Keske insirah okusan Ruveyda allah yardimcin olsun.
Hamilesin dualarin daha makbul.
Beddua etme canim gercekten cok belli icinin huzursuzlugu ama yine de etme.
haddini bildirecek cevap yoksa Allah'a havale et. cidden hakkin degirmeni agir donuyor ama ince ogutuyor.belki icinin yangini gecince rabbim cikaracak ama yine de sana donecek olmasindan iyidir.
yavrun var bir daha geliyor bu kadar stres sana cok.ummadigin bir gebelik sacma sapan bir ortam sana da yazik sonucta cocuklarin var onlarin da sana ihtiyaci var.diger cocukta olunca daha cok ihtiyaclari olacak sana.senin de cok ihtiyacin olacak yardima yalnizliga sukunete vs vs.kendini harap etme.ailen yakin degil mi?
ben de kv tarafina hirslaninca gozumun onunde yansalar acimam derdim.ah etmedim ama benden ne umduysa hep kizlarinda buldu.kizi ayrildi sabaha kadar benle oturdu yeri geldi uzuldum iyi mi.ama icimin yangini gecmisti coktan.unutmadim ama kin de tutmadım.
sen cok haklisin ve caresizsin su an.
esin kendine ceki duzen verebilse girebilse bir yerlere. cok uzagiz yakin olsaydik care olabilseydim keske.
Ortamin degismedikce sorunlar buyuyecek .esin gayret etse ve cekip cikarsa oradan.
beddua cift tarafli ok once gidip onu sonra doner seni vurur allah korusun.
Dua edelim;
bana degip dokunmadan rabbim bir duzene koy. senin terazin kusursuz.bir gram kedere takatim yok.senden baska gidecek kapim yok.yavrularimin yuzu suyu hurmetine kaynana kayinbaba gazabinda nefsimin zehrinden senin azabindan sana siginirim.ferahlik sukunet merhamet ve rızık kapini ac rabbim. Amin...
Ruveyda nasi bi adam ya çok ilginç. Nasi bisey tprunla içki içme sevdasi. Biz anne baba olarak sadece güzel günlerini görelim diye düşünürdua ederken. Hayir sen iciyon ic. Baskasindan sanane. Evladiyla ozendi de icemedi ondan mi ki??
Ruveyda nasi bi adam ya çok ilginç. Nasi bisey tprunla içki içme sevdasi. Biz anne baba olarak sadece güzel günlerini görelim diye düşünürdua ederken. Hayir sen iciyon ic. Baskasindan sanane. Evladiyla ozendi de icemedi ondan mi ki??
Ruveyda keske hic gitmeseydin . Yagmurdan kacarken dolu olmus. Kv evde yalniz mi kaliyor kb hep yazlikta. Onu kendi haline birakmis.
ona gore dogal birsey icmek secmek.bebek oldugunu dusunmuyor.o tost kirintilari nasil onu delirtiyor soyluyor bence sen de söyle.
Anlamaz ama boyle de olursa senin ondan bozuldugunu hic anlamayacak.
Canım 62 yaşında evvelinden çok dua ediyordum. Ama artık tahammülüm kalmadı. Bir insanın 40 yaşına geldiğinde hayırları Günahlarından fazla değilse o insan zarardadir. Bu insanki artık ömrünün son demleri diyelim. Hala şerde ısrar ediyorsa yapılacak çok fazla bir şey yok.Kaç yasinda ruveyda kp vr KV.
Ayrıca sen içini ferah tut. Çocuklar iyice olsa kotunda olsa kendi anne babalarinin izini tasiyo. Sen üstüne düşeni yyaptiktan sonra bisey olmaz Allahin izniyle. Hatta kimin ne zaman doğru yola donecegide hic belli değil. Bakarsin evladin büyüyene kadar kp değişir. Benim babam da içerdi. Bi gün oldu sigarayi birakti. Bi kaç yol geçti alkolü birakti. Sonra annesini kaybetti. Babannemin atkasinsan halam rahatsizlandi. Beyin tümörü. 3. Buçuk ay sonra halacim annesinin yanina gitti. Zaten babam namaz hac düşünmeye baalamisti ama halamin ani rahatsizligi bu sureci hizlandirdi. Simdi müezzinlik yapiyomus. Çok okumuslugu yok. Ogreniyo hala. Ama buna da şükür. He gecen yillarin hesabi nolucak dersen onu da Allah bilir. Ben şahit olmadim çok alkol huysuzluguna ama biz doğmadan önce varmis bi iki vukuati. Öyle işte. Kp de inşallah ennkisazamanda ddeğişir. KV dende. Hatta eşimin babasi da çok iciyomis onda vatmis abuk sabuk davranışlar Beyin kkanamasi geçirmiş 100 de 5 umut vermişler ameliyatina. Duzelmis hala içiyordu. Ama o da basladi namaza. İnşallah böyle gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?