Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

günaydın kızlar,
bir daha hamile kalmak istemem ama kalırsam kışa kalayım, yaz mahvediyor insanı. rüveyda şanslısın bence bu açıdan. Allah ailene huzur versin, kv kp akıl fikir versin.
kızlar benim makinede toz deterjan hem çiziyor, hem kalıntı bırakıyor, hem de lekeli çıkıyordu bulaşıklarım. finish in hepsi bir arada jel deterjanını aldım, hepsinden kurtuldum. jel ya akıp gidiyor, istediğim miktarda koyabiliyorum filan. sirke bile parlatmıyordu, jel parlatıyor artık. tavsiye ederim.
http://www.garantiofis.com/FB,1518,...jan-1200-ml-bulasik-deterjanlari-calgonit.jpg

aaumut gözünaydın canım.

bu arada eşim farklı bir dr a gitti, iki ay daha rapor verdi, kemik kaynamamış

Çok doğru söylüyorsun ama akşam aynı şeyi eşimin yanında da yaptı kucağında çocuk rakisini içerken çocuk uzanmak istedi. Çocuğa dediki oğlum şimdi veremem sana büyüyünce beraber icecegiz benimde en çok istediğim şey diyor defalarca. Bile bile çok ağır tahrik ediyor valla her kizdigimda beddua eden biri değilim ama akşam Namazda secdede ve farz namazının ardından ettim bedduayi. Nesim için değil Allah için. Sahsima hakaret etse bu kadar zoruma gitmez. Allah ölüsunu rakı masasinda buldursun. Birde akşam eşim hem çıkalım hemde namazı camide kilalim dedi. Bu söz üzerine evinizde kılın namazı dedi ve sinirlendi. Yemek masasındaki sandalyeleri fırlattı.

Sabah diyor ki bana niye yüzün asik. Ne oldu falan filan.
Kp hep yazlık ta durur. Ben torunu ile vakit gecirsin. Çocuk hava alsın diye getirdim. Burnumdan getirdi. Akşam kendime tost yapmıştım. Tam tostu yerken kırıntısı ocağın üstünde yedikten sonra silerim dedim okadar bekleyemem dedi vs vs

Dukkan sube masrafi alis veris sitesi derdi yok reklam vergi vs masrafi yok belesten satis mi demek istedin chosy ben cok dogru anladigimi dusundum

Grill allah yardimcin olsun.cok kotu olmus ya soylemistim sanirim bizim tanidigin ogluna kefir ve kemik suyu cok vermistik gerci o kucuktu 1 ayda kaynadi ama yine de size de faydasi dokunur sanirim.
kiriktan sonra da incelme ayak kasinda zayiflama oluyor genelde fizik tedaviye filan gerek kalmaz insallah.

Ruveyda keske hic gitmeseydin . Yagmurdan kacarken dolu olmus. Kv evde yalniz mi kaliyor kb hep yazlikta. Onu kendi haline birakmis.

ona gore dogal birsey icmek secmek.bebek oldugunu dusunmuyor.o tost kirintilari nasil onu delirtiyor soyluyor bence sen de söyle.

Anlamaz ama boyle de olursa senin ondan bozuldugunu hic anlamayacak.

Ruveyda nasi bi adam ya çok ilginç. Nasi bisey tprunla içki içme sevdasi. Biz anne baba olarak sadece güzel günlerini görelim diye düşünürdua ederken. Hayir sen iciyon ic. Baskasindan sanane. Evladiyla ozendi de icemedi ondan mi ki??

Aynen oğlu istediği gibi değil zaten öyle olsaydı evlenmezdim. Eşim hiç icmemis evlendikten sonra sigarayı da bıraktı. Namaza başladı. Bunlar onun hoşlandıği şeyler değil. Şimdi idealini torununda yaşamak istiyor ama Eşimde bende bundan sonra oglumuzun yalnız olarak dedesiyle zaman geçirmesi ni istemiyoruz

