürür gibi olmuş dedesi parka götürmüş parktada bazı kısımlarında merdiven var 3-4 basamaktan oluşuyor neyse merdivenden inmişler babam önden gidiyormuş mercan geri dönmüş merdiveni çıkmış inerken yuvarlanmış 1 basamaktan düştü diyorlar ama birkaç basamaktan düşmüş gibi gözüküyor rabbim çocuklarımızı korusun kollasın işallah ama onu yüzü gözü yara içinde görünce içim parçalandı tutamadım kendimi ağladım anne yüreği evladına birşey olun ca parçalanıyormuş bunu iyi anladım

Ruveyda baskasinin kazanip getirmesi iyi mi oluyor? Evet ama ben evde yatayim o kazansin ben harcayim olmuyor.
3 cocukla evde durmak ve cocuk bakmak herkesin harci degil bu konuda asla tevazu gosteremem . Cevremiz de var bir cok 3 cocuklu 4 cocuklu.
cogu ya annesinden ya kaynanadan gorumceden sundan bundan yardim istiyor.
daha bir yemek vakitlerini aksatmamisimdir bir kere sokuk giymemislerdir.her istedikleri yere goturur getiririm .ev isini aksattigim olsa bile cocuklarimi esimi asla ertelemem.
ve bu listeyi burdan kars'a yol yapabilirim.ha anneligimi ticarete dokemem ama esimin isi benimkinin yaninda devede kulak.kendisi sabahtan aksama kadar 100 sefer sorar sabir diler.

Hangimiz zor kazaniyor hangimiz hangimizin emegini oturup yiyor bilmiyorum.

insallah esin ise girer bir sekilde sen de tadarsin o duyguyu.

Ayy zapzup cok uzuldum kuzum ya.
benimkini de babam parkta dusurmustu nasil becermis bilmiyorum ama burnu parcalandi resmen.

Gecen gece de heyecanla kostu koltugun kosesine carpti gozunun alti ve yani morardi kuzumun.

gecmis olsun canim.

Aaumut esimi ovdum kiz
allah razi olsun cidden hic maddi anlamda beni uzmez kirmaz.12 senedir bana para lazim demedim hic.asla avucuma para koymaz muhakkak cuzdanima veya cekmeceme birakir.disari ciksam ertesi gun yine birakir.bin lira koysa sormaz ne yaptin diye.benim tasarrufumu da bilir cok biriktirmeye çalıştım hep.esim biraz savurgandi pek biriktirmezdi.ben de hep yatirim yaptim sonra hesap actirdim.arabayi aldim.simdi de hesabima yatirir.gaza gelip bazen daha cok yatirir.simdi degistiriyoruz arabayi. iyi oldu bu sayede eve bir adim daha yaklastim.
ben ustume basima da cok aman aman almam bu konuda kizar gozum gonlum doydu istemem cok o yuzden.

bana baska turlu yardimi dokunamiyor oda caresiz bu yonden rahatlamaya çalışıyor.
Kendi de cok gariban bir cocukluk gecirmis cocuklar ne istese hatta istemese de alor satar.bazen ben kizarim simarmasinlar diye ama sukur cocuklarim da kanaatkar.

Yine topicle basbasayim

Eren cok degismis chosyye cok benziyodu ama simdi ayni kime benzemis veya kimlere

Zapzup cok zayiflamissin hem de cok.ben kendime kiziyordum 57 kiloyum oglum anne abla gibisin hic anne gibi degilsin diyor.yerdi mi ovdu mu
kendine bak biraZ canim yazik gunah.hastalannirsan toparlanamazsin allah korusun.
1 dirhem et bin ayibi ortermis kiz.ogunlerini aksatma.gerci ben de cok yiyorum hatta denedim 1 haftadir her gece 3 4 gibi kalkip kalan yemekleri isitip yiyorum yok anam.

sen al ben senden daha kiloluyum 38 bedenim.dar kalipta 40 sadece oda nadiren.

bir de dahiliyeye bir git kanina vitaminine baktir.kizin seni hasta gormesin.ben cok zor astim oglumun ustundeki etkisini.

