Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

normal demişler canım bir sorun olsaydı söylerlerdi.delikte olabiliyormuş, 1 yaşına kadar tamamen kapanıyormuş. benim çevremde de vardı çok şükür şimdi iyi bir sorun yok. kilo alımı nasıl peki benim oğlum zayıf uzun. 3 aydır istikrarlı gidiyor 700 gr alıyor. her ay nasıl tuttturuyor onu bilmem.

Geçen ay 1200 almıştı, nazar degdirdiller bu ay 800 almis. Boy 62. 6990 gr. şu an. Çok gazlı bizimki, gaz sancilarindan dolayı çok emdi. Geçen ay surup kullandık azaldı, belkide ondan. 15 gün önceye kadar her 2 saatte emerdi. Gündüz yine emiyo ama gece 3, 4 saat oluyo artık. Belkide bundan.maşallah oğluna, istikrarlı gidiyor. Buyuyunce de ole olacak demekki:)

Son düzenleme:
41 kere maşallah canım. allah nazardan saklasın.
bizimde boyumuz 61 ama kilo 5400 daha...
zayıf diye üzülüyorum sonrada canı içinde olsun sağlıklı olsun diyorum.

41 kere maşallah canım. allah nazardan saklasın.
bizimde boyumuz 61 ama kilo 5400 daha...
zayıf diye üzülüyorum sonrada canı içinde olsun sağlıklı olsun diyorum.

Maşallah sizede canım. Bende sağlıklı olsunda. Arkadaşın bebeği refluden kilo bile verdi biraz. Ne yese çıkarıyor, ilacını bile. Allah yardımcısı olsun çok zor.

genel olarak kv den şikayetçi herkes. Allah yardımcınız olsun.

Kv ile görüşmediğim için sorun yok ama annem sağolsun onun yerini aldı.
Sürekli çocuk aç mı acaba, sütün yetmiyor, zayıflamış galiba, pişik mi var kızında, ağlatma, iyi bakamıyorsun vs vs.
He he diyip geçiyorum, ne de olsa annem. Kv olsa yakmıştım çırasını :))

Kızlar bir arkadaşımla yakın zamanda doğum yaptık. Onun bebeği ağlarken anne diyor, acıkınca memme, uykusu gelince nenne diyor. O da henüz 3 veya 3,5 aylık. niye benim kız demiyor bunları?

Maşallah diyeyim de nazar etmeyeyim bebeğe :))

Maşallah sizede canım. Bende sağlıklı olsunda. Arkadaşın bebeği refluden kilo bile verdi biraz. Ne yese çıkarıyor, ilacını bile. Allah yardımcısı olsun çok zor.
benim oğlumda kusuyor canım. bazen günde 4,5 kez kıyafet değiştirdiğim oluyor. dr reflü değil emdiğinin fazlasını çıkarıyor dedi.

Merhaba grill. Bizdende anne gibi biseler çıkıyor ama ben yakistiriyorum:) oda öyledir. Zaten anne, memme, nenne çok benziyor. Bu kadar zamanda olmaz gibime geliyor..

benim oğlumda demiyor. demesini de beklemiyorum. hem olması gereken bişey değil bu. bence sende kafanı yorma canım herşeyin zamanı var.

benim oğlumda kusuyor canım. bazen günde 4,5 kez kıyafet değiştirdiğim oluyor. dr reflü değil emdiğinin fazlasını çıkarıyor dedi.

O bizdede oluyor. Hatta emerken yada sonrasında kaka yapıyorsa ikinirken usttende çıkıyor:)

Merhaba grill. Bizdende anne gibi biseler çıkıyor ama ben yakistiriyorum:) oda öyledir. Zaten anne, memme, nenne çok benziyor. Bu kadar zamanda olmaz gibime geliyor..

benim oğlumda demiyor. demesini de beklemiyorum. hem olması gereken bişey değil bu. bence sende kafanı yorma canım herşeyin zamanı var.

Kızım arada konuşmak ister gibi bazı sesler çıkarıyor ama ben anlamıyorum henüz. yalnız konuşursa hiç susmayacak gibi

Cok sagolun kizlar.
Bugun isitmeyi yaptırdım şükür.3 uyle beraber gittim.bana en yakin bir dogum yaptigim ozel var birde devlet hastanesi .ozelde test yok lanet.devlette cok feci kalabalıktı ama Allah'tan seri yapıyorlar.sukur iyi sonuc.ama ucuyle beraber gir cık barkoddu biri meyve suyu ister biri ice tea.cuzdan çanta araba suları ortalık duman.zirt pirt meme.hatta emzirme odasi en alt kattaymis gitmedim arkami donup emzirecektim allahtan biri imana geldi bos odaya aldi.kizda arabada durmadı ayla hanımın kedisi gibi kolumda taşıdım .pazar gunu kendime hemen 5-6 noktali anne terliği alacağım heryere onla gideceğim hanimlik benim neyime.daha sofra kur ortalık topla camasir vardi zaten bir yığın isim var.
Bu arada chosy benim damat uzasın.zayif olsa dert degil ama uzun olsun kizim cagla sikel gibi kalacak😖

Birde unuttum,
Kimin cocugu konuşmuş 😱Anlamadım valla.zaten olmuşum kazan.
Allah diyen Aslan vardı birde 😍

Chosy o koltuğa bende yatırıyordum
Uyuyordu seviyor diye .hatta tutma kulptan oyuncak salladım ona dogru.
Dun Dr erken daha yatmasın deyince euzubillahi...
Sonra eğimden bahsedince hic yatmasın dedi.(herkes için geçerli degil kiZlar bu durum panik yok)
Onda Benimkinin bası göğsüne Yakın duruyor bana da hic rahat gelmiyor Zehra'nın ki daha Rahatti boyle gommuyordu cocugu.Zaten eğiliyor yavrum onla birde uğraşmıyorum.direkt arabaya koyuyorum.artik gerek yok zaten .

Selam millet,
Yine eskisi gibi topige girmeyince kendimi eksik hissediyorum
Dun yegenim sunnet oldu ayni zamanda fitik ameliyati, sedyede ihlayarak aglayarak cikti bizde agladik haliyle. İsedikce cani yandi cani yandikca agladi o agladi biz yandik hele bacaklarinda baticon lekeleri offf zor bir gundu bu arada kocam kirvesi oldu aksam eve geldik yegenim mutlu olsun diye hediyeler almistim bateri piano resim defteri boya abekus dart falan abim bateri caldi ben piano annesi mikrofon , anane ile babane alkis .. Tam sebek olduk anlayacaginiz :)) esim de enis i sunnet karari aldi sonunda cinari oyle gorunce ici gitti bizde yaz sonu enis daha kendini bilmeden kestircez kismetse

Dağılmayın uleeen ben geldim :))

En sevdiğim konulara girilmiş kv, kankalık, tatil, Bayram vuuuu kendimi buldum geçmişi okuyunca :)

aaaa burası mı varmışşşş,
bi okiyim bari:)

selam kızla bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…