Aynen oğlu istediği gibi değil zaten öyle olsaydı evlenmezdim. Eşim hiç icmemis evlendikten sonra sigarayı da bıraktı. Namaza başladı. Bunlar onun hoşlandıği şeyler değil. Şimdi idealini torununda yaşamak istiyor ama Eşimde bende bundan sonra oglumuzun yalnız olarak dedesiyle zaman geçirmesi ni istemiyoruz

Yaa sorma voltaj demekki bunları yaşamam gerekiyormuş. Şimdi süt dokmus kuzu ama yemezler. Iyiki Eşimde burada idi. O garibim hep Şamar oglani olmuş. Bana dediki eşim iyiki gelmişim eğer böyle olduğunu anlatsaydin inanmazdim. Şimdi ikiside gözümde eksilerde.
Kp hep yazlık ta kalır. Artık gördüğü göreceği bu kadar. Torunu nu sevmek istiyor diye getirdim. Ama ne cektiysem iyi niyetimden çektim.

Sonunda kitaplarım geldi :)

Eklentiler

• kitap.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 96
Grill tekrar geçmiş olsun. Voltaj ın dediği gibi kemik suyu iyi geliyor.
Yaz hamileliği zor Allah yardım etsin.

Kaç yasinda ruveyda kp vr KV.
Ayrıca sen içini ferah tut. Çocuklar iyice olsa kotunda olsa kendi anne babalarinin izini tasiyo. Sen üstüne düşeni yyaptiktan sonra bisey olmaz Allahin izniyle. Hatta kimin ne zaman doğru yola donecegide hic belli değil. Bakarsin evladin büyüyene kadar kp değişir. Benim babam da içerdi. Bi gün oldu sigarayi birakti. Bi kaç yol geçti alkolü birakti. Sonra annesini kaybetti. Babannemin atkasinsan halam rahatsizlandi. Beyin tümörü. 3. Buçuk ay sonra halacim annesinin yanina gitti. Zaten babam namaz hac düşünmeye baalamisti ama halamin ani rahatsizligi bu sureci hizlandirdi. Simdi müezzinlik yapiyomus. Çok okumuslugu yok. Ogreniyo hala. Ama buna da şükür. He gecen yillarin hesabi nolucak dersen onu da Allah bilir. Ben şahit olmadim çok alkol huysuzluguna ama biz doğmadan önce varmis bi iki vukuati. Öyle işte. Kp de inşallah ennkisazamanda ddeğişir. KV dende. Hatta eşimin babasi da çok iciyomis onda vatmis abuk sabuk davranışlar Beyin kkanamasi geçirmiş 100 de 5 umut vermişler ameliyatina. Duzelmis hala içiyordu. Ama o da basladi namaza. İnşallah böyle gider..

Canım 62 yaşında evvelinden çok dua ediyordum. Ama artık tahammülüm kalmadı. Bir insanın 40 yaşına geldiğinde hayırları Günahlarından fazla değilse o insan zarardadir. Bu insanki artık ömrünün son demleri diyelim. Hala şerde ısrar ediyorsa yapılacak çok fazla bir şey yok.

Grill kitaplarin hayirli olsun.cok guzel secimler olmus.

chosy benim babam da 1 yildir icmiyor icemiyor.allahtan o kadar uzakki annemle hep bu yonde ters dustuler.1 defa secde basinda gormedim 30 yasimdayim.

Evde hic icmedi ama her aksam icip gelirdi.icmezse o gun teror eserdi evde.hatta cogu aksam uykum yoksa bile yatardim sirf gormeyeyim diye.anneme cok zulmetti cok.

nisanlandigimda cok cekinirdim kb muftu babam alkolik.gelince hemen elini agzini kolonyayla silerdi hepimizde salagiz hic anlamazdik ictigini.kendi ikna oluyordu sanirim.kb allah var bir kez itici bir yorumda bulunmadi bahsini dahi acmadi ama bize hep bir merhametli yani vardi.

ben en son babamla nisanlanmadan once okulu kazaninca konustum enine boyuna ve bana cok duygusal gelir ki son kez gozune bakarak konustum. Zaten cevaplari karsisinda daha bir kayboldu gozumde. Hic daha goz goze bakip konusmadim.12 senedir bayram disinda hic yakinlasmayiz oda yalandan bir el opme.bizi operken bile kibreder.hep oyle olmustur bizle sofraya oturmazdi herkesin yeyisinden midesi bulanirdi agzimizi kipirdatmadan yerdik.cay kasigini bardaga degdirmeden karistirirdik.kimsenin bardagina dokunmaz filan. Simdi de annesinden bulaniyor.