Ayy zapzup cok uzuldum kuzum ya.
benimkini de babam parkta dusurmustu nasil becermis bilmiyorum ama burnu parcalandi resmen.

Gecen gece de heyecanla kostu koltugun kosesine carpti gozunun alti ve yani morardi kuzumun.

gecmis olsun canim.
sağol canım size de geçmiş olsun kızımın merdiven inip çıkma aşkı sonunda böyle oldu daha dün anlattım burda çok seviyor merdiven çıkmayı diye ee çocuk tabi düşüp kalka büyüyecekler ama akıllandığıda yok hani akşam koltuk tepesinde geziyordu yine :) Allah beterinden korusun
aslında yiyorum ama yapı olarak da ailede halamlara çekmişim onlarda zayıf uzunlar aslında 57 kiloyum ama boyum uzun olduğundan ee pek de fazla et olmadığından ince duruyorum bende 38 bedende kalmayı isterdim öyle olunca kıyafet bulması bile kolay oluyor ama bir rahatsızlık yok allaha şükür

ben üniversitede de çok zayıflamıştım geceleri yatmadan önce yemek yerdim kilo alayım diye benden başka tüm arkadaşlarım kilo almıştı bende tık fark etmedi bünye böyle sanırım belki ilerde yaşla birlikte değişir :) ama sende baya zayıfmışsın maşallah 3 çocuk doğurup bu kadar fit olmak nazar değmesin diyorum :)

aynisi bizimki de.cok cani yanmazsa bakmiyor bile geri kalkiyor filan ben de cok umursamam oyle hele dusunce hiiiii diye bagiran biri olsa deliririm.cocugun aglayasi yoksa bile agliyor.kizarim hemen.

cocuk bu tabiki dusecek kalkacak ohoo daha neler neler.ben en cok asagi dusmesinden araba carpmasindan gozune bjrsey sokulmasindan ve yanmasindan korkarim.
gerisi kolay allahin izniyle geçici seyler . Yasayinca insan elbette uzuluyor ama beterinden korusun allahim.

Aman hastalanma masallah.boyun demek daha uzun senin ayni kilodayiz.72 benim ki.
Ben kome cektim bilmiyorum cunku ailede hic zayif yok diyebilirim.kuzenlerim kilolu.hala teyze masallah 2 porsiyon.bizim ailede ben kiz kardesim ve erkek kardesim zayifiz.ablam fici gibi.en kisamiz ablam 1.60.sonra ben kiz kardesimle ayniyiz kilomuzda ayni.erkek kardesim 1.85.
ablam bozuyor .erk.kardesim hep der acemiliginizin sonu bu.ben ustalik eseriyim diye

Album yapiyorum ya da calisiyorum.
yuklemiyor acaba buyuk mu boyutu birsey de demiyor.

canım benim çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun Allaha emanetler, dün iş çıkışı elif genelde balkonda olur ordan beklerdi bizi eşim arabayı park ediyor benimde gözüm balkonda göremedim, arabadan indik baktım kv.de karşıda park var oraya götürmüş sesleniyor bize, bizimkinin haline çook güldüm ya ip askılı zıbını vardı üstünde altında şortu zıbının askısı omzundan düşmüş memesi görünücek gibi eşim kv. söylendi bune hal anne tişörtünü giydirseydin diye bende dedim tam sokak çocuğu olmuşsun elif içeride gelmek istemedi ağladı, çok fena dışarıya alıştı,

yazıyı nere yazmışım ya,
Allah yardımcın olsun canım seninde işin zor
chosy lemi buluştunuz yoksam eren paşa nasıldı

Amin insallah.Yok canim bulusamadik henuz kendisi leylegi havada gördü
Eren benim damat adayi ya kiza resim filan atiyor kurlar filan

Ruveyda teknoloji tasarim benim bransim..

Zapzup çok geçmiş olsun çok korkarim bende düşmesinden. Gecen parkta aynen mercan gibi yuvarlandı zor tuttum . kafa ustu dusuyodu Allah korusun.. Ama boyle dusmelerde daha dikkatli olmasini sagliyo bi taraftan..

Voltaj alaçam kizini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…