normal demişler canım bir sorun olsaydı söylerlerdi.delikte olabiliyormuş, 1 yaşına kadar tamamen kapanıyormuş. benim çevremde de vardı çok şükür şimdi iyi bir sorun yok. kilo alımı nasıl peki benim oğlum zayıf uzun. 3 aydır istikrarlı gidiyor 700 gr alıyor. her ay nasıl tuttturuyor onu bilmem.Bizim 2 milim delik ve akcigere giden bi damarda darlık vardı, normal demişlerdi o zaman. 15 gün once kontrole gittik. Darlık tamamen düzelmiş. Delik çok minik bişey kalmış, 1 yaşında kontrol dedi. Kendi dr. Umuz da. Kalpte bişey olsaydı kilo almazdı demisti zaten. Inşallah sorun çıkmaz ama ondan mi terliyoki.
chosy canım alınma ama seninkilerde bir garip. kv başına buyruk, kb ilgisiz. madem bişey alıcaksın ihtiyaç olan bişey al.
normal demişler canım bir sorun olsaydı söylerlerdi.delikte olabiliyormuş, 1 yaşına kadar tamamen kapanıyormuş. benim çevremde de vardı çok şükür şimdi iyi bir sorun yok. kilo alımı nasıl peki benim oğlum zayıf uzun. 3 aydır istikrarlı gidiyor 700 gr alıyor. her ay nasıl tuttturuyor onu bilmem.
41 kere maşallah canım. allah nazardan saklasın.Geçen ay 1200 almıştı, nazar degdirdiller bu ay 800 almis. Boy 62. 6990 gr. şu an. Çok gazlı bizimki, gaz sancilarindan dolayı çok emdi. Geçen ay surup kullandık azaldı, belkide ondan. 15 gün önceye kadar her 2 saatte emerdi. Gündüz yine emiyo ama gece 3, 4 saat oluyo artık. Belkide bundan.maşallah oğluna, istikrarlı gidiyor. Buyuyunce de ole olacak demekki:)
41 kere maşallah canım. allah nazardan saklasın.
bizimde boyumuz 61 ama kilo 5400 daha...
zayıf diye üzülüyorum sonrada canı içinde olsun sağlıklı olsun diyorum.
benim oğlumda kusuyor canım. bazen günde 4,5 kez kıyafet değiştirdiğim oluyor. dr reflü değil emdiğinin fazlasını çıkarıyor dedi.Maşallah sizede canım. Bende sağlıklı olsunda. Arkadaşın bebeği refluden kilo bile verdi biraz. Ne yese çıkarıyor, ilacını bile. Allah yardımcısı olsun çok zor.
genel olarak kv den şikayetçi herkes. Allah yardımcınız olsun.
Kv ile görüşmediğim için sorun yok ama annem sağolsun onun yerini aldı.
Sürekli çocuk aç mı acaba, sütün yetmiyor, zayıflamış galiba, pişik mi var kızında, ağlatma, iyi bakamıyorsun vs vs.
He he diyip geçiyorum, ne de olsa annem. Kv olsa yakmıştım çırasını :))
Kızlar bir arkadaşımla yakın zamanda doğum yaptık. Onun bebeği ağlarken anne diyor, acıkınca memme, uykusu gelince nenne diyor. O da henüz 3 veya 3,5 aylık. niye benim kız demiyor bunları?
Maşallah diyeyim de nazar etmeyeyim bebeğe :))
benim oğlumda demiyor. demesini de beklemiyorum. hem olması gereken bişey değil bu. bence sende kafanı yorma canım herşeyin zamanı var.genel olarak kv den şikayetçi herkes. Allah yardımcınız olsun.
Kv ile görüşmediğim için sorun yok ama annem sağolsun onun yerini aldı.
Sürekli çocuk aç mı acaba, sütün yetmiyor, zayıflamış galiba, pişik mi var kızında, ağlatma, iyi bakamıyorsun vs vs.
He he diyip geçiyorum, ne de olsa annem. Kv olsa yakmıştım çırasını :))
Kızlar bir arkadaşımla yakın zamanda doğum yaptık. Onun bebeği ağlarken anne diyor, acıkınca memme, uykusu gelince nenne diyor. O da henüz 3 veya 3,5 aylık. niye benim kız demiyor bunları?
Maşallah diyeyim de nazar etmeyeyim bebeğe :))
benim oğlumda kusuyor canım. bazen günde 4,5 kez kıyafet değiştirdiğim oluyor. dr reflü değil emdiğinin fazlasını çıkarıyor dedi.
Merhaba grill. Bizdende anne gibi biseler çıkıyor ama ben yakistiriyorum:) oda öyledir. Zaten anne, memme, nenne çok benziyor. Bu kadar zamanda olmaz gibime geliyor..
benim oğlumda demiyor. demesini de beklemiyorum. hem olması gereken bişey değil bu. bence sende kafanı yorma canım herşeyin zamanı var.
aynen canım bizdede öyle. eşim üşüttün ondan oluyor diyor. kv kesildi başıma o da.O bizdede oluyor. Hatta emerken yada sonrasında kaka yapıyorsa ikinirken usttende çıkıyor:)
aynen canım bizdede öyle. eşim üşüttün ondan oluyor diyor. kv kesildi başıma o da.
Herseye yeniden...
Kaldigimiz yerden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?