Bir de benim cocuklarimi ayri bir sevmiyor.ne aci herkes babam benimkileri ayri bir seviyor der.
yemelerini icmelerini istemiyor.benimkini de istemiyor sanki etini kopariyoruz.
Durulur mu? Sanmam ama cikmadik can hesabi.

son gittigimde iplerimiz daha da gerildi.ben gidersem o ben donene kadar baska yere gidecek.konusmuyorum sohbet etmiyorum vs diye. 12 senedir boyle hic aklimdan cikmadi soyledikleri hareketleri bize bakis acisi. Zaten beni dusunseydi hastalandigimda 1 defa arar kizim ne yapiyorsun derdi.2 sene hic aramadi 7 kapi el bile yandi kavruldu. Sebep dayanamam ben demis. Yersen. Msj at.

bilmiyorum ben yine niye baska yonden girdim ciktim ama sonuc bu.

rabbim kimseyi sasirtmasin.babam yapi itibariyle de cekilemeyecek bir insan icki de tuz biber.

sağolun voltaj, ruveyda. kemik suyu içiyordu ama geç iyileşecek galiba.
voltaj ana baba olmak ağır sorumluluk herkes taşıyamıyor işte. Allahım herkesin layığını veriyor her iki cihanda.

dr dan geldik az önce. miniğim 1700 kg, 40 cm. her şey yolunda Allah'a şükür. 15 eylül son kontrol, 15 ekim doğum inşallah :)

Voltaj yazdıkların içime işledi. Herbirimizin farklı sorunları var ama ortak sonuç canımızı çok acittigi.
Birbirimize dua edelim. Istanbulda olanlar ben sizlerle tanışmak istiyorum. Vereceğimiz ortak bir adreste görüşürüz sonra istersek devamını getiririz.
Grill maşallah kızına hayırlı doğum olsun. Sağlıkla kavus kizcene. Bende şimdiden kara kara düşünmeye başladım voltaj işim çok zor değilmi. Birde ben çalışıyorum. 6 aylık olana kadar kendim bakacağım sonrası nasip kısmet. Eşimin iş durumu iyi olursa 1.5 yaşını doldurana kadar cslismam

Ruveyda canimi cok acitmiyor desem.
bikmisim artik.gidip geldigim donemlerde cok cok uzulmustum halimize.babamin huyu bu.bir de benle iddialasir devamli birseyi biliyorsam soylerim aksini iddia eder ispatlansa bile aksini soyler.bazen inat ederim bazen de birakirim ama o hep devam eder.annem cok kizar inadina.ozellikle annem ise konu tamamen ters duseriz.

ben esime kizsam esimi alip goklere cikarir.
bu bizim aligile uyuz oldugumda burdalardi nasil inatlasti benle.konunun yanindan gecmezken hemde.aliyle belge mevzusu oldu ucretini ona verdi ali hic o dallara basmiyor aylardir simdi gittigimde alinin ne kadar adi oldugundan bahsediyor.orali olmadim hic.

esime borcu var biraz.defalarca yuzumu yer etse de yine borclu.araba alacagim deyince aman allahim ne aklina dusene giden oldum, yok araba kullanmak akilli adam isi oyle sinirle burnunun dikiyle surulmezmis :) .halbuki hic dile getirmeyiz ki istemedikte ona guvenerek cikmadik bosuna kizdi.

rabbim sukunet versin kimseyi evladiyla ana babasiyla sinamasin.

Son düzenleme:
Aslinda gorusulebilir.benimki biraz zorlar ucuyle Okul acilinca olabilir.onceden de bir kac kisinin gorusmuslugu olmustu yanlis hatirlamiyorsam. Bir de eslerle katilim bana hos gelmiyor+benim esim de zinhar kabul etmez .
cok uzagiz ama

Mesela Ben bugun izmite gidecektim chosy yok diye gidemedimOlsa bile okul kapali esi de evde acik olunca da chosy yok

2 cocuk cok zorlamaz oyle dusun.
mesela ben gecmise bakinca acaba ikisiyle ne yapiyordum diyorum.ne kolaymis aslinda.calisman zor degil de birakacak kisi sorun.iyi bir bakicin olsa keske.calismaman seni zorlar işe alisinca ev ve cocuk agir geliyor sizlanmalar basliyor.

Ben cok uzun zaman once calismama ragmen bazen ozluyorum.o zaman tek cocuktu bir de.kafa dinlemek gibi geliyor bana .yanlis anlasilmasin en sevmedigim sey birinin halini basitlestirmektir.hani devamli mizirti devamli ihtiyac ev desen resmen seni kullaniyor ev hanimligi kadar zor birsey gelmiyor bana .hele ki 3. Den sonra kendimi koklenmis agac gibi hissediyorum bazen .
Suan biri meme de biri dizimde yatiyor.
bazen cok sıkıyor bu kadar ustumde olmalari.

Esim teselli ediyor bazen 40 yasindayken 20 yasinda oglun 15 ve 12 yasinda kizlarin olacak filan diye. Genc yasim cocuk bakimiyla gectigi icin olgun yasta kendime vakit ayiracagim insallah.

2. Cocugun oldugunda insallah esin ise girmis olur ve cok guzel bir bakici bulursun isine devam edersin.seni zorlayan ne isin ne cocuklarin.sadece esin ve ailesi onu hallet yeter.

Voltaj benim eşim de çok asosyal gelmez ama bana da karismaz. Okullar açılınca benimkide açılıyor ama öğleden sonraları derslerimi bosaltmayi düşünüyorum ozaman olur. Şimdi yeni okula geçeceğim malum 4+4 sebebi ile. Bu okulda evime çok yakın çocuklar için iyi olacak. Dediğin gibi iyi bir bakıcı bulmam lazım. Hatta durumun el verirse doğumdan sonra kendimi toparlayincaya kadar bir kadın bulmayı düşünüyorum. Burada kimsem yok. Annem memlekette zaten yaşlı gelsede 1 haftadan fazla kalamaz. Kv istemiyorum. Iste şimdilik taslak halinde bakalım zaman ne gösterecek.
Bende hem aile hemde eşimin ailesi bakımından şanssızım. Annem ilgisiz babamda kız evlatlarını evlattan saymaz. Erkek çocukları önemli onun için. 1 abim 2 tanede erkek kardeşim var toplasan bir ben etmez ama genede ogullaridir. Benim küçüğü m olan erkek kardeşimin den cekmedigi kalmadı babamın başını borctan kurtarmaz. Her yıl 30 bin lira borcunu öder ama ona genede toz kondurmaz. Bana çocukken harçlık vermezdi param yok diye peşinden hemen erkek kardeşim para isterdi. 5 lira isterse 10 lira verirdi. Onun her dediği olurdu. Hatta üni. Okurken baba param bitti para gönder dediğimde hiç orali olmazdı. Ben okudum evlenmeden önce evinin tadilat yaptırdım baştan aşağı sonra tüm elektronik eşyalarını aldım. Benim arkadaşlarım o tur bu turla gezerken ben tüm tatillerimi onlarla beraber çalışarak geçirdim. Buna rağmen genede kiymetim yoktur.
Evlenirken bana bir çeyrek altın bile takmadilar. Ben onların adına 60 gr set 30 gr trabzon burmasi kelepçe aldım. Eşimin ailesi de söz düğün hepsi 30 gr altın taktilar. Hiç bir şey istememe rağmen bugün kv tarafından para düşkünü olarak ilan edildim. Düşün 2010 da tüm ev eşyası için harcadiklari toplam para 6000 lira o bile kv için müthiş bir şey. Ben gelirken 10 bin lira lık cehiz ile geldim. Kv bana diyor ne getirdin ki sen. Velhasıl kimseye yaranamadim. Gelinliğimin 1000 lirasını cebimden ödedim laf olmasın diye. Nerden nereye işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…